Brugerdiskussion:Villy Fink Isaksen/Arkiv 5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skabelon:Infoboks kunstner[rediger kildetekst]

Hej, i artiklen Emil Carlsen så jeg lige, at ikke alle parametre i skabelonen dukker op, selvom de er udfyldt (fx "priser"). Kan du løse problemet? Mvh. --KLN (diskussion) 16. jul 2012, 22:56 (CEST)

Ja, det så jeg godt. ved ikke hvor fejlen er. Håber andre kan rette fejlen! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. jul 2012, 04:06 (CEST)
Der er en fejl i infoboksen - parameteren er pris mens teksten og eksempelskabelonen siger priser. Jeg vil tro det kan rettes ved enten at ændre
{{#if:::{{{pris|}}} | {{!}} '''Priser''' {{!}}{{!}} {{{pris|}}} }}
til :
{{#if:::{{{priser|}}} | {{!}} '''Priser''' {{!}}{{!}} {{{priser|}}} }}
eller også skal eksemplet ændres til pris; Det første er nok det bedste, men jeg kan ikke lige se hvor meget feltet er blevet brugt, og hvad der er mest fremherskende - skabelonen er brugt i omkring 80 artikler, men i de tilfældige nedslag jeg har prøvet er pris/priser ikke brugt, så jeg har kun set den i det eksempel KLN nævner. - Nico (diskussion) 17. jul 2012, 07:47 (CEST)
En sidebemærkning: Der er (eller har været) andre infobokse, hvor der er uoverensstemmelse mellem parameternavnene. Da jeg en overgang satte mange {{Infoboks filminstruktør}} på passende artikler, fandt jeg flere tilfælde, hvor parametre tilsyneladende ikke virkede. Det hjalp at bruge parametrene konsekvent, men jeg medgiver, at mange af dem kan være svære at læse - og endnu sværere at rette til. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. jul 2012, 09:21 (CEST)
Tak Nico - det hjalp! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. jul 2012, 15:13 (CEST)

Evaluering[rediger kildetekst]

Hej, jeg har omskrevet og udvidet artiklen om Frederik Magle en hel del og har ønsket en evaluering med hennlik på at få artiklen gjort til en lovende artikel. Hvis du har tid og lyst til at kigge på den må du meget gerne komme med kommentarer/forslag til evt. forbedringer. Evt. bare dit overordnede indtryk hvis du ikke har tid til at læse den hele igennem. Mvh, --Danmuz (diskussion) 15. aug 2012, 16:13 (CEST)

Billeder af IC2[rediger kildetekst]

Hej Villy. Du har bidraget med mange flotte billeder til Wiki og bl.a. med et glimrende billede til artiklerne om IC4 og IC4-sagen. Er du leveringsdygtig i et billede af IC2? Indtil videre er det vist kun togsæt 4, der kører driftssimulering rundt omkring, men det er med udgangspunkt i Aarhus. Mvh. Morten Haagensen (diskussion) 22. sep 2012, 09:08 (CEST)

Jeg skal se hvad jeg kan gøre men der går nok en 14 gades tid, pt. er jeg optaget af Wiki Loves Monuments og mit fuldtidsarbejde. Har IC2 til på Aarhus' baneanlæg? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. sep 2012, 17:19 (CEST)
Ifølge IC2 bliver det ikke let, der er jo ingen IC2 i nærheden af Århus. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. sep 2012, 17:26 (CEST)

Steen Pade[rediger kildetekst]

Jeg har ikke fundet nogen umiddelbar forbindelse, men du kan jo ringe og spørge. --Erik Damskier (diskussion) 28. sep 2012, 00:52 (CEST)

Efter at jeg har gennemskrevet artiklen igen, synes jeg den burde være "Kandidat til lovende artikler", jeg orker bare ikke at sætte mig ind i proceduren. Der er uden tvivl enkelte steder hvor sporget kunne være bedre. Der er også enkelte oplysninger i artiklen, der ikke umiddelbart bliver sat i sammenhæng f.eks. "Siden 1679 rasede pesten i Wien.". Jeg har imidlertid valgt at lade oplysningen stå, da den kan skabe grundlag for en yderligere udbygning om situationen i Wien op til belejringen.

Tabstallene på da:wiki er ikke overensstemmende med talene på en:wiki. Det er imidlertid de tabstal, jeg har kunnet finde de mest troværdige kilder til.

Jeg vil gerne høre dine kommentarer til om artiklen kan betragtes som lovende! mvh Per (PerV) (diskussion) 2. okt 2012, 10:04 (CEST)

Jeg tror den opfylder kravene for at være lovende. (måske endda mere) --Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. okt 2012, 15:26 (CEST)
Så må du meget gerne nominere den ... hvis du gider. Jeg har rettet billedteksterne, kig lige om det var det du mente ... pls! mvh Per (PerV) (diskussion) 2. okt 2012, 18:02 (CEST)
Du har jo også spurgt mig ... nu har jeg nomineret den til lovende artikel. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2012, 18:35 (CEST)

Thorvald Ellegaard[rediger kildetekst]

Hi Villy, I cannot speak a word in danish but this message to let you know I noticed you contributed to the Ellegaard page (still missing on it.wikipedia).
I found four pages over this famous cyclist in an italian weekly illustrated sportspaper "La Domenica Sportiva" (Sports on sunday) edited by the italian "La Gazzetta dello sport". The pages are detailed as follows:

The sportspaper is hosted at italian olympic committee library at Roma and can be accessed by a secondary gate at search page because main entrance had been closed for missing funds and whole archive saved at CONI (Italian Olympic National Committee) main central server. Regards, --Nipas (diskussion) 6. okt 2012, 02:43 (CEST)

IRC cloak request[rediger kildetekst]

Hello Villy Fink Isaksen. You recently applied for a Wikimedia IRC cloak, but it looks like you forgot to register your nickname first. Could you please log on to IRC and do:

/msg NickServ REGISTER <password> <email>

where <password> is a password of your choice and <email> is your e-mail address? After you do that, please follow the instructions that are e-mailed to you to confirm your e-mail address. When you're done with that, I just need you to confirm your cloak request:

/msg MemoServ send wmfgc IRC cloak request

Please edit your userpage and put in IRC cloak request as edit summary and send me the diff via memo (/ms send Barras <diff goes here>) on IRC or drop me a notice with a link on my talk page on meta. THat is because the diff you entered is not correct.

After you finish all of that, I'd be happy to get you a cloak. :-) If you have any questions, feel free to ask me on my Meta talk page. Barras (diskussion) 13. nov 2012, 12:47 (CET)

C. Obscura[rediger kildetekst]

( a'propos landskaber og oplysninger ): Hej, på diskussionsiden til camera obscura er skrevet nogle begrundelser for hvorfor den fjernede oplysning er med kildeangivelse, alligevel er oplyningen gentagne gange blevet fjernet - uden mindst forsøg på at begrunde hvorfor ?.192.66.115.23 28. nov 2012, 23:52 (CET)

Kreditering[rediger kildetekst]

Ang. Et selskab af danske kunstnere i Rom, så mindes jeg at man kun plejer at kreditere, hvem der har taget billeder, når det er fotos, ikke malerierer. Desuden, efter billeddonationen har google art (af en eller anden sjov grund), fået sat deres navn efter filnavnev på næsten samtlige malerierer (fx. Juan Gris - Portrait of Pablo Picasso - Google Art Project.jpg) det er ikke brok, da jeg synes det er alletiders, at vi får flere billeder ind af, bedre kvalitet inddag. Jeg, synes blot det begynder at tage overhånd (dvs. det er ikke brok), når vi så til gengæld skal til at kreditere 2 forskellige bidragsyderne hele 4 forskellige steder! (filnavnet, billedteksten, teksten i filen, og kategorier i filen). Eller, hvor synes du grænsen for overkreditering går henne? Mvh. --Trade (diskussion) 29. dec 2012, 12:06 (CET)

Jeg har her: Wikipedia-diskussion:WikiProjekt_Maleri#kreditering startet en diskussion om kreditering. Min holdning er at jo mere information der kan tilføjes en artikel - jo bedre! Google Art Projektet er i mine øjne notabel og bør har en omtale og derfor også et link (godt rødt pt.), måske skal det omtales under [[Google], men kan vel sagtens holder til en selvstændig artikel. Forøvrigt har filen i artiklen ikke påklistret "Google Art Project", det har kategorierne hvori billedet ligger på Commons heller ikke. Ydermere er "Google Art Project" nævnt i en note med små bogstaver. Jeg tillader at rulle dine ændringer tilbage, pga. det nævnte og fordi www.smk.dk er lettere at forstå end smk.dk (www står jo for "World Wide Web" = Internettet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 29. dec 2012, 16:47 (CET)
Der, står Google Art Project, i slutningen af billedets tite, så jo det er påklistret i titlen. --Trade (diskussion) 29. dec 2012, 17:10 (CET)
Nej - det er dette billede der bruges: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Et_selskab_af_danske_kunstnere_i_Rom.jpg?uselang=da det blev skiftet med denne ændring i går http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Et_selskab_af_danske_kunstnere_i_Rom&diff=next&oldid=6669530 --Villy Fink Isaksen (diskussion) 29. dec 2012, 17:18 (CET)

Sletning af (danske) kunstneres værker på Commons[rediger kildetekst]

Hej, jeg vil lige gøre opmærksom på denne diskussion, som har stor betydning for bl.a. WikiProjekt Maleri fremover. Mvh. --KLN (diskussion) 4. jan 2013, 13:46 (CET)

ja - det lyder trist ... ny vil jeg ikke mere anstrenge mig for at tage fotos af værker der opfylder 70års reglen. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. jan 2013, 13:59 (CET)

Foråskonkurrence[rediger kildetekst]

Jeg henleder lige opmærksomheden på min forårskonkurrence. Du vil ved tilmelding alene binde dig for at overveje at redigere i de emner, der kommer op. Med med ambitioner om at vinde præmie, kræver det naturligvis lidt mere. Og jeg kan love, at malerkunst og rockmusik vil indgå i temaerne!!Ramloser (diskussion) 11. jan 2013, 21:46 (CET)

Tak for at hjælpe til at korrigere denne artikel: El Chicharro.--79.158.242.164 8. feb 2013, 20:58 (CET)

Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]

Sammenskrivninger[rediger kildetekst]

Som du måske har bemærket, så er jeg igang med at rydde op i 6 års forslag til sammenlægninger. Kategori:Sammenfletningsforslag - lige nu har jeg på 6 uger fået den ned fra ca. 750 til 540.

I den forbindelse så håber jeg på, at jeg kan få dig til at sammenskrive Betydningsperspektiv til Perspektiv, da disse artikler ligger udenfor mit videnområde. --IvarT (diskussion) 23. mar 2013, 19:32 (CET)

kigger på det om nogle dage er pt. optaget af andet (hundehvalpe). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 23. mar 2013, 19:41 (CET)

Teatermaler/scenograf?[rediger kildetekst]

Vi bør have en kategori for teatermalere/scenografer, men hvad skal vi kalde den (Kategori:Scenografer fra Danmark findes i forvejen)? Interwiki-henvisningerne peger på generel enighed om "scenograf", også for ældre kunstnere: en:Category:Italian_scenic_designers. Mvh. --KLN (diskussion) 25. mar 2013, 01:01 (CET)

Ja, lad os det. Vi skal også have sammenskrevet teatermaler og scenograf. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. mar 2013, 06:16 (CET)

TUSC token 01ca6716ae1097109ea7656eb3b839bb[rediger kildetekst]

I am now proud owner of a TUSC account!


Om at henvise[rediger kildetekst]

Hej Villy,
Jeg kan se, at du i artiklen om sømandsmission har ændret formatet på henvisningen til Salmonsens Konversationsleksikon. Hvad er grundlaget for dette? Findes der en beslutning, som jeg ikke kender, med hensyn til hvordan, der henvises til Salmonsen? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 11. apr 2013, 06:10 (CEST)
Jeg er ikke vidende om at der skulle være en egentlig beslutning, men pointen med at have skabeloner som {{runeberg.org}} er at gøre det nemmere at få ensartede oplysninger med. Konkret kan man sammenligne
Salmonsens Konversationsleksikon, 2. udgave, bind XXII, s. 1014; opslag: Sømandsmission
med
*Sømandsmission i Salmonsens Konversationsleksikon (2. udgave, 1927)
og nok mister man umiddelbart oplysningen om bind og side, men til gengæld får man link til Wikipedia-artiklerne om Blangstrup og Salmonsen. Om skabelonen også kan få bind og side med, udforskes nok bedst via Skabelondiskussion:Runeberg.org. --Palnatoke (diskussion) 11. apr 2013, 07:06 (CEST)

Tak for svaret. Måske burde vi finde en fast form, som altid bruges? Jeg vil mene, at den burde indeholde:

  1. værkshenvisning,
  2. henvisning til bind (inkl. årstal) og side(r),
  3. forfatter (for- og efternavn),
  4. direkte link til Runeberg.

venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 11. apr 2013, 07:25 (CEST)

Man kan bruge {{cite encyclopedia}}. Med argumenterne {{cite encyclopedia | title=Sømandsmission | encyclopedia=[[Salmonsens Konversationsleksikon]] | editor=[[Christian Blangstrup|Blangstrup, Chr]] | publisher=J.H. Schultz Forlagsboghandel | location=København | edition=2. udg.| volume=XXII | year=1927 | page=1014 | url=http://runeberg.org/salmonsen/2/22/1036.html | accessdate=2013-04-11}} vil det sådan her ud:
Blangstrup, Chr, red. (1927). "Sømandsmission". Salmonsens Konversationsleksikon. Vol. XXII (2. udg. udgave). København: J.H. Schultz Forlagsboghandel. s. 1014. Hentet 2013-04-11. - Byrial (diskussion) 11. apr 2013, 09:09 (CEST)
Hmm, "page" kommer ikke med. Med skabelonen kan da repareres. Måske med en nyimport fra en:. Byrial (diskussion) 11. apr 2013, 09:14 (CEST)
Man kunne måske klare sig med følgende ganske enkle tilføjelse ved brug af {{runeberg.org}}:
{{runeberg.org|salmonsen|2|22|0091.html "Sømandsmission", bind 22, side 1014}} af dr.theol. [[A.Th. Jørgensen]]
- som skulle give:
"Sømandsmission", bind 22, side 1014 i Salmonsens Konversationsleksikon (2. udgave, 1927) af dr.theol. A.Th. Jørgensen
denne side ser man at (A. Th. J.) er "Jørgensen, A. Th., Dr. theol." - Når man først har vænnet sig til at opsøge den oplysning på det enkelte binds medarbejderside, er det ganske hurtigt. -- Mvh PHansen (diskussion) 11. apr 2013, 09:30 (CEST)

Har flyttet/kopieret ovenstående til Skabelondiskussion:Runeberg.org --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. apr 2013, 14:41 (CEST)

Hejsa!

Jeg kan se at du har bidraget væsentligt til bl.a. Harald Slott-Møller, som er et delemne i Edit-a-thon 1864, der afholdes lørdag den 8. juni på Rigsarkivet. Du er mere end velkommen til at deltage. Hvis du ikke kan den dag, kan du på arrangementets diskussionsside komme med forslag til områder, som fagfolk og wikipedianere kan uddybe. Hvis du har tid på dagen, men det er et problem at deltage fysisk, kan du deltage i snakken via IRC. --Palnatoke (diskussion) 7. maj 2013, 20:12 (CEST)[svar]

Ungdomsoprøret i Danmark[rediger kildetekst]

Hej Villy Fink Isaksen.

Jeg kan forstå, at du er interesseret i artiklen Ungdomsoprøret i Danmark og øjensynligt har interesse i at forbedre denne artikel? Først vil jeg tilkendegive, at jeg synes, artiklen er vigtig at have i Wikipedia! Jeg kunne dog ønske mig, at artiklen fik tilføjet kildehenvisninger, således at kvaliteten blev løftet. En artikel med kildehenvisninger vil fremstå mere seriøst og beskyldninger om personlige holdninger og påstande kan forebygges på denne måde. Desuden kunne jeg godt tænke mig, at artiklen blev 'støvsuget' for generaliseringer. Jeg kan tilbyde et samarbejde, hvor generaliseringer i artiklen bliver omformuleret, så håber jeg, at du har tid til at tilføje kilder til de respektive afsnit. Jeg ved kildedokumentation er et stort arbejde, men vi kan vel tage lidt ad gangen? Hvad siger du til dette? Med venlig hilsen --Kontoreg 31. maj 2013, 12:24 (CEST)

Mine kilder er de bøger der står nederst i artiklen, denne artikel var noget af det første jeg lavede her på wikipedia og derfor sikkert ikke helt i orden alle steder. Kigger måske på det senere. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 31. maj 2013, 16:49 (CEST)[svar]
Jeg tænkte nok. at du havde anvendt den litteratur, som du har opført under afsnittet 'Litteratur'. Det er helt i orden, at artiklen kan 'strammes' op hist og pist, det vigtigste er, at du har en positiv indstillet med henblik på at forbedre artiklen, hvilket jeg kan forstå, at du er. Jeg vil ligeledes senere kikke på tekstpassager, der kan opfattes som generaliseringer, - så kan du se, hvor jeg konkret mener, at der med fordel kan anvendes en alternativ formulering. --Kontoreg 31. maj 2013, 17:44 (CEST)

Ansøgning[rediger kildetekst]

Hej Villy. Kan jeg få dig til at kommenter på denne anmodning? :) :-D Mvh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 18. jun 2013, 00:29 (CEST)

Harald Slott-Møller[rediger kildetekst]

Hej, imponerende udvidelse, men kategorierne i artiklen er røget ud. Tilføj dem gerne selv, så du kan få point for arbejdet. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 30. jun 2013, 21:02 (CEST)

TAK ! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 30. jun 2013, 21:44 (CEST)

Hej Villy, jeg vil gerne bede dig om at kigge på Slaget ved Wien, som jeg har arbejdet en del med i håb om at den en dag kan ende som GA. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. jul 2013, 17:50 (CEST)

... men det er hans kone Jeanne-Claude. Den er ond, fordi masse andre wiki'er skriver det hele i en artikel --Steen Th (diskussion) 20. jul 2013, 15:39 (CEST)

Kig evt. her[rediger kildetekst]

Jeg synes artiklen er blevet rigtig god mvh Per (PerV) (diskussion) 6. aug 2013, 16:59 (CEST)

Nyheder for august 2013[rediger kildetekst]

Mølleprojekt[rediger kildetekst]

Hej Villy. Jeg har læst din nyoprettede artikel om Segalt Mølle. Er du med på projekt : Registrering af møller i Danmark? Jeg får efter aftale med møllerforeningens formand nogle oplysninger, billeder m.v. tilsendt, men det er et kæmpearbejde at lægge det hele ind ene mand.--Ramloser (diskussion) 21. aug 2013, 22:53 (CEST)
Jo - det kunne være spændende, jeg har i mine unge dage boet på Stepping Mølle, men der var kun ca. halvdelen af nederste mur tilbage af mølen, ca en meter tyk og tre fire meter høj. En kammerat og jeg rev muren ned og kort tid efter opførte mine forældre en 22 kw Risagermølle (en af de første private el-producerende møller i landet). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. aug 2013, 23:05 (CEST)

IC4 nomineret til god artikel[rediger kildetekst]

Hej Villy. Hvis du har tid og lyst, må du gerne give dit besyv med her. De bedste hilsner --Morten Haagensen (diskussion) 5. sep 2013, 07:08 (CEST)

Hej igen. Mange tak for din bemærkning om, at fotografer almindeligvis ikke angives. Jeg har på denne baggrund rettet artiklen til. Kunne jeg lokke dig til at kaste et blik på den igen? --Morten Haagensen (diskussion) 7. sep 2013, 07:21 (CEST)

Nyheder for september 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2013[rediger kildetekst]

Der er styr på de 2 Vor Frue Kirker i/ved Roskilde[rediger kildetekst]

Jeg lavede den flertydig artikel Vor Frue Kirke (Roskilde Kommune) og Ny Vor Frue Kirke (Vor Frue) er den du vil gerne vil indsætte.. --Steen Th (diskussion) 28. nov 2013, 09:15 (CET)

Ok - jeg blev åbenbart vildledt af navnesammenfaldet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. nov 2013, 17:15 (CET)


Tak for din hjælp ved evalueringen af artiklen.

Jeg har nu nomineret Slaget ved Wien til GA. Hvis du har mulighed for det, vil jeg meget gerne have dine kommentarer og evt. støtte til nomineringen. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2013, 10:20 (CET)

Hej Villy, jeg har forsøgt at udvide artiklen med det, jeg umiddelbart havde til rådighed. Jeg har tilladt mig at fjerne "stub"-markeringen, da der er tale om et referat fra Kulturhistorisk Leksikon for nordisk middelalder. Hvis det er godt nok til et fagligt opslagsværk, må vi vel også være tilfredse i første omgang. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. jan 2014, 08:32 (CET)

Det er da vist ok. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. jan 2014, 08:43 (CET)

Hej Villy. Hvis du har tid og lyst, må du gerne give dit besyv med her. Mvh. Morten Haagensen (diskussion) 1. feb 2014, 10:16 (CET)

Interview med journaliststuderende[rediger kildetekst]

Hej Villy.

Mit navn er Sune, og jeg studerer journalistik her på højskolen i Aarhus.

Jeg har forsøgt at sende dig en email via Wikipedias interne system, men den lader ikke til at gå i gennem. Jeg prøver at få fat i dig, fordi jeg er ved at skrive en artikel om danske bidragydere til Wikipedia: Det ville være rigtig spændende at interviewe dig omkring dette.

Lad venligst høre fra dig, hvis du er interesseret, og vil høre mere om interviewet/artiklen. :)

Hej Villy. Tak for velkomsten.

Jeg håber, jeg kan bidrage med input - det er et spændende projekt, som fortjener masser af gode indlæg, så det bliver fantastisk at bruge.

Mange hillsener Pia

p.s. Og så er jeg spændt på, om jeg har gjort dette rigtigt he-he.Caisyrose (diskussion) 16. mar 2014, 19:52 (CET)

Er det ikke "godt nok" så kommer der andre og tilretter, på den måde gør alle de små tiltag det til en bedre og bedre artikel. Tak for dit bidrag. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. mar 2014, 19:57 (CET)

Liv istedet for Biografi[rediger kildetekst]

Jeg kan se at du har ændret en overskrift i Beethoven-artikelen fra Biografi til Liv. Jeg vil gerne hører din begrundelse for denne ændring!Skrevet af Allan Nielsen - Bruger:Tjalland 24. jun 2014, 20:46 (CEST)

Den slags rettelser har jeg lavet mange af ud fra betragtningen, at disse artikler om personer er at betragte som biografier, altså hele artiklen, og ikke kun et afsnit af dem. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. jun 2014, 20:52 (CEST)
Tillader mig lige at flytte denne diskussion nederst af hensyn til kronologien.
Jeg har godt før hørt/set dit argument, Villy, og jeg har generelt sympati for det. Men jeg synes nu ikke, der er den store forskel på at skrive "Biografi" og "Liv". Begge dele er meget brede.
Jeg vil hellere foreslå, at en biografi har generelle afsnit som "Opvækst", "Karriere", "Privatliv". Derudover kan der være andre afsnit, afhængig af personens virkefelt. "Karriere"-afsnittet vil normalt være det største, og jeg har ikke nogen indvendinger mod, at det opdeles i underafsnit eller afsnit svarende til perioder i karrieren. Under alle omstændigheder er disse overskrifter lidt mere specifikke end både "Biografi" og "Liv". Det er naturligvis bare mit forslag. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jun 2014, 21:37 (CEST)

kunstforeningen[rediger kildetekst]

Nu fik jeg Salmonsens oplysning bekræftet i "Kunstforeningen i Kjøbenhavn. Dens Historie og Virksomhed", udgivet af Bestyrelsen, Kbh. 1864, p. 9 (Skrev Fcnielsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kære Villy. Hvis du har tid og lyst, er du velkommen til at kigge forbi disse artikler, der er kandidater til gode artikler. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 27. jul 2014, 10:41 (CEST)

Hello Villy Fink Isaksen

I would like to create Enrique Simonet but I cannot speak Danish

I see you did a nice job with Jusepe de Ribera, will you please make Enrique Simonet?

Maybe you can copy/translate from Enrique Simonet at Spanish wikipedia or the English version.

Thank you very much

Best regards --46.25.243.90 26. sep 2014, 18:13 (CEST)

Sovepose :)[rediger kildetekst]

Hej Villy

Skulle vi ikke sammenstille vores indlæg så teksten er mere sammenhængende. Er enig i dit input om isoleringsevne, men det kan godt udvides lidt, så det passer med resten af afsnittet. Tak for input og idé.Quest (diskussion) 1. okt 2014, 20:25 (CEST)

Jo, jeg rettede bare fordi jeg syntes at det lød lidt underligt. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. okt 2014, 20:46 (CEST)
Det lyder stadig underligt: "En soveposes isolation fungerer ved at det isolerende fyld opvarmes af brugerens krop. Det er således kroppen der er "radiator" men posen der skal holde på varmen som kroppen udsender. På den måde kan posen der holde på varmen som kroppen udsender. Er en soveposes isolation meget luftig, kan varmen ledes meget dårligt."
Jeg vil foretrække: "En soveposes isolation fungerer ved at det isolerende fyld hindre/mindsker varmetab. På den måde kan posen der holde på varmen som kroppen udsender." og dette kan undlades: Er en soveposes isolation meget luftig, kan varmen ledes meget dårligt. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. okt 2014, 20:55 (CEST)

Hej Villy

Mystisk; kunne ikke se dit svar her tidligere? Dine rettelser var klart gode forbedringer, dog lidt hurtigt skrevet og ændret igen. Altsammen mens jeg selv rettede i mine egne fejl ;), hvilket virkede lidt forvirrende. To der arbejder samtidig på samme artikkel forvirrer vel let hinanden. Artiklen blev bedre og mere læseværdig med dine input og fik mig til at tænke lidt længere. Tak for hjælpen. M.V.H Quest (diskussion) 5. okt 2014, 23:46 (CEST)

Henning Stærk Biografi[rediger kildetekst]

Hej Villy

Jeg kunne rigtig godt tænke mig din hjælp/inputs på Henning Stærk biografien, jeg kunne rigtig godt tænke mig at få artiklen skrevet færdigt, så det ikke kun er de tidelige år men hele hans biografi. Jeg har selv rettet lidt i den, men går lidt på liste tær, da jeg jo er relateret direkte til ham, og som jeg har forstået hele wiki konceptet, skal det jo helst være uafhængigt!? Han har jo selv en rigtig god biografi på hans hjemmeside, men for at holde det i den gode wiki ånd, dur det jo vel ikke at bruge den. Har du nogle forslag til hvem man kan tage fat på for at få udarbejdet hans wiki biografi, selvfølgeligt uafhængigt i wiki ånden.

Mvh Jeppe - Jeppestaerk (diskussion) 11. nov 2014, 21:08 (CET)

Nej, jeg kender umiddelbart ingen der kan bidrage. Men en mulighed kunne være at få tilladelse til at bruge biografien fra hans hjemmeside. Det kræver en e-mail til OTRS, lidt omstædig men nødvendigt. Link til OTRS https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:OTRS . --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. nov 2014, 21:19 (CET)
Men det vil sikkert møde modstand pga. af evt. problemer med hensyn til mangel på kilder og neutraliteten. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. nov 2014, 21:32 (CET)
Jeg tror biografien kan bruges som et udgangspunkt det ser ud til at være rimelig neutral. Jeg er villige til at hjælpe hvis vi må bruge det i tilrette form. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. nov 2014, 21:49 (CET)

Mange tak Villy, jeg prøver lykken og holder dig opdateret Jeppestaerk (diskussion) 17. nov 2014, 19:18 (CET)