Bruger:InsaneHacker/Portaler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Mange portaler kan undgå inaktivitet og forfald vha. automatisering. Jeg har skrevet om hvordan dette kan gøres i artiklen Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/juli 2018/Værktøjer til forbedring af portaler. Derudover kan portalers fremvisning på mobiler forbedres vha. css-klasserne begyndende med "portal-kolonne-x" i MediaWiki:common.css. På denne side vil jeg registrere hvilke portaler der er blevet modificeret / forbedret. Generelt rører jeg ikke ved portaler der stadigvæk vedligeholdes aktivt af andre brugere (i hvert fald ikke uden at spørge først). Hvis du synes det lyder interessant kan du også hjælpe til, og du må hjertens gerne registrere dine bidrag på denne side. Flyt portallinket til den relevante kategori og beskriv hvilke forbedringer der er blevet udført.

Bemærk at "Fremviser ikke X" ikke betyder at disse funktioner skal implementeres, men nærmere at man ikke behøver at tænke på at optimere det område.

Portaler der er blevet fuldt optimeret[redigér | redigér wikikode]

Portaler der er blevet delvist optimeret[redigér | redigér wikikode]

  • Portal:Film - Automatisk fremvisning af "Udvalgt artikel" med {{Uddrag listet}}. Optimeret til mobilvisning. Automatisk opdatering af fremhævet indhold endnu ikke muligt. Indledning er bevidst ikke et uddrag af hovedartiklen.
  • Portal:Musik - Automatisk fremvisning af indledning med {{Uddrag valgt}}. Optimeret til mobilvisning. Ingen automatisk fremvisning af udvalgte artikler. Automatisk opdatering af fremhævet indhold endnu ikke muligt.
  • Portal:Astronomi - Automatisk fremvisning af indledning med {{Uddrag valgt}}. Automatisk fremvisning af "Udvalgt artikel" med {{Uddrag listet}}. Optimeret til mobilvisning. Automatisk opdatering af fremhævet indhold endnu ikke muligt.

Aktive portaler[1] der ikke er blevet optimeret[redigér | redigér wikikode]

Inaktive portaler der ikke er blevet optimeret (kræver mere arbejde)[redigér | redigér wikikode]


  1. ^ Portaler der ikke er angivet som inaktive på Portal:Portaler