Brugerdiskussion:87.57.108.102

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, 87.57.108.102! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
  Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
  Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
  Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
  Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
  Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
  Hjælp:Guide Guide
  Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
  Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
  Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
  Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
  Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
  Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
  Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
  Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
  Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
  Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
  Svar på ofte stillede spørgsmål.
  Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
  Denne side kan bruges til eksperimenter.
  Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
  Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
  ToolbarSignVectorDA-2020.png

  Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

  Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 24. dec 2018, 13:11 (CET)

  Vigtigt tip[rediger kildetekst]

  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 13. jan 2019, 14:58 (CET)

  Skabelon[rediger kildetekst]

  Hejsa, du har vist lavet en del artikler med en skabelon og kategori, der ikke findes. Kan du ikke oprette dem eller fjerne dem fra dine artikler? :-) —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 8. jun 2019, 18:00 (CEST)

  Elitedivisionen 2019-20[rediger kildetekst]

  Du bedes kun opdatere skabelonen - ikke fjerne information fra den. Den information du fjernede, er til fremtidig brug. Derudover fjernede du noget kode, som du ikke heller ikke skulle fjerne. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. aug 2019, 19:32 (CEST)

  Stop så! Du kan opdatere skabelonen, men fjern hverken information eller kode derfra. Dette er sidste advarsel. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2019, 08:17 (CEST)

  Norges U/19-håndboldlandshold (damer)[rediger kildetekst]

  Ambox warning green construction.svgFlyttet til WP:Støbeskeen/Norges U/19-håndboldlandshold (damer)
  Det er vurderet at den artikel du har oprettet på nuværende tidspunkt ikke lever op til Wikipedias standarder. Da vi ønsker at bibeholde dit bidrag, er artiklen blevet flyttet til WP:Støbeskeen/Norges U/19-håndboldlandshold (damer), hvor du helt frit kan forbedre artiklen. Artiklen er derfor ikke blevet slettet, men placeret hvor vi sammen kan få den til at leve op til førnævnte standarder. Du er altid velkommen til at bede andre brugere om hjælp til at forbedre artiklen, og har du spørgsmål til hvad der præcist skal forbedres, må du meget gerne kontakte mig. Venlig hilsen Madglad (diskussion) 11. aug 2019, 11:43 (CEST)

  Jeg har indsat ovenstående skabelon på vegne af Madglad, da denne glemte det. Du er velkommen til at spørge Madglad om årsagerne til flytningen. mvh Tøndemageren (diskussion) 11. aug 2019, 11:44 (CEST)

  Bruger?[rediger kildetekst]

  Kunne det være noget at oprette en brugerkonto? Det har sine fordele :-) —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 18. nov 2019, 17:52 (CET)

  Opdatering af infobokse[rediger kildetekst]

  Hej. Jeg har bemærket, at du er interesseret i at opdatere artikler om håndbold, hvilket er rigtig fint. Men pas på med ikke at slette oplysninger i infobokse. Fx fjernede du skabelonen "flagikon" på artiklen om Trine Østergaard Jensen, der viser flaget i boksen. Når du opdaterer oplysningerne om kampe/mål, så skal du ikke slette skabelonen om sidste opdatering, men skrive den aktuelle dato. Jeg vil også anbefale dig at oprette en brugerkonto, som foreslået ovenfor af Biscuit-in-Chief. Og en sidste ting. Husk altid at anføre en kort opsummering af din redigering, så andre kan se, hvad der er foretaget af ændringer. Mvh. PHE77 (diskussion) 3. dec 2019, 20:03 (CET)

  Opdatering af fodboldtrupper[rediger kildetekst]

  Kære IP-bruger. Når du opdaterer trupperne for fodboldhold, så er det vigtigt at du også vedhæfter en kilde. I enkelte tilfælde har du endda opdateret og slettet en kilde. Tøndemageren 27. apr 2020, 13:39 (CEST)