Brugerdiskussion:89.23.224.114

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Komponisttartikler[rediger kildetekst]

Hej. Tak for dine bidrag til dansk wikipedia med komponister fra hel verden. Vær dog opmærksom på at universiteter og andre uddannelsesinstitutioner ikke skrives med kursiv. Vær også opmærksom på flertydige links som f.eks. dirigent, der kan henvise til flere artikler, men det er nok dirigent (musik) der menes. Du kan læse mere om dette og meget andet angående opbygning af artikler i Wikipedias stilmanual. Jeg vil også opfordre dig til at oprette en bruger, da det vil gøre det nemmere for os andre at patruljere dine redigeringer. Mvh. Toxophilus (diskussion) 23. sep 2020, 09:03 (CEST)

Links[rediger kildetekst]

Kan du prøve at bruge de rigtige links ? Når du linker til "dirigent" brug venligst [[dirigent (musik)|dirigent]] og når det er "vokal" link til [[Vokal (musik)|vokal]]. Links [[orkester]][værk]]er skal også undgås, da den type sammensatte links ikke bør benyttes. Linket "værk" peger på en flertydig titel. Brug dog Orkesterværk i stedet. --Pugilist (diskussion) 22. okt 2020, 23:57 (CEST)

Kunne jeg bede dig om at læse de råd du har fået her på siden og flere andre steder ? Dine bidrag bliver faktisk læst, og det er ærgerligt, at andre skal bruge deres fritid på at rette op de detaljer, som skal rettes i dine bidrag. Dit seneste bidrag har konsekvent de samme sjuskefejl, som er beskrevet ovenfor. Hvis du justerer det, når du opretter artiklen, skal vi andre ikke bruge tid på at rette det op.
Du skal ikke tage det som en et brokkeri over dine bidrag. Det er rigtig godt med dine musikartikler, og det er absolut værdsat. Men som nævnt flere gange vil det være en stor hjælp for alle, hvis du får indarbejdet vanen med at oprette de rigtige links fra starten. --Pugilist (diskussion) 28. okt 2020, 08:26 (CET)

Hej jeg ved ikke om i får dette , men jeg vil selvfølgelig gerne rette op på mine artikeler, så fortæl mig endelig hvad jeg gør galt og hbad jeg skal gøre !! jeg lærer også hele tiden nyt og det er dejligt. Tak for komplimenterne, for der mangler virkeligt meget om specielt store udenlandske ikke så kendte komponister her på Dansk wikipedia :-) jeg vil prøve de nye ting af. Tak for rettelserne. Jeg gør mit bedste.!!

Oprettelse af brugerkonto[rediger kildetekst]

Hej, og tak for dine bidrag. Kunne du ikke have lyst til at oprette en brugerkonto i stedet for at redigere direkte fra din IP-adresse som nu? Det vil give nogle fordele for både dig og de øvrige brugere, der så bedre kan genkende dine bidrag, jf. velkomsten nedenfor. Venlig hilsen Økonom (diskussion) 3. jun 2021, 08:10 (CEST)

Blankimage300px.jpgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Nuvola apps ksirc.svg Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Økonom (diskussion) 3. jun 2021, 08:10 (CEST)

Vigtige tips[rediger kildetekst]

Man behøver ikke at gemme hver gang man retter en enkelt ting,

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 4. jun 2021, 14:39 (CEST)


og

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 4. jun 2021, 14:39 (CEST)

Stop venligst...[rediger kildetekst]

Stop venligst med at sætte meningsløse henvisninger ind i titler. Det giver ingen mening at henvise til en sommerfugl eller en mur i en titel på et stykke musik. - Nico (diskussion) 7. jun 2021, 23:01 (CEST)

... og vær venligst opmærksom på at der ikke er r i strygeorkester (se: strygeorkester på ordnet.dk ), og at et link til instrumenter skrives [[musikinstrumenter|instrumenter]] - Nico (diskussion) 8. jun 2021, 23:34 (CEST)
Læs venligst ovenstående og forhold dig til det. Alternativt læner du dig op af en blokering for at ignorere gentagne henstillinger, både her og i redigeringsbeskrivelser. - Nico (diskussion) 10. jun 2021, 07:55 (CEST)