Brugerdiskussion:Algiz/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Albert Fish[rediger kildetekst]

Billedet fra engelsk Wikipedia er jf. dets licensskabelon der ikke udgivet under en fri licens og må derfor ikke anvendes på dansk Wikipedia jf. oplægningssiden. --|EPO| 6. feb 2008, 19:12 (CET)

Ophavsretten til et værk udløber 70 år efter værkskabers død. Licensangivelsen for billedet fra Wikimedia Commons var derfor også forkert, hvorfor billedet nu er slettet der. Eftersom billedet stadigvæk ikke er frit, så tillades det stadigvæk ikke på dansk Wikipedia. --|EPO| 8. feb 2008, 12:17 (CET)


Defaultsort og kategorier[rediger kildetekst]

1) Du har været inde på Herman Webster Mudgett og genindsat "|Holmes, H. H", som jeg havde fjernet. Når du skriver "{{DEFAULTSORT:Holmes, H. H}}" sorterer wikipedia automatisk efter det der skrives efter "DEFAULTSORT:", det er derfor ikke nødvendigt at skrive efter alle kategorierne.

Ydermere synes jeg det er lidt mærkeligt at du ønsker at kategorisere artiklen under "Holmes, H. H" når artiklen nu hedder "Mudgett, Herman Webster"? Jeg kan godt se at det er hans kaldenavn, men det er ikke logisk at sortere under et andet navn end det artiklen hedder.

2) Mht. kategorier er det ikke meningen at overkategorier skal indsættes. Dvs., når kategorien serimordere er påsat er personen dermed med i kategorien mordere, hvorfor det ikke er meningen at denne kategori skal indsættes.

Santac 7. feb 2008, 10:55 (CET)


Hej Algiz/Arkiv 1. Vil bare lige minde dig om at sætte interwikilinks på nye artikler samt kategori. Desuden må du godt gøre dig lidt mere umage for at fordanske indlæggene. --CarinaT 8. feb 2008, 15:20 (CET)


Mange billeder i artiklerne stammer fra Wikimedia Commons. Klik på et billede i en artikel og se efter, hvad der står beskrevet under billedet - der vil stå noget med, at billedet stammer fra Wikimedia Commons og vil vise deres logo (billedet til højre). Fordelen med Wikimedia Commons er, at alle filer der kan indsættes direkte i artiklerne på alle sprogudgaver af Wikipedia og samtlige søsterprojekter. Derfor er det dobbeltkonfekt at lægge det op lokalt - så slipper man også selv for at rode med licenser, kilder osv.

Uanset om billedet er lagt op lokalt eller på Wikimedia Commons, så er det præcis samme kode, der skal anvendes: Du skal blot huske på filnavnet. --|EPO| 9. feb 2008, 13:07 (CET)


Hej Algiz

Jeg lavede lige lidt om i seriemoder infoboksen, så det nu er muligt at sætte et billede ind :) --Hejsa 12. feb 2008, 00:56 (CET)

Tak , jeg er jo nybegynder, så jeg ved ikke helt hvordan man gjorde, så igen 1000 tak

Algiz


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Bare til info, så kan det nogen gange være nemmere for dig selv at arbejde med en artikel, hvis du istedet for at gemme ved alle rettelser bruger forhåndsvisningen. Derudover bliver "seneste ændringer" heller ikke så rodet. Santac 14. feb 2008, 15:16 (CET)


Hej Algix. Jeg vil bare lige henvise dig til skabelonen {{IBrug}}, som du kan bruge hvis du er i gang med et større arbejde på en artikel. På den måde er der ikke andre der så at sige forstyrrer dig i dit arbejde. Mvh Sabbe 20. feb 2008, 13:42 (CET)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.

--Sabbe 21. feb 2008, 15:40 (CET)


Jeg har fjernet skabelone {{IBrug}} fra Besværgelser i Harry Potter, da du ikke har rettet siden siden april 2008. Jeg går ud fra, at du ikke arbejder på den, men blot har glemt at slette den. --MGA73 12. sep 2008, 19:50 (CEST)

Slettede også lige fra Fønixordenen :-) --MGA73 12. sep 2008, 20:10 (CEST)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Broadbeer 27. sep 2009, 15:37 (CEST)

bruger forhåndsvisning meget, men har flere gange oplevet, at når jeg så vil gemme er der andre som har været forbi og alt det som jeg har fået lagt ind er væk. Algiz 27. sep 2009, 15:48 (CEST)

Det klarer du med at sætte {{IBrug}} ind i toppen af siden og gemmer, derefter redigerer du siden ved hjælp af forhåndsvisning. --Broadbeer 27. sep 2009, 16:32 (CEST)
Ovenstående er stadig relevant - husk lige forhåndsvisningen. --Medic (Lindblad) 19. apr 2010, 02:44 (CEST)

Kategorier[rediger kildetekst]

Hej Algiz. Jeg kan se, at du er ved at sætte Kategori:Seriemordere fra X-land på en række artikler. Hvis der allerede er Kategori:Seriemordere på artiklen, kan du så ikke i stedet for at tilføje den nye bare rette i den gamle? For alle kategorierne med seriemordere fra et bestemt land er underkategorier til den kategori. Mvh. Arne (Amjaabc) 22. apr 2010, 12:35 (CEST)

Jo jeg kan godt rette dette til. Så alle seriemordere fra U.S.A. er under Kategori:Seriemordere fra USA også videre. mvh Merian (Algiz)

Godt gået![rediger kildetekst]

Film-Barnstar
Som påskønnelse af det store arbejde du nyligt har gjort med at sætte infobokse på et hav af skuespillerartikler. Arne (Amjaabc) 28. apr 2010, 11:14 (CEST)


Takker, har planer om at forsætte med at tjekke flere skuespillerartikler. Algiz 28. apr 2010, 11:23 (CEST)

Hej Algiz. Jeg har løst dit seneste problem - se Skabelondiskussion:Infoboks skuespiller. Mvh. Arne (Amjaabc) 30. apr 2010, 18:06 (CEST)

Hilberts hotel[rediger kildetekst]

Selvom det er en pædogogisk model kan det jo godt illustreres. --Villy Fink Isaksen 4. maj 2010, 09:23 (CEST)[svar]

okay, så må der jo sættes billedesavnet på igen ---Algiz 4. maj 2010, 09:25 (CEST)[svar]

Påskønnelse[rediger kildetekst]

Det følgende er flyttet fra brugersiden til diskussionssiden af Arne (Amjaabc) 5. maj 2010, 13:38 (CEST) - man skriver ikke på andres brugersider[svar]

Og en påskønnelse for tilføjelserne til Christie-bøgerne --Ramloser 5. maj 2010, 13:21 (CEST); en enkelt korrektion: Det kringlede hus skal flyttes fra "Hercule Poirot bøger til " ANDRE BØGER" --Ramloser 19. maj 2010, 20:40 (CEST)[svar]

har flyttet Det kringlede hus --Algiz 29. maj 2010, 10:31 (CEST)[svar]

Om registrering af afdøde[rediger kildetekst]

Hej Algiz. Jeg kan se, at du på det seneste er ret aktiv i at tilføje afdøde forskellige steder. Det er som udgangspunkt vældig fint, og jeg har også selv gjort det en hel del, men jeg vil gerne bede dig om at overveje, hvor betydningsfulde de valgte personer kan være fra et dansk synspunkt. Det hjælper altid, hvis der er en artikel bag personen, men forlængst pensionerede udenlandske sportsfolk og skuespillere, der er mest kendt for film/serier, der ikke har været vist i DK, er nok knap så relevante. Horwitz og Nordheim er helt ok, men jeg kom så til at se, hvad du havde tilføjet i 2010: En amerikansk morder, der kun har en (kort) artikel på en-wiki, og en fransk skuespiller, der tilsvarende kun har artikler på en- og fr-wiki. Dem har ikke engang engelsk wikipedia på deres 2010-side.

Efter min mening er 2010-artiklen beregnet på at samle de vigtigste afdøde op - dem, som man måske også kan huske om 10 år. Så kan man meget bedre have flere med i Nyligt afdøde. Måske vil du tænke lidt over det fremover. Fortsat god arbejdslyst, Arne (Amjaabc) 11. jun 2010, 10:50 (CEST)

Sommerquizkonkurrence[rediger kildetekst]

Hej Algiz!

Du er blandt de tre vindere af sommerquizkonkurrencen. Præmien er en billet til Wiki X + en øl eller vand. Især er jeg imponeret af, hvor flot Brock (adelsslægt) blev. Tak! --Palnatoke 18. aug 2010, 07:16 (CEST)

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2011[rediger kildetekst]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[rediger kildetekst]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:49 (CEST)


Stem på det nye design!

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


Flytning af artikler[rediger kildetekst]

Hejsa. Lige et tip: Når du vil flytte en artikel til et andet navn, så brug "Flyt"-funktionen, som du finder oppe i højre hjørne. Dermed sikrer du at artiklens historik kommer med over i den nye artikel. Mvh Knud Winckelmann 2. sep 2011, 15:09 (CEST)

  • skal jeg nok huske Algiz 2. sep 2011, 15:12 (CEST)

Nyheder for september 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Kategori:Kategorier efter land[rediger kildetekst]

Det er ikke nødvendig at tilmelde alle kategorier 'efter land' eller 'efter nationalitet' til 'Kategori:Kategorier efter land' - kun hvis der ikke er en anden kategori med 'efter land' skal den være med i 'Kategori:Kategorier efter land' - de kategorier skal bare en antal led ligge under 'Kategori:Kategorier efter land' --Steen Th 14. okt 2011, 13:28 (CEST)

Noteret Algiz 14. okt 2011, 14:12 (CEST)

Kategori:Købstader i xx[rediger kildetekst]

Købstader er et historisk begreb, derfor bør det holdes adskilt fra bykategorierne. Derfor venligst bibehold Kategori:Byer i Virginia. Ønsker du også at lave en købstadskategori Kategori:Købstæder i Virginia, så bør denne være særskilt, som for de danske købstæder. Ser ingen grund til at behandle amerikanske købstæder anderledes end danske. mvh --Patchfinder 25. okt 2011, 19:25 (CEST)

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Hej Algiz

Jeg lovede dig i starten af efteråret at kigge på en skabelon. Jeg har fået det gjort, men grundet problemer i koden til skabelonen, skal der desværre et billede ind, før den fungerer ordentligt. Håber du stadig kan bruge den. Mvh Tøndemageren 8. jan 2012, 00:22 (CET)

P.S. - her er skabelonen Skabelon:Infoboks franchise

Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for august 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2016[rediger kildetekst]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Nyheder for januar 2017[rediger kildetekst]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Nyheder for februar 2017[rediger kildetekst]