Brugerdiskussion:Biker No 1

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Biker No 1! (Storbritannien English)
  Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
  Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
  Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
  Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
  Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
  Hjælp:Guide Guide
  Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
  Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
  Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
  Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
  Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
  Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
  Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
  Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
  Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
  Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
  Svar på ofte stillede spørgsmål.
  Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
  Denne side kan bruges til eksperimenter.
  Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
  Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
  ToolbarSignVectorDA-2020.png

  Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

  Med venlig hilsen |EPO| COM: 7. dec 2012, 12:03 (CET)

  Experimental metal[rediger kildetekst]

  Når du gennemfører flytninger, skal du være særligt opmærksom på at artiklerne fortsat henviser til det gamle navn. Samtidig findes der ofte omdirigeringer, som kommer til at henvise til den nye omdirigering, som er opstået ved flytningen. Dermed bliver læseren ikke automatisk ledt hen til den rigtige side.

  Ved hjælp af menuen i venstre side, kan du klikke på Hvad henviser hertil og få en komplet liste over henvisninger. Som minimum skal du sikre dig at omdirigeringerne fungerer efter hensigten. --|EPO| COM: 8. dec 2012, 11:04 (CET)

  Jeg vil gerne indskærpe det ovenstående i tilfældet med artiklen Metalcore, der nu som følge af kaosset med omdirigeringer, har mistet mange henvisninger. Vær venlig at rette op på det. Alternativt må den oprindelige situation genskabes, så henvisningerne fungerer. --|EPO| COM: 15. dec 2012, 11:24 (CET)
  Din seneste flytning af artiklen Total Drama Island til en ny titel og retur igen, gav ikke mening for mig. Så jeg har slettet de omdirigeringer, der opstod. Vil du være venlig at forklare dig? --|EPO| COM: 26. dec 2012, 15:40 (CET)

  Tips og tricks[rediger kildetekst]

  Hejsa og velkommen tilbage.

  Jeg håber at du tager nogle af de utallige tips du har fået,gennem tiden, til dig, for det gør arbejdet for alle, både dig og os andre, meget nemmere.

  Du må også gerne give lidt respons på alle de tips du har fået, for hvis der er noget, der ikke er forklaret godt nok, så sig bare til.

  Du får lige en opfrisker. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. dec 2012, 11:39 (CET)

  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 8. dec 2012, 11:39 (CET)
  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 8. dec 2012, 11:39 (CET)

  Arbejd nu med os![rediger kildetekst]

  Hejsa igen.

  Jeg vil gerne bede dit om at gøre noget seriøst ved dine bidrag. Du har igen oprettet en artikel med forkert infoboks. Så svært er det ikke at få til i første forsøg. Ligeledes skal du ikke slette kvalitetsskabeloner uden begrundelse og det ville være rigtigt rart hvis du beskriver dine ændringer, især når du uden videre retter i f.eks. genrer og den slags.

  Hvad du syntes er det rette er, ikke altid korrekt og derfor skal der kilder til.

  Alle de tips og gode råd, som du har fået ovet det sidste lange stykke tid, gælder stadigt. Jeg vil meget gerne have en eller anden form for respons på at du har forstået dem, for umiddelbart lader det, i mine øjne, ikke til det. Knud Winckelmann (diskussion) 15. dec 2012, 13:32 (CET)

  Outlaws[rediger kildetekst]

  Efter at have slettet 11 (defekte) omdirigeringer, synes jeg at en advarsel mere er på plads. Tænk grundigt over hvilket navn, du ønsker at artiklen skal anvende. At flytte frem og tilbage 11 gange skaber et stort kaos (jf. mine tidligere indlæg), som du ikke selv rydder op efter. Forvent en blokering om kort tid.. --|EPO| COM: 16. dec 2012, 17:40 (CET)

  Du har vist været her før..[rediger kildetekst]

  for din adfærd ligner ret meget den, vi har set fra M0nster20010 (diskussion • bidrag • e-mail), M0Nster20010 is back (diskussion • bidrag • e-mail) og TheM0Nster20010 (diskussion • bidrag • e-mail) (samt et antal brugere, der ikke har været logget ind). Hvis alle disse konti tilhører dig, har du efterhånden fået gode råd urimeligt mange gange, og så må vi forvente at du har lært det. I modsat fald bør vi overveje om Wikipedia i det hele taget er et projekt for dig. --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2012, 22:13 (CET)

  Stop hand nuvola orange.svgHej Biker No 1. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
  Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


  Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

  På forhånd tak,
  - Sarrus (db) d. 27. dec 2012, 14:21 (CET)
  Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i et stykke tid på grund af hærværk.
  Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

  Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.