Brugerdiskussion:Sasu985

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Sasu985! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2015, 11:51 (CEST)

Et tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 31. aug 2015, 14:31 (CEST)


Maskinoversættelser[rediger kildetekst]

Hejsa. Du bør undlade at bruge Google translate eller nogle af de andre oversættelsesværktøjer, med mindre du gennemgår artiklerne med en tættekam bagefter.

Kvaliteten af sådan en oversættelse er desværre ikke god nok endnu og jeg vil anbefale at du oversætter "i hånden", det giver det bedste resultet og tager ikke meget længere tid end at rydde op efter en maskineoversættelse. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. sep 2015, 13:48 (CEST)

Hej igen. Kunne du komme med noget respons på det ovenståede? Istedet for at blive ved med at oprette ulæselige artikler, så ville det være rart, hvis du fiksede dem du allerede har lavet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 3. sep 2015, 11:04 (CEST)

Ophavsret[rediger kildetekst]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Sasu985. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 5. sep 2015, 17:57 (CEST)

Kvalitet[rediger kildetekst]

Hej Sasu985. Du er meget flittig med at rette i fodboldartiklerne, men det er rigtig tit, at kvaliteten af dit arbejde er for ringe. Der er ofte noget at rette efterfølgende, fx at teksten står pænt på linje, at linket er stavet korrekt osv. Du må godt bruge lidt mere tid på at tjekke dine rettelser, inden du hopper videre til næste opgave, fx med forhåndsvisning. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. sep 2015, 23:47 (CEST)

Vil du godt sørge for at skrive 'viceanfører' i stedet for 'vice anfører'? Det sidste er ukorrekt stavemåde. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. sep 2015, 12:41 (CEST)
En spillerliste for en klub begynder med {{Ft start}} og slutter med en {{Ft slut}}. Så bliver der ingen problemer bagefter, jf. Sevilla FC. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. sep 2015, 19:48 (CEST)
Hejsa. Du må gerne sørge for at artiklerne ser ok ud, inden du går videre til en ny. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 13. okt 2015, 22:47 (CEST)

Se lige her:[rediger kildetekst]

Stanislav Lobotka, så kan du se hvad der gik galt med din redigerin. :) mvh Per (PerV) (diskussion) 19. sep 2015, 18:00 (CEST)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 23. sep 2015, 23:16 (CEST)

Når du tilføjer kategoier, tag et tjek om de ikke findes allerede, i stedet for at efterlade dem røde. TherasTaneel (diskussion) 23. sep 2015, 23:16 (CEST)

Forespørgsel[rediger kildetekst]

Hey Sasu985. Kan jeg få dig til at bruge Skabelon:Ts når du opdaterer trupperne for de forskellige fodboldhold rundt omkring? Du kan se hvordan den er brugt på AS Roma. Ellers godt arbejde. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. okt 2015, 20:50 (CEST)

Bruger:Tøndemageren mener vist {{Fodboldtrup spiller}} --Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. okt 2015, 22:50 (CEST)
Det gjorde jeg bestemt - slåfejl fra min side, skulle have været {{Fodboldtrup spiller}}. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. okt 2015, 20:27 (CEST)

Hey igen. Fantastisk arbejde med at opdatere fodbold-artikler. Tænkte på om jeg kan få dig til at bruge skabelonen brugt her, når du opdaterer landsholdtrupper? mvh Tøndemageren (diskussion) 9. nov 2015, 17:14 (CET)

Jeg præciserer lige (igen) Bruger:Tøndemagerens henvisning. Han må mene Danmarks fodboldlandshold#Aktuel trup. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. nov 2015, 19:26 (CET)
Jamen det var dog belastende - synes ellers jeg lavede et forhåndstjek inden. Godt jeg har dig Arne (Amjaabc) til at rette mine fejl - tak for det :) mvh Tøndemageren (diskussion) 9. nov 2015, 20:46 (CET)

Endnu et tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Tøndemageren (diskussion) 16. okt 2015, 16:21 (CEST)

Infobokse[rediger kildetekst]

Kære Sasu985. Kan jeg ikke få dig til at stoppe med at lægge flagikoner i infoboksene. På forhånd tak. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. okt 2015, 21:59 (CEST)