Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 37

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

{{coordskabelon i Infoboks flod[redigér wikikode]

@PHansen:@EileenSanda:@Steenth: Jeg så du indsatte coord-skabelon på Infoboks flod, tak for det. Det vil sikkert hjælpe mig med at huske at det ikke længere skal være coor-skabelon. Men jeg har længe tænkt på om ikke diverse geografi infobokse ikke automatisk kan hente koordinater på wikidata? De er jo normalt altid på wikidata. I Infoboks flod er det udmundingskoordinaterne der er på wikidata. Og specielt om byer, virker det underligt for mig, at vi indsætter coord manuelt i infoboksen, med alle muligheder for at begå fejl. Koordinaterne findes jo allerede på wikidata, og man må formode at de koordinater er mere korrekte, end hvad jeg sætter ind. Man kunne sikkert lave det således, at den laveste administrative enhed vi angiver i infoboksen, der har lokationskort her på da wiki automatisk bliver det lokationskort, der anvendes? Min hovedpointe er i virkeligheden, er det absolut nødvendigt, at vi indsætter coord wd på nogle artikler og ikke på andre, kan det ikke automatisere via infoboksen, eller i det mindste standardiseres? mvh Per (PerV) (diskussion) 5. maj 2016, 11:58 (CEST)

Jeg har på ToDo-listen at kigge på coord og wikidata. Modulet har nogle muligheder, som vi ikke udnytter, hvor vi kan hente koordinat fra wikidata.
Omkring floder, vandløb mv: Der er er lidt mere arbejde at gøre. De moduler, som jeg har set, kan ikke håndtere flere koordinater. Men jeg holder øje med det emne. For det er oplagt at hente fra wikidata så meget meget som mulig fra wikidata. Specielt på udenlandske emner, hvor ikke har samme fokus, som på den danske. Men det vil tage tid før vi når det mål. For det mangler moduler som håndtere det. --Steen Th (diskussion) 5. maj 2016, 12:12 (CEST)
Ok, tusind tak for dit svar, og jeg er glad for at det er på din ToDo-liste. Om floderne findes der faktisk kun ét sæt koordinater på wikidata, det er udmundingen. Udspringet plejer jeg at finde på en af de andre wikier, eller selv finde udspringet på googlemaps, og hente koordinaterne derfra. Hatten af for det kæmpe arbejde du gør! Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 5. maj 2016, 16:33 (CEST)
@PHansen og PerV: Jeg har ændre {{Coord wd}}, så den bruger Modul:Coordinates direkte. Jeg har brugt Moskva-Vnukovo Internationale Lufthavn som demo. Nu kan display-parameter bruges og koordinat-parametrene kan angives som man gør i Coord. Det gør det også lettere at erstatte Modul:Wikidata, når den ikke mere bruges til koordinater. Jeg fik et hint om det på en:Module talk:Coordinates#Bug. --Steen Th (diskussion) 5. maj 2016, 22:29 (CEST)
@PHansen og Steenth: Kiggede på Moskva-Vnukovo Internationale Lufthavn: Wow, det var ca. det jeg havde tænkt mig. Nu benyttes coord wd jo direkte i infoboksen. Hvis jeg har forstået ret betyder det vel, at hvis vi havde et koordinatparameter for udmundingen af floden i Infoboks flod, kunne vi benytte samme løsning i de artikler. Er det rigtigt? mvh Per (PerV) (diskussion) 6. maj 2016, 10:46 (CEST)
@Steenth: Det løste så lige mine ønsker, se Moskva (flod) og Moskva-Smolenskaja banegård, great Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 6. maj 2016, 14:00 (CEST)


Coord wd for hovedkvarterer[redigér wikikode]

Hej Steenth

Nu du er i gang med at rode med Coord wd, kunne du måske også løse et andet problem. Jeg har nemlig lagt mærke til nogle tilfælde, hvor koordinaterne for virksomheder er blevet indsat på Wikidata som en kvalifikator under udsagnet for hovedkvarterets beliggenhed i stedet for som selvstændigt udsagn. Det er f.eks. tilfældet for d:Q5706316, hvor koordinaterne er der, men uden at det bliver registreret i den danske artikel, Heljan. Er det et problem, der kan løses? --Dannebrog Spy (diskussion) 5. maj 2016, 23:02 (CEST)

Jeg kan skive en lang ønskeliste over oplysninger, som kunne hentes fra wikidata, men som vi ikke kan endnu. Og det er en af dem. Der skal kodes en række moduler til det formål. --Steen Th (diskussion) 6. maj 2016, 09:19 (CEST)
Det ville være en meget stor fordel, hvis disse data kunne hentes direkte fra Wikidata, men det tror jeg ikke bliver gjort endnu, vel? Den artikel du nævner, Heljan, har koorirdinaterne oplyst på Wikidata, men det hentes heller ikke ind i den engelske artikel, der står coord koden nederst på siden. Hvis de indfører det på andre wikiier, f.eks. i infobokse, så burde vi også implementere et her, men jeg er ikke bekendt med, at det bliver gjort, er I? Jeg kender til et tilfælde, hvor data hentes fra Wikidata og kun skal vedligeholdes der, det er i artikler om cykling, hvor cykelholdene nu vedligeholdes på Wikidata, og så ligger der en skabelon f.eks. her på dansk Wikipedia, som så vedligeholdes automatisk, ved at nogen opdaterer oplysingerne på Wikidata. Se f.eks. Astana Pro Team, hvor holdet fra 2016 er hentet fra Wikidata ved at der her er indsat {{Cycling race/teamroster|Q21769847}} - holdet fra 2015 er derimod lavet manuelt her på den gamle måde. Men det er rigtig smart, at oplysninger kan hentes direkte fra Wikidata og det sparer kræfter på de forskellige Wikipediaer, når vi ikke hver især skal sidde og vedligeholde f.eks. cykelhold, det ville være dejligt, hvis det samme blev gjort ved fodboldhold osv. EileenSanda (diskussion) 6. maj 2016, 11:08 (CEST)
En variant af problemerne er måske to – enten at vælge imellem som ved borgmesteren i Allerød eller at få dem begge med:
Se Skabelondiskussion:Infoboks_virksomhed#To_CVR_via_wikidata.
-- Mvh PHansen (diskussion) 6. maj 2016, 11:30 (CEST)
Det kunne være vi skulle bruge Wikipedia:WikiProjekt Wikidata til at registeret de problemer vi har fundet, henvise til gode eksempler og ellers vi kunne tænke os. Det kunne også bruges til at koordinere opgaverne. Fx vil jeg gerne have bedre udgave af Modul:Wikidata, som er bedre til at håndtere links og url'er, som vi har problemer med og pt. ikke tager hensyn til rangeringen. --Steen Th (diskussion) 6. maj 2016, 12:13 (CEST)

konvering fra Skabelon:coor title d/dm/dms til Skabelon:Coord[redigér wikikode]

Jeg faldt over din redigering på Valnæsgård og tilbageførte den, fordi koordinat-linket tilsyneladende fejler. Der er ihvertfald ikke noget pænt lille kort på tools.wmflabs.org. Da det var en bot-redigering tjekkede jeg lige bidragslisten og kan se der vist er rigtig mange artikler som nu har fået et defunkt geo-link!

Iøvrigt: Både coor title og coord genererer et link med linktekst "kort" der linker til den artikel som linket sidder på. Featurebug? Sechinsic (diskussion) 8. maj 2016, 08:06 (CEST)

Det pæne lille kort på tools.wmflabs.org virker ikke, men det er så vist også den eneste fejl. Linket med linkteksten "kort" åbner et kort indlejret i artiklen. Hvis det ikke virker i din browser, må vi se om ikke vi kan finde nogen, der kan ordne det. --Palnatoke (diskussion) 8. maj 2016, 08:31 (CEST)
Det er ikke bot'en, som gør det. Det det opsætning, som tools.wmflabs.org bruger, som skal kigges efter. Jeg har selv fundet link's, som er blevet forældret. For jeg kan se når jeg trykker på kort ud for koordinat, så er det rigtige sted.
Linket til "kort" dannes noget opsætning, som styres af css og javescripts.
Og tilbagerulning - gør det ikke. Rapportere hellere før du gør noget. For den gamle skabelon skal vi have afviklet, som det er allerede er sket på andre wiki'er. --Steen Th (diskussion) 8. maj 2016, 08:41 (CEST)
Jaja, det er jo jeres sted. Jeg bemærkede bare der var noget som ikke virkede, og ændrede så overordentlig relevant den redigering der tilføjede artiklen noget som ikke virkede. Jeg har ikke noget problem med at I arbejder videre med at implementere en nyistandsættelse af en forældet skabelon der er afskaffet på andre wikis, og når det så en eller anden gang kommer til at virke vil det så være velkomment, også set fra min side, at erstatte den forældede, men fuldt funktionelle skabelon, der er afskaffet på mange andre wikis, med den nyrestaurerede skabelon/modul.
Angående linket med linktekst "kort" virker det også nu i min browser. Jeg tror der nok er nogen der har været rappe på fingrene i mellemtiden?!? Så det er èn featurebug mindre og det er jo godt. Sechinsic (diskussion) 8. maj 2016, 11:27 (CEST)

Participate in the Ibero-American Culture Challenge![redigér wikikode]

Hi!

Iberocoop has launched a translating contest to improve the content in other Wikipedia related to Ibero-American Culture.

We would love to have you on board :)

Please find the contest here: https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Translating_Ibero_-_America/Participants_2016

Hugs!--Anna Torres (WMAR) (diskussion) 10. maj 2016, 16:42 (CEST)

Modul:Dts[redigér wikikode]

Hej Steen.

Kan du ikke være sød at lave en lille rettelse på Modul:Dts, så den sætter punktum efter datotallet? Se f.eks. E-bus#Linjer, hvor jeg gerne vil have at "27 marts 2016" vises som "27. marts 2016".

Wikiteksten er så kompliceret, at jeg ikke selv tør rette det, men jeg håber meget at du kan finde ud af det.

På forhånd tak. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. maj 2016, 17:46 (CEST)

Fundet stedet og rettet det. --Steen Th (diskussion) 12. maj 2016, 20:10 (CEST)

Tusind tak og rigtig god pinse fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. maj 2016, 20:20 (CEST)

Super Steen! Det vil jeg gøre på færøsk Wikipedia også, jeg har også savnet punktum efter dato, men vidste ikke, hvordan man gør. EileenSanda (diskussion) 13. maj 2016, 09:59 (CEST)

Skabelon:Beskrivelse fra DFI[redigér wikikode]

Hej Steen.

Er det muligt du kunne "trylle" lidt med skabelonen {{Beskrivelse fra DFI}}, så den når den bruges efter en beskrivelse kan udstyres med en (valgbar) parameter til at linke direkte til den pågældende film? Ligesom {{Danmark Nationalfilmografi titel}}.

På forhånd tak Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 17. maj 2016, 12:04 (CEST)

Jep. Det er gjort. Film's id i filmdatabasen skal bare være i wikidata - de er det vist alle nu. --Steen Th (diskussion) 17. maj 2016, 20:24 (CEST)

Tusind tak. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 17. maj 2016, 21:31 (CEST)

Konvertering af nøgne referencer[redigér wikikode]

Hej Steenth, din bot har lavet mange gode rettelser, men nogle få af dem er gået galt, fx i Volkswagen Golf Plus og The Elder Scrolls Online. De kan ses i Kategori:Sider med fejl i fodnoter, hvor der også er et par artikler mere.--Weblars (diskussion) 18. maj 2016, 18:22 (CEST)

Jeg har fixet dem - dog blev Volkswagen Golf Plus ordnet af en anden. Men bot-scriptet har et par tilfælge valgt at lægge den sammenskrevet note i hhv en infoboks, hvor teksten ikke bliver udskrevet eller fjerne indhold i en reflist... Det er nogle onde eksempler... som er svært at tage højde for. --Steen Th (diskussion) 18. maj 2016, 20:59 (CEST)

Modul:Coordinates[redigér wikikode]

Hej. Jeg har ændret lidt i Modul:Coordinates, det var et forsøg på at finde frem til fejlen som PerV nævnte, men det løste så ikke noget. Jeg fik den tanke, at det kunne skyldes modulet, at kortet ikke er centreret i Skabelon:Infoboks herregård, så jeg sammenlignede modul:Coordinates med det norske modul og så at de har tilpasset det ved at tilføje både engelske og danske parametre, f.eks. E og Ø for Øst/East. Jeg gjorde så det samme, men det løste så ikke problemet med kortet i skabelonen til herregårde. Jeg ville bare lige informere dig om at jeg har foretaget ændringen, så du kan være obs på, om der skulle vise sig nogle fejl i kort eller koordinater, som evt. kunne vise fejl. Hvis det sker, så må du endelig tilbagerulle min redigering. Vh. --EileenSanda (diskussion) 22. maj 2016, 01:23 (CEST)

Det er jeg ikke glad at få tilføjet danske parametre - det skal vedligeholdes og det med at flette fra forskellige kilder er meget tidskrævende og giver fejl. Jeg vil gerne rulle det tilbage for at undgå at nogen kommer til at bruge det. Jeg tænkt modsat - jeg vil lave et tjek i skabelonen for brug af det, så det blev rapporteret, da vi har en del genbrug fra de noske wiki'er.
Derudover har jen en mistanke om der er fejl i den norske kode.
Modul:Coordinates viser kun koordinater, så den påvirker ikke hvordan visningen er i en infoboks. Og jeg har kan ikke se problemet. Kun at tekst under kort ikke er centreret. --Steen Th (diskussion) 22. maj 2016, 08:52 (CEST)
Ok, hvis den kun viser koordinater, så har den jo ikke noget at gøre med fejlen med kortet i infoboks herregård. Men altså, jeg fjernede jo ikke den engelske kode men tilføjede bare den danske/norske, jeg tror ikke, at det vil give fejl, men kan selvfølgelig ikke være sikker. Jeg mener da at jeg har set, at skabeloner bruger danske koder/parametre angående øst, altså Ø og ikke E (men nu når jeg leder kan jeg ikke finde nogen, tager jeg fejl?).
Se på mine rettelser, før du tilbageruller, hvis de ikke giver nogen fejl, så kan jeg ikke se, hvorfor det skal tilbagerulles. En linje lyder f.eks. således: if lat_f == 'E' or lat_f == 'Ø' or lat_f == 'W' or lat_f == 'V' then jeg har ikke noget videre forstand på koderne, men jeg tror, at det betyder, at BÅDE E og Ø skal kunne forstås som øst og BÅDE W og V skal kunne forstås som vest. Der er jo kun tilføjet or lat_f == 'Ø' og or lat_f == 'V' og order or betyder jo eller, så jeg vil da tro, at det ikke kan gøre nogen skade, at et modul bruger både engelske og danske koder, hvis enkelte skabeloner her bruger danske parametre angående øst og vest.
Jeg mente bestemt, at jeg havde set en eller flere skabeloner på dansk wiki, som brugte Ø for øst og W for vest, men nu kan jeg ikke finde nogen, tager jeg fejl? Hvis Ø og V aldrig bruges, så er der selvfølgelig ikke behov for at fortælle modulet, at det også skal kunne læse Ø for øst og V for vest.
I skabelon:Infoboks herregård står der: {{{korttekst}}}<br /><p align="right">{{#if:{{{bredde_grad|}}} Hvad betyder det? Er det teksten på kortet der stilles til højre eller selve kortet?
Du kender skabelonerne på dansk wiki meget bedre end jeg går, så hvis du mener, at det er bedst at tilbagerulle min rettelse på modul:Coordinates, så gør du bare det. mvh. EileenSanda (diskussion) 22. maj 2016, 10:04 (CEST)
Jeg har sammenlignet Modul:Infoboks med det tilsvarene engelske, for at se om der er foretaget ændinger der, siden den på da-wiki blev oprettet. Der var en rettelse, som var at en linje er blevet fjernet. Jeg gjorde det samme her, håber det er ok. EileenSanda (diskussion) 22. maj 2016, 10:24 (CEST)
Jeg har det godt med ændringen i Modul:Infoboks Sålængde det er i sync med enwiki det ikke noget problem.
Jeg kan se at der kan være fejl i de norske tilføjelser i Modul:Coordinates. Det er noget kode som ikke hænger sammen. Men jeg har ikke tid til tjekke det.
Jeg har tjekket alle koordinat-skabeloner - det er længde siden jeg har set 'Ø' og 'V' brugt i angivelsen af koordinater. Hvis der bruges, giver det fejl i Kategori:Sider med fejlagtige koordinatmærker. Og det skader at skulle vedligeholde noget nyt, som vi ikke har det store behov for.
Jeg har et problem med håndtering af diskussion af Skabelon:Infoboks herregård - jeg har ikke noget overblik, da diskussioner er på brugersider istedet for på skabelonens diskussionsside. Og der er mange med - det hjælper overhoved ikke. Samle hele diskussion der.
Men meget brugte skabeloner bruger jeg meget tid til at teste inden en ændring, da evt. fejl påvirker mange.. Og det kan tage en måned før evt. fejl er væk fra cache-serverne. Derfor vil jeg bruge testcases så meget mulig før jeg laver ændringer på de her skabeloner. --Steen Th (diskussion) 22. maj 2016, 10:58 (CEST)
Hej igen. Jeg har nu tilbagestillet min redigering på Modul:Coordinates - det ser ud til at det var overflødigt, og hvis det evt. kan føre til fejl, så er det bedst at tilbagestille.
Angående Modul:Navbar og Skabelon:Navbar - så er jeg gået ud fra, at Skabelon:Navbar forlængst var gået over til at bruge Modul:Navbar, det er jo det der står øverst i Modul:Navbar, men det var ikke tilfældet. Jeg har opdateret Skabelon:Navbar med teksten som står på den engelske side, håber det er ok? EileenSanda (diskussion) 22. maj 2016, 11:17 (CEST)
Jeg forstår din frustration over de spredte diskussioner. Kunne du oprette en 'Skabelonproblemside' som vi kunne sætte problemer ind i. Så kunne du selv strukturere siden så det var lettere for dig at holde et overblik ?
PS. <p align="right"> sender blot koordinaterne hen til billedets højre kant. Måske er det {{Infoboks by/Kort}} der skal analyseres?
-- Mvh PHansen (diskussion) 22. maj 2016, 11:20 (CEST)
@EileenSanda og PHansen: Jeg overvejer at lave et Wikipedia:WikiProjekt Skabeloner, hvor vi kunne koordinere håndtering af de vigtige skabeloner og moduler. Fx dokumentationsskabeloner, hvor der bør kigges efter. Og håndtering infobokse, som burde konverteres o.s.v., hvor løsningen problemerne med Infoboks herregård kan hjælpe med de øvrige. --Steen Th (diskussion) 23. maj 2016, 22:16 (CEST)
Ok, ja det lyder som en god ide. Men hvilke problemer mener du med, når du siger "F.eks. dokumentationsskabeloner, hvor der bør kigges efter"? --EileenSanda (diskussion) 23. maj 2016, 22:20 (CEST)
Ved lidt nærmere eftertanke, så hænger modulerne jo sammen med skabelonerne efterhånden, burde projektet så ikke hedde Wikipedia:WikiProjekt Skabeloner og moduler? --EileenSanda (diskussion) 23. maj 2016, 22:25 (CEST)
Dokumentationsskabelonerne er delt i 2 sæt - de gamle og de nye. De nyeste mangler konfigurering og oversættelse, så vi kan mere gavn af dem.
Navn på projektet bør være lidt kort. Men moduler er med i rammen. --Steen Th (diskussion) 24. maj 2016, 12:19 (CEST)
Ok, men hvad betyder det, at de nyeste mangler konfigurering? Jeg har valgt at oprette doc-sider på engelsk og tænkte at det var bedre at have en side der forklarer om skabelonen på engelsk end slet ingen forklaring at have. Jeg har ikke havt overskud til at oversætte dem. Men senere har andre brugere slettet det engelske indhold og erstattet det med en skabelon der siger, at forklaringen er mangelfuld. Ja, det bliver man så i hvert fald ikke klogere af. Er politikken så, at der absolut ikke må stå noget på engelsk på dokumentationssiderne som forklarer om brugen af skabelonerne? --EileenSanda (diskussion) 24. maj 2016, 15:29 (CEST)
Kan vi ikke gå ud fra, at de få som opretter og redigerer skabeloner på dansk Wikipedia forstår engelsk? For mig at se er skabelonerne jo ikke artikler, de ses ikke af den almindelige læser, så hvilken skade kan det gøre, om en forklaring står på engelsk eller delvis på engelsk? Jeg mener at det er bedre end slet ingen forklaring at have. Hvad mener du/I? --EileenSanda (diskussion) 24. maj 2016, 15:45 (CEST)
Jeg har ikke noget problem med at dok-siderne ikke er oversat - efter min mening er det bedre de er der end de mangler. Men Modul:Documentation/config bør rettes til, oversætte tekster og divser andre tilpasninger - jeg kun kigget overfladisk på den.. Og der er også at der er et eller andet med layout, som virker som på de gamle skabeloner og på enwiki. --Steen Th (diskussion) 24. maj 2016, 15:58 (CEST)

Wikidata-skabeloner på færøsk Wikipedia[redigér wikikode]

Hej, der er en ip-adresse bruger (udenlandsk bruger, som ikke kan færøsk) som har oprettet en ny type af infobokser på færøsk Wikipedia, der henter alle informationer fra Wikidata. Jeg synes, at ideen lyder spændende, men er ikke så begejstret for resultatet. Denne bruger kommanderer rundt med mig og giver mig ordrer om at flytte diverse sider til fødselsår i stedet for f.eks. politiker i parentes, når der er flere der hedder det samme, det er almindelig praksis pa ia-wikipedia siger han/hun. Enkelte steder har han tilføjet denne nye type infoboks til artikler som allerede har en udmærket infoboks, og denne nye type viser indtil videre kun meget få oplysninger som navn, fødseldag, dødsdag og arbejde. Han har indsat skabelnen på over 300 sider. Nu vil han have, at en bot skal indsætte skabelonen på alle artikler der er om mennesker, og da jeg sagde, at jeg ikke ønskede den på alle sider, men kun på sider der ikke har nogen infoboks i forvejen, blev han fornærmet - igen. Hvis du har tid, kan du så se på denne diskussionsside og evt min diskussionsside på færøsk Wikipedia og sige din mening (hvis du har en mening om det og har tid). Mvh. --EileenSanda (diskussion) 28. maj 2016, 16:16 (CEST)

Hej EileenSanda. Tør man spørge dig om du synes at den pågældende bruger netto bidrager positivt til fo-wiki? For mig at se bruger du en masse tid på at styre brugerens måske ligegyldige rettelser. Jeg ville have overvejet at blokere ip'en efter en henstilling om ikke at ændre ud fra en personlig politik, der ikke er vedtaget på fo-wiki. Hvis vedkommende har noget at bidrage med må brugeren oprette en konto, og i øvrigt indlede en diskussion om hvorvidt disse ændringer er ønskede på fo-wiki. Bare min mening. --Madglad (diskussion) 28. maj 2016, 17:29 (CEST)
Han kommer fra forskellige ip-adresser. Det er ikke let af blokere... Men man bør give besked først. Ellers er det lokale miljø som bestemmer navngivningen. Og denne bruger er ikke en af det. Og pga. denne er ip-bruger, så kan han ikke flytte artikler! Jeg kan kan også lide at have stilling e.lign i parentes. Jeg synes du skal sige nej til den pågældende.
De infobokse er simpel lavet og bruger kun {{#property}}. Du kunne bruge noget af det jeg har skrevet her. For der er behov for nogle ordentlige moduler. Jeg har kig på sv:Module:Wikidata, hvor der er prioritering af labels, hvis det mangler. Det bør testes. --Steen Th (diskussion) 28. maj 2016, 17:48 (CEST)
Tak for svar Bruger:Madglad og Steenth. Nej, jeg synes ikke, at vedkommende bruger bidrager positivt til fo-wiki, jeg vil forsøge at bede ham holde en pause. Steen tak for linket, det lyder meget spændende, og jeg er ikke imod, at der hentes data fra Wikidata, tværtimod, det er mere måden det bliver gjort på fo-wiki i øjeblikket, som jeg har noget imod, brugeren er meget agressiv i sin væremåde og virker heller ikke at have særlig megen forstand på at arbejde med skabeloner, der kom uønskede kategorier, en ny for hver kombination af en persons stillinger, og da jeg tilbagestillede skældte han ud. Jeg ønsker ikke at en bot skal indsætte skabelonen på alle artikler så længe som den ikke er særlig meget udbygget og udfører fejl som med kategorierne. Nå, men jeg tager diskussionen op med vedkommende, tak for jeres svar. Måske vil jeg selv finde ud af at arbejde videre med skabelonen. --EileenSanda (diskussion) 28. maj 2016, 18:28 (CEST)
Det er nemt nok at blokere vedkommende, hvis det skulle blive nødvendigt. Det er et spørgsmål om at blok-blokere 91.9.0.0/16. Blokken tilhører Deutsche Telekom. --Madglad (diskussion) 28. maj 2016, 18:34 (CEST)
Jeg har kigget den svenske wikidata-modul - det virker bedre. Den løser de problemer, som jeg kender. Den ligger på Modul:Sandkasse/Steenth/Wikidata. På fowiki har jeg problemer med 'og' i en liste og det virker ok på den danske. Hvorfor ved jeg ikke. --Steen Th (diskussion) 28. maj 2016, 23:47 (CEST)
Hvilke problemer tænker du på Steen? Hvor kan du se, at der er problemer med 'og' i en liste på fo-wiki? Jeg har opdateret modulet på fo-wiki, men udfra den engelske, dog tog jeg den første linje med fra svensk wiki. Jeg tror at det f.eks. løste et problem som jeg så i går, at en kendt persons børn stod angivet som P og et tal, men nu står deres navne i stedet. Det ville tage lang tid manuelt at skulle skrive alle kendtes børns navne med færøsk label, så det er fint at der nu hentes info fra engelsk eller andre sprog. Se f.eks. fo:Julia Roberts. Jeg begynder at synes at infoboksen er helt ok, men den kan sikkert hente endnu flere oplysninger fra Wikidata. Du er velkommen til at eksperimentere på færøsk Wikipedia, der vil skaden ikke blive så stor, hvis der skulle ske en fejl. Det gør ikke noget om du skriver noget på dansk eller engelsk, jeg kan oversætte det bagefter. Der kan f.eks. hentes oplysninger om priser som f.eks. en skuespiller har modtaget, men jeg ved ikke rigtigt hvordan man gør. --EileenSanda (diskussion) 29. maj 2016, 09:22 (CEST)

Wikidata og fodbold[redigér wikikode]

Hej Steenth. Ved du om det er muligt at trække data fra wikidata ind i {{Infoboks fodboldspiller}}? Her tænker jeg specifikt på karrieredelen, såsom årstal, klubber, kampe og mål? mvh Tøndemageren (diskussion) 29. maj 2016, 23:12 (CEST)

Det er oplagt at gøre det. Men jeg har ikke set nogen andre wiki'er gør. Det vil kræve at nogle koder en lua-modul til formålet, da alm. skabelonkode ikke er nok. Det kunne være du skulle følge d:Wikidata:WikiProject Association football. Så vidt jeg kunne se, har de pt kun fokus på import af data. --Steen Th (diskussion) 29. maj 2016, 23:29 (CEST)
Okay - tusind tak for svaret. Jeg vil se hvad de har gang i. mvh Tøndemageren (diskussion) 30. maj 2016, 17:28 (CEST)
Jeg blander mig lige :) Jeg tænkte, at angående cykel-skabelonerne, som henter data fra Wikidata, så er engelsk Wikipedia åbenbart ikke med på det endnu, mens fransk, dansk, færøsk og flere andre er med. Så jeg tænkte, at måske er fransk Wikipedia også foran den engelske når det kommer til at bruge Wikidata til at få oplysinger i fodboldskabeloner, og det tror jeg også at de gør, delvis i hvert fald. Prøv og se på fr:Modèle:Infobox Footballeur - jeg mener at kunne se, at der her er mulighed for at skabelonen kan hente informationer fra Wikidata til bl.a. fodboldspilleres navn, fødselsår, position på banen, klub mm. Det ser ud til, at det kræver et modul, som på fransk Wikipedia kaldes fr:Module:interface Wikidata, men det står på fransk - dog ser meget af det ud til at være samme koder som normalt bruges i disse Lua-moduler. En bruger som kaldes Zolo, har oprettet modulet. På hans diskussionsside er der en der henvender sig til ham, hvor overskriften er "infobox footballeur". Jeg forstår ikke fransk, men der står et navn, og hvis vi kigger nærmere på den artikel fr:Paul Fischer (football, 1969) så ser det ud til, at oplysingerne der står i infoboksen er hentet fra Wikidata. I infoboksen står der kun {{Infobox Footballeur |image= |légende= }} og alligevel viser infoboksen, at han har fransk nationalitet, hans fødselsdato og sted samt hvilken klub han har spillet for. Og neders står der "Modifier Wikidata", som linker til oplysingerne angående denne fodboldspiller i Wikidata. Jeg ved ikke, om de er nået så langt som at få antal fodboldkampe, mål osv. med i projektet. --EileenSanda (diskussion) 30. maj 2016, 18:22 (CEST)
Fantastisk observeret. Det ville i hvert fald være fantastisk, hvis vi kunne få det med på da.wiki også. Jeg er dog lidt påpasselig med fr.wiki, da de bruger et andet layout end både en.wiki og da.wiki gør. Mvh Tøndemageren (diskussion) 30. maj 2016, 19:02 (CEST)
Jeg synes også, at vi skal vente og se, før eller senere kommer det på engelsk eller svensk Wikipedia, og det er da sprog der er nemmere at forstå end fransk :) EileenSanda (diskussion) 30. maj 2016, 20:00 (CEST)

Blokeringer[redigér wikikode]

Hej Steenth, du må meget gerne blokere Bruger:Hamza2300 og Bruger:Hafidh kheri :-) --Hejsa (diskussion) 14. jun 2016, 00:21 (CEST)

Tjaa. Jeg stoppede i aftes lige da du skrev.... så jeg fik ikke kigget på det. --Steen Th (diskussion) 14. jun 2016, 16:38 (CEST)

Har du tid at oversætte nogle tal i en skabelon?[redigér wikikode]

Hej Steen. Jeg har oprettet Modul:ConvertNumeric, som bl.a. indeholder tal som ord, dvs. et, to, tre osv. Jeg har oversat de første, men ikke alle, har du mon tid og lyst til at forsætte med det? Jeg er ikke sikker på hvad de helt store tal hedder på dansk (de står på engelsk), og der er også andre, f.eks. "zeroth" hedder det "nulte"? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 1. jul 2016, 02:17 (CEST)

{{subst:Infoboks land/konvertere[redigér wikikode]

Det virker jo Thumbup.svg ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 20. jul 2016, 20:47 (CEST)