Brugerdiskussion:TorbenTT/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, TorbenTT! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Pugilist (diskussion) 4. sep 2014, 14:23 (CEST)

Du bruger for gammel en kilde. Siden 1948 har støtter ikke eksisteret som navneord. Det findes fx ikke i min udgave af Politikens Nudansk Ordbog. Hvis du efterprøver i KorpusDK, hvor bestemte ord og ordformer illustreres med dagsaktuelle eksempler, vil du se, at støttere ikke forekommer. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. sep 2014, 21:36 (CEST)

Hej Rmir2. Det er ganske almindeligt at substantiverede verber ikke forekommer i ordbøgerne. Prøv at lave en hurtig google-søgning på "støttere" (med citationstegn). Jeg får 36.700 resultater, også mange fra artikler fra dagspressen, det er mange hits for en ordbøjning der ikke findes. Jeg vil da give dig ret i at den ikke er anerkendt af sprogautoriterne, som åbenbart er et skridt foran virkeligheden på det her punkt. Hvordan kan du sige at det lige er siden 1948 at det "ikke har været et ord"? kh TorbenTT (diskussion) 16. sep 2014, 22:24 (CEST)


Halfstar.png Den Venstre Barnstar
I anledning af at jeg har nomineret Operation GrindStop 2014 til at blive en lovende artikel giver jeg alle betydelige bidragsydere på artiklen den halve barnstar for godt samarbejde om et kontroversielt emne. Godt arbejde! Mvh. InsaneHacker (diskussion) 7. nov 2014, 11:36 (CET)Hej TorbenTT. Må jeg spørge om hvorfor du har oprettet en sandkasse under Tøndemagerens navn? Jeg tænker på Bruger:Tøndemageren/Sandkasse5. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 22. feb 2015, 17:36 (CET)

Hej Søren1997. Fordi TøndemagerenDiskussion:Skuddramaerne i København 2015 opfordrede til at et udkast til en eventuel Dan Uzan-artikel blev lagt i den nævnte sandkasse forinden at artiklen eventuelt blev gendannet. Jeg kopierede den stub der var blevet oprettet af IP-bruger for at der kunne tages udgangspunkt i det. mvh. TorbenTT (diskussion) 22. feb 2015, 17:43 (CET)
Giv den bare gas. Mvh Tøndemageren (diskussion) 22. feb 2015, 18:20 (CET)
Så kan jeg bedre forstå :-) Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 22. feb 2015, 18:37 (CET)

Du må ikke flytte ved at kopiere[rediger kildetekst]

Jeg så du have flyttet Præstegæld ved at kopiere. Hvis du ikke kan flytte den selv, så henvender du til en administrator. Ved at kopiere, kommer historisk mv ikke med. Og overvågningslister går der også ged i. Og wikidata bliver hellere ikke opdateret..... så lad vær. --Steen Th (diskussion) 31. jul 2015, 22:12 (CEST)

Niels Harrit[rediger kildetekst]

Uddyb venligst følgende rettelse [1]. RhinoMind (diskussion) 8. nov 2015, 06:01 (CET)

Jeg har da begrundet rettelsen RhinoMind? TorbenTT (diskussion) 8. nov 2015, 06:15 (CET)
Jovist, men jeg spørger jo til en uddybning. Hvorfor blev de f.eks. ikendt at betale sagens omkostninger? Uden den forklaring står det da netop i modsætning til en frikendelse og bør vel opfattes sådan? Hvis ikke du er i stand til at uddybe på en eller anden rimelig måde, kan jeg ikke se nogen grund til at fjerne ordet "dog". RhinoMind (diskussion) 8. nov 2015, 20:51 (CET)
De blev ikke ikendt at betale sagens omkostninger men ikendt sagsomkostninger hvilket jo altså er helt almindelig når man vinder en sag. TorbenTT (diskussion) 9. nov 2015, 02:18 (CET)


Folkeafstemningen om retsforbeholdet[rediger kildetekst]

Se her Diskussion:Folkeafstemningen om retsforbeholdet --Kontoreg(Henvendelse) 8. nov 2015, 15:14 (CET)

Staten-Generaal[rediger kildetekst]

Hvorfor insisterer du på at omtale Nederlandenes parlament Staten-Generaal som "Generalstaterne", en fejloversættelse, der stort set ikke er brugt siden 1800-tallet? Og hvorfor ikke tage diskussionen på Diskussion:Generalstaterne i stedet for at lave en rettelse uden opsummering. --Madglad (diskussion) 7. apr 2016, 08:38 (CEST)

Fordi at det er det den hedder på dansk. Hvorfor insisterer du på at bruge det lokale navn? Til det andet var jeg ikke opmærksom på at du havde startet en diskussion der. TorbenTT (diskussion) 7. apr 2016, 12:19 (CEST)

Klog på Folkemødet?[rediger kildetekst]

Jeg forventer, at alle seriøse bidrsgsydere fravælger person opfattelse af diverse ting. Eksempelvis er din opfattelse og holdning af Folkemødets sekretariats tydelige betingelser uinteressant her. --Royal Export 20. jun 2016, 01:08 (CEST)

@Royal Export: Jamen det råd synes jeg da at du skulle følge i stedet for at opdigte regler. Jeg citerede Folkemødets regler "være i konflikt med demokratiske principper, som beskrevet i Grundloven eller anden dansk lovgivning" som ikke er i overenstemmelse med din beskrivelse af dem. TorbenTT (diskussion) 20. jun 2016, 01:13 (CEST)
og du er fandme sølle. Alt den tid du hsr brugt på det her cirkus, kunne du med fordel havde indsat, i stedet for at slette alt. #duermediklubbenblandtdeuseriøse. --Royal Export 20. jun 2016, 01:16 (CEST)
Du kan selv være sølle, dit sprogbrug er det i hvert fald, så tal dog ordentlig, særlig når du har den arrogance at kalde mig useriøs. Jeg nævnte i min redigering at jeg finder at det smådetalje der ikke hører hjemme i det indledende afsnit, derfor slettede jeg det i stedet for at præcisere det ligesom du har slettet ting du fandt var irrelevante i artiklen. TorbenTT (diskussion) 20. jun 2016, 01:24 (CEST)
Fint TorbenTT. Du starter med at slette korrekte oplysninger, i stedet for at lave en kort præcisering, så det blive endnu mere præcist, vælger du at slette alt. Du er, som mange andre her, i stærk underernæring om opfattelsen af dette encyklopædiske fællesskab her! Eller er Wkkipedia på dansk noget særlig, og dumt? Royal Export 20. jun 2016, 01:30 (CEST)
og jeg bliver virkelig glad og tilfreds, når jeg ser din ligegyldige opdatering af Folkemødets artikel, fordi du ikke ser at lige nøjagtigt din redigering ikke er relevant. // og derfor er narcacister gode her. Fortsæt!! Kontakt mig hvis i vil snakke anonymt om Wikipeidia. --Royal Export 20. jun 2016, 01:38 (CEST)
Det var ikke korrekt information, det var, som forklaret, misinformation. Og i stedet for at tage en rationel ping pong om hvad der bør eller ikke bør stå kaldte du mig flueknepper, idiot og sølle. Du har vist fået lidt for mange fadbamser i aften. TorbenTT (diskussion) 20. jun 2016, 01:44 (CEST)

Er du også arbejdsløs, uvidende, skoleelev der ikke passer sine ting, eller bare en almindelig 04-person, som ikke er helt på toppen? Kan se du har rettet ind, dog med dine narcacistiske meninger som magtfaktor. - så det er fint udfra det meget meget begrænsede antal af bidragsydere her. Så skal vi ikke lade den ligge der, og vente på mere seriøse indlæg, fra folk som virkelig bidrager. --Royal Export 20. jun 2016, 01:51 (CEST)

Hej TorbenTT. Jeg har oprettet denne på grundlag af Salmonsen, men du må meget gerne gøre den bedre fx ved opdatering siden da. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. jul 2016, 08:15 (CEST)

Hej Torben. Jeg bemærkede, at denne artikel henviser til Den Store Danske, hvilket er uheldigt. Kunne du evt. finde en anden kilde i stedet? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. okt 2016, 08:50 (CEST)

Lidt kritisk sans[rediger kildetekst]

Hej Torben. Når du ser en redigering som denne her, må du gerne overveje om redigeringen skal fjernes eller tilrettes, inden du redigerer videre. Du gør arbejdet sværere for patruljanterne ved bare at redigere videre på artiklen. --Madglad (diskussion) 16. nov 2016, 01:09 (CET)