Diskussion:Anders Kissmeyer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Anders Kissmeyer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bruger:Zoizit har mærkeret Anders Kissmeyer til hurtigslet. Men det er et navn jeg har mødt nogle gange så. Så kunne være en ide at få det diskuteret. Artiklen blev sidst slettet i april måned. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2017, 21:50 (CEST)

Symbol delete vote.svg Slet - Det ligner kopieret tekst. Flere af formuleringerne tyder på det. Rmir2 (diskussion) 20. jul 2017, 22:01 (CEST)
Symbol delete vote.svg Slet Sparsomme kilder, og ingen af dem egentlig notable. Artiklen lyder nærmest som et reklameopslag. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 24. jul 2017, 09:21 (CEST)
Symbol delete vote.svg Slet -- ikke notable --Zoizit (diskussion) 26. jul 2017, 15:25 (CEST)
Symbol keep vote.svg Behold Anders Kissmeyer er en af dem (reelt er han den vigtigste af dem), som satte igang i bølgen omkring mikrobyggerier i Danmark. Og efter hvad jeg google mig til, er han stadig respekteret i miljøet for det arbejde, selvom han har forladt Nørrebro Bryghus. --Steen Th (diskussion) 26. jul 2017, 16:05 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold Som Steen Th. --Pugilist (diskussion) 3. aug 2017, 11:08 (CEST)
  • Jeg har slettet siden, der var 100% copyvio. - Nico (diskussion) 3. aug 2017, 12:52 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Ophavsretskrænkelser bør naturligvis slettes, som Nico nu har gjort. Men jeg er enig i, at vi sagtens kunne have en artikel om manden. Ligesom Steenth er det mit indtryk, at Kissmeyer er betydningsfuld i ølmiljøet(!); men det skal selvfølgelig ikke være hans egen reklame, der står i artiklen. Vh. SorenRK (diskussion) 9. aug 2017, 11:18 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen er slettet for tre uger siden med henvisning til copyvio.
--Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. aug 2017, 12:40 (CEST)

Bestillingsarbejde.[redigér wikikode]

Det ser ud til at denne er et bestillingsarbejde fra artiklemnets PR-bureau.

Bruger:Svcreative har deklareret deres tilhørsforhold på en:User:Svcreative, det må man lade dem. Det havde været rart, hvis det var sket her også.

Jeg mener dog ikke notabiliteten fejler noget. Men det ændrer ikke på at artiklen tydeligt fremstår alt for positiv og reklameagtigt, som den slags nu plejer. Mvh KnudW (diskussion) 24. jan 2019, 15:44 (CET)