Diskussion:Christian Eriksen (flertydig)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Christian Eriksen

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
Konklusion:
Enighed om flytning. --Pugilist (diskussion) 4. apr 2018, 08:28 (CEST)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Sletningsforslag: Christian Eriksen (flertydig)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
  • Slet Jf. Wikipedia:Flertydige titler#Kun to betydninger i alt skal der ikke oprettes en flertydig-side, hvis der kun er en hovedbetydning og én sekundær betydning af et flertydigt navn. Derfor foreslår jeg at Christian Eriksen (flertydig) slettes og erstattes af {{harflertydig3|fodboldspilleren|Christian Eriksen (skuespiller)}} i toppen af Christian Eriksen. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 13. apr 2018, 13:05 (CEST)
  •  Kommentar - Gør det noget ? Der er mange med det navn, og der kommer vel en eller flere inden længe, som vi skal skrive på listen. --Pugilist (diskussion) 13. apr 2018, 13:39 (CEST)
    •  Kommentar - Pudsigt nok er der tilsyneladende ikke helt så mange Christian Eriksener, som jeg måske lige havde forestillet mig. F.eks. i telefonbogen/navnebogen (KTAS) for København 1985/86 er der således blot 5 ved dette navn (i hvert fald med Christian som første fornavn) foruden en enkelt C Eriksen og en enkelt Ch Eriksen, som man jo ikke lige kan slutte sig til, hvad står for. De fem Christian Eriksener er: Christian Eriksen, Assistent; Christian Eriksen, Købmand; Christian Eriksen, Vinduespudser; Christian Bro Eriksen, Direktør, H.D. & Christian Hammer Eriksen, Montør. En netsøgning synes at vise, at Christian Bro Eriksen var direktør i ØK (sidst i 1960'erne i Eksportafdelingen), men det gør ham nok ikke(?) lige med det første notabel til en egen artikel alene på det grundlag? Ole Ryhl Olsson (diskussion) 30. apr 2018, 16:50 (CEST)
  •  Kommentar - Vil lige prøve at se om jeg kan huske at tjekke efter derhjemme, om der skulle være flere Christian Eriksener i mine forskellige leksika (har mere end et dusin leksika fra forskellige tidsperioder i mine reoler). Ole Ryhl Olsson (diskussion) 27. apr 2018, 15:51 (CEST)
Behold - Jævnfør Pugilists kommentarer og tillige fordi, jeg har udvidet artiklen noget i forhold til, hvordan den så ud,før sletningsforslaget blev stillet. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 30. apr 2018, 16:50 (CEST)
Behold - kan ikke se hvorfor den skal slettes ---Zoizit (diskussion) 30. apr 2018, 16:58 (CEST)
Konklusion:
Der er nu mere end to navne på listen, og da der ikke ses at være konsensus om sletning, bevares flertydig-siden. --Pugilist (diskussion) 13. maj 2018, 21:46 (CEST)[svar]