Diskussion:Max Fischer

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Max Fischer

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Omend det er flatterende, mener bestemt ikke, at jeg er notabel nok til at have en Wikipedia-artikel om mig selv. Jeg er blevet interviewet en håndfuld gange, og det er omkring det. Hvis nødvendigt, kan artiklen genoprettes i fremtiden, når jeg har færdiggjort min grad og begynder på forskning. - Max.

  • Slet - Jeg er tilbøjelig til at være enig. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jun 2020, 23:25 (CEST)
  • Slet - Det er godt gået, men enig i, at det er mindre relevant i en encyklopædi. —Pugilist (diskussion) 16. jun 2020, 23:33 (CEST)
  • Slet - Jeg er enig. Det er imponerende, men lad os lige se, om der bliver slået en rekord inden han er 24, for så mener jeg helt klart, at det er en artikel værd. Toxophilus (diskussion) 17. jun 2020, 08:13 (CEST)
  •  Formalia - @AndersTK: Som opretter har du måske en holdning.--Kjeldjoh (diskussion) 17. jun 2020, 08:35 (CEST)
  • Behold - Han er lidt af en berømthed på Københavns Universitet på grund af sit unikke uddannelsesforløb, og medieomtalen af ham opfattter jeg som stor og bred nok til at vidne om almen interesse. Indehaveren af noget, der ligner en Danmarksrekord på det temmelig vigtige uddannelsesområde, mener jeg også, bør give relevans. Økonom (diskussion) 18. jun 2020, 12:12 (CEST)
  • Slet - Held og lykke til Max fremover, men hvis vi minutiøst gennemgik alle tilfælde af 'vidunderbørn' de seneste 300 år, der er kommet et eller to år tidligere fra start end deres jævnaldrende, så tror jeg vi ville stå med adskillige dusin af denne slags artikler. Lad os slette artiklen for nu, og så kan vi jo se, hvad Max' forskning bringer med sig fremover. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 29. jun 2020, 20:05 (CEST)
  • Behold jeg er enig med Økonom --Zoizit (diskussion) 30. jun 2020, 19:59 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke fuld enighed, men alligevel 2/3 mener, at artiklen bør slettes. Så må notabiliteten vurderes igen om et par år. --|EPO| COM: 11. jul 2020, 11:22 (CEST)