Karina Skands

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Karina Skands
Personlig information
Født 2. august 1966 (55 år) Rediger på Wikidata
Danmark Rediger på Wikidata
Nationalitet Danmark Rediger på Wikidata
Beskæftigelse Skuespiller Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Karina Skands (født 2. august 1966) er en dansk skuespiller.

Karina Skands blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1994 og medvirkede derefter i en række teaterstykker, bl.a. Lars Kaalunds Egoisten fra samme år. Allerede i 1988 debuterede på film med Kirsten Thorup-filmatiseringen Himmel og helvede. Karina Skands modtog både Bodilprisen for bedste kvindelige hovedrolle og Robert for årets kvindelige hovedrolle for sin rolle i filmen.

Hun har desuden medvirket i en række teateropsætninger, bl.a. på Husets Teater, ligesom hun har lagt stemme til en række tegnefilm.

Karina Skands er endvidere uddannet ’Polished Diamond Grader’ fra International Gemological Institute i Antwerpen.[kilde mangler]

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Tv-serier[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi
Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Karina Skands kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.