Forskel mellem versioner af "Wikipedia:Landsbybrønden/Infobokse farver og størrelser"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
(Indlæg)
:Madøre: Gider du godt lige slappe lidt af? Der er ingen grund til at råbe i diskussioner med store overskrifter, sådan som du lige gjorde. Savfisk var i sin fulde ret til at ændre det til almindelig tekst.
:Til spørgsmålene: For min skyld må der godt blive ryddet op i brug af farverne. Det forekommer i øvrigt også ved en del navigationsbokse, selvom det egentlig ikke er nødvendigt. Standardbredde kunne måske også være praktisk, men der skal lige tages højde for, at Wikipedia skal kunne læses på mange forskellige skærme. Det der ser fint ud på en smartphone ser ikke nødvendigvis godt ud på en stor computerskærm og omvendt. Brug af Wikidata i infoboksene er en lidt mere omfattende diskussion, der bør tages for sig. --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] ([[Brugerdiskussion:Dannebrog Spy|diskussion]]) 4. mar 2017, 23:56 (CET)
::: Til Wikipedia i Danmark.
Vi beklager dybeste vores indblanding, og tager til rette for dem som frarådede os sagen. Selvfølgelig skal ingen blande sig i, eller stille spørgsmål til hvor i som nærmeste den eneste Wikipedia, gør som i gør. Vores teorier vil vi ikke nævne, for så får vi jo bare flere tæsk, fordi man '''råber'''? Her blev sat en overskrift på, så nedenstående spørgsmål kunne fremhæves, da disse var pointen. Men hvis I ser andre pointer og ovenikøbet beskriver det, så skrider vi med det samme. Vi snakker slet slet ikke på samme indforstået sprog eller (niveau). Farvel og tak, og slap forsat af som i gør. Resultatet er jo offentligt tilgængeligt Til grin Danmark. 😂 5. mar 2017, 00:07 (CET)~
199

redigeringer

Navigationsmenu