Wikipedia:Sletningsforslag/Kallo's Pizza

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kallo's Pizza blev mærket med notabilitet 25. juni 2016 af Vrenak

  • Slet Jeg kan ikke se at Kallo's Pizza har mere notabilitet end Hobro Pizza ---Zoizit (diskussion) 4. jul 2016, 11:45 (CEST)
  • Behold Enig i at Kallo's Pizza næppe har væsentligt mere "notabilitet" end Hobro Pizza. Men i og med at firmaet forekommer mindst lige så nævneværdigt som det nyligt ikke-slettede produkt Big Tasty bør artiklen beholdes aht. præcedens og proportionalitet. Jeg kan ikke se at Wikipedia har haft en artikel om "Hobro Pizza", så det er et dårligt sammenligningsgrundlag. --Madglad (diskussion) 4. jul 2016, 12:02 (CEST)
  •  Kommentar Madglad synes du skulle holde dig til at tage stilling til artiklen om Kallo's Pizza, og ikke ævle løst som alt muligt andet og Hobro Pizza blev brugt som et eksempel på et andet pizzaria --Zoizit (diskussion) 4. jul 2016, 12:36 (CEST)
  • Slet - Efter min mening er artiklen ikke interessant i en encyklopædi. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. jul 2016, 12:43 (CEST)
  • Slet - Ikke umiddelbar notabilitet, eller andet der taler for. Økomærket gør dem ikke mere notable. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2016, 12:48 (CEST)
  •  Kommentar - Madglads argument om præcedens er desuden helt forfejlet, og minder mest af alt om et barn der ikke har fået sin vilje. De to ting hænger ikke på nogen måde sammen. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. jul 2016, 12:48 (CEST)
  •  Kommentar Jeg forholder mig til Kallo's Pizza ved at diskutere præcedensforholdene, som bør være væsentlige ved sletningsforslag. Så ja, lad os glemme at du har brugt "Hobro Pizza" som eksempel, faktisk kan jeg ikke findet noget sletningsforslag vedr. pizza-forretninger. Der er altså ikke præcedens for sletning af pizzaria-artikler, omend relevansen af artikler om pizzariaer har været diskuteret før. Så jeg foreslog at sammenligne med Big Tasty som vi har en artikel om. Vi kan måske finde et bedre eksempel at bruge som udgangspunkt for en præcedens diskussion. Men jeg kan konstatere at der er artikler om forskellige fast-food-forretninger, disse er ikke-slettede lige som Big Tasty, så spørgsmålet er om der findes præcedens for at slette artikler om fast-food-forretninger? --Madglad (diskussion) 4. jul 2016, 12:53 (CEST)
  • Slet Ingen argumenter for at beholde. --Palnatoke (diskussion) 4. jul 2016, 13:14 (CEST)
  • Slet - Manglende notabilitet for konkrete pizzeriarer er på glimrende vis illustreret i notabilitetskriterierne, der oven i købet forklarer, hvorfor "Big Tasty" er mere relevant end Kallo's Pizza. --Pugilist (diskussion) 4. jul 2016, 13:34 (CEST)
  • Slet - Smager af reklame. Rmir2 (diskussion) 4. jul 2016, 15:35 (CEST)
  • Slet - der skal vist mere til, og det ligner reklame, selvom det lyder sympatisk nok. Det mest interessante er dog, at nogen kan finde på formuleringen om et pizzeria, der "specialiserer sig i bagning og udbringning af pizzaer". Ja ... --SorenRK (diskussion) 6. jul 2016, 12:02 (CEST)
  •  Kommentar Ja, morsom formulering SorenRK. Nå, men jeg går og brygger lidt på et udkast til kriterier for restauranter og lignende, så jeg beder om at der ikke konkluderes nu, så eksemplet her kan indgå i debatten. --Madglad (diskussion) 6. jul 2016, 12:24 (CEST)
  • Slet - Pizzarier er yderst sjældent notable. Dette er ikke balndt undtagelserne. Deres pizzaer er sikkert udmærkede, men jeg mener ikke, at deres hædringer er nok. Toxophilus (diskussion) 14. jul 2016, 13:42 (CEST)
Konklusion:
Konsensus om sletning. Da Madglad har tilkende givet at ville anvende artiklen som illustration i en kommende diskussion, er artiklen flyttet til sandkassen Bruger:Madglad/Kallo's Pizza. Den kan så slettes, når den ikke længere er aktuel. --Pugilist (diskussion) 16. jul 2016, 12:56 (CEST)