Spring til indhold

Brugerdiskussion:Crudiant

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er Crudiants diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Crudiant.

Arkiverede diskussioner: Arkiv for 2014 Arkiv for 2015

Denne ændring var sådan set i orden, men samtidig overflødig; Ahmadiyya ser sig selv som muslimer (de regner sig som del af ummah), men de andre muslimer ser anderledes på det. Jeg finder lige et par kilder. --Palnatoke (diskussion) 1. jan 2016, 15:07 (CET)

Hej Palnatoke. Det er bare fint.. jeg ønskede bare en kilde. Godt nytår forresten. ^^DavidJac (diskussion) 1. jan 2016, 15:22 (CET)

Hej David. Du har indsat denne besked på min brugerside:

"Velkommen til den danske Wikipedia, 94.191.187.217! Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser."

Hvorfor?

Med venlig hilsen 94.191.187.217

Hej David. Dette er angående:Ole Birk Olesen, hvor jeg ændrede:

"...Aabenraa Statsskole og blev senere uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og arbejdede som journalist på Ekstra Bladet og Berlingske Tidende, før han lancerede sin egen avis, 180Grader.dk, hvor han fungerer som både journalist og redaktør." til:

"...Aabenraa Statsskole og blev senere uddannet på Danmarks Journalisthøjskole og arbejdede som journalist på Ekstra Bladet og Berlingske Tidende, før han lancerede sin egen netavis, 180Grader.dk, hvor han er ansvarshavende redaktør, Hans sidste bidrag på netavisen dateres (6/1-2016) tilbage tilbage til 11/5-2015."

Hvorfor synes du denne faktuelle information skal dølges? og tilbagerulles?

Mvh et spørgsmålstegn

Hej IP. Grunden til, at jeg fjerner det, at du tidligere har lavet flere mærkelige redigerende inde på artikler relateret til dette emne bla. artiklen om 180 grader, hvor du har tilføjet ikke neutrale redigereringer, hvor du bla. andet skriver Ole Birk Olesen er en "tidligere journalist" og skriver: "Men avisen indeholder i dag (januar 2016) hovedsageligt muslimfjendtlige indlæg." Som du har givet ingen kilde på og fjendtligt er et personligt synspunkt. Denne redigerende i dette tilfælde, hvor du tilføjer en nylig dato på, hvornår han sidst har lavet et indlæg, er bare irrelevant. Mvh DavidJac (diskussion) 10. jan 2016, 18:38 (CET)
Ole Birk Olesen har p.t. ingen journalistisk aktivitet på 180grader eller noget andet steds. Det er facts. Jeg påviser datoen for hans sidste aktivitet. Hans forrige artikel skrev han i 27/2 2015. Hvorfor mener du, David, at det er en irrelevant information? Tværtom er det løgn at påstå/antyde, at han har en journalistisk aktivitet. Mvh. spørgsmålstegnet
Når jeg læser "tidligere journalist" i sammenhæng med, at du består at hans net-avis udelukkende er en hadeside muslimer, så tolker jeg det som, at du mener han er u-journalistisk i sin adfærd og han ikke er en ægte journalist og det tror jeg også andre læsere ville tolke det som. Personligt gider jeg ikke forholde mig til det mere, du er velkommen til at tilføje datoerne, for hvornår han sidst har skrevet indlæg igen, hvis du ønsker, men jeg kan ikke garanterer andre ikke vil fjerne det. Personligt gider jeg ikke døje med det her emne mere, bare så længe du ikke tilføjer noget uneutralt subjektivt igen.. Mvh DavidJac (diskussion) 10. jan 2016, 19:34 (CET)

IP redigering[rediger kildetekst]

Hejsa, kan se du lavede denne tilbagerulning, så jeg ville bare lige høre hvorfor??? --Simeondahl (diskussion) 10. jan 2016, 19:51 (CET)

Hej Simon. Han indsatte en stavefejl i denne redigering: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Willow_Smith&curid=467574&diff=8411520&oldid=8411519 Og indsatte et forkert navn på en sang her: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Willow_Smith&curid=467574&diff=8411513&oldid=8170008 Så jeg tilbagerullede bar det hele.. Burde nok have behold det gode af redigeringer dog.. Gør det nu. Mvh DavidJac (diskussion) 10. jan 2016, 20:06 (CET)
Okay, jeg tænkte bare at nogle af hans ændringer var jo fine nok så tilbagerulning var måske lidt overkill =) --Simeondahl (diskussion) 10. jan 2016, 20:09 (CET)

Antag god tro[rediger kildetekst]

Hej David
Jeg synes du gør et strålende og vigtigt arbejde med bekæmpelse af hærværk og jeg ved at det tager meget tid. Men prøv at være opmærksom på om redigeringen er foretaget i god tro, som jeg vil mene er tilfældet med redigeringen af en IP i artiklen med Urinvejsinfektion. Her vil jeg anbefale at du bruger fjern redigering med en kort begrundelse, fordi brugerne kan blive skræmt eller fornærmet af at vi ruller tilbage. Jeg ved godt det tager lidt mere tid, men vi har også en vigtig opgave i at vejlede nye eller uerfarne brugere. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 18. jan 2016, 14:49 (CET)

Hej Savfisk. Kan godt se problemet i at bare at anvende tilbagerulning - det er jo bare at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Skal nok prøve at huske det. MvhDavidJac (diskussion) 18. jan 2016, 14:55 (CET)
Den fejl laver vi allesammen en gang i mellem, og det er første gang jeg har lagt mærke til det, så du skal blot betragte min besked som et lille tip. Mvh Savfisk (diskussion) 18. jan 2016, 14:59 (CET)

Romerriget[rediger kildetekst]

Hej DavidJac. Hvordan går det med at få tilrettet artiklen om Romerriget i henhold til kommentarerne til diskussionssiden? Jeg vil gerne se at få artiklen videre i systemet, da den har liget meget længe og ventet på en bedømmelse, men det kræver altså lige, at der bliver gjort noget ved den. Jeg håber, at du snart finder tid til det, for artiklen er ellers rigtig flot, og den omhandler et stort og vigtigt emne. God arbejdslyst. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. jan 2016, 21:23 (CET)

Sry.. Sidder faktisk og arbejder med et nyt historieafsnit til artiklen om romerriget. Problemet ligger i at jeg er igang med midt sidste år af min bachelor og har lige haft 4 eksamener i løbet en af en måned og et projekt, hvorved jeg har været meget tidspresset. xD Samme årsag til jeg ikke har været aktiv, som patruljer i et stykke tid. Har dog ferie nu og regner med at få lavet en hel del mere på artiklen i det nære tidsrum. MvhDavidJac (diskussion) 26. jan 2016, 21:36 (CET)
Det er helt i orden. Vi har alle perioder, hvor vi har travlt med andre ting. Jeg håber, at dine eksamener er gået godt, og at du får tid til at kigge på artiklen. Du sætter bare nogle check-mærker i huskelisten, når du får arbejdet dig igennem den. Jeg har den på overvågningsliste, så jeg burde opdage det. Ellers må du lige skrive til mig. Toxophilus (diskussion) 26. jan 2016, 21:48 (CET)
Hej igen DavidJac. Hvordan går det med artiklen om Romerriget? Jeg kan se, at du har redigeret en hel del i den, men det er svært at få overblik over, hvilke punkter du har udført fra huskelisten. Jeg kan desuden se, at der er kommet en sprogskabelon på artiklen. Er dette ved at blive bragt i orden? Det ville være rart at få den videre i systemet, for det er jo en omfattende artikel. Mvh. Toxophilus (diskussion) 30. mar 2016, 20:49 (CEST)

Wikipedia Chat[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Hej Crudiant. Jeg ville bare lige fortælle dig, at vi har en Wikipedia chat, hvis det kunne interessere dig. Der sidder næsten altid andre wikipedianere. På chatten kan du spørge om hjælp eller bare sidde og hyggesnakke med de andre :-) Hvis du har en IRC-klient installeret, som f.eks. ChatZilla, kan du bare trykke her: #wikipedia-da, men hvis du ikke har det, så kan du bare bruge denne hjemmeside. Du kan læse mere om chatten her på Hjælp:Chat. Vi glæder og til at se dig derinde! Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 28. jan 2016, 18:32 (CET)

Det kunne være hyggeligt at se dig derinde :-) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 28. jan 2016, 18:32 (CET)

Den vil jeg da gøre på et eller andet tidspunkt. Tak! =)DavidJac (diskussion) 28. jan 2016, 19:39 (CET)

Augusto fernandez[rediger kildetekst]

Han spiller i øjeblikket ikke for Celta Vigo pga Atlético Madrid har købt ham 1. januar 2016 mine redigeringer var korrekte (Denne usignerede kommentar er skrevet af Dummefisk (diskussion • bidrag) 30. jan 2016, 16:52‎)

Ups.. =) Så bare dine tidligere redigeringer var noget skidt, så regnede med det også var. Du er velkommen til at rulle min redigering tilbage. Mvh DavidJac (diskussion) 30. jan 2016, 17:07 (CET)

Ja, man skal ikke nødvendigvis gå ud fra, at nogle brugere altid kun leverer dårlige redigeringer. Men Dummefisk: Man retter ikke fx en klub ved at skrive [[Celta Vigo|Atlético Madrid]], for det betyder, at selv om der står Atlético Madrid på skærmen, så vil man blive ført til artiklen om Celta Vigo, hvis man trykker på den. Og det dur jo ikke. Du lavede den én gang til på årstallet lige bagefter. Prøv at gå i rediger-tilstand på artiklen om Augusto Fernández og se, hvordan jeg har rettet det nu. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. jan 2016, 19:29 (CET)


ja du har lavet nogle gode redigeringer og jeg er også ny i det (Denne usignerede kommentar er skrevet af Dummefisk (diskussion • bidrag) 30. jan 2016, 20:17‎)
Fint nok, hvis bare du tager det alvorligt, er du velkommen til at deltage. Bemærk, at du bør "underskrive" dine indlæg på diskussionssider, hvilket nemmest gøres med ~~~~ Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. jan 2016, 20:45 (CET)

Test skabeloner[rediger kildetekst]

Hej David
Det vil være en stor hjælp, hvis du indsætter test skabeloner efter at du har tilbagerullet hærværk. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 1. feb 2016, 13:16 (CET)

Hej Savfisk
Hvis du mener denne: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=%C3%98reg%C3%A5rd_Gymnasium&curid=65955&diff=8438509&oldid=8420634
Så valgte jeg at lade være med at give personen en test-skabelon, da det ikke ensbetyde med var hærværk, da hun faktisk har været involveret i stoffer. Det var bare ikke relevant i forhold til hendes karriere. Jeg indsætter som regel altid test-skabeloner, men vurderede at det ikke var nødvendigt i dette tilfælde, da det ikke ensbetyde med er hærværk. Mvh DavidJac (diskussion) 1. feb 2016, 13:39 (CET)
Man behøver ikke at tildele en test-skabelon pga. hærværk. Hvis det er første redigering overhovedet, er der gode chancer for, at der ikke sker mere, og den pågældende bruger ikke engang ser advarslen. Derfor lader jeg typisk en bruger (navngivet eller IP) prøve et par gange eller tre, inden jeg giver dem en test (håbløst navn i øvrigt). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. feb 2016, 14:44 (CET)
Det er selvfølgelig altid en vurdering, hvornår en der skal indsættes en test skabelon. Jeg betragtede dog ovenstående redigering som klar hærværk, for der skal tungtvejende grunde til at man kan indsætte den slags betegnelser i artikler. Hvis vedkommende så fortsætter med at lave hærværk, er jeg langt mere tryg ved at blokere, hvis der har været indsat en skabelon på diskusionssiden. --Savfisk (diskussion) 1. feb 2016, 15:37 (CET)

Sammenfletningsforlsag[rediger kildetekst]

Hej,

Tag et kig på sammenfletningsforlsag på Diskussion:Nåletræ-rækken

Hilsen Honymand (PS: Dette indlæg på din egen diskussionsside kan slettes når du har set det)

Psykometri m.v.[rediger kildetekst]

Hej David, Godt arbejde med https://da.wikipedia.org/wiki/Tre-stratumteorien Såfremt du ønsker feedback på andre lign. sider, så kan du spørge mig. Jeg er forsker på området (ResearchGate, Google Scholar). --Deleet (diskussion) 23. maj 2016, 14:00 (CEST)[svar]

Skuespillere i Harry Potter som FL?[rediger kildetekst]

Hej David

Jeg skriver, da jeg har genoptaget arbejdet med listen Skuespillere i Harry Potter, og er på vej til at gøre den til en fremragende liste. Jeg har fået konstruktiv feedback igennem en evaluering, som vist stadigvæk er igang, og har gang i en nominering til FL. Der er pt. 4 stemmer, som alle stemmer for, men der mangler stemmer før den kan vedtages. Da der nu kun er 3 dage tilbage før afgørelsen har jeg set mig nødsaget til at prøve at nå ud til lidt flere end de der har stemt. Jeg kan se at du tidligere har stemt ved afstemninger om Harry Potter relaterede artikler, så håbede derfor at du atter engang ville være behjælpelig med kritik og evt. stemme. På forhånd mange mange tak :-) --Chrallle (diskussion) 23. aug 2016, 10:45 (CEST)

Trompet, to fejl[rediger kildetekst]

Haydns Trompetkoncert er den første, der er skrevet til en kromatisk trompet. Ret hurtigt efter den skrev hans lærling Hummel sin trompetkoncert til kromatisk trompet.

Grebet til Cis er 1-2-3, som det også fremgår af illustrationen.

Venlig hilsen

billethogersen@yahoo.dk

Kan ikke rigtig gennemskue, om denne besked når Dem

Det bedste er at skrive om fejl på diskussionssiden for artiklen: Diskussion:Trompet - så er der nok flere, der ser beskeden. Når du skriver til denne bruger, er det nok, fordi han står øverst på historikken, men ellers tror jeg ikke, han har arbejdet noget særligt på netop denne artikel. I dette tilfælde prøver jeg at se på sagen og evt. rette fejlene. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 10. sep 2016, 11:40 (CEST)

Nyt layout for WikiProjekt Botanik[rediger kildetekst]

Hej,

Inspireret af Wikipedia:WikiProjekt Film har jeg udarbejdet et nyt design for Wikipedia:WikiProjekt Botanik som kan ses her: Bruger:Honymand/Sandkasse2. Tag et kig.

--Honymand (diskussion) 20. nov 2016, 14:39 (CET)