Brugerdiskussion:Crudiant/Arkiv2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artikel om Jiddu Krishnamurti[rediger kildetekst]

Hej, Du kommenterede i lørdags artiklen Jiddu Krishnamurti med en alert om at artiklen var reklamerende. Artiklen er siden blevet modificeret væsentligt som svar på kritikken.

Hvad er proceduren for at få revurderet artikelen selvfølgelig med det formål at få fjernet den alert om behov for omskrivning?

Med venlig hilsen

Peter Florentsen (Skrev Peterflor (diskussion • bidrag) 2. feb 2015, 16:39. Husk at signere dine indlæg.)

Almindeligvis handler det om at vente til en anden skribent kommer forbi artiklen og vurderer, at skabelonen er overflødig. Et godt tip til at fremskynde dén proces kan være at benytte feltet opsummér redigering og dér gøre opmærksom på, at artiklen har været en større omskrivning igennem og har behov for et eftersyn af et par friske øjne. En anden mulighed er at lave et indlæg på artiklens diskussionsside, hvor du redegør for dine tanker om artiklen, og spørger til skabelonens relevans; også med denne løsning kan det fremme processen at lægge et hint til dine med-Wikipedianere i redigeringsfeltet. Det er selvfølgelig altid i orden at rette personlig henvendelse til skribenter, der har interesse i artiklen, ganske som du har gjort herover. Alternativt kan du finde fora som f.eks. vores nybegynderforum, hvor du lidt bredt kan bede om hjælp til at få "din" artikel vurderet. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 4. feb 2015, 09:43 (CET)

Hej, Du har med rette kritiseret Jiddu Krishnamurti artiklens biografiske afsnit for at være en dårlig oversættelse dvs. 'dåsedansk'. Jeg har fjernet afsnittet igen med henblik på bearbejdelse. Kan du venligst fjerne alerten på siden igen. Mvh Peter Florentsen (Skrev Peterflor (diskussion • bidrag) 23. feb 2015, 13:53‎. Husk at signere dine indlæg.)

Ja den skal jeg nok fjerne nu :) ParanoidLemmings (diskussion) 23. feb 2015, 13:55 (CET)

Batymetri eller Bathymetri??[rediger kildetekst]

Hej ParanoidLemming, Pugilist foreslog at jeg skrev til dig da det er dig som har oprettet Batymetri, så her er mit spørgsmål er der ikke tale om 2 artikler om samme emne under to forskellige navne, og hvilket er den rigtige stavemåde?? Bathymetri eller Batymetri (en:Bathymetry), og en lille bemærkning, husk kategorier -- Zoizit (diskussion) 23. feb 2015, 18:34 (CET)

Hej. Jeg oprettede artiklen batymetri da jeg troede der ikke eksisterede en dansk artikel endnu. Det fandt jeg så senere ud af der gjorde, dog stavet forkert. jeg skrev derfor dette inde på diskussionssiden inde på min oprettede side batymetri at der eksistede en artikel om det samme emne som er stavet forkert. ParanoidLemmings (diskussion) 24. feb 2015, 10:19 (CET)

Hej 1000 tak for hjælpen --Zoizit (diskussion) 24. feb 2015, 12:05 (CET)

Invasionen af Danmarks i 1940[rediger kildetekst]

Jeg kan se du har skrevet tilbage til mig, angående min rettelse under "Invasionen af Danmarks i 1940" da du har skrevet 2-3 Dræbte tyskere under tap. Der blev dog dræbt 203 og såret 70-75 http://www.cultours.dk/presse/besettelsen-af-danmark-den-9.-april-1940-var-ikke-fredelig

(Og her fandt Kay Søren Nielsen det bevis han søgte. ”I DISA´s arkiver lyder tallet på 203 dræbte tyskere”) Håber du vil rette fejlen da de er til gode for andre Danskere.

Forsæt god dag (Skrev Vassara21 (diskussion • bidrag) 5. mar 2015, 21:05. Husk at signere dine indlæg.)

-_- Giv mig en kildehenvisning og vi kan ændre det. Indtilvidere ændre vi ingen ting. Samtlige andre kilder på området er helt uenig i hvad du siger.ParanoidLemmings (diskussion) 5. mar 2015, 21:18 (CET)

Flytning af besked[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har tilladt mig at flytte ovenstående besked samt dit svar til denne side fra en side i dit brugernavn, der ser ud til at være blevet brugt ved en fejl. Jeg håber ikke, at du har noget imod det. Mvh. Cgt (diskussion) 7. mar 2015, 00:24 (CET)

Ja det er helt fint :)ParanoidLemmings (diskussion) 7. mar 2015, 11:18 (CET)

Patruljant[rediger kildetekst]

Hej. Kunne du ikke tænke dig at blive patruljant? Mvh. Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 12:32 (CET)

Jo det vil jeg da gerne.ParanoidLemmings (diskussion) 9. mar 2015, 12:37 (CET)
Glimrende! Opret en ansøgning, så støtter jeg den. Mvh. Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 12:43 (CET)

Tillykke, du er nu udnævnt til patruljant. Før du går i gang med de nye værktøjer, bør du læse vejledningerne på Wikipedia:Patruljanter og Hjælp:Tilbagerulning. Et tip: På Wikipedia:Patruljanter står der, at du må markere en redigering, hvis du vurderer, at den er »i orden«. Nogle patruljanter tjekker kun redigeringer meget overfladisk (altså for åbenlyst hærværk) før de patruljerer dem, men selv foretrækker jeg kun at patruljere redigeringer, hvis jeg har verificeret eventuelle påstande, der tilføjet. Hvis man kun tjekker for overfladisk hærværk, forspilder vi en oplagt mulighed for at sikre os bedre mod mere sofistikerede svindelnumre samt almindelige, ikke-ondsidende, menneskelige fejl. Det er helt fint at lade en redigering være upatruljeret, hvis man blot har tjekket den for åbenlyst hærværk og ikke har overskud til at faktatjekke. Mvh. Cgt (diskussion) 10. mar 2015, 22:34 (CET)

Fantastisk. Jeg begynder omgående at læse på det. :)ParanoidLemmings (diskussion) 11. mar 2015, 10:18 (CET)

Tidsstempler i signaturer[rediger kildetekst]

Hej. Det er vigtigt (sådan da), at tidsstemplet i en signatur svarer til tidspunktet, hvor indlægget blev indsendt. Derfor er dette uhensigtsmæssigt, idet du ændrede tidsstemplet fra 18:54 (da du oprindeligt skrev indlægget) til 19:31. Normalt lader man bare usigneret-skabelonen ({{usigneret}}, {{skrev}} og hvad de ellers hedder) stå, når nogen har sat den på et af ens indlæg, som man har glemt at underskrive, men det går nok, hvis du erstatter det med din alm. signatur – bare tidsstemplet er korrekt. Mvh. Cgt (diskussion) 9. mar 2015, 20:08 (CET)

Sorry. Der var lige pludselig noget andet som jeg skulle gøre, og glemte at stemple, gjorde det derefter bagefter. Beklager jeg. ParanoidLemmings (diskussion) 10. mar 2015, 09:42 (CET)
Det går nok. Husk også at indrykke nye indlæg på diskussionssider. Mvh. Cgt (diskussion) 10. mar 2015, 09:57 (CET)

Invitation[rediger kildetekst]

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, ParanoidLemmings,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 17. mar 2015, 00:31 (CET)

Spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej ParanoidLemmings. Hvad betyder det, når du skriver ce i en redigeringsopsummering? Mvh. Cgt (diskussion) 23. mar 2015, 12:57 (CET)

ce = copyedit. Det er et ord for al form for redigering som ikke ændre selve indholdet, men bare strukturen af teksten.ParanoidLemmings (diskussion) 23. mar 2015, 12:58 (CET)
Tak for svaret. Husk forresten at indentere dine indlæg med kolon (som her). Mvh. Cgt (diskussion) 23. mar 2015, 13:01 (CET)
Ja det skal jeg prøve at huske. ParanoidLemmings (diskussion) 23. mar 2015, 13:03 (CET)

kamphund - muskelhund[rediger kildetekst]

Hej ParanoidLemmings på ordnet.dk står der sådan her kamphund muskelhund og på hunderacer kamphund artikel i jyllands-posten står der også lidt jyllands-posten tænke bare ja ved ikke helt men så din besked til Bruger:Mikehistorielære ---Zoizit (diskussion) 24. mar 2015, 21:14 (CET)

Jeg sidder og roder med det.. Tror han har ret.. Men hvis du har en ide, må du gerne gennemfører den :)ParanoidLemmings (diskussion) 25. mar 2015, 10:17 (CET)

Hej ParaniodLemmings
Jeg vil anbefalde, at du sætter dig godt ind i sagerne, før du giver dit besyv med i diskussionen. Desuden vil jeg råde dig til at læse lovgivningen på området godt og grundigt. I forbindelse med øvrige kilderne bør du koncentere dig om, hvilke personer som udtaler sig og hvilken tilknytning til emnet, disse personer har. Nogle kilder er som bekendt mere seriøse end andre. Såfremt du ønsker at deltage i diskussionen, bedes du gøre dette på https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sammenskrivningsforslag#Kamphund_sammenskrives_med_Muskelhund således at diskussionen ikke bliver spredt på diverse diskussionssider.
Mvh. --Kontoreg(Henvendelse) 25. mar 2015, 13:25 (CET)

Hej. Hvis du er ved at arbejde på en artikel og vil undgå redigeringskonflikter, så påsæt {{IBrug}}. Så kan andre se, at du er i gang med at arbejde på artiklen. Husk at fjerne den igen, når du er færdig. Mvh. Cgt (diskussion) 25. mar 2015, 12:29 (CET)

Keynesianske kryds[rediger kildetekst]

Ang. de skabeloner jeg satte på Keynesianske kryds, er der en mere forståelig forklaring i den svenske wikiartikel, men en del af problemet er også at grundbegreberne ikke har artikler på da.wiki - vh. Nico (diskussion) 2. apr 2015, 23:59 (CEST)

Ja jeg er opmærksom på at en hel del af grundbegreberne ikke har nogn danske artikler endnu, men et eller andet sted skal man jo starte. Det skal jeg nok forsøge at ændre på. Jeg lader artiklen stå som den gør nu, samme med de skabeloner du har indsat. Jeg vil se om jeg kan oversætte nogen af de artikler til dansk for at få alt indholdet dækket.ParanoidLemmings (diskussion) 3. apr 2015, 09:27 (CEST)

Translating the interface in your language, we need your help[rediger kildetekst]

Hello ParanoidLemmings, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
For at tilføje eller ændre oversættelser for alle wikier, skal du bruge translatewiki.net, der er MediaWikis lokaliseringsprojekt.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 26. apr 2015, 16:06 (CEST)

Blåmuslinger[rediger kildetekst]

Hvorfor slettede du hvad jeg skrev om Andreas Ditlevsen i blåmuslinger? Hilsen kussekarl

Fordi det ikke have noget at gøre med blåmuslinger. ParanoidLemmings (diskussion) 11. maj 2015, 13:13 (CEST)[svar]

Fortæl mig hvorfor du mener, at Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti ikke har ført en borgerlig neoliberal politik siden 2011

Fordi det handler om hvad de definere sig selv som. De definere ikke sig selv som borgelige partier, og de er derfor ikke borgelige. Den er ikke længere end det.ParanoidLemmings (diskussion) 19. jun 2015, 17:23 (CEST)

IQ test eller intelligenstest[rediger kildetekst]

Mangler der ikke en artikel om IQ test eller intelligenstest? med venlig hilsen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. jun 2015, 21:11 (CEST)

Jo i teorien gør det vel. Har selv faldet over spørgsmålet på den engelske wiki, og i sidste ende er skelningen imellem intelligenskvotient og intelligenstest ret lille. Forskeller er sådan set bare at intelligenskvotient er selve scoren og intelligenstest er selve testen som man finder intelligenskvotienten med. Ville i begyndelse have haft to artikler for begge emner, men i sidste ende er der for lidt imellem de to begreber til de ikke kan skrives i en artikel sammen, som jeg valgte at gøre til sidste. Men jeg overvejer dog at lave en artikel om g-faktor (generel intelligens) ligeså snart jeg er færdig med artiklen om evolution :-)ParanoidLemmings (diskussion) 22. jun 2015, 21:24 (CEST)

Tre-stratum[rediger kildetekst]

Bindestregen i tre-stratum er i fuld overensstemmelse med Retskrivningsreglerne §57(8).--Madglad (diskussion) 29. jul 2015, 17:39 (CEST)

Du må gerne rykke det tilbage til det tidligere navn. Forsøgte bare at gøre noget ved navnet, da ordet teori også er en del af stavelsen, da det hele er et ord sådan set.ParanoidLemmings (diskussion) 29. jul 2015, 17:41 (CEST)
Teoretisk set kan man skrive trestratumteorien (ulæseligt for den udenforstående) eller tre-stratum-teorien (Det regnes ikke for hensigtsmæssigt med to bindestreger i et ord, men nogle gange er det nødvendigt).--29. jul 2015, 17:58 (CEST)

Hej ParanoidLemmings. Som bekendt er du jo i gang med at ændre den nævnte artikel. Jeg har løseligt talt, at du på knap 3 måneder har lavet over 50 ændringer på den. Jeg er såmænd ikke i tvivl om, at din indsats i den sidste ende nok skal gøre artiklen markant bedre, end da du begyndte. Men nogle gange er det meget små og ubetydelige ændringer, du gemmer pr. gang. Tror du evt., at du kunne samle nogle af småændringerne og tage dem sammen med de lidt større, så vi derved ikke får den unødvendigt lange historik på artiklen? Alternativt (hvis du forventer meget arbejde endnu) kunne du gøre som jeg selv gør, når jeg arbejder på store overhalinger af artikler: tage en kopi over i en sandkasse, skrive løs her, og kopiere tilbage, når du er tilfreds. I mellemtiden kan du evt. sætte {{IBrug}} på den rigtige artikel, så der ikke sker en masse i den, mens du arbejder andetsteds. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 31. jul 2015, 01:09 (CEST)

Jeg beklager. Sagen er, at jeg altid ender med at se nogen små nye fejl i artikel. Jeg skal fremover bruge dit råd med sandkassen i fremtiden.ParanoidLemmings (diskussion) 31. jul 2015, 01:52 (CEST)

Slaget om Lumsås[rediger kildetekst]

Jeg har ingen kilde på hvor jeg har det fra, men var på Iver Huitfeldt på rundvisning her i weekenden hvor at de referede til Hovsa Missilet som Slaget Ved Lumsås så tror ikke det "bare" er en anekdote men er det så mere korrekt at lave en redirect til den rette side med "Slaget om Lumsås" eller hvordan?. For synes da det var en sjov lille oplysning at man faktisk fra forsvarets side i en spøg har givet det en reelt navn...

Mvh DangerDaneDK (diskussion) 10. sep 2015, 10:01 (CEST)

Hej. Jeg er faktisk lidt usikked på hvordan det skal skrives. Problemet lå mere i at du skrev "at med smil kan refereres til" hvilket ikke er så neutral en sætning. Det anden navn på slaget er sådan set fint nok, så det kan vi indsætte. =)SDavidJacobsen (diskussion) 10. sep 2015, 10:06 (CEST)
Er selv ret ny i det her. Eller har været på wiki før, men det har været fanfiction orienteret så er fint med på formatteringen og så videre, men ikke så meget skik og kutyme :). Havde også selv overvejet en redirect eller måske begge dele? DangerDaneDK (diskussion) 10. sep 2015, 10:18 (CEST)
Ja det må du gerne. Og velkommen forresten!SDavidJacobsen (diskussion) 10. sep 2015, 10:20 (CEST)
Så hvordan er ordlyden "Uheldet har senere af forsvaret fået navnet "Slaget ved Lumsås" DangerDaneDK (diskussion) 10. sep 2015, 10:30 (CEST)
Ja den passer fint. Jeg vil hvertfald beskrive det som neutralt.SDavidJacobsen (diskussion) 10. sep 2015, 10:31 (CEST)
Og her er en kilde til at Forsvaret bruger den betegnelse.Link til fordragMvh Knud Winckelmann (diskussion) 10. sep 2015, 10:33 (CEST)

Steder i Harry Potter-universet som FL[rediger kildetekst]

Hej SDavidJacobsen. Zoizit har nomineret artikel om Steder i Harry Potter-universet til at blive en Fremragende Liste. I øjeblikket har kun tre brugere afgivet deres stemmer. Det ville være ærgerligt, hvis afstemningen blev afsluttet med for få stemmer til en egentlig konklusion. Vil du tage et kig på artiklen og beslutte om du vil støtte udnævnelsen? Stemmer afgives her. På forhånd tak. Mvh. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2015, 13:50 (CEST)

Hej Toxophilus! Jeg begynder og læse artiklen nu fra start til ende, men jo jeg skal nok gå hen og nominere den nu! :) MvhSDavidJacobsen (diskussion) 30. sep 2015, 13:51 (CEST)

Wikipedia:Landsbybrønden/Nedgradering[rediger kildetekst]

Da du er en af de brugere, der støttede mit oprindelige forslag på Wikipedia:Landsbybrønden/Nedgradering, som blev sat på stand by af Bruger:Tøndemageren, håber jeg, at du vil se på mit nyeste forslag til konsensus. Se også mit forslag til ændring af Wikipedia:Hvad er en fremragende artikel. På forhånd tak.--Ramloser (diskussion) 30. sep 2015, 19:58 (CEST)

Hej Ramloser. Det skal jeg nok tage et kik på og måske smide et indlæg på. Takker for påmindelsen! =) MvhSDavidJacobsen (diskussion) 30. sep 2015, 20:05 (CEST)

Tips til nye brugere[rediger kildetekst]

Hejsa. Husk at give nye brugere en velkomst-skabelon, når du giver dem et tip. Så får de både dit tip og alle de andre gode råd og regler med i samme hug. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 21. okt 2015, 21:22 (CEST)

Tjo det er det vel en hvis pointe i. Det skal jeg nok gøre fremover. =) Mvh David (diskussion) 21. okt 2015, 21:26 (CEST)
Ja, den er nok spildt på franskmanden... LIge en sidste ting, der er to velkomst-skabeloner en til registrerede brugere {{velkommen|~~~~}} og en til IP-brugere, {{velkommenIP|~~~~}}.. Der står stort det det samme, bortset fra at den sidste har en opfordring til at oprette en konto. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 21. okt 2015, 21:30 (CEST)
Okay den er også noteret. Skal nok bruge velkomsten med IP fremover.David (diskussion) 21. okt 2015, 21:32 (CEST)
Vandalismebekæmperens Barnstar
Hej SDavidJacobsen. Denne barnstar står egentlig for hærværksbekæmpelse som du udfører en del af. Men du gør i det hele taget et fint arbejde med redigeringer af artikler, hjælp til nye brugere, patruljering og selvfølgelig hærværksbekæmpelse. Det er vigtige funktioner for Wikipedia og det synes jeg bør påskønnes. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 30. okt 2015, 18:33 (CET)


Hej Savfisk! Det takker jeg meget for. Jeg er glad for at vide at mit arbejde er påskønnet. Jeg påskønner hvertfald dit arbejde også =) MVh SDavidJacobsen (diskussion) 30. okt 2015, 18:39 (CET)
Bruger:Savfisk, så er den på min brugerside! =)SDavidJacobsen (diskussion) 30. okt 2015, 23:13 (CET)
Yep, og med plads til flere :-). --Savfisk (diskussion) 30. okt 2015, 23:29 (CET)

Romerriget[rediger kildetekst]

Hej SDavidJacobsen. Jeg kan se, at du fortsat arbejder på denne artikel. Det er et imponerende arbejde, du allerede har gjort, så jeg ser frem til det, der måtte komme yderligere. I "Huskelisten" på artiklens diskussionsside kan du se, at artiklens indledning er for lang. Det kan diskuteres, men jeg kan se, at en del af indledningens tekst om Romerrigets udvikling kun i ringe grad afspejles i selve teksten. Jeg vil derfor foreslå, at du overvejer, om en del af denne tekst med fordel kunne flyttes til afsnittet "historie" og den indledende tekst i stedet holdes i mere brede formuleringer. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 19. nov 2015, 09:40 (CET)

Hej Rmir2. Jeg har allerede gjort et stort arbejde med at forkorte indledning ved, at skære ned i mængden af ikke betydelige detaljer, men ja indledningen er stadig for lang. Jeg har flyttet hele artiklen til min sandkasse og har bestemt en plan om at forkorte indledningen væsentligt ned. Mvh SDavidJacobsen (diskussion) 19. nov 2015, 09:44 (CET)
Hej igen Bruger:Rmir2. Jeg sidder ligenu og roder med historieafsnittet i artikler. Døjer med hvad afsnit jeg skal dele den op. Har du nogen ideer til, hvordan du synes historieafsnittet skal opdeles i underafsnit? Mvh SDavidJacobsen (diskussion) 1. dec 2015, 16:28 (CET)
Principielt vil en opdeling efter kejsere nok være at foretrække (de mindst betydningsfulde kan måske lægger under mere betydningsfulde forgængere eller efterfølgere). Du kan eventuelt skelne til norsk wikis artikel, hvor der bruges 5-20 linjer pr. kejser. Ligeledes kan de enkelte hovedafsnit måske også inddeles efter norsk mønster (Augustus’ arvinger, Flaviske dynasti, Nervan-antoninske dynasti, Severiske dynasti, Krisen i det tredje århundrede). Det behøver ikke at være slavisk, hvis du selv har andre ideer. Brug denne anbefaling som en inspiration, ikke en endegyldig vejledning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 1. dec 2015, 17:53 (CET)

Jeg kan ikke redigere på AAU[rediger kildetekst]

Hej Bruger:Knud Winckelmann. Det lader til at du har blokeret IP-addressen for Aalborg Universitet (AAU), på deres afdeling på strandvejen. Det forhindre mig at bruge wikipedia når jeg er til undervisning på den addresse. Hvad begrunder den blokering. Mvh SDavidJacobsen (diskussion) 8. dec 2015, 11:51 (CET)

Det var chikane, sokkedukkeri og generelt stupid opførsel. Jeg har tildelt dig rettigheden "IP-blokeringsundtagelse", så du burde nu være i stand til at logge ind fra blokerede IP'-numre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. dec 2015, 11:54 (CET)
Det takker jeg for. =)SDavidJacobsen (diskussion) 8. dec 2015, 11:55 (CET)

Svar på henvendelse.[rediger kildetekst]

Goddag kære Jacob.

Jeg har modtaget din besked angående min første rettelse på Wikipedia som nybegynder på artiklen Det Islamiske Trossamfund.

Jeg kan se du har ret i dine antagelser og har nu lært disse retningslinjer :)

Dog står jeg tilbage med en fornemmelse at du har angrebet mig personligt ved at kalde mine ord/syn

for "vås", hvilket ikke virker særlig høfligt, ej heller set i lyset af at jeg er nybegynder. 

Så måske har vi begge nogle retningslinjer at læse op på i forhold til vores rolle i Wikipedia.

Ha'en fortsat god weekend

Mvh.

Dech73

Hej =)!
Det var på ingen-måde et personligt angreb på dig. Jeg kalder bare normalt alting, som ikke er egnet som wikipedia-materiale for at være vås. Jeg beklager, hvis det kom ud som at være stødene, og skal nok lade være med at bruge ordet i sådan en sammenhæng fremover. Jeg håber du vil tilføje til wikipedia igen fremover. Mvh David (diskussion) 13. dec 2015, 15:23 (CET)

Svar på henvendelse.[rediger kildetekst]

Tusind tak Jacob. Den er venlig modtaget :)

Ha' en god dag.


At nogen andrer, åbenbart ikke opfører sig høfligt på Wikipedia, retfærdiggøre ikke at gengælde med at være uhøflig. Dette forventes, specielt fra de som varetager en ansvarlig rolle og position hos Wikipedia.

Alle kan have en dårlig dag eller ikke have været orienteret om retningslinjerne, vi er mennesker og begår fejl. Men når disse så er opklaret, retter man naturligvis ind med respekt og tak for hjælpen.

Tak og i lige måde ^^ Mvh David (diskussion) 13. dec 2015, 16:00 (CET)

Would you mind archiving the topics on my discussion page? It is hard for me to figure out how to do that for some reason. Thanks. Cm09181992 (diskussion) 21. dec 2015, 13:10 (CEST)

doneDavidJac (diskussion) 21. dec 2015, 19:13 (CET)

Kan du nu kigge på min side "Trettioåriga Kriget" og lade mig vide om sproget er velformuleret? Hvis du kan gøre det, hvis sproget er velformuleret, fjern venglist skabelonerne. Jeg tror ikke at det er mange fejl men tjek alligevel. Tak. Cm09181992 (diskussion) 22. dec 2015, 16:46 (CEST)

Hey Cm09181992. Its now done.. I have corrected the mistakes i could find. Best regards DavidJac (diskussion) 23. dec 2015, 10:10 (CET)

ubegrundet sletning.....[rediger kildetekst]

hejsa....kunne godt tænke mig at vide hvorfor du sletter det jeg ha skrevet 2 gange når det passer....hvor du har din star wars viden fra ved jeg ikke........vil gerne refere hvis du vil have det.

mvh.

softmode

Hej softmode. =) Sagen er at du skriver at Anakin Skywalker er søn af Han Solo... Det er han ikke. Mvh DavidJac (diskussion) 23. dec 2015, 16:42 (CET)

jeg skriver det under han solo......og jo han har en søn der hedder Anakin solo

Skabelonerne[rediger kildetekst]

Tusind tak! Men jeg forstår ikke hvorfor du synes at det bliver bedre at ikke fjerne skabelonerne....Jeg vil ikke at folk skal få det indtryk, at hver sætning er en maskinoversættelse. Gav du ikke allrede "en kærlig hand"?

Edit: Actually never mind Cm09181992 (diskussion) 23. dec 2015, 16:42 (CET)

Hey Cm09181992 again =) The reason why I dont want to you to take of the templates is because I aint really sure if the article is perfect and I dont wanna get into trouble from others if it aint ^^ Best regards David DavidJac (diskussion) 23. dec 2015, 20:58 (CET)

Hej. Rettet til current estimate 300.000 t (En:W).... Godt at kontrollere! Drlectin (diskussion) 25. dec 2015, 18:01 (CET)