Brugerdiskussion:Tropapa

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen til Wikipedia, Ludvigsen89. Hvis du mener at noget i artiklen om Kirkebjerg er forkert bedes du rette det eller gøre opmærksom på det på artiklens diskussionsside, eller hvis du mener emnet alligevel ikke er notabelt nok til en selvstændig artikel bedes du oprette et sletningsforslag. Hvis du har brug for hjælp med det kan du skrive til mig eller en anden aktiv bruger. Undlad venligst at slette artiklens indhold. Mvh, --Danmuz (diskussion) 1. dec 2013, 14:37 (CET)

Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Tropapa! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen en bruger der glemte at signere velkomsten

Stop hand nuvola orange.svgHej Tropapa. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Danmuz (diskussion) 1. dec 2013, 14:45 (CET)


Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hej Ludvigsen89. Kender du forhåndsvisning? Den kan vise dig dine ændringer, uden du behøver at gemme hver gang. Se venligst herunder:

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. nov 2017, 14:29 (CET)

Ændring af brugernavn[rediger kildetekst]

Hej Ludvigsen89, jeg kan se, at du har anmodet om at ændre brugernavn på Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn/Arkiv2. Der er tale om et arkiv for gamle anmodninger, ikke til nye. Hvis du vil ændre brugernavn, kan det ske vha. formularen på Speciel:GlobalRenameRequest. Vh. SorenRK (diskussion) 23. nov 2017, 13:47 (CET)

Aarhus Fremad Håndbold[rediger kildetekst]

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Tropapa. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 21. feb 2018, 14:52 (CET)


Hejsa. Vær desuden også obs på at man ikke bør skrive om emner, man har et nært forhold til. Erfaringen viser desværre at man ikke kan forholde sig objektivt til hverken emnets relevans eller artiklens indhold. Mvh KnudW (diskussion) 21. feb 2018, 14:54 (CET)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Fodboldstatistik[rediger kildetekst]

Hej Tropapa. Det er rigtig fint, at du holder statistikker om Nicklas Bendtner opdateret. Kan vi få dig til at opdatere de relevante datoer i infoboksen også? Der er datoer for, hvornår statistikken senest er opdateret for henh. klub og landshold. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. apr 2018, 09:22 (CEST)

Husk at der i infoboksen kun nævnes ligakamp og ligamål. Tøndemageren 5. dec 2019, 17:36 (CET)

Ja Tropapa (diskussion) 28. apr 2021, 09:30 (CEST)

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:47 (CEST)

Barkholt[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har desværre svært ved at se Barkholts relevans og har derfor oprettet Wikipedia:Sletningsforslag/Barkholt for at få det afklaret. Du skal være velkommen til at deltage.

Jeg kan desuden se at du har lagt nogle billeder op. Er det nogen du selv har taget eller har tilladelse til at “udgive” på Wikipedia? Mvh KnudW (diskussion) 28. dec 2018, 21:35 (CET)

Kirkebjerg[rediger kildetekst]

Hejsa. Diskuter på wikipedia:Sletningsforslag/Kirkebjerg, ikke i redigeringsbeskrivelsen og lad venligst skabelonerne stå mens diskussionen pågår. Mvh KnudW (diskussion) 5. dec 2019, 01:06 (CET)

Glædelig Jul[rediger kildetekst]

Jeg vil lige ønske dig en rigtig Glædelig Jul -- 🎅 -- Zoizit (diskussion) 20. dec 2019, 19:13 (CET)

Slet ikke[rediger kildetekst]

Stop hand nuvola orange.svgHej Tropapa. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, 2A02:980:3930:300:CD6:8F91:5A18:ADB8 20. feb 2020, 06:07 (CET)

Det er ikke tilladt at slette indlæg i nogen diskussioner. 2A02:980:3930:300:CD6:8F91:5A18:ADB8 20. feb 2020, 06:07 (CET)

Slwtt Tropapa (diskussion) 20. feb 2020, 07:18 (CET)

Slet ikke Tropapa (diskussion) 20. feb 2020, 07:19 (CET)

Kirkebjerg 2[rediger kildetekst]

Det blev besluttet i jan 2020 at artiklen om Kirkebjerg skulle slettes. Den skal defor ikke genoprettes. Du kan stille et gendannelsesforslag på ”Sider der bør gendannes”

Vær desuden ops på at diskussioner ikke skal slettes og at god ro og en anstændig opførsel er påkrævet. Mvh KnudW (diskussion) 20. feb 2020, 06:42 (CET)

Ok Tropapa (diskussion) 2. jul. 2022, 23:39 (CEST)[svar]

Familieportrætter mm[rediger kildetekst]

Bemærk at jeg har samlet dine familieportrætter i commons:Category:Henrik Ludvigsen og billeder af gården i commons:Category:Kirkebjerg (Tirslund). Der er ingen grund til at uploade allerede billeder der allerede findes på Commons --Hjart (diskussion) 11. sep 2020, 10:10 (CEST)

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello Tropapa,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Luksusfælden og værter[rediger kildetekst]

Hej Tropapa, jeg kan se at du har været inde og justere i hvem der var værter hvornår på Luksusfælden. Jeg er rimelig sikker på at Jan Swyrtz var vært i de første sæsoner og ikke Carsten Linnemann. Det er vist rigtigt at Jan Swyrtz var væk en periode, og derfor også var vært før Carsten Linnemann, men det ændrer ikke på at Jan Swyrtz var vært i de første sæsoner. Kan jeg få dig til at justere tilbage? --Santac (diskussion) 3. dec 2020, 18:42 (CET)

Hej Santac

Man kan kun se fra sæson 5 på viafree. Har du en kilde på dine påstande? Tropapa (diskussion) 4. dec 2020, 00:13 (CET)

Luksusfælden og værter[rediger kildetekst]

Hej Santac

Man kan kun se fra sæson 5 på viafree. Har du en kilde på dine påstande?

Nu er det jo dig, der er inde og ændre noget, som har stået der siden 2013, så jeg tænker du har kilde til dine påstande? Ellers er det lidt underligt at gå ind og rette til noget, som man ikke ved noget om. :-)
Det er trivielt at lave en googlesøgning og finde denne artikel: https://ekstrabladet.dk/flash/filmogtv/tv-vaert-i-overraskende-comeback/7776983 som skriver at Jan var vært for de første sæsoner. --Santac (diskussion) 4. dec 2020, 08:54 (CET)

Hej igen

Carsten Linnemann stod ikke som vært før jeg ændrede og han er nok den mest brugte vært på dette program Tropapa (diskussion) 4. dec 2020, 18:58 (CET)

Men ikke i de første sæsoner. De første sæsoner var han helt sikkert ikke vært og jeg forstår ikke rigtigt at du fastholder at han var det, når du selv skriver at du ikke ved noget om de første sæsoner. --Santac (diskussion) 6. dec 2020, 14:16 (CET)

Din brugerside[rediger kildetekst]

Bemærk Wikipedia:Normer for brugersider. Indholdet af en brugerside bør være projektrelevant og ikke en personlig hjemmeside. Din højde, BMI m.v. er næppe særlig relevant for projektet. Ryd gerne op din side. --Pugilist (diskussion) 4. mar. 2022, 09:42 (CET)[svar]

Okay Tropapa (diskussion) 4. mar. 2022, 21:55 (CET)[svar]

Jeg har lagt en tidligere version op, når du ikke selv vil rydde op i den. Jeg har ikke slettet, så du kan i historikken finde tekst, som du kan sætte tilbage, hvis det er relevant for projektet. Ellers bedes du koncentrere dig om at bidrage til projektet og ikke din forfængelighed. Vil du har en personlig profil, er der mange andre fora, hvor du kan lægge billeder op af dig selv og skrive om dit liv. Det er bare ikke det Wikipedia handler om. --Pugilist (diskussion) 5. mar. 2022, 18:51 (CET)[svar]

Det er ikke i orden at du har slettet alt hvad jeg har skrevet om mig selv det var min drøm at have en bruger profil Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 19:00 (CET)[svar]

Jeg synes du er unfair pugilist Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 19:02 (CET)[svar]

Jeg Beder dig om at holde dig væk fra min profil og sætte det hele som det gamle hvor jeg har skrevet om mig selv Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 19:05 (CET)[svar]

Læs Wikipedia:Normer for brugersider og forhold dig til normen fremfor at det andet fnidder. Opret profiler på FB, Insta, TikTok osv., men Wikipedia er ikke stedet til det du har gang i. Du skrev i går, at du havde forstået det, så gør noget ved det, før end andre gør det for dig. --Pugilist (diskussion) 5. mar. 2022, 19:47 (CET)[svar]

Jeg har ikke forstået det hold dig væk fra min profil her på wikipedia Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 19:50 (CET) [redigeringskonflikt[svar]

Og den slags får man som regel en pause for. Hold op med sådan noget fjolleri. Sæt dig ind i, hvad Wikipedia er for noget. Hvis du blot har en drøm om din egen profil på Wikipedia, så er det ikke den rette vej du går. --Pugilist (diskussion) 5. mar. 2022, 19:54 (CET)[svar]
Og har du ikke forstået det, er det måske alligevel tid til en lille pause, indtil du får læst op på det, så du forstår det. --Pugilist (diskussion) 5. mar. 2022, 19:54 (CET)[svar]

Jeg har læst normer og regler Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 19:55 (CET)[svar]

Og jeg forstår det Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 20:01 (CET)[svar]

Jeg Beder dig ikke redigere i min profil, redigere i kendte mennesker i stedet Tropapa (diskussion) 5. mar. 2022, 20:10 (CET)[svar]

Jeg vil foretrække, at du selv bringer orden i det. Kan du ikke finde ud af det, bliver siden permanent slettet. -Pugilist (diskussion) 5. mar. 2022, 20:25 (CET)[svar]
Hej Tropapa. Du skriver, at har forstået Pugilists henvendelse og reglerne, der er skitseret på Wikipedia:Normer for brugersider; alligevel har du igen tilbageført din brugerside til den version, der strider mod reglerne, og fortsætter med at bede andre holde sig væk fra den. Fortæl mig derfor lige hvordan du forstår normen som skitseret på Wikipedia:Normer for brugersider, og hvordan du tænker, at reglerne giver plads til din brugerside i nuværende form ? --Medic (diskussion) 6. mar. 2022, 08:17 (CET)Med venlig[svar]

Siden er nu slettet. Ønsker du en brugerside, så opret en, der overholder reglerne. --Pugilist (diskussion) 7. mar. 2022, 07:56 (CET)[svar]

Kan du ikke omgøre den? Tropapa (diskussion) 7. mar. 2022, 14:19 (CET)[svar]

Problemet er, at du ikke rigtig selv har gjort noget ved det, selv om du har fået chancen. Jeg har gendannet siden i din sandkasse, så kan du kopiere relevant tekst derfra, men sørg for at det stemmer overens med de regler, der gælder for den slags. Ellers slettes det bare igen. Sandkassen er også midlertidig. --Pugilist (diskussion) 7. mar. 2022, 14:30 (CET)[svar]

Ok tak Tropapa (diskussion) 7. mar. 2022, 14:31 (CET)[svar]