Brugerdiskussion:Madglad/Arkiv 7

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Madglad.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget[rediger kildetekst]

Hej Madglad, da du deltog i denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på denne diskussion på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --InsaneHacker 26. jul 2017, 17:32 (CEST) (leveret af en administrator via MassMessage)

Hej @InsaneHacker. Der behøves at alternativ til spamelonerne. Forslaget her er ved første øjekast tåbeligt. Det, som spamelontilhængerne har brug for er skjulte kategorier. Men diskuter på et andet sted end afstemningssiden, afstemningen er afgjort, så på Landsbybrønden. Men jeg har som mange andre forladt da-wiki pga. utilfredshed med adminerne. --Madglad (diskussion) 27. jul 2017, 08:41 (CEST)


Ændring af opførsel[rediger kildetekst]

Hej Madglad. Dine indlæg i forslaget ang. WikiProjekt banner-gadget, har efter efter min mening været nedladende overfor projektdeltagerne samt deres arbejde og jeg ser også en konfliksøgende adfærd i forhold til Rmir2. Utallige administratorer har anmodet om at man prøver at besinde sig, lægge de personlige konflikter bag sig og koncentere sig om artiklerne, så der kan blive et bedre klima på da-wiki. Det har et antal brugere kunne tage til sig i den sendeste tid og derfor er det kedeligt at du pisker stemningen op igen. Jeg vil derfor henstille til dig at følge nævnte råd fra administratorerne. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 29. jul 2017, 15:47 (CEST)

Hej Savfisk. Hvor synes du at jeg har været nedladende? Jeg har forsøgt at inddrage Rmir2 i diskussionen, da den er central for ham. --Madglad (diskussion) 29. jul 2017, 18:03 (CEST)
Det virker lidt mærkelig at skulle forklare en voksen person, at man er nedladende når man bruger ord som "spameloner" og kalder du skabelonerne for "reklamer for ikke-eksisterende projekter". Rmir2 har gentagne gange frabedt sig at du henvender dig til ham og derfor ser jeg dit forsøg på inddrage ham i diskussionen som konfliktskabende især fordi han allerede havde haft et indlæg i diskussionen. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 29. jul 2017, 21:21 (CEST)


Selvbestemmelsesret[rediger kildetekst]

Lad dog Madglad selv bestemme, at han forsvinder fra Wiki. Der bruges al for megen tid på smålige personlige vendettaer. Der er ellers nok at tage fat på! 85.83.0.241 3. aug 2017, 02:01 (CEST)

Naturligvis gjorde høn det, der er dog ikke meget der tyder på at høn får lov til det, sålænge jeg, vi eller høn kommenterer på høns side. Når høn ønsker at vende tilbage, hvilket jeg da håber høn gør, men det skal høn jo nok selv bestemme, og i givet fald så vil det jo nok fremgå af Bruger:Madglad. --Kim Bach (diskussion) 3. aug 2017, 04:24 (CEST)


Tibage igen[rediger kildetekst]

Madglad bydes velkommen tilbage! Men kunne dit sprog ikke modificeres?188.179.123.130 24. aug 2017, 06:20 (CEST)

Jeg er ikke tilbage. Og, nej, når jeg griber ind i redigeringskonflikter tilpasser jeg mit sprog til omstændighederne. --Madglad (diskussion) 24. aug 2017, 14:13 (CEST)


Omstændigheder[rediger kildetekst]

Vi kan kun håbe på, at det så er lykkelige omstændigheder! Måske kunne du i stedet bare oprette en ny identitet med et mere passende navn? (Uden -glad) 188.179.123.130 25. aug 2017, 11:50 (CEST)

@188.179.123.130: Du kunne måske overveje selv at oprette et brugernavn og logge dig ind. Iøvrigt burde du undlade at indlede en redigeringskrig om Holland, som tre aktive brugere nu har måttet involvere sig i. Dine redigeringskrige gør ingen af os glade og det tjener ikke dansk wikipedia. Det er ikke ok! mvh Per (PerV) (diskussion) 25. aug 2017, 11:58 (CEST)
Jeg kan tilslutte mig the pervs svar. Og tilføje at jeg ikke støtter typer, der gemmer sig under ip-adresser selv om man er blokeret. Jeg er madglad, men hvis du ønsker mit brugernavn ændret til "SUR over redigeringskrige" kan du omsonst skrive en AoA om det. --Madglad (diskussion) 25. aug 2017, 22:44 (CEST)


Måske er Mavesur et langt bedre navn for dig end Madglad. Jeg dækker mig ikke under noget. Jeg redigerer, som det vel er Wiki's hensigt. Jeg kender intet til de tekniske fiksfakserier, jeg anklages for. Hvad er hensigten med disse angreb?188.179.123.130 26. aug 2017, 05:35 (CEST)

Tja --Madglad (diskussion) 26. aug 2017, 07:25 (CEST)
Ja 188.179.123.130, du redigerer efter dit eget hoved, på trods af gentagne henstillinger fortsætter du at rette Holland→Nederlandene. Jeg opfordrer en administrator til snarest at give dig en længere tænkepause. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. aug 2017, 09:16 (CEST)
Måske en checkusersag? --Madglad (diskussion) 26. aug 2017, 09:40 (CEST) mvh Per (PerV) (diskussion) 26. aug 2017, 09:45 (CEST)


Flyttet til artiklens side -- Madglad (diskussion) 14. sep 2017, 15:43 (CEST)


Hej Madglad[rediger kildetekst]

Jeg er lidt ked af, at jeg ikke var klar over, at "du var dig" på det hyggelige træf i dag. Det fandt jeg ud af, da mødet var afsluttet. Men det var efterfølgende fint for mig, at jeg nu har fået et ansigt på en bidragyder, jeg ikke altid, men dog ofte er enig med, og som jeg virkelig respekterer for mange seriøse bidrag til dawiki. Så jeg håber, at du genoptager/fortsætter med projektet, og hvis jeg er en af de "slappe" adminer i din optik, så vil jeg bare lige tilføje, at jeg prøver at dæmpe konflikter, men jeg er bestemt ikke tilhænger af "mindretalsdiktatur". Måske skulle vi forsøge at ændre begrebet "konsensus" til "kvalificeret flertal". Derved kunne vi undgå et blokerende mindretal. Så kunne man overveje en afstemning på brønden, om "kvalificeret flertal" er 2/3, som det er kotyme i nogle foreninger samt Europaparlamentet eller 3/4 oder was? De bedste hilsener Ramloser (diskussion) 1. nov 2017, 22:36 (CET)

Hej Ramloser
Ja, tak for i dag, vi burde nok have holdt en præsentationsrunde for efternølerne, jeg kommer ikke så regelmæssigt.
Mht. at dæmpe konflikter er jeg selvfølgelig enig - i de fleste tilfælde. Min livserfaring er at det ikke altid er den rigtige løsning ift. alle personer, og der må man bare skære igennem.
Jeg tror ikke umiddelbart at den rigtige løsning er kvalificeret flertal. Konsensus er bedst. Men det kan ikke fungere sådan, at alle uden konsensus kan oprette en artikel, ændre en skabelon osv., og så skal der være konsensus for at ændre det tilbage, hvilket er umuligt, fordi administratorerne i praksis fortolker konsensus som enstemmighed. Et levn fra Palnatiden, som de nuværende administratorer ikke bør ligge under for.
Man må også indse at der er brugere, der misbruger denne fortolkning til at modarbejde konsensus, med andre ord: Tildeler sig selv vetoret.
Og der er brugere, der er for aktive enten generelt, eller i enkeltsager. Det være sig redigeringer eller diskussioner. Man må lære at håndtere brugere, ellers får gennemsnitlige brugere ikke et ben til jorden.
Og så mener jeg i øvrigt at Wikipedia har nogle gamle lig i lasten, der skal ryddes op i. En masse substubbe og ordbogsopslag, der baserer sig på et misforstået mål om så mange artikler som muligt uden at skelne til kvaliteten. Kvantitet før kvalitet. Desværre lever denne ånd stadig hos enkelte wikipedianere. Et andet gammelt lig i lasten er wiki-jargon, men det dur ikke, Wikipedia skal tale dansk, så nye nemmere kommer med.
Men alt dette er noget, der skal diskuteres på Landsbybrønden, ikke her på en brugerdiskussionsside.
Har du i øvrigt prøvet chat'ten? Her kan man hurtigt få svar/råd/løsning på et teknisk problem eller en overvejelse. Eller evt. bare hyggesnakke. En slags WikiWednesday på lav intensitet, hvor hele landet kan være med, Der er som regel folk på fra 07/08 til 22/23/24.
--Madglad (diskussion) 1. nov 2017, 23:14 (CET)


Uforskammet beskylding[rediger kildetekst]

Din indlæg på Hjælp:Opslagstavle, hvor du påstår at patjuljanter hærger nybegynderes indlæg, er langt ud over grænsen på god tone og wikikette. Jeg skal henstille til at du modererer dit sprog og ikke kommer med den slags overdrevne angreb på vores patrjuljanter. - Savfisk (diskussion) 14. nov 2017, 12:39 (CET)

Det er jævnligt set at en velmenende wikipedianer griber ind i en ny skribents strøm af hvert-andet-minut-redigeringer, og indsætter et komma, en kategori, en skabelon, eller noget andet, som man sagtens kan udskyde til nybegynderen er færdig, ved at sætte sig på hænderne opnår man at nybegynderen ikke får redigeringskonflikt og opgiver. --Madglad (diskussion) 14. nov 2017, 12:53 (CET)
Det er trods alt en bedre formulering end den du leverede først. Måske skulle du også udskyde dine indlæg et minuts tid, inden du trykker på offentliggør ændringer. - Savfisk (diskussion) 14. nov 2017, 12:59 (CET)
Hærge er et passende ordvalg, der hvor jeg kommer fra. Det må være dialekt/sociolekt-forskelle, der er tale om her. --Madglad (diskussion) 14. nov 2017, 13:03 (CET)


Se lige artiklen, der forekommer Nordstrand også, med nordfrisisk navn. mvh Per (PerV) (diskussion) 19. nov 2017, 11:05 (CET)

Muligt. For mig at se svarer det at man kalder en lokal strand for "stranden" til at man i Ringsted sikkert siger "Jeg går ned til stationen" i stedet for "Jeg går ned til Ringsted Station". Men lad os høre nogle lokale røster. --Madglad (diskussion) 19. nov 2017, 12:10 (CET)


Så længe der er konstituering, så er artiklen om det aktuelle valg egnet til Forsidens oversigt over aktuelle emner. Og er under alle omstændigheder mere relevant end et "snyde-link" til en artikel, der ikke findes. Når artiklen er blevet forbedret vil det være glimrende at sætte den på datoform.

Jeg spekulerede i øvrigt på, om det ikke var en opgave for dig at gøre artiklen færdig fremfor de mange bidrag på diskussionssider om manglende kvalitet i artikler og kommentarer om, hvorvidt dette og hint er i overensstemmelse med den ene eller den anden norm ? --Pugilist (diskussion) 22. nov 2017, 09:26 (CET)


Pugilist, det fremgår af Skabelon:Forside Aktuelt: "Over den vandrette streg kan der henvises til maksimalt tre aktuelle emner (eksempelvis valg, sportsbegivenheder, katastrofer etc.), som har fyldige artikler på dansk Wikipedia og som er aktuelle over et længere tidsrum." (Min fremhævning).
Artiklen var bestemt ikke fyldig på det pågældende tidspunkt, og desuden forældet.
Desuden var emnet jo nærmest uaktuelt på det tidspunkt, valgkampen havde varet et par måneder, optælling var i gang eller afsluttet, konstitueringsforhandlinger igen. Fintællinger og de sidste forhandlinger er overstået snart, så det er et lidt mærkeligt tidspunkt at indsætte et link til en artikel, der er forældet allerede på indsættelsestidspunktet.
Og nej, jeg havde hverken tid eller interesse for at gøre artiklen færdig. Folk bidrager til Wikipedia alt efter hvad de har evner, tid, lyst, interesse for. --Madglad (diskussion) 22. nov 2017, 10:10 (CET)


Ping Bruger:EeveeSylveon. --Madglad (diskussion) 26. nov 2017, 10:17 (CET)

Det virker @Madglad:. --EeveeSylveon 26. nov 2017, 10:21 (CET)
Ping Bruger:Vrenak. --Madglad (diskussion) 26. nov 2017, 10:26 (CET)
Ping Bruger:EeveeSylveon. --Madglad (diskussion) 26. nov 2017, 10:32 (CET)


Hej Madglad

  1. Hvad er det jeg selv skal stoppe?
  2. "Hvis ikke administratorerne stopper Rmir2 vil disse evindelige konflikter fortsætte. Rmir2 angreb også igen mig umotiveret for nylig, men jeg orkede ikke at reagere" <-- hvor har du oplevet dette? Hvorfor gjorde du ikke en administrator opmærksom på dette?

Udover dette er der ingen grund til at du træder ind i en konflikt, som du ikke er en del af. Du skaber bare endnu mere konflikt, og det er der ikke behov for. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. jan 2018, 18:52 (CET)

Dette er vist grundigt behandlet på Rmir2's side. Jeg er blevet anmodet om ikke at involvere mig i sager med Rmir2 - og rejste derfor ikke den nævnte sag, som var en 0-redigering med et udfald mod mig i kommentaren. Men de sædvanlige kilometerlange diskussion om Rmir2's adfærd og manipulatoriske debatstil er spild af folks tid. Hvis du synes kan jeg prøve at finde sagen frem. --Madglad (diskussion) 15. jan 2018, 20:41 (CET)
Du kan altid påpege stille og roligt, på en sober måde, hvis en anden bruger (selv Rmir2) har lavet et personangreb. Det skal selvfølgelig være til en administrator - eventuelt til den administrator du har anmodet dig om ikke at involvere dig. Det kan være en anmodning som "se lige dette link - hvordan opfatter du brugers kommentar?" :) Du er velkommen til at linke til pågældende sted. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. jan 2018, 20:57 (CET)
Jeg tager ikke en diskussion med dig, hvor den ikke hører hjemme. Nej, jeg vil ikke lade være med at kalde dig kombattant, når du fører en åbenlys konflikt med en anden bruger. Med det sagt vil jeg igen opfordrer dig til at føre en sober tone og tænker over hvad du skriver og hvornår du skriver det. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. jan 2018, 09:13 (CET)
Ser det mere som en uenighed end en konflikt. Men giver gerne Rmir2 en undskyldning hvis han føler sig angrebet. --Madglad (diskussion) 16. jan 2018, 09:21 (CET)


  • Forstår ikke at Bruger:Glenn skal diskuteres her, han har sin egen diskussionsside. --Madglad (diskussion) 18. jan 2018, 22:02 (CET)
Det respekterer jeg naturligvis. Flytter de relevante indlæg og opfordrer PerV til at sende evt. yderligere kommentarer til min diskussionsside.--Ramloser (diskussion) 19. jan 2018, 10:38 (CET)


Om projekter[rediger kildetekst]

Det er fair nok at du vil rydde op i inaktive projekter, så kan vi være uenige om hvordan man griber det an. Men det ægrer og frustrerer mig oprigtigt at du tilsyneladende agerer som om at denne diskussion aldrig har fundet sted. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 21. jan 2018, 10:58 (CET)

Afstemninger kan ikke omgøres ved diskussion, @InsaneHacker. --Madglad (diskussion) 21. jan 2018, 11:03 (CET)
Ja, det siger du uden at henvise til noget grundlag, og samtidigt ignorerer du at hvis der havde været en afstemning ville tilslutningen have været på 70%. Jeg er træt af hvad jeg ser som brug af procedure-petitesser og stonewalling fra din side. Normalt er jeg åben for at man er uenige og kan drøfte et emne, men det opgiver jeg her. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 21. jan 2018, 11:19 (CET)


Det er synd for dig[rediger kildetekst]

Madglad, har du ikke andet at lave i dit liv end at stalke mig og andre? Åbenbart ikke. Det er synd for dig, at dit liv er så indholdsløst og usselt. Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 11:03 (CET)

Jeg stalker dig ikke. Derimod forsøger jeg at tilstræbe et redeligt niveau på Wikipedia, hvor man ikke udgiver andres tekster som sine egne. --Madglad (diskussion) 7. mar 2018, 11:17 (CET)
Det er dog håbløst at Rmir2, efter han, Torstapadius og Urbanweller har sat hele dansk wikipedia på den anden ende, begynder at skyde på en af de bidragsydere på dansk wikipedia, der om nogen har sat det vigtige spørgsmål om copy violation på dagsordenen. Det er direkte uforskammet. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. mar 2018, 13:45 (CET)
Jeg ved ikke hvad der ligger til grund for anklagen fra Rmir2, men det er aldrig okay at kalde andres liv for indholdsløst og usselt. Hvis ikke der falder en undskyld herfor, får det konsekvenser. Dette er ikke til diskussion. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. mar 2018, 13:47 (CET)
Madglad har simpelthen overøst mig allevegne med trusler og beskyldninger, herunder en halv snes på min diskussionsside, og det er ikke i orden. Jeg beklager, at jeg ikke har kunnet finde en bedre og mere passende måde at udtrykke min frustration over hvad jeg oplever som hans konstante stalking. Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 13:58 (CET)
Der er såvidt jeg kan se ingen, der stalker dig som person; der er derimod nogen, der kraftigt vender sig mod dine copy-paste redigeringer, der overtræde vores copy-vio regler. Det er vel kun et problem, hvis du har tænkt dig fortsat at copy-paste og lade hånt om dansk wikipedias regler! mvh Per (PerV) (diskussion) 7. mar 2018, 14:03 (CET)
Lav venligst links til hvad du mener er et problem (ikke citer, vi kan selv læse linkene), så vi kan få syn for hvad det er du mener er stalking. Derudover bad jeg dig undskylde bemærkningen, ikke at undskylde at du ikke kunne finde bedre synonymer for det samme. Som nævnt, undskyldningen er ikke til diskussion. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. mar 2018, 15:29 (CET)
Jeg er fortørnet over, at Rmir2 starter denne tråd i stedet for at udvise en smule ydmyghed. Han indgik i juni 2017 en aftale med mig om ikke at komme med personangreb. Det blev overholdt i en periode, men bl.a. i diskussioner med Maunus brød han aftalen. Alligevel har jeg i forbindelse med flere brugeres anklager mod ham for dårlige redigeringer, fx i Christian 7. forsøgt at hjælpe Rmir2 på ret spor. Men så følger hele sagen om overtrædelse af kopireglerne, hvor han har fået en meget lang snor til at rette op på sine plagiater, og alligevel bruger han tid på at beskæftige sig med et muligt personangreb - hvor hans "svar" må kategoriseres som et personangreb. "Det er synd for dig, at dit liv er så indholdsløst og usselt", skriver han. Jeg er målløs, da han har fået både ovennævnte Maunus, Sterhard og BillyDK til at forlade dawiki. De gik over stregen i deres formulering af kritik, og efter Rmir2's klage over dette, langvarigt blokeret. en ingen af disse har foretaget redigeringer i strid med normerne; de kan kun foretaget personangreb på en grov facon, og som sagen nu stiller sig, har de faktisk haft ret i substansen. Min konklusion er, at medmindre Rmir2 både får styr på sine redigeringer og afholder sig fra personangreb, må han - på trods af en del (men hvor mange egentlig?) gode handlinger indstilles til bandlysning. Jeg mindes ikke nogen problematisk bruger, der har fået så lang snor som denne bruger.--Ramloser (diskussion) 7. mar 2018, 15:33 (CET)
@Ramloser: - vil du venligst lige vise, at jeg har fået BillyDK til at forlade dawiki? Eller Maunus? Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 15:39 (CET)
Vandalismebekæmperens Barnstar
Denne anerkendelse giver jeg dig for din ihærdighed med at påvise "POV" og andre former for angreb på dawikis troværdighed. Ramloser (diskussion) 9. mar 2018, 18:06 (CET)



Indstillingen for en ny version af DBL Skabelonen er placeret i Brønden.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 9. mar 2018, 18:42 (CET)

Godt. Jeg har selvfølgeligt Landsbybrønden på min overvågningsliste. Hvad er grunden til at jeg skal have en notifikation på min brugerdiskussion om et generelt emne, der i øvrigt ikke interesserer mig? --Madglad (diskussion) 11. mar 2018, 15:00 (CET)


Din konsekvente kamp for et bedre wikipedia[rediger kildetekst]

Hej Madglad. Jeg ved du sandsynligvis mener at "Ordener hænger man paa Idioter", men alligevel værdsætter jeg din indsats

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Denne anerkendelse giver jeg dig for din utrættelige bekæmpelse af "POV" i alle dets former, og andre former for angreb på dawikis troværdighed. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. mar 2018, 18:58 (CET)


@Per - fra en gammel version af min brugerside:

Ladestjerner ("barnstars")[rediger kildetekst]

Ordener hænger man paa Idioter,
Stjærner og Baand man kun Adelen gier,
men om de Mallinger, Suhmer og Rother
man ej et Ord i Aviserne ser.
Dog, har man Hjærne,
kan man jo gjærne
undvære Orden og Stjærne.
(Peter Andreas Heiberg: Indtogsvisen, 1790)
Jeg tænkte nok, det var din holdning, men selv under proletariatets diktatur, havde man Leninordenen. Den havde jeg så ikke adgang til, så du måtte nøjes med det jeg havde foe hånden! mvh Per (PerV) (diskussion) 11. mar 2018, 15:13 (CET)
  •  Kommentar - Kan nogen forklare mig hvorfor man anvender den engelske ord "Barnstar" (Bondegårdstjerne)? Jeg troede at i to var meget imod engelsksprogede ord på DAWP?!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 11. mar 2018, 19:21 (CET)
Har du lagt mærke til at jeg kalder det for det danske ord 'ladestjerner'? --Madglad (diskussion) 11. mar 2018, 19:28 (CET)
Jo. Men du sagde jo ikke noget til PerV om det.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 11. mar 2018, 19:42 (CET)
Har det strejfet din opmærksomhed at det er skabelonen, ikke PerV, der anvender ordet "barnstar". Jeg vil ikke brokke mig hvis du (Bruger:Rodejong) retter skabelonen (det er der muligvis andre, der vil - men du hører ikke et ondt ord fra mig). --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 01:12 (CET)


Madglad,

Jeg giver dig kun denne ene advarsel.

Hvis du bliver ved med at pointere hvert eneste udtryk, ord eller grammatiske fejl etc. så opretter jeg en AOA for stalking.

Efter PerVs udbrud mod min sprogbrug (som iøvrigt blev påtalt af flere, og endte med blokaden) gik det tilsyneladende op for dig, at der var endnu et område du kan plage mig med.

Eftersom der har været sagt alt hvad der skulle siges i fredags, mente du at genstarte diskussionen forfra med denne kommentar. (Stop udenlandsk slang) Som der på chat er talt rigeligt om, at dette måde at holde diskussionen i gang med, er det ikke velanset. Du skrev: Til almindelig orientering: Dette er er den dansksprogede Wikipedia. Undlad venligst at bidrage med slang fra England og USA, samt ikke alment forståede forkortelser fra udlandet.

På min brugerdiskussion skrev Tøndemageren d. 10. mar 2018, 14:08 (CET) også: At skrive FYI eller andre lignende forkortelser, er ikke et problem, når det er diskussionssiderne. I artiklerne skal det kun stå, hvis det har en betydning for artiklens tekst, hvilket vil være yderst yderst sjældent. Det er derfor meningsløst og konfliktoptrappende at tage en diskussion herom. Det bør både Madglad og PerV også være klar over.

Og så kommer du nu med denne kommentar: som ledsages med Lad os tale dansk.... Her gør du hån mod mit sprogbrug. Vi har tidligere talt om Arbitragekommisioner på DAWP, hvor du udmærket vidste hvad det drejede sig om. Så skal du ikke lige gøre som om du aldrig har hørt det før. Jo "Deblokade" var ikke et dansk ord. Det må du meget undskylde. Fy mig! Men du viste udmærket hvad det gik ud på. Desuden frustrerer du igen en diskussion der omhandlede noget helt andet, og som Palnatoke og Tøndemageren med rette pointerer: Du forstår jo udmærket, hvad der menes, Madglad, så lad være med det pjat. og Helt enig med Palnatoke - lad være med at skabe mere konflikt end der er i forvejen. Opslagene i DDO er fuldstændigt overflødige.

Jeg anser denne sidste indslag som en personlig angreb på mig selv og mit kundskab af dansk sprogbrug.

Og en lille ekstra spørgsmål så: Her indsatte du en __NOTOC__Wikipedia:Landsbybrønden/Mangel på administratorer på Dansk Wikipedia hvor du ledsager den redigering med Til Rodejong. (Hvorfor?)

Du ved udmærket godt at jeg ikke har dansk som modersmål, og ikke altid er opmærksomme på at nogle udtryk eller ord ikke er dansk, eller dåsedansk. Jeg anser disse små stik mod mit sprogbrug som rent mobning, og beder dig på det kraftigste at indstille dit forsøg på at provokere mig, så jeg igen kan få en blokade, ligesom du har gjort mod Rmir2.

Jeg gider ikke en stor diskussion, så alt hvad du skriver herefter om dette, vil forblive ubesvaret. Tage det rent som Til din orientering!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 11. mar 2018, 10:32 (CET)

Jeg forstår ikke dit indlæg. Hvis du synes at jeg "stalker" dig tager du fejl, både med hensyn til ordets betydning, med hensyn til om det er et ord, der bør bruges på da-wiki, og mht. til om jeg har interesse i at interessere mig for din person. Jeg stiller mig tilfreds med at administratorerne blokerer dig jævnligt, når du kommer for langt væk fra sporet.
Nu er Wikipedia jo et demokratisk foretagende, så du er til enhver tid velkommen til at indgive en AOA om mig. Jeg synes godt nok at det vil være tyndt at indgive en klage for at påpege at nederlandsk arbitragekommissie oversættes til dansk mæglingsudvalg og at der ikke bør tales udenlandsk på da-wiki. --Madglad (diskussion) 11. mar 2018, 14:44 (CET)
Og Bruger:Rodejong, denne redigering har et overhovedet ikke-sammenfaldende indhold med hvad du beskriver:
"Og en lille ekstra spørgsmål så: Her indsatte du en __NOTOC__Wikipedia:Landsbybrønden/Mangel på administratorer på Dansk Wikipedia hvor du ledsager den redigering med Til Rodejong. (Hvorfor?)"
Redigeringen er hverken adresseret til dig eller indeholder __NOTOC__ - hvad sker der? --11. mar 2018, 15:13 (CET)
Fejl fra min side. denne redigering, viste din indlæg uden for skærmen - Undskyld for misforståelsen. Hvad angår sproget. Læs det igen, eller opdag at der pt oprettes en AOA.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 11. mar 2018, 19:18 (CET)
Jeg afviger ikke fra at der skal skrives på dansk på da-wiki, ellers kan vi nedlægge den. --Madglad (diskussion) 11. mar 2018, 19:28 (CET)