Brugerdiskussion:Masz/Arkiv 6

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aktuel diskussion
Arkiver
123456789

Czesc! Jestem Weger. Could you help me? I'm a Hungarian Wikipedia editor, my name is Norbert Kiss. I wrote a (really) short story, and now I have 101 translations about it. But I don't have a Danish version. I wrote here to you the Norwegian, the Polish and the English versions, could you write me a Danish one?

på norsk:

Meg selv

Gammelt er mitt folk som jeg tilhører, vi er gamle, på denne jord. Jeg snakker et gammelt språk, språket til mitt eget. Jeg bor i et gammelt land, jeg har aldri bodd andre steder, og jeg hører hjemme her. Dette er meg, meg selv. Jeg er alene i den store verden. Jeg er alene, min nasjon gikk bort for lenge siden, bare jeg ble værende. Jeg snakker mitt gamle språk alene.

Jeg vandrer på veien som kalles liv, jeg spiser mitt brød og jeg drikker mitt vann alene. Det er meg som skriver bøkene mine, og det er jeg som leser dem. Jeg klatrer opp på fjellet bak huset mitt; jeg får fisken fra elva, som er foran huset mitt. Hver dag jeg går opp til åsene til å tenke og å meditere alene, bare meg på egenhånd. Mens jeg var borte, har jeg sett andre mennesker; noen av dem kom til mitt land. Jeg var god for dem. Jeg ga dem mat og drikke, de kunne hvile i mitt hus.

Og nå ... fremmede forteller meg når de kommer her, hva jeg burde gjøre, hva jeg har lov til å gjøre. Men her er jeg sjefen, jeg eier, jeg er den som er hjemme. Dette er mitt gamle hjem, der mine fedre og deres fedre bodde. Dette er mitt hjem, mitt land, jeg bor her for meg selv.

på polsk:

Ja

Starożytny jest lud, do którego należę, w całym świecie starożytny. Moja mowa także jest starożytna, starożytna jest ta moja mowa. Żyję na starożytnej ziemi, nie mieszkałem nigdzie indziej, tu jest moje miejsce. To jestem ja, ja sam. Jestem całkiem sam na tym wielkim świecie. Całkowicie sam, mój lud odszedł wieki temu, zostałem tylko ja. Tylko ja mówię w tym starożytnym języku.

Idę drogą zwaną życiem, sam jem mój chleb i sam piję moją wodę. To ja piszę swoje książki i sam je czytam. Wspinam się na szczyty za moim domem, sam łowię ryby z rzeki, która znajduje się naprzeciw mego domu. Codziennie wybieram się w góry aby rozmyślać, pomedytować w samotności. Razu pewnego zauważyłem jednak innych ludzi, niektórzy z nich przybyli na moją ziemię. Byłem dla nich dobry. Napoiłem ich i nakarmiłem, udzieliłem schronienia na noc.

A teraz... obcy, gdy przybywają, nakazują mi co mam robić, co wolno mi robić. Ale to ja jestem tutaj panem, ja jestem właścicielem, to dla mie ta ziemia jest domem. To jest mój starożytny dom, gdzie żyli moi rodzice a ich rodzice. To jest mój dom, moja ziemia, to ja tu mieszkam, ja - sam...

på engelsk:

Myself

Ancient are my people to whom I belong, we are ancient ones, on this whole world. I speak an ancient language, the language of my own. I live in an ancient land, I’ve never lived elsewhere, and I belong here. This is me, myself. I am alone in the big world. I am alone, my nation passed away a long time ago, only I stayed. I speak my ancient language alone.

I am wandering on the road called life, I eat my bread and I drink my water alone. It is me who writes my books and I am the one who reads them. I climb the mountains behind my house; me I get the fish from the river which is in front of my house. Every day I go up to the hills to think and to meditate alone, only me on my own. While I was away, I have seen other people; some of them came to my land. I was good to them. I gave them food and drink, they could rest in my houses.

And now... strangers tell me, when they come here, what I should do, what I’m allowed to do. But here I am the landlord, I am the owner, I am the one who is at home. This is my ancient home, where my fathers and their fathers lived. This is my home, my land; I live here on my own.

I hope, you can help me. Takk! Dziekuje hu:User:Eino81

Mig
Gammelt er mit folk, som jeg tilhører til; vi er alle gamle på denne jord. Jeg taler et ældgammelt sprog, sproget er mit eget. Jeg bor i et ældgammelt land, jeg har aldrig boet andre steder, og det er her jeg hører til. Det er mig, mig selv. Jeg er alene i den store verden. Jeg er alene, og mit folk døde for længe siden; kun jeg er tilbage. Kun jeg taler det ældgamle sprog.
Jeg har vandret på en vej, kaldet livet. Jeg spiser kun brød og vand. Det er mig der skriver mine bøger, og det er mig der læser dem op. Jeg klatrer på bjergene bag mit hus; det er mig der fisker i en flod foran mit hus. Hver dag går jeg op i bakkerne for at meditere alene, helt alene. Mens jeg var væk, så jeg nogle folk; nogen af dem kom til mit land. Jeg var god mod dem. Jeg gav dem mad og drikke, og de måtte hvile i mit hus.
Og nu... Da de fremmede kom her, fortæller de mig hvad jeg kan gøre, og hvad jeg må gøre. Men her er det mig der er herskeren, og ejeren; jeg er den ene, der er hjemme. Dette er mit ældgamle hjem, hvor mine forfædre har levet. Dette er mit hjem, mit land; jeg bor her helt for mig selv.
Can I ask you what this is for, then? :-) --Masz () 15. sep 2009, 14:40 (CEST)
Thank you for the translation. First of all, I needed this and every translation, because I love the languages and this short story was very good, I think. Some translator with minority backgroud told me the same. Secondly, I needed to have a Danish, because I missed that from the Scandinavain group, and by the way, I could get a Greenlandic translation by the Danish version :) --Eino81 15. sep 2009, 15:44 (CEST)
If you want to see the other versions, here they are: hu:User:Eino81/Novellám_számiul --Eino81 15. sep 2009, 17:30 (CEST)

Har lige lagt et forslag til dig på diskussionssiden på SDBS. --Broadbeer 18. sep 2009, 12:18 (CEST)

Stoppet. Jeg gider forresten ikke flytte den selv. Opgaven er for stor for mig. --Masz () 18. sep 2009, 12:22 (CEST)
Tjek lige [1] :-) --MGA73 19. sep 2009, 00:32 (CEST)


Storfyrstendømmet Litauen[rediger kildetekst]

Hvis du har opgivet at komme videre på oversættelsen, fortsætter jeg på den, når jeg engang bliver færdig med Kuppet i Litauen i 1926 (jeg hader at sætte kilder ind, det er da det mest tidskrævende, hvis de skal virke!!)

Det var lækkert du kom så langt: med Storfyrstendømmet Litauen får man faktisk dækket en meget stor part af Litauens historie!

--mvh Per (PerV) 18. sep 2009, 22:37 (CEST)

Du må undskylde jeg har lånt/taget meget af din layout, men det er vildt flot og er det bedste jeg har set på en brugerside. Jeg er glad for at du ikke blev sur over det. Foresten hvordan fandt du ud af at jeg havde lånt det layout? Zerobyte 5. okt 2009, 19:54 (CEST)

Undskyld? Du behøver da ikke sige undskyld. Jeg er da glad for det! Da du skrev beskeden på Allanos brugerdiskussion, overværede jeg de seneste ændringer, og så at du har spurgt ham. :-) --Masz () 20. sep 2009, 17:28 (CEST)

Ok, jeg har lige et spørgsmål til den boks du hjalp mig med at redigere. jeg har kopiret den du har idag med de der balloner, og lavet alle datoerne om til 4. september 2010, så når det er den 4. september 2010 kommer de balloner så?. Når datoen er over skal man så selv skifte årstal?. Og hvad er en bot? Zerobyte 20. sep 2009, 19:55 (CEST)

Jep, om præcis et år kommer ballonerne af sig selv, og du bliver nød til at skifte årstallet (det kan sagtens programmeres til at ske automatisk, men så fylder koden forfærdelig meget). Du kan læse lidt om botter her og her. --Masz () 20. sep 2009, 19:58 (CEST)

Hej Masz, mentor?[rediger kildetekst]

Jeg er lidt ked af at jeg kom på den der "autopatrol" liste ... indtil jeg kom på listen, følte jeg mig ret sikker på at nogen checkkede mit sprog efter!

Jeg har problem med oversættelser fra Engelsk, fordi jeg hele tiden benytter Engelsk herhjemme i det daglige. Det betyder, at min sætnings opbygning tit bærer præg af en "maskin-agtig" oversættelse, i hvert fald "u-dansk". Jeg gør mig selvfølgelig største umage på at undgå disse skrubtudser, men jeg tror de slipper igennem alligevel, og så er 4 øjne jo altså bedre end 2.

Efter at have læst om "Mentor-ordningen" og set, at du faktisk står på listen, tænkte jeg om det vil være ok for dig, at "indgå en Mentor-aftale" med mig, i hvert fald vil jeg MEGET GERNE have en fast kontakt, jeg kan henvende mig til for at få læst korrektur, og som samtidigt ville være min "hovedkontakt" når jeg ønsker at rejse andre spørgsmål!

Jeg føler mig STADIG som en novice. Jeg bruger MEGET tid på at læse diverse diskussionssider og politikker, og lidt efter lidt, er jeg sikker på, at jeg SELV vil være i stand til at orientere mig. Men indtil videre ... pls.
Jeg tror du tidligere har sagt, at korrektur ikke er din stærke side, men måske, kan du så foreslå en der ville have lyst til at "hjælpe" mig!
--mvh Per (PerV) 22. sep 2009, 09:18 (CEST)
PS jeg har STADIGT som mål, at få gjort SAMTLIGE røde link på min side Blå
--mvh Per (PerV) 22. sep 2009, 09:18 (CEST)

Hej PerV. Jeg vil meget gerne være din mentor. Du kan bruge funktionen e-mail, hvis du vil have noget rettet. Så bliver diskussionen her ikke uoverskuelig. Spørgsmål bør du stadig skrive her, for så får du måske et hurtigere svar af andre. --Masz () 22. sep 2009, 10:37 (CEST)


Lille smutter[rediger kildetekst]

Hej Masz! Jeg så lige en lille smutter på din brugerside, jeg håber det er i orden, at jeg fiksede den? ;-) Venligst Harne 22. sep 2009, 11:56 (CEST)

Hehe, ja det var godt du rettede den :-) --Masz () 22. sep 2009, 13:23 (CEST)

Lidt af hvert[rediger kildetekst]

  1. Jeg kunne godt tænke mig at Kuppet i Litauen i 1926 blev annonceret under "vidste du at" (når Masz har kigget den igennem) Jeg tror ikke der er mange der ved, at Litauen var et Facistisk/Reaktionært diktatur i perioden 1926-1940 og at landet har MEGET få års demokratisk tradition!
  2. Jeg kunne godt tænke mig at forstå syntaksen de bruger på enWIKI til noter! Kan vi bruge den engelske syntaks på daWIKI, lige nu bruger jeg ekstremt meget tid på at "oversætte" noterne.

--mvh Per (PerV) 22. sep 2009, 21:18 (CEST)

Spørgsmål til #2: Kan du give et lille eksempel på en engelsk note? Svar til #1: Den klarer jeg lidt senere :-) --Masz () 23. sep 2009, 08:37 (CEST)
Jeg sad faktisk at tænkte på det, jeg prøver at indsætte her NU med nowiki--mvh Per (PerV) 23. sep 2009, 08:55 (CEST)
Eksempel:
<ref>{{cite journal| first= Juozas B. |last=Laučka |title=The Structure And Operation Of Lithuania's Parliamentary Democracy 1920–1939 |journal= [[Lituanus]] |date=Fall 1986| volume=32 |issue=3 |issn=0024-5089 |accessdate=2008-03-04 |url=http://www.lituanus.org/1986/86_3_01.htm}}</ref>
oversatte jeg til:
<ref>Juozas B. Laučka (1986): [http://www.lituanus.org/1986/86_3_01.htm "The Structure and Operation of Lithuania's Parlametart Democracy 1920-1939"] Litauens parlaments historie 1920-1939 {{en sprog}}</ref>

Og så lige, jeg har "valgt" at skrive noterne i en bestemt form:

  1. Fornavn på forfatter
  2. Efternavn på forfatter
  3. udgivelsesår i parantes
  4. titel i ""
  5. udgiver
  6. evt ISBN
  7. evt link til google bøger
  8. evt link til danske biblioteker
  9. evt sidetal
  10. sprog

helt uden tegnsætning og formatering af teksten (ingen fed og inden kursiv), det er for MIG en logisk opbygning af noten, men ved ikke om det er i overensstemmelse med evt. retningslinier?
Se iøvrigt noterne på Kuppet i Litauen i 1926
Og også, findes der en funktion så man kan se f.eks. hvilke artikler om Litauen, der bliver "søgt" på (antal), både via interlink og tekstsøgning, så man kan prioritere i hvilken rækkefølge artikler bør færdiggøres
--mvh Per (PerV) 23. sep 2009, 09:12 (CEST)

Interessante links i den sammenhæng kunne være Wikipedia:QA/Mest viste artikler, Wikipedia:QA/Mest søgte emner på Google, denne og denne. Ingen af dem er Litauenspecifikke, men måske man kan botte sig vej ud af det? Eller noget. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 23. sep 2009, 09:25 (CEST)
Jeg regnede med at det ville være noget i den retning, men det jeg forestillede mig var noget i retning af, at indenfor en kategori, eller et projekt, at kunne få en SAMLET list over søgninger indenfor kategorien, eller artikler knyttet til projektet!--mvh Per (PerV) 23. sep 2009, 10:04 (CEST)

PS, hvis du linker til artiklen på "vidste du at" synes jeg billdet bør være: Fil:Keturi Komunari at Grutas Park.jpg--mvh Per (PerV) 23. sep 2009, 09:29 (CEST)

Jeg skal hel så sige at det eksempel du har givet mig med noterne slet ikke behøves at "oversættes". Du kopierer bare kilden i dens oprindelige format og indsætter den (se {{cite journal}}). --Masz () 23. sep 2009, 13:09 (CEST)

Forespørgsel om botassistance[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Kan MaszO'Bot være så sød at lave følgende ændringer:

  1. Flytte Kategori:SUV til Kategori:SUV'er, og samtidig rette samtlige artikler som bruger kategorien.
  2. Flytte Kategori:Danmarks Radio til Kategori:DR, og samtidig rette samtlige artikler som bruger kategorien.

På forhånd tak. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. sep 2009, 18:15 (CEST)

Jeg har flyttet SUV til SUV'er, men ikke Danmarks Radio til DR, da der på diskussionssiden ikke er opnået enighed vedrørende flytning. --Masz () 29. sep 2009, 18:40 (CEST)


Jeg vil hermed undskylde Masz, for ikke at læse hans boks, der giver mange gode oplysninger. Jeg håber at han vil tilgive mig, for jeg vil fremover huske at læse alle informationer, og bokse, som kan vise sig at nyttige. --Hockeyindustrien 29. sep 2009, 18:16 (CEST)

Æhj altså :-) --Masz () 29. sep 2009, 18:40 (CEST)


Bandlysningsafstemning[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [2].

Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:37 (CEST)

Hej masz, chek lige Skabelon:Tætpå[rediger kildetekst]

Jeg har forsøgt at rette den så den linker til "Sletningsforslag", eftersom "Sider der bør slettes" er flyttet, men jeg er ikke sikker på at jeg har gjort det rigtigt :(
Beklager at rode dig ind i det OGSÅ :(
PS: kan du ikke sætte mig ind som abonnent på Nyheder på Wikipedia, jeg HAR forsøgt men kunne ikke finde ud af det :(

har vist fundet ud af at abonnere, men chek lige om det er korrekt :(

--mvh Per (PerV) 14. okt 2009, 22:53 (CEST)

Jeps, det er rigtigt (både det ene og det andet) :-) --Masz () 17. okt 2009, 08:29 (CEST)
Ok ... godt. Men, hvordan FANDEN kan du tillade dig at vade rundt i en ørken, når du er min MENTOR, det går SIMPELTHEN IKKE ;)
Spøg til side, har du fået rystet sandet ud af ørene ;)
Prøv lige at kigge på Storfyrstendømmet Litauen, jeg er næsten færdig, på Diskussion:Storfyrstendømmet Litauen kan du se hvad jeg synes der skal gøres, og her kan du se hvor langt jeg er nået med det. Ud over hvad der står på diskussionssiden, regner jeg med, at skrive ==Sprog== sammen med sprog delen fra ==Demografi og sprog==. Efter min mening er det noget rod med 2 afsnit om sprog!
Og så er jeg faktisk forbandet stolt over at artiklen, allerede inden jeg har rettet dette, er nomineret som LA. Jeg kunne ikke få armene ned igår ;)--mvh Per (PerV) 17. okt 2009, 12:10 (CEST)
PS: kig lige her, jeg er træt af det fjols. Hvis brugeren én gang til indsætter det samme nonsens, vil jeg anbefale en blokering!
Du har jo ALLEREDE advaret brugeren den 11. sep 2009.
Velkommen "hjem", du var savnet! ;)--mvh Per (PerV) 17. okt 2009, 12:10 (CEST)
Det lyder da meget godt. Jeg venter lige med blokeringen af IP'en, for en blokering nytter ikke noget hvis brugeren ikke er online alligevel. Jeg er derudover også meget glad for du gik videre med oversættelsen, den manglede vi... --Masz () 17. okt 2009, 18:28 (CEST)
Jeg lovede jo at gøre den færdig inden du startede med at føjte rundt i diverse ørkener!--mvh Per (PerV) 17. okt 2009, 19:12 (CEST)


Hej Masz! Jeg har problemer med at indsætte skabelon:{{Link LA}} til interwikilisterne. Kunne du måske hjælpe lidt med det (jeg ville forsøge at sætte {{Link LA}} på artiklen ilt til svensk)? Mvh. --Sasha 18. okt 2009, 10:12 (CEST)

Ja, den er gal, men der er fordi du ikke kan lave "span class'er" hvis de ikke er indskrevet i brugergrænsefladen. Synes du skal oprette et indlæg på brønden, for det er en drastisk ændring, som kræver mere end bare en skabelon... --Masz () 18. okt 2009, 15:26 (CEST)


Flere døde links i infospalten til venstre...[rediger kildetekst]

Mon du kan finde ud af, hvad der er galt her (i det nederste afsnit)? Du plejer at have styr på de der Mediawikisider :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 18. okt 2009, 13:12 (CEST)

Hjælp til infoboks[rediger kildetekst]

Hej igen Masz. Jeg har et lille problem med infoboksen på min brugerside. Jeg har selv prøvet men kunne ikke finde ud af det, der hvor der står "Min lille kanin stampe!" vil jeg gerne have at der skal der være et mellemrum, og så efter mellemrummet og lige ovenover Født, skal der stå følgende Fulde navn = Nikolaj Karlshøj. Den nuværende infoboks som skal rettes finder du ved at trykke her, og du skal helst indsætte ændringerne i min sandkasse, så jeg lige kan se om det er sådan jeg vil have det.

På forhånd tak Zerobyte 18. okt 2009, 01:05 (CEST)

Gjort - tjek det lige. --Masz () 18. okt 2009, 09:44 (CEST)

Jeg har først set ændringerne nu, men de er lige som jeg ville have dem. Endnu engang TAK. Zerobyte 20. okt 2009, 20:41 (CEST)


Hej Masz.

Kan du være så sød at indsætte et afsnit på WP:ADM om administratorers tildeling og fratagelse af autopatrol- hhv. patrollerrettigheder samt indsætte et screenshot af Speciel:Brugerrettigheder?

På forhånd tak mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. okt 2009, 17:52 (CEST)


Arkivering[rediger kildetekst]

Hej, vil du være sød at hjælpe mig med at arkivere de afgjorte i wikipedia: sletningsforslag. Og fortæl gerne hvad jeg skal gøre næste gang. På forhånd tak. Kongerækken 21. okt 2009, 17:56 (CEST)

  1. Du kigger på WP:SDBS og ser hvilke sletteforslag har ligget med en konklusion i flere dage uden at blive kommenteret.
  2. Du bruger CTRL+X (det er hvad jeg plejer at gøre), og klipper de relevante diskussionsskabeloner ud (Se fx. her).
  3. Du finder det nyeste arkiv i Wikipedia:Sletningsforslag/Arkiv (lige nu er det arkiv9), og bruger CTRL+V til at indsætte diskussionsskabelonerne under alle de tidligere (Se fx her).
Med venlig hilsen Masz () 21. okt 2009, 18:07 (CEST)

Blokering af 87.55.5.168[rediger kildetekst]

Hej Masz!

Jeg kan se du blokerede 87.55.5.168, på grund af alt det hærværk han lavede... Jeg tænkte bare at du måske kunne sætte {{blokeret}} på vedkommendes diskussionsside. Med venlig hilsen --Sasha 21. okt 2009, 20:42 (CEST)

Hej Sasja, det tror jeg nok du selv kan gøre. Hilsen Kongerækken 21. okt 2009, 21:47 (CEST)

Hej, hej :-) det har jeg da også gjort ;-) --Masz () 21. okt 2009, 22:01 (CEST)

Dobbelt REDIRECT[rediger kildetekst]

Hej Masz, vil du chekke og slette de dobbelte REDIRECT, jeg har fået lavet til Den litauiske lokalstyrke, det drejer sig om link fra Den litauiske lokale styrke og Den litauiske territoriale forsvarsstyrke, jeg havde ikke rigtigt chek på oversættelsen af det litauiske lt:Lietuvos vietinė rinktinė, da jeg påbegyndte oversættelsen, så det endte altså med dobbelt redirect :(--mvh Per (PerV) 29. okt 2009, 07:53 (CET)

Hm, den ser da ud til at være rettet af en bot imens :-) --Masz () 29. okt 2009, 14:45 (CET)
OK vidste ikke at botter også rettede redirect, hvis du har tid må du meget gerne kigge artiklen igennem!--mvh Per (PerV) 29. okt 2009, 14:49 (CET)

Reviderede test-skabeloner[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Jeg kan se at du har lavet nye versioner af {{test}} og {{test2}}, og tak for det. Men skal {{test3}} bare forblive som den er eller hvad?

mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. okt 2009, 14:46 (CET)

Ja, det var meningen (jeg fik lavet både test og test2 mere "varme", men test3 er IMO "hård" nok). --Masz () 30. okt 2009, 14:47 (CET)
Men med test3: Må man overhovedet true med blokering, hvis ikke man selv har mulighed for at gøre det? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 30. okt 2009, 14:49 (CET)
Det bør man ikke, men test3 er nok en undtagelse. Jeg har omformuleret indholdet, så det ikke længere er en blokeringstrussel, men bare en generel advarsel. --Masz () 30. okt 2009, 16:06 (CET)


Hej.

Det hedder altså "vil du have en mælkesnit" og ikke "vil du have mælkesnitte". Kongerækken 31. okt 2009, 12:36 (CET)

Hmm, det var da underligt. Jeg har ellers kun hørt mælkesnitte. Det bør tages op til diskussion så. --Masz 31. okt 2009, 12:40 (CET)
Sikke da noget bavl. Produktet hedder mælkesnitte. Google har over 9.000 hits på dette, mens "mælkesnit" kun giver knap 400. --Brandsen 31. okt 2009, 12:43 (CET)

Nej, hvis du skal spørge folk om de vil have en mælkesnit siger du så: "Vil du have mælkesnitte?"? Kongerækken 31. okt 2009, 12:48 (CET)

Se uddybende kommentar på Diskussion:Mælkesnitte --Masz 31. okt 2009, 12:51 (CET)
Det kan da meget vel være at man på Kongerækkens (og mange andres) hjemegn siger snit:
've do ha ə snit for gamml vænskaw'
-- prøv også lidt fra bindestuen -- Mvh PHansen 31. okt 2009, 13:58 (CET)


Kære Masz[rediger kildetekst]

Kan du ikke kontakte mig på min mail, den er på min Bruger:PerV-side.
Jeg kan ikke finde ud af det der med IRC/ICR :)... det virker bare ikke for mig, ligesom DSBs IC4 når jeg skal med det ;)
Og jeg vil gerne lige udveksle nogle synspunkter med dig!--mvh Per (PerV) 31. okt 2009, 16:08 (CET)


Hjælp Søges[rediger kildetekst]

Fil:CG's brugerside.png
Sådan ser du ud på min computer

Hej Masz.

Jeg kan ikke få en babel med to kolonner til at fungere på min brugerside − kan du hjælpe mig? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 31. okt 2009, 16:19 (CET)

Hmm.. du fik da en pæn to-kolloners-babel her. Men jeg går ud fra det er noget andet du vil have, så kan du uddybe? --Masz 31. okt 2009, 16:21 (CET)
Jamen skabelonerne ligger oven i hinanden, og det er jo ikke meningen. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 31. okt 2009, 16:22 (CET)
Hmm... ikke her. Hvilken opløsning og browser kører du på? --Masz 31. okt 2009, 16:23 (CET)
1680 x 1050 px i Internet explorer 7. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 31. okt 2009, 16:24 (CET)
Jeg bruger 1280*1024 og Firefox 3.5.3 og det ser fint ud her. Se billedet. --Masz 31. okt 2009, 16:30 (CET)
Prøvede at ændre mit IE7 til 1280 x 1024 px, men det hjalp ikke − det blev tværtimod værre. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 31. okt 2009, 16:34 (CET)
Måske kan problemet skyldes min fladskærm. Bruger du en fladskærm eller en "gammeldags" skærm? mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 31. okt 2009, 16:35 (CET)
Jeg bruger også fladskærm... Har du prøvet en anden browser? --Masz 31. okt 2009, 16:39 (CET)


Botassistance Søges[rediger kildetekst]

Hej Masz.

Kan du med din bot være så sød at foretage følgende skabelonerstatninger:?

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. nov 2009, 11:17 (CET)

Gjort --Masz 1. nov 2009, 13:46 (CET)
Mange tak skal du have! mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. nov 2009, 13:58 (CET)