Brugerdiskussion:Savfisk/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Savfisk.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Savfisk! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen
- Sarrus (db) d. 2. sep 2012, 19:51 (CEST)

Test - skabeloner[redigér wikikode]

hej med dig Savfisk. Det er super at du hjælper med hærværkfjernelsen. Jeg kan se på steder som her, der skal du huske at give en {{test}} først så en {{test2}} og så en {{test3}}. Det er ikke tit at man behøver at starte med at give en test2-skabelon, det er til hvis man laver grov hærværk. Så husk 1, 2 og 3. Forset det gode arbejde. --Simeondahl (diskussion) 28. dec 2012, 19:01 (CET)

Barnstar[redigér wikikode]

Barnstar of Reversion2.png Vandalismebekæmperens Barnstar
For din indsats mod hærværk. Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 6. jan 2013, 13:39 (CET)


Tusind tak – og selv tak. Jeg prøver at tage mig af de oplagte tilfælde og overlade de mere komplicerede tilfælde til andre, indtil jeg får mere erfaring. Der er mange tilfælde af reklame og selvpromovering, og det kan til tider være svært at gennemskue.Savfisk (diskussion) 6. jan 2013, 15:27 (CET)

Patruljant?[redigér wikikode]

Hej Savfisk,

Måske det her er noget for dig? Kan se du er aktiv i hærværksbekæmpelse her på Wikipedia – hvilket er glimrende, der er masse at tage fat på. --Pelle Hansen 8. jan 2013, 22:59 (CET)

Hej Pelle. Det glæder mig, at du mener jeg kan klare jobbet. Lige nu vil jeg gerne lære Wiki bedre at kende og samle noget mere erfaring. Der er også nogle artikler som jeg gerne vil skrive. Så på et senere tidspunkt kan det være at jeg ansøger om jobbet. Indtil videre fortsætter jeg med at fjerne hærværk og uheldige redigeringer og så skrive en artikel i ny og næ.
Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 8. jan 2013, 23:29 (CET)
Er du sikker på, at du ikke vil være patruljant endnu? Du gør et yderst fint arbejde, og du ville kunne gøre det endnu bedre, hvis du var patruljant, idet du ville kunne markere hærværk, du har fjernet, som patruljeret. Du bør endelig ikke afholde dig fra at ansøge, fordi du tror, at du ikke har tilstrækkeligt styr på det endnu – det har du. Du er en fremragende kandidat til at blive patruljant, og det ville være mig en stor glæde at se dig i denne rolle. Jo flere, jo bedre! Mvh. Cgtdk (diskussionbidrag) 16. feb 2013, 02:02 (CET)
Tak for de pæne ord. Jeg har selv haft det i tankerne på det seneste, og nu må jeg hellere få det ført ud i livet. Jeg søger om hvervet inden for kort tid. Mvh Savfisk (diskussion) 16. feb 2013, 12:02 (CET)

Hej[redigér wikikode]

Hej, behage kan hjælpe mig til at forbedre disse artikler, mange tak: Basilikaen Vor Frue af Candelaria, El Chicharro.--79.152.178.66 1. feb 2013, 19:10 (CET)

Hej[redigér wikikode]

Tak for at hjælpe til at korrigere denne artikel: El Chicharro.--79.158.242.164 8. feb 2013, 20:41 (CET)

IC4-sagen[redigér wikikode]

Hej Savfisk. IC4-sagen er nomineret til GA. Du er velkommen til at give dit besyv med. --Morten Haagensen (diskussion) 16. feb 2013, 00:20 (CET)

Patruljant[redigér wikikode]

Hej Savfisk. Du er hermed udnævnt til patruljant efter en hurtig afstemning. Jeg ønsker dig held og lykke med de nye funktioner, og som altid kan du bare spørge hvis der er noget du er i tvivl om. God vind fremover. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. feb 2013, 18:51 (CET)

Tusind tak. Jeg skal prøve at gøre mit bedste. Mvh Savfisk (diskussion) 16. feb 2013, 23:29 (CET)

Chat[redigér wikikode]

Hej med dig Savfisk. Vil lige sige tillykke med dine rettigheder :) Men det andet var om du kunne være intreseret i at komme ind på Wikipedias Chat kanal. Du kan snakke med andre, og se live redigeringer. Du kan læse hvordan du tilslutter dig her. --Simeondahl (diskussion) 17. feb 2013, 00:27 (CET)

Tusind tak Simeon. Det er sikkert en god ide med chatkanalen. Det må dog vente til jeg har fået ny computer om et par uger. Ellers skal jeg bare til at ændre indstillingerne en gang til. Mvh Savfisk (diskussion) 17. feb 2013, 11:34 (CET)
Du kan komme ind på chatkanalen, uden at installere software, ved at gå ind på denne side.
- Sarrus (db) d. 17. feb 2013, 11:38 (CET)

Hej Savfisk[redigér wikikode]

I Danmark har man indført et nyt ord med tre bogstaver og to punktummer: ph.d. Gradens navn er ph.d.-graden. Andre danske grader har et fuldt navn: bachelorgraden, kandidatgraden, og ja, doktorgraden. I engelsksprogede lande har man også en doktorgrad: Doctor of Philosophy, forkortet Ph.D., følgende det latinske philosophiae doctor. FORKORTELSEN Ph.D., PhD er altså en doktorgrad, og giver i alle lande ret til at kalde sig doctor. Den danske ph.d. er IKKE en forkortelse, og er IKKE en doktorgrad, og giver i Danmark IKKE ret til at kalde sig doctor. Dette giver anledning til en del forvirring. Men Danmark kan jo naturligvis ikke bestemme over andre landes doktorgrader.

Venlig hilsen Gransker (skrev Gransker (diskussion • bidrag) 18. feb 2013, 21:41. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg har svaret på din diskussionside. Mvh Savfisk (diskussion) 23. feb 2013, 13:05 (CET)

Vedr. Peter Verdenstøs Falktoft[redigér wikikode]

Øh kan ikke se hvorfor du har slettet indlægget om Peter Verdenstøs Falktoft, det var og er kun fakta. Du kan da selv se programmet. Knægten er jo ikke bleg for at sable andre, og mener ikke at han sove andre steder end 5* hoteller, det siger han jo ligeud på tv, "Jeg er prisvindende radiovært" citat Verdenstøsen. Så skulle han jo nok tage og blive inde i det varme studie i DR-byen! Så vær så venlig at indsætte indlægget igen. Ellers er det da dig der er hærværksmanden her? Benægter selv fakta, tsk tsk. (skrev 94.191.129.152 (diskussion • bidrag) 20. feb 2013, 09:04‎. Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke skabt for at du har et sted at udgyde dit hat til offentlige personer. Genindsætter du dine indlæg ender du med at blive blokeret for hærværk. Og, du kan ved samme lejlighed også forsøge at moderere dit sprog overfor andre, hvis du forventer at nogen skal tage dig seriøst. Savfisken har ikke gjort noget forkert her. Mvh. Trade (diskussion) 20. feb 2013, 12:05 (CET)

Vedr. ph.d.[redigér wikikode]

Hej Savfisk: Jeg har tilføjet en kilde til at det er et krav for ansættelse i adjunkt/lektor stillinger at ansøgeren har videnskabeligt niveau svarende til ph.d. og foretaget en lille omskrivning for at få dette sagt rigtigt i forhold til kilden. Jeg håber at du er tilfreds med dennne kilde. Venlig hilsen BeV (skrev BeV (diskussion • bidrag) 23. feb 2013, 12:17. Husk at signere dine indlæg.)

Hej BeV. Så skulle det være klaret. Det er i øvrigt et meget fint arbejde du udfører med de videnskabelige artikler, og jeg læser dem med stor interesse når jeg støder på dem. Mvh Savfisk (diskussion) 23. feb 2013, 12:59 (CET)

IC4-sagen evalueres[redigér wikikode]

Hej Savfisk. Hvis du har tid og lyst, må du gerne give dit besyv med her. Mvh. Morten Haagensen (diskussion) 1. feb 2014, 09:08 (CET)

Er du sikker[redigér wikikode]

på at denne redigering overholder licensvilkårene ? -Pugilist (diskussion) 9. okt 2014, 23:34 (CEST)

Jeg er i tvivl, men stilmanualen siger at "Illustrationer indsat i artikler markeres som hovedregel ikke med kilde/skaber, idet dette er tilgængeligt ved et klik på billedet". Savfisk (diskussion) 9. okt 2014, 23:42 (CEST)
Spørgsmålet blev forsøgt drøftet hér, men diskussionen tabte vist kræfterne og fokus undervejs, men problemet består fortsat. Under CC 4.0 er pligt til "appropriate credit" og som det påpeges i den linkede diskussion, så er det vist et issue der. Det er nok en diskussion vi skal tage i et lidt bredere forum, da det rækker ud over det konkrete billede, men jeg studsede lidt over ændringen. Pugilist (diskussion) 9. okt 2014, 23:56 (CEST)
Jeg har tilbageført redigeringen, men jeg synes det er noget rod hvis stilmanualen ikke giver tilstrækkelig vejledning og at man skal til at læse licensbetingelser på commons inden man redigerer. Savfisk (diskussion) 10. okt 2014, 00:33 (CEST)

Birthe Kjær[redigér wikikode]

Du har fjernet min~e rettelser vedr. Birthe Kjær, men du tager altså fejl og ikke jeg. Jeg har et opslag fra kirkebogen, der tydeligt viser, at jeg har ret i mine rettelser. Hvordan kan jeg uploade dette til dig, så jeg kan bevise, at mine rettelser er korrekte? Hendes korrekte døbenavn fremgår desuden også af hendes fanklubs hjemmeside http://www.birthesvenner.dk/birthekjaer.htm Jeg synes, det er meget forkert af dig at rette det tilbage uden at have undersøgt tingene ordentligt. 85.218.149.40 10. okt 2014, 10:07 (CEST)

Det var en fejl - det beklager jeg. De kilder du har skrevet ind er fine. Jeg har indsat en korrekt velkomsthilsen på din diskussionsside. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 10. okt 2014, 22:16 (CEST)

Datterselskab[redigér wikikode]

Hej Savfisk, Der er forskel på division og datterselskab, så IP-en havde faktisk ret. Pugilist (diskussion) 13. nov 2014, 08:55 (CET)

Tak for info. Mvh. Savfisk (diskussion) 13. nov 2014, 14:26 (CET)

Underlig tekst?[redigér wikikode]

Hej Savfisk, jeg så lige dit indlæg på sletningsforslaget om rollespilsscenariet, og lagde mærke til at der var noget underligt tekst bag på din besked: Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE Er det en del af din signatur? Ville bare lige gøre opmærksom på det i tilfælde af at der var noget væmmeligt på din computer. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 26. nov 2014, 09:59 (CET)

Hej InsaneHacker. Tak for besked. Det kommer nogle gange med når jeg indsætter fra Word. Jeg tror det er fordi jeg bruger wikied og at den ikke kan forstå indholdet i udklipsholderen. Mvh Savfisk (diskussion) 26. nov 2014, 10:09 (CET)

Fiskeri[redigér wikikode]

Det var vel en ok ændring Bruger 91.236.123.43 lavede. Deen skulle helt sikkert rettes til sprogligt, men at slette den synes jeg er forkert! mvh Per (PerV) (diskussion) 12. dec 2014, 09:27 (CET)

Hej PerV. Desværre var teksten direkte kopieret fra denstoredanske.dk. Derfor slettede jeg det. Mvh. Savfisk (diskussion) 12. dec 2014, 09:34 (CET)
Ok sorry! mvh Per (PerV) (diskussion) 12. dec 2014, 09:36 (CET)

Olsenbandeprojekt[redigér wikikode]

Hejsa. Det ser ud til at Wikipedia:Landsbybrønden/Wikipediaprojekt hos Ørestad Gymnasium er gået igang, så vi skal nok forvente en del bidrag i god tro, som sikkert kommer til at kræve lidt finpudsning. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 12. dec 2014, 09:38 (CET)

Det holder jeg mig for øje. Mvh Savfisk (diskussion) 12. dec 2014, 10:15 (CET)

Berlinmuren[redigér wikikode]

Hej Savfisk. Jeg er lidt forvirret her. Der var intet hærværk over det, som jeg skrev. Det er skam 100% sandt. Jeg kan forstå, hvis du gerne vil have et helt afsnit om Gorbatjov, Chernenko og Jacob Lage, men lige netop dette fokuspunkt er rigtig centralt for Sovjetunionen og Berlinmurens fald. Måske skal jeg skrive om det et andet sted? Hvis dette er tilfældet, så må du gerne skrive tilbage. Jeg har langt mere om Chernenko og Jacob Lage, end de få linjer jeg skrev.

Med venlig hilsen Søren. (skrev Mazella (diskussion • bidrag) 22. dec 2014, 02:24. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg beklager jeg tog fejl. Jeg kunne intet finde om Jacob Lage og derfor troede jeg det var et forsøg på at lave en joke. Jeg har indsat den korrekte velkomst på din diskussionsside. Mvh. Savfisk (diskussion) 22. dec 2014, 02:45 (CET)
Desværre tyder alt på at Mazella ikke har rent mel i posen. Savfisk (diskussion) 13. jan 2015, 23:14 (CET)