Diskussion:Bo Andersen (sanger)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Video-x-generic.svg Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sletningsforslag: Bo Andersen (skuespiller)

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Bo Andersen (skuespiller) har stået med {{notabilitet}} siden 2015, så nu indstiller jeg den til sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. maj 2016, 07:25 (CEST)

Symbol delete vote.svg Slet Når der tilsyneladnde ikke er andet end denne oneliner at skrive: Slet. --Madglad (diskussion) 6. maj 2016, 12:26 (CEST)

  • Symbol delete vote.svg Slet og indskriv evt. relevant info i Far til fire i højt humør eller Lille Per. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 6. maj 2016, 12:46 (CEST)
  • Symbol delete vote.svg Slet - Han har åbenbart ikke bedrevet andet end denne ene film, og det mener jeg ikke er nok. Toxophilus (diskussion) 8. maj 2016, 21:02 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold Jeg tjekket hvad der står i danskefilm.dk. Rollen i lille Per kom efter at blev kendt barnestjerne som sanger. Der er en artiklen på den engelske wikipedia om sangen. Så der mere end den filmrolle. Reelt er filmrollen mindre vigtigere end sangerkarrieren. --Steen Th (diskussion) 9. maj 2016, 17:57 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold Enig med Steen. Der er vist kun én sang i karrieren, men den er til gengæld kendt nok. --Palnatoke (diskussion) 9. maj 2016, 22:09 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - Som Steen og Palnatoke. Sangen findes også på dawp, i en delvist oversat norsk udgave. --Pugilist (diskussion) 10. maj 2016, 16:26 (CEST)
  • Symbol keep vote.svg Behold - enig med de andre behold'er --Zoizit (diskussion) 19. maj 2016, 18:35 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Det kunne ide, når vi er igang, at ændre titelnavn til Bo Andersen (sanger), når det er rollen som sanger, der er mest relevant. --Steen Th (diskussion) 20. maj 2016, 09:01 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus omkring sletning. Artiklen beholdes. --SimmeD (diskussion, bidrag) 24. maj 2016, 22:21 (CEST)