Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
So9q (diskussion | bidrag)
Nyt afsnit: →‎Indbydelse
Linje 203: Linje 203:
Mvh. [[Bruger:Tobbykanin|Tobbykanin]] ([[Brugerdiskussion:Tobbykanin|diskussion]]) 3. sep 2019, 16:28 (CEST)
Mvh. [[Bruger:Tobbykanin|Tobbykanin]] ([[Brugerdiskussion:Tobbykanin|diskussion]]) 3. sep 2019, 16:28 (CEST)
:Hej [[bruger:Tobbykanin]] — så to journalister skriver Jeres artikel, udelukkende på opfordring, helt uden vederlag eller anden kompensation? Slet ingen ting? Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 3. sep 2019, 19:40 (CEST)
:Hej [[bruger:Tobbykanin]] — så to journalister skriver Jeres artikel, udelukkende på opfordring, helt uden vederlag eller anden kompensation? Slet ingen ting? Mvh [[Bruger:KnudW|KnudW]] ([[Brugerdiskussion:KnudW|diskussion]]) 3. sep 2019, 19:40 (CEST)

== Indbydelse ==

Hej
Har du set [[Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary]]?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--[[Bruger:So9q|So9q]] ([[Brugerdiskussion:So9q|diskussion]]) 4. sep 2019, 08:27 (CEST)

Versionen fra 4. sep. 2019, 08:27

Kontaktinformation

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 24. Aug 2019 05:30

kilde verificering

Kære Knud, Tak for din besked. Jeg har været på kursus i Wikipedias grundregler og mener også at overholde dem. Jeg må dog indrømme at jeg har været inde og tilføje nogle kilder, da de personer som har skrevet indlægget om den bygning, hvor jeg arbejder ikke mestrer det tekniske. Vil det være en løsning at jeg tager ud til dem og hjælper dem med at sætte det op i stedet. Det er de samme tilføjelser der er tale om, da det jo er fakta vi beskriver. Det er dog noget omstændligt, da der er tale om frivilligt arbejde og vi skal alle koordinere det og finde tiden. Mvh Jørgen(Skrev JorgenCallesen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:JorgenCallesen — min primære anke går mest på at du som grundlægger ikke kan forholde dig objektivt og at artiklen begynder at lyde som reklame.
F.eks. Warehouse 9 er kendt for en en stærk international profil
Dette er årsagen til at det ikke er tilladt at skrive om emner man har et nært forhold til, erfaringen gennem mange år viser desværre at man ikke kan forholde sig neutralt. Mvh KnudW (diskussion) 8. aug 2019, 22:56 (CEST)

Blokering

Hej KnudW jeg kan se, at du har blokeret mig for at redigere sider på wiki Jeg mener ellers at de sider jeg linker til er meget relevante fx: https://angsti nfo.dk/tilknytningsteori/ (kan ikke skrive angstinfo så bliver jeg blokeret :-)) Er det fordi det er et personligt projekt, at jeg bliver blokeret?(Skrev Christianmaymann (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Christianmaymann — Ja, det er korrekt, jeg blokerede dit ipnummer og lagde din hjemmeside på blacklisten, da jeg kan se at du gentagne gange har forsøgt at reklamere for denne.
Wikipedia er ikke stedet for reklamer. Du kan læse mere om dette i de velkomster, som du får på din brugerdiskussion. Mvh KnudW (diskussion) 8. aug 2019, 23:01 (CEST)

Niarens fødselsdag

Hej 😊

Ville lige rette i info omkring Niaren, det du har opgivet er ikke korrekt, han har fødselsdag d 10 juli, og det har han faktisk haft hver d 10 juli siden 1979.

Forsat super dag 👊 (Skrev Migmica (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Kære Migmica. Du må meget gerne rette datoen - men du må også meget gerne sætte en kilde på hvor du har oplysningen fra, sådan at andre brugere kan verificere den oplysning :) Fortsat super dag til dig også :) mvh Tøndemageren (diskussion) 9. aug 2019, 11:28 (CEST)

Danmarks Tekniske Informationscenter

Du skriver, at man ikke må skrive om sin arbejdsplads. Hvis ikke en kommunikationsmedarbejder på Danmarks Tekniske Informationscenter, også kaldet DTU Bibliotek, ikke skal skrive om en hæderkronet gammel institution som Danmarks Tekniske Informationscenter, hvem skal så? Biblioteket har haft forskellige navne gennem sit mere 75-årrige eksistens - Danmarks Tekniske Bibliotek (DTB), Danmarks Tekniske Videncenter (DTV). Vores moderinstitution DTU har en artikel og fra denne linkes til Danmarks Tekniske Informationscenter, hvor informationen i Wikipedia så mangler. Det gab ville jeg udfylde. Endelig har vi den udfordring, at Google viser en tekst om biblioteket fra Wikipedia, og jeg tænker, det er fordi den mangler, at de viser en tekst om et helt andet institut på DTU, nemlig DTU Systembiologi; meget misvisende. Anvis mig gerne, hvad jeg skal gøre. Annette Refn (Skrev Annette Refn (diskussion • bidrag) 13. aug 2019, 08:54. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Annette Refn, lad mig komme med et bud. Hvis ikke en kommunikationsmedarbejder, hvem skal så? Det kan være alle andre brugere, men en kommunikationsmedarbejder skal gerne skrive om noget andet end sin arbejdsplads. Så hvad skal du gøre? Du kan skrive løs på alle mulige andre artikel, der ikke handler om din arbejdsplads, og du kan evt. i din sandkasse på Bruger:Annette Refn/sandkasse lave et oplæg til en artikel. Men husk ikke at kopiere fra andre hjemmesider, læs evt. Wikipedia:Ophavsret. Mvh --Kjeldjoh (diskussion) 13. aug 2019, 09:55 (CEST)
@Annette Refn: Nu har jeg oprettet Danmarks Tekniske Informationscenter i en kort og neutral udgave. Hvis du gerne vil bidrage, så vil det være godt med et billede eller to fra biblioteket. De skal ligges på Wiki Commons under en fri licens, så alle kan bruge dem. Derfor kan der ikke bruges pressebilleder eller andet fra jeres hjemmeside, medmindre du/I samtidig kan frigive licensen til dem. Et par billede med din telefon kan dog sagtens bruges, og hvis du selv tager dem, så er det også dig, som kan give licensens fri. Mvh. Toxophilus (diskussion) 13. aug 2019, 10:28 (CEST)

Labka og HP 1000 og hjælp til "rotering" af billeder på Datamuseum WIKI

Hej Knud W, Du har tidligere hjulpet mig med at flytte min side om Labka, og siden blev senere igen flyttet til Datamuseum WIKi/LABKA, og det er gået helt fint. Tak for hjælpen.

Min gamle midlertidige side på J. Uffe Christiansen/Labka kan /skal vel så slettes?

Museet (Finn Verner Nielsen, formanden for Datamuseet), har bedt mig skrive noget om minicomputeren HP 1000 på Datamuseets WIKI. Det har gjort på siden (HP/HP1000). https://datamuseum.dk/wiki/Labka http://datamuseum.dk/wiki/HP/HP1000

Men når jeg uploader billeder på Datamuseets WIKI, drejer eller vendes billederne (som man kan se). Jeg har prøvet i Sandkassen Commons, her går det godt. Ved du, hvad man kan gøre ved det? er der nogen man kan spørge? (jeg har ledt, men kan ikke finde nogen steder, hvor man kan rotere billeder i WIKI).

Mvh. J. Uffe ChristiansenJ. Uffe Christiansen (diskussion) 15. aug 2019, 15:31 (CEST)


Et forslag til test: Find noget software der kan rotere billeder. Lav så de fire forskellige retninger på din harddisk og upload dem til jeres lokale wiki og se hvordan de opfører sig. Det må i det mindste fortælle lidt om i hvilken retning du så skal gå: om det er dig der skal ændre noget, eller om du skal kontakte jeres tekniske wikiadministrator. -- Mvh PHansen (diskussion) 16. aug 2019, 10:52 (CEST)

Hvorfor sletter du hele tiden

Hvorfor sletter du hele tiden hvis man er igang med at lave om en person. Det er pisse irriterende!!! (Skrev SAE2424 (diskussion • bidrag) 16. aug 2019, 14:50. Husk at signere dine indlæg.)

Hej SAE2424, start med at læse Wikipedia:Kriterier for artikler og Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt. Derefter kan du evt. skrive artiklen her: Bruger:SAE2424/sandkasse. Mvh Kjeldjoh (diskussion) 16. aug 2019, 15:01 (CEST)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Hejsa Bruger:SAE2424— Siden jeg ikke kunne finde nogle kilder til at Simone Eriksen overholder kriterierne for artikler og siden dit brugernavn er hendes initialer, så antog jeg at du skrev om dig selv.

Jeg beklager hvis det ikke er tilfældet og jeg tog fejl. Men det sker hele tiden at folk skriver om sig selv og det er Wikipedia ikke stedet for. Mvh KnudW (diskussion) 16. aug 2019, 15:21 (CEST)

Genoptagelse af arkiveret diskussion

Hej Knud

Jeg ønsker at genoptage en arkiveret diskussion omkring et bidrag. Det er diskussion nr. 6 om Hans Mortensen i Arkiv 48. Det fremgår, at hvis man ønsker at genoptage en diskussion, så skal den flyttes til brugersiden. Jeg ved imidlertid ikke, hvordan man gør det. Kan du hjælpe mig? Jeg har allerede skrevet mit indlæg under diskussionen, men mangler bare at flytte selve diskussionen. Mvh RODAPA (diskussion) 16. aug 2019, 18:09 (CEST)

@RODAPA: Stil den slags spørgsmål i Hjælp:Nybegynderforum. Det er ikke kun Knud, der kan svare, og du ved ikke om han er på ferie el.lign., så du får hurtigere svar der. /Madglad (diskussion) 17. aug 2019, 07:01 (CEST)
Jeg har nu — lidt utraditionelt — på gentagne opfordringer fra RODAPA kopieret diskussionen fra Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 48 til den aktuelle side (se herunder), herunder brugerens seneste tilføjelser. Muligvis skal den placeres andetsteds, men nu er den i hvert fald mere synlig. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. aug 2019, 07:27 (CEST)

Diskussionen er flyttet til Diskussion:Hans Mortensen (storkøbmand), da det er der det bør afklares. KnudW (diskussion) 29. aug 2019, 11:30 (CEST)

Ang. sletning af Abelstedt

Goddag Knud

Jeg skriver, da jeg kan se, at du netop har slettet mit bidrag i form af siden 'Abelstedt'.

Denne beslutning ønskes omgået, da beslutningen ikke er taget med konsensus om din handling. Du har forbigået Wikipedias regler om, at forslaget skal forbi WP:SLET, inden du fjerner siden, da siden ikke har været åbenlyst kontroversiel i form af hærværk eller chikane. Læs: Administrator

Jeg vil være meget villig til at tage dette videre.

Venlig hilsen Oliver(Skrev Ojcapital (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Ojcapital

“Det kan også være reklamerende eller fejloprettede sider, artikler om åbenlyst unotable emner eller mange andre slags sider. Det er op til den enkelte administrator at vurdere, om en sletning vil være tilstrækkeligt ukontroversiel til, at det er i orden at foretage den uden forudgående diskussion, men hvis der efterfølgende viser sig at være uenighed om sletningen, bør diskussionen tages.”

Jeg vil anbefale at du opretter et gendannelsesforslag på wikipedia:Gendannelsesforslag.
I mellemtiden vil jeg anbefale at du også læser reglerne om selvbiografier, reklamer, neutrale artikler og krav til virksomhedsartikler. Du finder dem alle på din diskussionsside. Mvh KnudW (diskussion) 20. aug 2019, 00:11 (CEST)
Jeg kan tilføje, at jeg netop var ved at oprette et sletningsforslag på artiklen, fordi den var klart under lavmålet for notable artikler og ikke mindst fordi den var oprettet af jer selv, så hvis ikke Knud var kommet mig i forkøbet, så ville den muligvis have eksisteret lidt endnu, men ikke længe. Toxophilus (diskussion) 20. aug 2019, 07:29 (CEST)

lukket wiki

hvorfor har du lukket min wiki(Skrev Saxokondi (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Saxo — man bliver ikke en producer af at smække nogle beats sammen og for at være på Wikipedia skal man være rigtigt berømt. Man skal hellere ikke skrive om sig selv. Mvh KnudW (diskussion) 20. aug 2019, 13:08 (CEST)

Vedr. din henvendelse om Lene Gammelgaard

Hej Knud W

Tak for tilbagemelding på mit skriv om Lene Gammelgaard. Jeg har fuld forståelse for at det ikke skal være salgstekst, og det der står nu er rigtig fint. Er det muligt at tilføje uddannelserne som Journalist og Psykoterapeut i faktaboksen? Og i referencer er det måske muligt at henvise til TEDxTalk på You-tube?

Jeg har kigget på mange forskellige skriv på Wikipedia om både Amerikanske foredragsholdere (Tony Robbins og Richard Branson) og om danske (Chili Klaus og Knud Romer bl.a.) og der er meget stor forskel på hvor meget der skrives og hvor salgs-agtigt det er.

Er det muligt at skrive mere om Lene - liv og karriere - på en neutral måde - uden du/andre opfatter det som salgstekst og dermed afviser det. Jeg kan se at der står en meget lang og detaljeret tekst på den engelske side, og at den har fået stemplet som indeholdende salgs reklame. Kan jeg få lov til at forkorte/forenkle og "neutralisere denne tekst" og lægge den på den danske side? Evt. sende forslaget igennem her?

Mvh AML66

Hej Bruger:AML66 — alle de andre artikler om Lene er skrevet af en kenyansk reklamemand, og uden at jeg har nærlæst dem, så tror jeg ikke at der er meget at redde der.
Jeg ved ikke om Bruger:LeneGammelgaard ved hvem det er, men det er ikke godt.
Desværre har I brugt en masse menneskers tid med alle de reklameartikler I har lavet igennem tiden, så jeg kan ikke love at et artikelforslag vil blive gennemset med det samme.
Du kan prøve at komme med et forslag i Bruger:AML66/sandkasse. Mvh KnudW (diskussion) 23 aug 2019, 14:23 (CEST)
Jeg kan henvise til lidt historik på Diskussion:Lene Gammelgaard mvh KnudW (diskussion) 23. aug 2019, 14:40 (CEST)

Sletning af WIki side

Hej Knud. Du har slettet min wikipedia-side som jeg var i gang med at skrive.

Jeg er stadig i gang med at lære hvordan man skriver opslag, så hvad er det specifikt som jeg har gjort galt, og hvordan retter jeg op på det?

Mvh

Aske Krogh (Skrev Askehoikrogh (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Aske. Problemet et at Niklas ikke er relevant på nogen måde, så han kan ikke have en artikel.
Desuden var indholdet noget pjat. Du kan læse mere om hvordan en god artikel skal se ud, på WP:STIL. Du kan læse mere om hvem, der er relevant at skrive om på WP:BIO. Mvh KnudW (diskussion) 23. aug 2019, 15:19 (CEST)

Danmarks mest berejste

Kære Knud,

Du har i går aftes slettet siden 'Danmarks mest berejste person' fordi du synes den er uencyklopædisk.

Det forstår jeg ikke. Jeg synes netop den er faktuel, saglig og at det er relevant at folk kan finde ud af hvem der er Danmarks mest berejste person. Det synes jeg er en relevant oplysning i et online leksikon. Jeg kan 100% garantere dig at alle oplysninger selvfølgelig stemmer.

Er du ikke god at genindføre siden ?

Many thanx (Skrev 2.111.251.224 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:2.111.251.224 - Jeg slettede siden, da den umiddelbart ikke fremstod som en encyklopædisk artikel, men mere som et causerende indlæg, baseret på diverse ikke videre definerede kriterier. Der manglede kilder til disse og med mindre at andre 3. parter skriver om dette, så kan det desværre ikke trække en artikel. Mvh KnudW (diskussion) 29. aug 2019, 11:33 (CEST)

Sebastian Bieniek and Bieniek-Face

Hello KnudW, thank you for helping me out. I have also nominated Bieniek-Face, pointing to the same AfD debate. Can you have a look whether this was done correctly? Should these AfDs be added to any list? Thank you! --Minderbinder (diskussion) 30. aug 2019, 12:10 (CEST)

Vedr. din besked om kvalitetsskabeloner

Tak for din feedback. Hvornår ved jeg at tingene er ændret godt nok, til at jeg kan fjerne kvalitetsskabeloner fra artiklen?

Tak, Morten(Skrev bruger:Morten.Jensen.denmark (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:bruger:Morten.Jensen.denmark — det skal være en anden neutral bruger, der tager den beslutning. Som artiklen fremstår nu, virker den ærligt talt ikke videre encyklopædisk, men mere som en slags hyldestskrift.
Hvilken tilknytning har du til ham? Det er jo stort set det samme, som du fik slettet i 2011? Mvh KnudW (diskussion) 31. aug 2019, 19:08 (CEST)

Hejsa

Henviser du til de samarbejdspartnere, som Kapacity har? Dem har jeg slettet nu.

Hejsa Bruger:NannaCramer. Nej, jeg henviser til dem, der betaler Jer for at skrive artiklen for dem. I henhold til reglerne skal bestillingsarbejde deklareres, så andre kan forholde sig til at artiklen ikke er neutral.
Det skal fremgå præcist hvem der betaler hvem, for artiklen og hvem der er involveret.
Du kan læse mere om dette i velkomsterne på din brugerdiskussion. KnudW (diskussion) 2. sep 2019, 22:17 (CEST)

Kapacity

Hejsa KnudW

Tak for din hjælp med at gøre artiklen om Kapacity egnet til Wikipedia.

Kapacity betaler ikke skribenten for teksten, men vi har opfordret ham til at skrive den.

Jeg har nu fjernet årsagen til, at Visma har opkøbt Kapacity. Tilbage står en fuldstændig neutral artiklen, som udelukkende består af de hårde facts. Jeg håber, du kan leve med det.

Mvh. Tobbykanin (diskussion) 3. sep 2019, 16:28 (CEST)

Hej bruger:Tobbykanin — så to journalister skriver Jeres artikel, udelukkende på opfordring, helt uden vederlag eller anden kompensation? Slet ingen ting? Mvh KnudW (diskussion) 3. sep 2019, 19:40 (CEST)

Indbydelse

Hej Har du set Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:27 (CEST)