Varde: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
17 bytes tilføjet ,  for 5 år siden
m
ingen redigeringsopsummering
(→‎Varde Kommune: Billede tilføjet)
mNo edit summary
# '''[[Landbrug]]''' – Øst for sommerhus-, kyst- og øvelsesområderne i vandkants-Varde er Varde Kommune et stort landbrugsområde med dertilhørende omfattende landbrugsproduktion.
# '''[[Gastronomi]]''' – I forbindelse med forretningsudvikling af projekt ”Naturen til bords” har man i [[Sydvestjylland]] skabt interessefællesskabet Sydvestjyske Smagsoplevelser<ref>[http://www.sydvestjyskesmagsoplevelser.dk/da/velkommen/ Sydvestjyske Smagsoplevelser]</ref>, til videreførelse og fremme af projektet efter udgivelse af bogen ”Naturen til bords.” Interessenter i denne henseende bl.a. Varde ådal lam, Hr. Skov i Blåvand, Henne Kirkeby kro, NaturKulturVarde<ref>[http://www.naturkulturvarde.dk/ Forside » Natur Kultur Varde<!-- Bot genereret titel -->]</ref> og mange flere.
# '''[[Forsvaret]]''' – Forsvaret har 3 [[Kaserne|kaserner]]/lejre<ref>[https://ansager.info/pdf/Vi%20har%20det%20godt%20i%20naturen.pdf Vi har det godt i naturen] </ref> i Varde Kommune: i henholdsvis [[Varde kaserne]], Oksbøl[[Oksbøllejren]] og Nymindegab[[Nymindegablejren]]. I forbindelse med forsvarsforliget 2013 blev Hærens SergeantskoleSergentskole flyttet fra [[Sønderborg]] til Varde, hvormed nu Hærens SergeantskoleSergentskole, Hærens Efterretningscenter og Hærens Kamp- og Ildstøttecenter har hjemme i Varde Kommune. Derudover har bl.a. hjemmeværnsskolenHjemmeværnsskolen også en afdeling i Varde Kommune.
 
== Turisme ==
999

redigeringer

Navigationsmenu