Brugerdiskussion:BillyDK/Arkiv2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Småkage[redigér wikikode]

For din artikel Kim Hyŏng-jik der nu er øverst på Vidste du at... og dit arbejde med mere eller mindre relaterede artikler. --Inc (diskussion) 26. jul 2012, 14:01 (CEST)


Tillykke med småkagen :) Jeg kan i øvrigt se, du har en vis interesse inden for kommunisme, så ville du måske være interesseret i at opstarte WikiProjekt Nordkorea? Jeg synes, det mangler, og et helt projekt på Wikipedia er vel kun passende for så et hemmelighedsfuldt land.

Off topic: Linket til oprettede artikler på din brugerside er forældet. Brug dette link i stedet:

http://toolserver.org/~tparis/pages/index.php?name=BillyDK&lang=da&wiki=wikipedia&namespace=0&redirects=noredirects&getall=1

Mvh. Inc (diskussion) 26. jul 2012, 14:01 (CEST)

"Kilde mangler"[redigér wikikode]

Jeg tænkte lige igennem vores lille kontrovers. Når jeg skriver kilde mangler, bør du så ikke isf at slette det igen indsætte kilden? Det må være den rigtige måde at løse det på. En diskussion der måske burde føres på Landsbybrønden, men nu ville jeg lige høre din mening. Jeg går i øvrigt nok lige ind og skriver noget om det faktiske emne på artiklens diskussionsside. --Madglad (diskussion) 7. feb 2013, 03:14 (CET)

Hej Billy[redigér wikikode]

Vil du kigge her og her og kontakt mig venligst på mail. Jeg synes det ville være praktisk om vi samordnede vore bestræbelser. mvh Per (PerV) (diskussion) 12. aug 2013, 08:00 (CEST)

Se evt. Charles Darwin[redigér wikikode]

mvh Per (PerV) (diskussion) 27. apr 2014, 10:59 (CEST)

Så begynder "showet" på ID igen, med Rmir2 som medaktør[redigér wikikode]

mvh Per (PerV) (diskussion) 13. jul 2014, 00:51 (CEST)

Nej det gør det ikke, hvilket du ville have set, hvis du havde læst hvad, jeg skrev i stedet for at gå i baglås af arrigskab. Rmir2 (diskussion) 13. jul 2014, 18:34 (CEST)
Okay, ehm, kan ikke finde hoved eller hale i den diskussion i henviser til ? --BillyDK (diskussion) 18. jul 2014, 01:41 (CEST)

Mary Rose og Tesla Model S[redigér wikikode]

Kære BillyDK. Hvis du har tid og lyst, og du velkommen til at give dit besyv med på en af disse eller begge artikler, som er kandidater til gode artikler. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 27. jul 2014, 09:20 (CEST)

Rigsdagsvalget i Sverige 2014[redigér wikikode]

Hej. Kunne du overveje at flytte artiklen til Riksdagsvalget 2014 så den følger mønstret fra skabelonen {{Sveriges politik‎}}, jævnfør Riksdagsvalget 2006 ? -- Mvh PHansen (diskussion) 13. sep 2014, 17:22 (CEST)

God ide, det ordner jeg lige --BillyDK (diskussion) 13. sep 2014, 20:57 (CEST)

Danish Family Search[redigér wikikode]

Hej BillyDK, bemærk konklusionen på artiklen om Danish Family Search. Jeg kan godt forstå, at du ikke har villet arbeje videre med artiklen, så længe det var uafklaret, om artiklen overlevede, men nu er der konkluderet "behold/gendan", så du må meget gerne færdiggøre artiklen og fjerne {{ibrug}}. Pugilist (diskussion) 24. sep 2014, 17:05 (CEST)

DUF[redigér wikikode]

Hej Billy - jævnfør min kommentar i redigeringsbeskrivelsen i Kristendemokratisk Ungdomsparti, kan jeg ikke se, at KDup skal være medlem af DUF. Har du set det et sted? På denne fortegnelse står der ikke noget http://duf.dk/om-duf/dufs-medlemmer/politiske-organisationer/. --Andreas Müller (diskussion) 30. sep 2014, 11:16 (CEST)

Hvidstengruppen[redigér wikikode]

Hej BillyDK,

Jeg så lige at du har bidraget med nogle forbedringer til medlemmer af Hvidstengruppen, f.eks. at du har introduceret en infoboks hos Johan Kjær Hansen. Udmærket. Jeg har lavet omtrent det samme, også på de engelske versioner af artiklerne. Så hvis du vil, kan du tilføje nogle flere punkter under infoboksen, f.eks. mandens forældre ved at tage navnene (samt den danske kilde der er citeret) fra den engelske artikel. For at få et rimeligt ensartet indtryk af de forskellige biografier, så kan du tage noget af den fælles information og struktur fra den danske artikel om Marius Fiil. Tak for det arbejde du har lavet med artiklerne. Lklundin (diskussion) 26. nov 2014, 15:18 (CET)

Hej Billy,
Angående billedfeltet i infoboksen, så skriver jeg bare filnavnet direkte, uden mark-up. Jeg endte med at bruge 'infoboks', den ser ud til at have mere passende felter, f.eks. den desværre vigtige 'dødsårsag', mens Bioinfo2 har den nok mindre vigtige 'politiskparti'. Jeg tror det vil se meget godt ud hvis de forskellige medlemmer i gruppen har samme infoboks, se f.eks. Marius Fiil/Niels Fiil. Hvis Bioinfo2 viser sig at være bedre, så lad os bruge den til alle biografierne (om modstandsfolk). Der er jo en del modstandsfolk, så måske kunne vi lave en særlig boks til deres biografier (deres politiske tilhørsforhold er jo faktisk også relevant). Angående artiklerne om slægtsforskning, så vil jeg nok kigge på det senere, lige nu har jeg mest lyst til at forbedre på diverse WWII-biografier. Der er rigtigt mange af de danske, som har forkerte persondata, f.eks. fødselsdato/år. Lklundin (diskussion) 26. nov 2014, 22:01 (CET)
OK, det lyder godt. På den engelske version er jeg igang med den sidste af de otte biografier for de henrettede fra Hvidsten gruppen nu, så du kan tage nogle (danske) kildehenvisninger og andet derfra. Lklundin (diskussion) 26. nov 2014, 22:35 (CET)

Tak for dine bidrag :)[redigér wikikode]

Barnstar of National Merit Faroe Islands v2.png Færøernes Barnstar
Tak for dine bidrag med oprettelse af skabeloner som gør det nemmere at navigere rundt i artikler om færøsk politik! Med venlig hilsen EileenSanda (diskussion) 9. dec 2014, 15:27 (CET)


Skotland er ikke en selvstændig stat[redigér wikikode]

Hey BillyDK, jeg kan se, at du har tilføjet Skotlands parlament under "Selvstændige stater" i skabelonen Europas parlamenter. Men Skotland er jo ikke en selvstændig stat, de er endnu en del af Storbritanien. Som jeg har forstået det, så har Færøerne større selvstændighed (selvbestemmelse) end Skotland (det var der flere som sagde, da Skotland havde et referendum om selvstændighed), men Færøerne er dog ikke en selvstændig stat men en del af det danske rige, lige som Grønland. Evt. kunne Skotland blive placeret samme sted som Færøerne, Grønland og Åland, eller hvad synes du? Mvh. EileenSanda (diskussion) 11. dec 2014, 09:07 (CET)

Lige en tilføjelse, Skotland er slet ikke nævnt på den engelske tilsvarende skabelon. Kun Storbritanien. Jeg ved ikke lige hvad forskellen er mellem Skotland i Storbritanien og så Færøerne og Grønland i den danske stat. Dependicies and other territories står der på den engelske skabelon, hvor Færøerne, Åland, Gibraltar. Grønland er forresten ikke nævt i den engelske skabelon, hvorfor mon ikke? EileenSanda (diskussion) 11. dec 2014, 09:14 (CET)
Undskyld, nu skriver jeg for tredie gang her :) Jeg er lige kommet frem til, hvorfor Grønland ikke bliver nævnt i den engelske skabelon, Grønland ligger jo i Nordamerika og ikke i Europa, men er dog en del af en europæisk stat (Danmark), det må være derfor at Grønland ikke er nævnt i den engelske skabelon over europæiske parlamenter.
Jeg har fjernet Skotland fra sektionen for selvstændige stater og sat dem ned under "Afhængigt territorium", men dog tilføjet "m.v.", da skotterne nok vil betakke sig for at blive betegnet som et "dependency". Vi kan have en lang diskussion om Skotlands statsretlige stilling, men "m.v." dækker det nok meget godt. Pugilist (diskussion) 11. dec 2014, 09:27 (CET)
Jamen godt i er vågne, hvordan enlig med den nordirske og Wales forsamlinger? Hvad er de uafhængige os ? vh. --BillyDK (diskussion) 11. dec 2014, 10:13 (CET)
Hvis vi alligevel har et "m.v." om de Afhængige territorier, kan vi efter min opfattelse også medtage Nordirlands og Wales parlament. De er begge "constituent countries" og som sådanne ligestillede med Skotland. Pugilist (diskussion) 11. dec 2014, 10:21 (CET)
Så er de tilføjet - tak for forvirrings udredningen ;) --BillyDK (diskussion) 11. dec 2014, 10:33 (CET)
England, Skotland, Wales og Nordirland er en del af union af gamle kongeriger, hvor de enkelte dele har forskellige grad af selvstædighed. Fx har England og Wales samme retssystem, mens Nordirland og Skotland har hvert deres. De mere delstater, som Tyskland og USA har, som har også har en stor grad af selvstædig på en del områder. --Steen Th (diskussion) 11. dec 2014, 11:03 (CET)
Enig i, at den statsretlige konstruktion på den anden side af Nordsøen ikke er helt enkel og at der er en del indbyrdes forskelligheder mellem de fire dele. Men jeg går ud fra, at du er enig i, at de lokale parlamenter kan falde ind under "m.v.". Det vil nok være for vanskeligt at have en kategori for hvert område. Pugilist (diskussion) 11. dec 2014, 11:20 (CET)
Skotland mv. er ikke et afhængigt territorium. Samme gælder Catalonien og Baskerlandet, som særstatus i Spanien med mere selvstyre end de øvrige regioner. Et afhængigt territorium er et defineret af FN... --Steen Th (diskussion) 11. dec 2014, 12:20 (CET)
Ja, jeg er ganske enig i, at Skotland ikke er afhængigt territorium (se ovenfor). Spørgsmålet er nok ikke så meget at definere de enkelte territoriers statsretlige stilling (de ret forskellige), men derimod at få den nogenlunde ordentligt ind i en boks. Jeg har så opfundet "m.v." for at samle op på områder med parlamenter i ikke-selvstændige stater. Vi bør nok holde os fra at give skabelonen en gruppe for hver enkel specialitet. Som du selv skriver er der ret stor forskel på de enkelte regioner/lande/selvstyreområder/denpendencies. Pugilist (diskussion) 11. dec 2014, 12:24 (CET)

Aktuelle begivenheder på forsiden[redigér wikikode]

Hej BillyDK. Tak fordi du har tilføjet Stefan Löfven og det afblæste nyvalg i Sverige på forsiden. Vær opmærksom på, at der kun skal være maks. fem begivenheder ad gangen. Den ældste begivehed skal derfor slettes. Samtidig skal du huske at arkivere den nye begivenhed her. Når du tilføjer begivenheder på forsiden, må du også gerne beskrive begivenheden kort i emnefeltet (fx 'Stefan Löfven'). Så kan andre brugere nemt se, hvem der har tilføjet hvilke begivenheder. Fortsat god arbejdslyst. De bedste hilsner --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 29. dec 2014, 08:40 (CET)

Hej Morten, mange tak for dine tips, især omkring arkivering, det vil jeg huske i fremtiden - vh. BillyDK (diskussion) 29. dec 2014, 15:04 (CET)
Super! Så vidt jeg kan se, er den afværgede regeringskrise endnu ikke arkiveret. Lad mig høre hvis du behøver hjælp. --Morten Haagensen Elmose (diskussion) 30. dec 2014, 13:31 (CET)
Tror det funger nu :) - vh. --BillyDK (diskussion) 30. dec 2014, 23:14 (CET)

Tysklands Rigsdage, valg etc.[redigér wikikode]

Først og fremmest stort skulderklap for dit store arbejde med at få skrevet de mange artikler om den tyske rigsdag og ikke mindst valgene til Rigsdagen.

Jeg tænkte blot på, om det ikke var en idé nær du nu alligevel skriver artiklerne også at sørge for, at de bliver linket godt sammen. Når du eksempelvis skriver om et valg, kunne det være fint at skrive hvad valget handlede om, dvs, i indledningen skrive, at det var et valg til eksempelvis Rigsdagen, ligesom det også ville være super med indgående links til valgartiklerne, således at de bindes sammen med øvrige artikler og ikke kun gennem den glimrende skabelon-box. Der er også en masse rod i links til Reichstag, som jeg prøver at rydde lidt op i. Får du tid, er du velkommen til at hjælpe med :-)

Men som nævnt: Et rigtigt fint initiativ, og thumbs up. Pugilist (diskussion) 3. jan 2015, 14:54 (CET)

Mange tak :D ! min enlige tanke var at få artiklerne om valgene oprettet, og så senere løbende forbedre dem - blandt andet oversætte videre fra engelske og tyske wiki'er - kan se du er godt i gang med oprydningen, det ser rigtig godt ud. Hvis du har får lyst så har jeg kørt/køre et lignende projekt med valg i Norge (Skabelon:Valg i Norge), du må gerne se om noget her kunne trænge til en forbedring :)
Mine projekter med valg er en del af WikiProjekt Politik, måske et projekt for dig Pugilist? -- vh. BillyDK (diskussion) 3. jan 2015, 15:51 (CET)
Tak for tilbuddet, men jeg er lidt tilbageholdende med formelt at binde mig an til bestemte projekter. Men kommer nok også i fremtiden til bidrage til politik/historie-artiklerne alligevel ;-) Pugilist (diskussion) 3. jan 2015, 16:57 (CET)

Velkomstskabeloner[redigér wikikode]

Hejsa. Når du byder nye brugere velkommen, kunne du så ikke bruge {{velkommen|~~~~}}? Den version du bruger p.t. må være mindst 3 generationer bagud og der er kommet en del til i den siden. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. jan 2015, 21:45 (CET)

Selvføleligt, den kendte jeg slet ikke til, så tak for tippet :) - vh. BillyDK (diskussion) 8. jan 2015, 02:09 (CET)

Stubartikler om politik[redigér wikikode]

Hej BillyDK. Tak for det store flotte arbejde du gør i øjeblikket gør med at oprette artikler om valg i alverdens lande, og om landendes statsoverhoveder. Jeg er meget imponeret over hastigheden, hvormed der kommer nye artikler fra din side. De er jo alle relativt kortfattede, så det ville være godt, hvis du kunne tilføje nogle stub-skabeloner til dem, når du opretter dem. På den måde kan de blive kategoriseret med andre artikler, der trænger til udvidelser, og det bliver lettere at finde og forbedre dem i fremtiden. Fortsæt dit flotte arbejde. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. jan 2015, 09:24 (CET)

Vil gå i gang med at indsætte stub'ere i artiklerne - har på grund af din opfordring lavet Skabelon:Valgstub, så nu er det bare at gå i gang - mange tak for rosen, den varmer og jeg fortsætter det gode arbejde, jeg kan jo med rette sige ligeover ;) -- Vh. BillyDK (diskussion) 12. jan 2015, 12:54 (CET)
Rigtig godt initiativ. Jeg har vist desværre aldrig mestre det at oprette stub-skabeloner, og ofte synes jeg der mangler nogle. Jeg har tilføjet den til listen over stubbe og har også oprettet en kategori], som artiklerne burde ende i, men det kan være du lige skal sikre dig, at det virker. Mvh. Toxophilus (diskussion) 12. jan 2015, 13:24 (CET)
Har rettet det med kategorien til, så nu skulle det funger ! -- Vh. BillyDK (diskussion) 12. jan 2015, 16:24 (CET)

Kategori i wikidata/interwiki-links[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan af listen Nye kategorier som ikke er i wikidata at du tit ikke får de nye kategorier lagt ind i Wikidata. Glemmer du det? --Steen Th (diskussion) 14. jan 2015, 15:33 (CET)

For det meste opretter jeg dem bare, tænker ikke altid over wikidata og glemmer nogen gange at tjekke det engelske/norske navn på kategorier --BillyDK (diskussion) 14. jan 2015, 16:31 (CET)

Translit[redigér wikikode]

Kig evt. lige på Hjælp:Translitteration hvis du translittererer ukrainske/russiske navne/ord. Hvis du vil skyde en genvej, kan du benytte hjemmesiden Martin Podolak. I stor udstrækning kan man følge translitterationen på den hjemmeside. Jeg har fundet én alvorlig fejl i de translitterationen siden anbefaler: Siden translittererer Х -> Ch, hvor vi har valgt at translitterere Х -> Kh. Danske translitterationer adskiller sig således ofte fra engelske og tyske.

For at være sikker på at jeg translittererer korrekt vælge,r jeg oftest at finde navnet/ordet på uk wiki eller ru wiki og translitterere derfra. Både på en wiki og de wiki kan den russiske udgave af navnet jo være skrevet forkert. I princippet skulle vi translitterere ligesom på no, nn og sv wiki. Imidlertid har jeg konstateret, at deres translitterationer ofte er forkerte. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. jan 2015, 11:26 (CET)

Tak ! har haft lidt problemer med hvordan jeg skal skrive navne over på dansk, især indenfor arabiske lande, eksempelvis politikere fra Libyen, har du eventuelt noget hjælp hertil ? --vh. BillyDK (diskussion) 28. jan 2015, 12:28 (CET)
Når det gælder transskription fra slavisk+kyrillisk: Sæt dig på dine hænder og læs igen. Og igen. Og igen. Har selv dummet mig om transskription af e for nyligt. --Madglad (diskussion) 29. jan 2015, 00:52 (CET)
Translitterationen af Х til Kh afspejler at der er tale om en k-lyd; Ch risikerer også at blive læst som i engelsk "chair". --Palnatoke (diskussion) 29. jan 2015, 09:19 (CET)

Anwar Ibrahim[redigér wikikode]

På forsiden har du indsat en notits om en dom i forbindelse med Sodomi, men der står intet i artiklen: Anwar Ibrahim om det. Burde du ikke have skrevet noget om der først? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. feb 2015, 15:16 (CET)

Jo, men fik hverdagstravlt så måtte udsætte det til senere - men du skal være velkommen til at skrive lidt --vh. BillyDK (diskussion) 12. feb 2015, 16:06 (CET)
Er optaget af andre ting på wiki pt og ved ikke noget om emnet, men undrede mig over manglen. venlig hilsen --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. feb 2015, 16:19 (CET)
Så er sodomien sat ind! mvh Per (PerV) (diskussion) 12. feb 2015, 17:10 (CET)

Sovjetrepublik[redigér wikikode]

Vil du evt. også se på artikelen Sovjetrepublik, før og nu, jeg synes selv den blev bedre. Jeg har oversat ét afsnit fra en wiki, jeg vidste imidlertid ikke, hvordan jeg skulle oversætte "proxy" demokrati. Det blev til repræsentativt demokrati, som det ikke er. Men prøv selv at finde ud af en bedre oversættelse.

Btw, jeg tror du kender min søn, Stig Jensen, han er også KP'er, og sidder i landsledelsen, kalder I det vist. mvh Per (PerV) (diskussion) 13. feb 2015, 18:47 (CET)

Vil kikke på det senere, men umiddelbart ser det rigtig godt ud. En god udvidelse af artiklen. Han siger mig desværre ikke noget, jeg er nu heller ikke medlem længere, men var en periode med i "ungdomsudvalget" som de kaldte deres ungdomsledelse. Har du forresten set Wikipedia:WikiProjekt Politik, måske et projekt du har lyst til at være med i, mange af dine redigeringer passer jo ind? :) --vh.BillyDK (diskussion) 13. feb 2015, 19:39 (CET)

Hej Billy[redigér wikikode]

Kan du huske noget om, at nogen på et eller andet tidspunkt, stormede ind på tv-avisen eller aktuelt under en pågående udsendelse? Det kan have været Christiania eller ihvertfald "nogle venstreorienterede lømler", hvem var det, hvornår skete det?

Jeg har behov for oplysningerne til en pågående diskussion her.

Jeg er aldeles ikke modstander af at Angrebet på Krudttønden kommer på forsiden, jeg har da netop også oprettet en artikel om Vilks rondellhunde, der evt. kan være med til at forklare baggrunden, hvis det viser sig Vilks var målet. Men havde det været medlemmer af Venstrepartiet eller Islamister, der var blevet arresteret for trusler mod Expressen, er jeg sikker på hverken Rmir2 eller Morten Haagensen Elmose ville have løftet et øjenbryn, hvis dén artikel kom på forsiden under Skabelon:Forside Aktuelt! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2015, 09:40 (CET)

Må ærligt indrømme jeg kender til episoden, men husker hverken år eller personer :/ kan det passe af nogen venstreorienterede stormede DR? synes bare ikke jeg kan finde noget på nettet?
Umiddelbart kan jeg ikke se nogen hindring for at det ikke burde stå på forsiden, vil give et lille indspark i debatten når jeg for det læst bedre igennem. vh.BillyDK (diskussion) 15. feb 2015, 11:02 (CET)

Diskussions arkiv før 16. februar 2015

Skuddramaerne i København 2015[redigér wikikode]

Hej Billy

Har du set der foregår en diskussion på diskussionssiden og skuddramaet/erne skal kaldes terror eller attentat, nu sætter du så {{Terrorangreb}} på artiklen, mens diskussionen foregår. Hvis da wiki skal kalde det terror mener jeg det skal komme direkte fra politiets mund, hverken fra spekulationer i pressen, polikeres spekulationer eller andre. Som jeg ser det, kan det jo også have slået klik for gerningsmanden, efter at han havde siddet i fængsel. Han kan have været påvirket af stoffer, eller helt enkelt have været ude i et andet ærinde, Han havde jo relationer til bande miljøet, og derefter skudt ved synagoigen, for at dække over en banderelateret handling. Det kan være du synes dette lyder fortænkt, men så længe tvivlen er der, bør da wiki ikke kalde det terror. Sporene fra Rigsdagsbranden i Berlin skræmmer. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2015, 20:07 (CET)

Ja okay, det kan godt være du har ret, der tænkte jeg mig ikke om og havde ikke set diskussionen - det må vi hellere få fjernet igen --BillyDK (diskussion) 15. feb 2015, 20:10 (CET)
Tak for din hurtige reaktion. Det er rart at folk lytter, og np at du ikke havde set diskussion, men læg lige siden til din overvågning. Der foregår en vigtig diskussion om navngivning af artiklen. GODT ARBEJDE FRA DIN SIDE ;)

Se evt. også Diskussion:Sovjetrepublik, der diskuterer vi iw til artiklen. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. feb 2015, 20:19 (CET)

Mindehøjtideligheder[redigér wikikode]

Skal vi ikke pille omtalen af mindehøjtidiligheden ud af artiklen. det kunne gøre det mugligt at højtidelighederne kan komme på forsiden som aktuel begivenhed. Der kan så linkes fra hovedartiklen som uddybende. Evt. kunne dele af reaktionerne i afsnittet Reaktioner komme med, så bliver der lidt mere kød på artiklen? Jeg skal desværre på arbejde nu, ellers havde jeg selv gjort det.mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2015, 08:29 (CET)

Har tænkt samme, eller lidt det samme, men vil kikke senere når jeg for fri fra skolen :) --BillyDK (diskussion) 16. feb 2015, 08:40 (CET)
Ok, så kig evt. på om man kan bytte kortet ud med et almindeligt kort, tilsvarende de nye over KBH, og indsætte teksten der nu står på kortet som billedtekst. Jeg kan ihvertfasld overhovedet ikke læse det. mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2015, 08:47 (CET)
Hvis du kan finde et kort som ikke er copyright beskyttet så kan det nok godt lade sig gøre. Retter gerne det grafiske kort til hvis det er. --BillyDK (diskussion) 16. feb 2015, 10:21 (CET)

Se også: Brugerdiskussion:PHansen#Sørgebind mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2015, 08:47 (CET)

Diskussion:Skuddramaerne i København 2015[redigér wikikode]

Se venligst diskussionen! mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2015, 16:02 (CET)