Brugerdiskussion:Gorbi/Arkiv 3

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Gorbi.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Nyheder for december 2017[rediger kildetekst]

Modul:Location map[rediger kildetekst]

Hej Gorbi, jeg opdagede i går at der findes nogle få sider, der ikke får vist kortet i infoboksen, fx Parc national des Calanques. Det skyldes din lille ændring i Modul:Location map den 2. september. Jeg har fundet en simpel løsning, men vil godt sikre mig at den også stadig afhjælper det problem, der fik dig til at rette i koden. Kan du huske hvilken side, der var problemer med, så jeg lige kan tjekke den vha forhåndsvisning inden jeg retter noget?--Weblars (diskussion) 7. dec 2017, 09:36 (CET)

Tak for at opdage den fejl. Jeg rettede Modul:Location map i forbindelse med visning af kort og brug af {{Location map+}} og {{Location map~}} i {{Infoboks flod}}, således at der både hentes 'Location map ...' eller 'Kortpositioner ...', hvis 'Location map'-skabelonen ikke findes. Som eksempler kan du måske bruge Lakselven, som henter {{Kortpositioner Norge Finnmark}} og ikke {{Location map Norge Finnmark}} eller Seinen, som henter {{Location map Frankrig}}, der er en henvisning til {{Kortpositioner Frankrig}}.--Gorbi (diskussion) 7. dec 2017, 10:16 (CET)
Tak for opklaringen. Nu har jeg ændret lidt. Så må vi se om der alligevel skulle opstå uforudsete problemer et eller andet sted.--Weblars (diskussion) 7. dec 2017, 10:31 (CET)

Du fjernede ALDE fra artiklen. Er du sikker på at de ikke er "medlem" af gruppen. Ifølge fransk wikipedia er de medlem af gruppen. Jeg forsøgte at undersøge det på fr:Alliance des démocrates et des libéraux pour l'Europe#2014-2019, deraf fremgår det også. Imidlertid kunne jeg ikke finde nogen omtale på ALDEs hjemmeside. Jeg ved at iflg. en wiki er de ikke medlem, men når det er et fransk parti, læner jeg mig mere op ad fr wiki. mvh Per (PerV) (diskussion) 20. dec 2017, 10:35 (CET)

Der har været en del diskussioner og rygter om LREM vil tilslutte sig ALDE eller danne deres eget parti i EP, men LREM har endnu ikke taget stilling til det. Grunden til at fransk Wikipedia nævner at Guy Verhofstadt er leder for LREM i EP, er fordi Jean Arthuis skiftede fra Alliance centriste (som er medlem af ALDE) til LREM (som ikke er medlem af ALDE), men Arthuis er stadig medlem af ALDE, selvom partiet LREM ikke er.--Gorbi (diskussion) 20. dec 2017, 11:57 (CET)
OK - det lader til du har helt chek på udviklingen, så jeg overlader det trygt til dig! mvh Per (PerV) (diskussion) 20. dec 2017, 12:31 (CET)

Hej Gorbi, jeg så du havde løst problemet med infoboksen på Ulrik Wilbek yderst ellegant. Kan du ikke se om du kan lave tilsvarende Clumbusløsning med George Weah. mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 21:04 (CET)

Det burde nu være Gjort. --Gorbi (diskussion) 28. dec 2017, 21:12 (CET)
Det ser ud til at virke .
- Sarrus (db) d. 28. dec 2017, 21:14 (CET)
Tusind tak, du er en engel, hvis det går for en ateist at kalde dig det mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 21:15 (CET)

Nyheder for januar 2018[rediger kildetekst]

Vil du kigge på artiklen, eller rettere infoboksen. Tidligere, med den gamle infoboks, var der byggeår med i boksen. Kan du finde ud af at få det med i den nye boks. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. jan 2018, 13:52 (CET)

Nyheder for februar 2018[rediger kildetekst]

@Weblars og Gorbi: Jeg ville indsætte ref til folketallet i artiklen Cottbus; men pga automatik i Skabelon:Infoboks by i Tyskland blev der fejl uanset om jeg indsatte refen efter "|Einwohner = 100416" eller "|Stand = 2016-12-31". Kan man ikke indsætte refs i boksen?

Kan godt forstå forvirringen. Der er en særlig parameter til referencer bygget ind i boksen, men den er godt skjult væk i koden: |pop_ref = --Gorbi (diskussion) 3. feb 2018, 12:41 (CET)
@Nico: Kan vi ikke sætte en bot til at indsætte den i alle Skabelon:Infoboks by i Tyskland. Hvis parameret kan ses i infoboksen, er det muligt at gætte at det er der man skal indsætte refen. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. feb 2018, 13:07 (CET)
Har du set Steens indlæg her, nederst i diskussionen. Forstår du hvad han siger, og hvis, er det noget du vil give et bud på? mvh Per (PerV) (diskussion) 3. feb 2018, 23:06 (CET)

Nok en gang et reliefkort[rediger kildetekst]

Kan man tvinge en infoboks by til at vælge et reliefkort. det er specielt interessant når det drejer sig om deciderede skisportssteder, som f.ex. Megève. Der har jeg forsøgt med det nemme "| relief = ja"; men det virkede ikke. Kan du hjælpe mig? mvh Per (PerV) (diskussion) 23. feb 2018, 17:10 (CET)

Gjort. {{Infoboks by}} var ikke sat op til reliefkort. Nu virker | relief = ja på alle artikler.--Gorbi (diskussion) 23. feb 2018, 19:30 (CET)
Tak Gorbi, når det drejer sig om skisportsstederne i Alperne f.ex. synes jeg reliefkortet er bedre! Se evt. selv hvordan det virker i Megèveartiklen. mvh Per (PerV) (diskussion) 23. feb 2018, 19:36 (CET)
Helt enig. Reliefkort fungerer bedre når artikler har en relation med bjerge, floder osv.--Gorbi (diskussion) 23. feb 2018, 19:40 (CET)

Nyheder for marts 2018[rediger kildetekst]

Gentaget skabelonparameter i kladdesider[rediger kildetekst]

Hej Gorbi. Jeg har fundet dine kladdesider i Kategori:Sider med gentaget skabelonparameter og det ligner at det er Bruger:Gorbi/Kladde6, hvor problemer er. Kunne du kigge på det? --Steen Th (diskussion) 26. mar 2018, 18:16 (CEST)

Tak, problemerne er rettet nu.--Gorbi (diskussion) 26. mar 2018, 21:52 (CEST)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 29. mar 2018, 20:40 (CEST)

Nyheder for april 2018[rediger kildetekst]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 13. apr 2018, 03:38 (CEST)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[rediger kildetekst]

WMF Surveys, 20. apr 2018, 02:48 (CEST)

Nyheder for maj 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for juni 2018[rediger kildetekst]

Spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej Gorbi. Må jeg spørge til om du har gået til kampsport? --Kontoreg(Henvendelse) 15. jun 2018, 21:28 (CEST) Ja, det er muligt, at du gået til en eller anden form for kampsport, men du skal ikke være så sikker på, at "martial art(s)" kan oversættes til "kampsport". På engelsk er "martial arts" en massebetegnelse indenfor populistisk litteratur, hvilket det med tiden også er blevet i Danmark. Forskning på området indenfor især japanske kampsystemer viser imidlertid noget helt andet. Der undervises faktisk i fænomenet ved universiteter i fx USA og Japan. Det viser sig, at hele feltet er mangfoldig, men overordnet kan kategoriseres i henholdsvis "martial arts" = "kampkunst" mens "martial ways" = "kampsport". Indenfor for disse to kategorier kan man undergruppere forskellige kampsystemer afhængig af oprindelsen (årstal) af den enkelte kampdisciplin. Har du i øvrigt læst artiklen Kampkunst? Det gør mig derfor ondt, at du ukritisk har ændret skabelonen "Martial art" til "Kampsport". --Kontoreg(Henvendelse) 15. jun 2018, 21:53 (CEST)

Du har ret i kampkunst er bedre dækkende. Havde også haft kampkunst i tankerne, da jeg arbejde med skabelonen, men glemte åbenbart.--Gorbi (diskussion) 16. jun 2018, 00:04 (CEST)
Jeg anerkender, at der eksisterer forskellige begreber inden for emnet, men begreberne rummer forskellige betydninger med henvisning til historisk oprindelse, indhold og formål. Kampkunst var som bekendt forgængeren for kampsport, hvor sidstnævnte først så dagens lys i moderne tid i forbindelse med konkurrencer, hvor regler for samspillet var nødvendige for at forebygge drab og legemsbeskadelser. Man kan heller ikke kalde kampsystemer inden for optræning af jægerkorpsets soldater for "kampsport" - har intet med sport at gøre, - men derimod at slå ihjel. Det er en stor misforståelse, at alt skal i den store gryde - røres rundt - og betegnes som kampsport. Fortsat god redigering! --Kontoreg(Henvendelse) 18. jun 2018, 01:18 (CEST)

Nyheder for juli 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for august 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2018[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

Nyheder for oktober 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2018[rediger kildetekst]

Forsimpling af koden i Infoboks skuespiller[rediger kildetekst]

Hej Gorbi, i Skabelondiskussion:Infoboks_skuespiller#Hvorfor_filan findes et forslag om at forsimple noget af koden i {{Infoboks skuespiller}} ved hjælp af en ny parameter "arg filter fjern headerNR" i Skabelon:Infoboks med filter. Jeg har prøvet, men det kan vist ikke lade sig gøre lige her. I stedet mener jeg at have opdaget, at den lange if-sætning slet ikke er nødvendig. Jeg kan se at den blev indsat af dig i forbindelse med et problem med infoboksen i Arnold Schwarzenegger (som din redigering i øvrigt løste). Jeg har testet fjernelsen af if-sætningen i Skabelon:Infoboks skuespiller/testcases, hvor det ser ud til at være OK. Jeg fortæller dig det her på din diskussionsside, så du kan reagere hvis du mener det er forkert (det kunne jo være at jeg havde overset noget). --Weblars (diskussion) 17. dec 2018, 17:44 (CET)

Nyheder for januar 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for marts 2019[rediger kildetekst]

Annoncer
Flere kvinder på Wiki



Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[rediger kildetekst]


Nyheder for april 2019[rediger kildetekst]

Infoboks child[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kigger på Kategori:Sider med infobokse uden datarækker under headerrække for at se om den kunne bringes ned. Men jeg faldt over nogle nogle infoboks, hvor der bruger der er indsæt infoboks med child. Det er {{Infoboks skuespiller}} 1959 stk, {{Taksoboks}} 976 stk og {{Infoboks sportsperson}} 193 stk. Kan du huske hvorfor du brugte den metode? --Steen Th (diskussion) 15. apr 2019, 16:05 (CEST)

Med hensyn til {{Infoboks skuespiller}} og {{Infoboks sportsperson}} bruges infoboks med child så nogle infomationer som hentes fra wikidata (fødselsdag osv.) skjules når infoboksen er sat sammen med andre infobokse (f.eks. Arnold Schwarzenegger, Ronald Reagan, Joachim B. Olsen), da det ellers vil føre til samme infomationer står to steder.
{{Taksoboks}}: Child bruges til at vise kort og venstrestille nogle punktlister (|underinddeling= og |synonymer=)--Gorbi (diskussion) 17. apr 2019, 12:17 (CEST)

Nyheder for maj 2019[rediger kildetekst]