Diskussion:Niels Olsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Flytteforslag: Niels Olsen

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.
Han er kendt, men som Noller og ikke som Niels.--Batmacumba (diskussion) 13. sep 2019, 17:04 (CEST)
Hvad mener du? Er det skuespilleren du ikke kender?
  •  Flyt ikke - Jeg mener at forskellen i popularitet skal være langt større, før end vi gør en af personerne til hovedbetydningen.--Kjeldjoh (diskussion) 13. maj 2019, 08:32 (CEST)[svar]
  •  Flyt ikke - Der er ingen klar hovedbetydning her. --Steen Th (diskussion) 25. jun 2019, 15:46 (CEST)
  •  Flyt – Mest hensigtsmæssigt at flytte sangeren til Noller Olsen og lade skuespilleren være hovedbetydning for Niels Olsen. Sangeren er jo altovervejende kendt under kælenavnet og ikke som Niels. Buster Larsen står heller ikke under Aksel Larsen, så der er fortilfælde.--Batmacumba (diskussion) 13. sep 2019, 17:03 (CEST)
  •  Flyt ikke – jeg er enig med de andre ikke flyt ---Zoizit (diskussion) 13. sep 2019, 18:57 (CEST)
  •  Kommentar – Kræver det en særskilt flyttediskussion at få Niels Olsen (musiker) flyttet til Noller Olsen? Eller kan vi tage det her?--Batmacumba (diskussion) 13. sep 2019, 19:10 (CEST)
  •  Kommentar - @Batmacumba: Ja, det synes jeg godt, vi kan. Lige nu er der dog 5 imod flytning og kun 4 for. --Inc (diskussion) 13. sep 2019, 19:33 (CEST)
Ja, men de fire af "ikke flyt" stemmeerne er fra før, jeg kom med mit forslag.--Batmacumba (diskussion) 13. sep 2019, 20:00 (CEST)
  •  Flyt ikke - Ingen klar hovedbetydning. Om “Noller” Olsen skal flyttes er en anden diskussion, men ændrer ikke ved at flertydigsiden bør bevares. - Pugilist (diskussion) 14. sep 2019, 14:47 (CEST)
Ikke helt forstået. Flertydighedssiden skal jo under alle omstændigheder bevares, spm. er om den skal omdøbes til Niels Olsen (flertydig). Hvis man flytter sangeren til Noller Olsen bliver skuespilleren jo klar hovedbetydning, og Niels Olsen siden skal så omdøbes til Niels Olsen (flertydig) som foreslået.--Batmacumba (diskussion) 14. sep 2019, 15:27 (CEST)
”Flyt ikke” betyder, at der ikke flyttes, og at der ikke skal ændres i forhold til nuværende. Håber det er klart. Pugilist (diskussion) 14. sep 2019, 15:58 (CEST)
Der er ingen grund til at være uforskammet - jeg beskrev jo i mit indlæg, hvad der var uklart (hvilket naturligvs ikke var selve din stemmeafgivning...). Men for at tydeliggøre det endnu mere: Det, der ikke var klart ved dit indlæg, var bemærkningen: "Om “Noller” Olsen skal flyttes er en anden diskussion, men ændrer ikke ved at flertydigsiden bør bevares." Dels vil flertydighedssiden jo under alle omstændigheder skulle bevares, det der er spm. her er navnet på den (om den skal hedde Niels Olsen el. Niels Olsen (flertydig). Dels vil en flytning til Noller Olsen ændre titlen på flertydighedssiden, hvilket er en del af det oprindelig forslag.--Batmacumba (diskussion) 14. sep 2019, 16:57 (CEST)
Jeg synes ikke, at jeg var uforskammet; det var ikke min mening. Jeg kan godt se, hvad du mener med sammenhæng med "Noller", men jeg fastholder desuagtet min tilkendegivelse om, at siden Niels Olsen bliver liggende, hvor den ligger i dag. Det indebærer, at opslaget Niels Olsen fortsat skal være en flertydigside, der henviser til de forskellige Niels Olsen'er, herunder musikeren Niels Olsen (musiker). Om Niels Olsen (musiker) skal flyttes til Noller Olsen er en anden diskussion. Hvor musikkeren placeres har ikke noget at gøre med, hvor Niels Olsen placeres (men flyttes, skal der i Niels Olsen selvfølgelig peges på Noller Olsen med en forklarinig om, at han hedder Niels). Håber det er mere klart (og absolut uden uforskammethed :-) ) (Skrev Pugilist (diskussion • bidrag) 16. sep 2019, 14:22. Husk at signere dine indlæg.)‎ ‎
Konklusion:
Der kan ikke opnås konsensus om flytning, så status quo opretholdes. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. jan 2020, 06:38 (CET)