The Glee Project

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
The Glee Project
The Glee Project Logo.png
Åbningsbillede
Information
Genre Realityshow
Skabt af Ryan Murphy
Spilletid 44 min. (per afsnit)
Sprog Engelsk
Sæsoner og afsnit
Antal sæsoner 2
Antal afsnit 21 (plus 2 specials)
Produktion
Produktionsland USA
Udsendt
Oprindelig kanal Oxygen
Kanal Danmark TV 2, DR HD
Oprindelig sendt 21. juni 2011
Kronologi og andet
Relaterede shows Glee

The Glee Project er et amerikansk realityshow, som for de konkurrerende deltagere går ud på at vinde en rolle i musicaltv-serien Glee. Hver episode dækker en uges forløb, og hver uge er tildelt et tema, eksempelvis sårbarhed. Ud over deltagerne medvirker også tre mentorer, som guider deltagerne gennem deres prøvelser. Til at koreografere deres dans er mentoren Zach Woodlee, mens mentoren Nikki Anders sørger for sang. Begge disse mentorer arbejder også bag Glee, hvilket ligeledes er tilfældet for den sidste mentor, Robert Ulrich, der fungerer som casting-director.

Episodeforløb[redigér | rediger kildetekst]

Hver episode af The Glee Project begynder med en afsløring af ugens tema. Afsløringen foretages af Robert Ulrich, der dernæst fortæller deltagerne, hvilken sang de skal synge som ugens hjemmearbejde. Deltagerne forbereder nu denne og fremfører den for en gæstementor. Gæstementoren, der hver uge er en ny person, er en del af det virkelige Glee-cast. Han eller hun skal nu på baggrund af deltagernes individuelle præstation i hjemmeopgaven vælge én deltager, som udstrålede ugens tema mest. Den vindende deltager får en "one-on-one" mentorsession med ugens gæstementor og samtidig et "stand-out-moment" i ugens musikvideooptagelse. Musikvideoen filmes med Erik White som instruktør, og inden denne optages, skal deltagerne i studiet og indspille sangen (der er blevet afsløret umiddelbart efter udførelsen af hjemmeopgaven), samt lære eventuel koreografi af Zach (og Brook).

Med udgangspunkt i både resultatet af musikvideoen samt de enkelte deltageres overordnede præstation ugen igennem, skal de tre mentorer, Zach, Nikki og Robert, udvælge tre deltagere, som har udvist ringest præstation i forhold til ugens tema. Disse tre deltagere skal hver udføre en "last-chance-performance" for en af skaberne af Glee, nemlig Ryan Murphy. En "last-chance-performance" foregår ved, at deltagerne hver især får tildelt en sang af mentorerne, som de får en begrænset tidsperiode til at øve. Deltagerne kommer nu ind enkeltvis og synger deres sang for de tre mentorer og Ryan Murphy, hvorefter en kort samtale om ugens udfordringer følger, styret af Ryan. Sidstnævnte vurderer nu, hvem af de tre deltagere, der skal sendes hjem (hans afgørelse er truffet efter diskussion med de tre mentorer). Robert Ulrich sætter nu en liste op i korrummet og meddeler deltagerne, at lisen er oppe. De tre deltagere, der har udført en "last-chance-performance", og som dermed har risiko for at være blevet sendt hjem, forlader de andre deltagere. Man ser nu et sammenklip af hver af de tre deltagere gå op til listen alene, og deres reaktioner vises, før man til slut ser navnet på den person, som er blevet sendt hjem. De tilbageværende deltagere lukkes nu ind i korrummet for at sige farvel til personen, som herefter går alene ud af døren. Hver episode afsluttes med, at den deltager, der forlader programmet, synger sangen "Keep Holding On" med de andre deltagere som kor. Afslutningsvis vises et smugkig på næste uges episode, medmindre – selvfølgelig – at det er finalen.

Sæson 1[redigér | rediger kildetekst]

Selvom sæsonen oprindeligt blev planlagt til at begynde at blive vist i slutningen af maj 2011, fik The Glee Project premiere den 12. juni 2011, og viste en to timers udvidet premiere, hvor den første time viste auditionsprocessen og udvælgelsen af de tolv kandidater, og den anden time var første episode af serien. De canadiske og britiske premiere var også i samme to-timers udvidet format: i Canada, begyndte serien at blive vist på Slice den 26. juni 2011, og i Storbritannien begyndte serien at blive vist på Sky One den 14. juli 2011.

Damian McGinty og Samuel Larsen var begge proklameret vinderne af den første sæson, hvor de vandt at være med i syv episoder. Lindsay Pearce og Alex Newell fik desuden en præmie af at være med i to episoder i Glee, og Cameron Mitchell, der forlod konkurrencen i episode 7, vandt "fanfavorit" konkurrencen, og den tilhørende $ 10.000 præmie. [1] Pearces to episoder, som en Rachel Berry-agtig pige ved navn Harmony, bestod af sæsonens premiereepisode "The Purple Piano Project", og den ottende episode "Hold On to Sixteen", mens McGinty begyndte sin præstation som Rory Flanagan, en irsk udvekslingsstudent i fjerde episode "Pot o' Gold"; McGinty blev tilbageholdt på showet efter hans syv episoder-præmie. Larsen debuterede på Glee i det trettende episode, "Heart", som en overført studerende ved navn Joe Hart, [2]. Han optræder også over hans oprindelige syv episoder. Newell's første optræden var d. 17. april 2012 i episoden "Saturday Night Glee-ver". Han spillede Wade Adams , en transseksuel medlem af den rivaliserende showkor Vocal Adrenaline, og var kortvarigt med i "Props", før han returnerende i den næstsidste episode "Nationals".

McGinty, Larsen, Pearce og Newell blev valgt til at synge i Glee's julealbum i 2011, Glee: The Music, The Christmas Album Volume 2.[3]

Deltagere[redigér | rediger kildetekst]

Deltager Alder Hjemby Resultat Dato for elimiation Referencer
Samuel Larsen 19 Los Angeles, California Vinder N/A [4]
Damian McGinty, Jr. 18 Derry City, Nordirland Vinder N/A [5]
Lindsay Pearce 19 Modesto, California Finalist N/A [6]
Alex Newell 18 Lynn, Massachusetts Finalist N/A [7]
Hannah McIalwain 19 Asheville, North Carolina 8. elimineret 7. august 2011 [8]
Cameron Mitchell 21 Fort Worth, Texas 7. elimineret 31. juli 2011 [9][10]
Marissa von Bleicken 19 New York, New York 6. elimineret 24. juli 2011 [11]
Matheus Fernandes 19 Atlanta, Georgia 5. elimineret 17. juli 2011 [12][13]
McKynleigh Abraham 19 Paducah, Kentucky 4. elimineret 10. juli 2011 [14]
Emily Vásquez 22 New York, New York 3. elimineret 26. juni 2011 [15]
Ellis Wylie 18 Grayslake, Illinois 2.elimineret 19. juni 2011 [16][17]
Bryce Ross-Johnson 22 Westlake Village, Californien 1. elimineret 12. juni 2011 [18]

Episoder[redigér | rediger kildetekst]

No. i
serie
No. i
sæson
Titel Original visningsdato Seere
(millioner)
Elimineret Noter
1 0 "The Top 12" 12. juni 2011 N/A N/A N/A
2 1 "Individuality"
(Individualitet)
12. juni 2011 0.455[19] Bryce
3 2 "Theatricality"
(Teatralsk)
19. juni 2011 0.527[19] Ellis
4 3 "Vulnerability"
(Sårbarhed)
26. juni 2011 0.591[20] Emily
5 4 Dance Ability
(Danseevner)
10. juli 2011 0.745[21] McKynleigh *Gæstedommer/mentor: Harry Shum, Jr. (Mike Chang)
6 5 "Pairability"
(Parevner)
17. juli 2011 0.810[22] Matheus
7 6 "Tenacity"
(Ihærdighed)
(Vedholdenhed)
24. juli 2011 1.270[23] Marissa

Bemærk: Gæstementor Max Adler lavede også han rolle som Dave Karofsky i musikvideoen.'

8 7 Sexuality
(Seksualitet)
31. juli 2011 0.790[22] Cameron


Bemærk: Ryan Murphy afslørede til Cameron, at han ved at trække sig ud af konkurrencen havde sparet Damian fra elimination.

9 8 Believability
(Troværdighed)
7. august 2011 0.912[24] Hannah
10 9 Generosity
(Generøsitet)
14. august 2011 0.920[22] N/A

Ingen elimination denne uge

11 10 "Glee-ability" 21. august 2011 1.240[25] N/A

Bemærk: Alle tidligere elimineret deltagere lavede gæsteoptrædener i musikvideoen. De eliminerede deltagere sang også backup for hjemmearbejdet.

Runners-up og ejere af 2 episoder i Glee: Alex Newell & Lindsay Pearce

Vindere af serien og har dermed sikret 7 episoder i Glee : Samuel Larsen & Damian McGinty


Deltagernes fremskridt[redigér | rediger kildetekst]

Deltager Episode
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Samuel INDE INDE INDE VANDT INDE INDE VANDT RISIKO RISIKO VINDER
Damian RISIKO INDE RISIKO INDE INDE INDE RISIKO INDE RISIOK VINDER
Lindsay INDE INDE INDE INDE INDE INDE INDE RISK V/R FINALIST
Alex INDE VANDT INDE RISIKO RISIKO RISIKO RISIKO INDE RISIKO FINALIST
Hannah INDE INDE INDE INDE INDE INDE INDE V/U
Cameron INDE INDE RISIKO INDE RISIKO RISIKO STOPPEDE
Marissa INDE INDE INDE INDE VANDT V/U
Matheus VANDT RISIKO VANDT RISIKO UDE
McKynleigh INDE RISIKO INDE OUT
Emily INDE INDE UDE
Ellis RISIKO UDE
Bryce UDE
NØGLE

 INDE   Deltageren var ikke i fare for elimination.
 VANDT  Deltageren vandt hjemmearbejde og var ikke i fare for elimination.
 V/R  Deltageren vandt hjemmearbejde og var i fare for elimination.
 RISIKO  Deltageren var i fare for at blive elimineret.
 UDE  Deltageren blev elimineret.
 V/U  Deltageren vandt hjemmearbejde, men blev elimineret..
 STOPPEDE  Deltageren forlod konkurrencen frivilligt.
 VINDER  Deltageren vandt 7 episoder i Glee.
 FINALIST  Deltageren vandt to episoder i Glee.

Sæson 2[redigér | rediger kildetekst]

Castingen til en anden sæson blev annonceret efter den første sæsons finale. Sæsonens opstart blev bekræftet den 17. januar 2012, på hvilket tidspunkt det blev fastslået, at den anden sæson ville have fjorten deltagere, en stigning på to fra de tolv deltagere i den første sæson. [26] Den 21. januar 2012 afslørede Lea Michele at hun ville være gæstementor i sæsonpremieren. [27] Andre gæster mentorer vil omfatte én sæson 1's vinder Samuel Larsen (Joe Hart), samt Cory Monteith (Finn Hudson), Naya Rivera (Santana Lopez), Jane Lynch (Sue Sylvester), Amber Riley (Mercedes Jones), Chris Colfer (Kurt Hummel), Darren Criss (Blaine Anderson) og Kevin McHale (Artie Abrams).[28][29]

Den anden sæson fik premiere i USA den 5. juni 2012, og blev vist i elleve uger, indtil den 14. august 2012. .[30] Der var én vinder for sæsonen: Blake Jenner vandt syv episoder i Glee. Han vil gøre sin første optræden i den femte episode af sæson fire. "Den rolle, du var født til at spille", som en McKinley studerende ved navn Ryder. [31][32]

Deltagere[redigér | rediger kildetekst]

Deltager Alder Hjemby Resultat Hjemsendelsesdato Referencer
Blake Jenner 19 Miami, Florida Vinder N/A [33][34]
Ali Stroker 24 New York, New York Finalist N/A [35][36]
Aylin Bayramoglu 19 Chicago, Illinois Finalist N/A [37][38]
Lily Mae Harrington 19 Dennis, Massachusetts 11. elimineret 7. august 2012 [39][40]
Michael Weisman 18 Chicago, Illinois 10. elimineret 7. august 2012 [41][42]
Shanna Henderson 21 Auburn, Alabama 9. elimineret 31. juli 2012 [43][44]
Abraham Lim 24 San Diego, Californien 8. elimineret 24. juli 2012 [45][35]
Nellie Veitenheimer 19 Tacoma, Washington 7. elimineret 17. juli 2012 [46][47]
Charlie Lubeck 22 Chicago, Illinois 6. elimineret 10. juli 2012 [48][49]
Mario Bonds 24 Lanham, Maryland 5. elimineret 3. juli 2012 [50][51]
Tyler Ford 21 Boca Raton, Florida 4. elimineret 26. juni 2012 [52][53]
Dani Shay 23 Orlando, Florida 3. elimineret 12. juni 2012 [54][55]
Taryn Douglas 22 Detroit, Michigan 2. elimineret 12. juni 2012 [56][57]
Maxfield Camp 22 Nashville, Tennessee 1. elimineret 5. juni 2012 [58][59]

Episoder[redigér | rediger kildetekst]

Nr. i
serie
Nr. i
sæson
Titel Original visningsdato Seere
(millioner)
Elimineret Noter
12 0 "The Glee Project Season 2: The Final 14"[60] 2. juni 2012[61] N/A N/A En castingsspecial som viser udvælgelsesprocessen til den anden sæson.

Bemærk: Dommerne Robert Ulrich og Zach Woodlee lavede gæsteoptrædener som sig selv i musikvideoen.

13 1 Individuality[60] (Individualitet) 2. juni 2012 [61] 0.389[62] Maxfield

Bemærk: Iqbal Theba lavede sin rolle som Principal Figgins i musikvideoen [64]

14 2 Dance-ability[65] (Danseevner) 12. juni 2012[65] 0.474[66] Taryn og Dani

Bemærk: Taryn trak sig fra konkurrencen forud for hjemmearbejdet.

15 3 Vulnerability[68](Sårbarhed) 19. juni 2012 [68] 0.487[69] N/A

Ingen udelukkelse denne uge

16 4 Sexuality[68] (Seksualitet) 26. juni 2012[68] 0.640[70] Tyler

Bemærk: Mary Gillis lavede hendes rolle som fru Hagberg i musikvideoen [71]

17 5 Adaptability[72](Tilpasningsevne) 3. juli 2012 [72] 0.495[73] Mario
18 6 Fearlessness[75] (Frygtløshed) 10. juli 2012[76] 0.507[77] Charlie

Bemærk: Rock Anthony spillede sin rolle som Rick "The Stick" Nelson i musikvideoen.

19 7 Theatricality[75](Teatralskhed) 17. juli 2012 0.342[80] Nellie

Bemærk: Til musikvideoen blev hver deltager tildelt rollen som en musikalsk ikon: Abraham spillede David Bowie, Ali var Katy Perry, Aylin var Madonna, Blake var Boy George, Lily var Cyndi Lauper, Michael var Elvis Presley, Nellie var Britney Spears og Shanna var Lady Gaga.

20 8 Tenacity[75]
(Ihærdighed, Velholdenhed)
24. juli 2012[81] 0.357[82] Abraham
21 9 Romanticality[75](Romantik) 31. juli 2012[29] 0.339[83] Shanna

Note: Nuno Bettencourt fra Extreme ledsagede deltagerne på guitar under hjemmearbejdet. Iqbal Theba spillede sin rolle som Principal Figgins i musikvideoen. [84]

22 10 Actability[85](Skuespilsevne) 7. august 2012 [85] 0.447[86] Michael og Lily Mae
23 11 Glee-ality[75]
(Glee-agtlighed)
14. august 2012 [29] 0.821[87] N/A

Bemærk: Damian McGinty spillede sin rolle som Rory Flanagan i musikvideoen samt alle de tidligere elimineret deltagere fra den anden sæson.[88] De eliminerede deltagere også sang backup til hjemmearbejdet. [89]

Vinder af sæsonen og fik en præmie på 7 episoder i Glee: Blake Jenner

Deltagernes fremskridt[redigér | rediger kildetekst]

Contestant Episode
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Blake INDE INDE INDE INDE INDE INDE INDE INDE V/R RISIKO VINDER
Ali INDE INDE INDE INDE INDE INDE VANDT VANDT INDE RISIKO FINALIST
Aylin RISIKO INDE INDE INDE VANDT RISIKO INDE INDE RISIKO RISIKO FINALIST
Lily Mae INDE RISIKO RISIKO INDE INDE VANDT RISIKO RISIKO INDE UDE
Michael INDE INDE INDE RISIKO INDE INDE INDE RISIKO INDE V/U
Shanna VANDT INDE INDE INDE INDE INDE INDE INDE UDE
Abraham INDE VANDT INDE INDE RISIKO INDE RISIKO UDE
Nellie INDE INDE VANDT INDE INDE RISIKO UDE
Charlie INDE INDE RISIKO V/R RISIKO UDE
Mario INDE INDE RISIKO INDE UDE
Tyler RISIKO RISIKO INDE UDE
Dani INDE UDE
Taryn INDE STOPPEDE
Maxfield UDE
NØGLE

 INDE   Deltageren var ikke i fare for elimination.
 VANDT  Deltageren vandt hjemmearbejde og var ikke i fare for elimination.
 V/R  Deltageren vandt hjemmearbejde og var i fare for elimination.
 RISIKO  Deltageren var i fare for at blive elimineret.
 UDE  Deltageren blev elimineret.
 V/U  Deltageren vandt hjemmearbejde, men blev elimineret..
 STOPPEDE  Deltageren forlod konkurrencen frivilligt.
 VINDER  Deltageren vandt 7 episoder i Glee.
 FINALIST  Deltageren blev finalist.

International syndikering[redigér | rediger kildetekst]

Land/Region Kanal Første gang sendt Referencer
Australien Australien Eleven 15. juli 2011 [90]
Brasilien Brasilien Fox Brasil 26. juni 2011 [91]
Canada Canada Slice
Global
26. juni 2011 [92]
Frankrig Frankrig W9 29. februar 2012 (aflyst efter episode 2) [93]
Japan Japan Skachan
Fox Japan
29. juni 2011
25. september 2011
[94]
New Zealand New Zealand FOUR 8. August 2011 [95]
Filippinerne Filippinerne ETC, Jack TV 13. juni 2011 [96]
STAR World 17. oktober 2011 [97]
Portugal Portugal Fox Life 25. november 2011 [98]
Sydøstasien
Hongkong Hongkong
Indonesien Indonesien
Malaysia Malaysia
Burma Burma
Singapore Singapore
Kina Kina
Thailand Thailand
Vietnam Vietnam
STAR World 15. august 2011 [97]
Tyrkiet Tyrkiet Fox Life 12. december 2011 [99]
Storbritannien Storbritannien Sky1
PickTV
13. juli 2011 [100]
USA USA (original visning) Oxygen June 12, 2011 N/A

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

 1. ^ Perez, Christine (22. august 2011). "Cameron Mitchell: A Glee Project Winner After All". D Magazine. Hentet 24. august 2011.
 2. ^ Goldberg, Lesley (10. februar 2012). "'Glee' First Listen: 'The Glee Project's' Samuel Larsen Covers Gym Class Heroes' 'Stereo Hearts'". The Hollywood Reporter. The Hollywood Reporter, Inc. Hentet 10. februar 2012.
 3. ^ "Glee: The Music, The Christmas Album Volume 2 Available 11/15!". GleeTheMusic.com. Sony Music Entertainment. 25. oktober 2011. Hentet 27. oktober 2011.
 4. ^ "Meet Samuel". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 5. ^ "Meet Damian". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 6. ^ "Meet Lindsay". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 7. ^ "Meet Alex". thegleeproject.oxygen.com. 12. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 8. ^ "Meet Hannah". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 9. ^ "Meet Cameron". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 10. ^ "Individuality". The Glee ProjectSerier . 12. juni 2011. 22:55 minutter i. Oxygen.
 11. ^ "Meet Marissa". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 12. ^ "Meet Matheus". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 13. ^ "Individuality". The Glee ProjectSerier . 12. juni 2011. 06:19 minutter i. Oxygen.
 14. ^ "Meet McKynleigh". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 15. ^ "Meet Emily". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 16. ^ "Meet Ellis". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 17. ^ "Individuality". The Glee ProjectSerier . 12. juni 2011. 04:34 minutter i. Oxygen.
 18. ^ "Meet Bryce". thegleeproject.oxygen.com. 7. juni 2011. Hentet 16. juni 2011.
 19. ^ a b Seidman, Robert (21. juni 2011). "More PR CPR Than Usual Necessary For Oxygen's BarelyWatched 'The Glee Project'". tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 22. december 2012.
 20. ^ Seidman, Robert (28. juni 2011). "Sunday Cable Ratings: More 'True Blood' & 'Falling Skies,' + 'Kardashians,' 'Law & Order: CI,' 'The Glades' and Much More". tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 3. juli 2011.
 21. ^ Seidman, Robert. "Oxygen's 'The Glee Project' Delivers More than One Million Total Viewers During Original and Encore Airings of Its Fourth Episode - Ratings | TVbytheNumbers". Tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 18. juli 2011.
 22. ^ a b c "'The Glee Project' is fired over a million viewers" (spansk). Pizquita. Arkiveret fra originalen 8. september 2012. Hentet 27. november 2011.
 23. ^ Seidman, Robert (9. august 2011). "Oxygen's 'The Glee Project' Hits Highs In Key Demos and Total Viewers". tvbythenumbers.zap2it.com. Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 12. august 2011.
 24. ^ Goldberg, Lesley (9. august 2011). "TV Ratings: 'The Glee Project' Hits Series High". Hollywood Reporter. Hentet 12. august 2011.
 25. ^ Douglas J. Rowe (23. august 2011). "Ratings: The Glee Project Finale Sets a Series High; Everybody Still Wins". tvguide.com. Hentet 25. august 2011.
 26. ^ "Oxygen Picks Up Second Season of Critically Acclaimed "The Glee Project," Returning Summer 2012". The Futon Critic. Oxygen. 17. januar 2012. Hentet 21. januar 2012.
 27. ^ Michele, Lea (21. januar 2012). "Twitter / @msleamichele: So excited to announce that I'll be guest mentoring on the season 2 premiere of the Glee Project!". Hentet 21. januar 2012.
 28. ^ Goldberg, Lesley (8. juni 2012). "'The Glee Project' Adds Jane Lynch, Chris Colfer, Amber Riley as Mentors". The Hollywood Reporter. Hentet 8. juni 2012.
 29. ^ a b c d Goldberg, Lesley (26. juni 2012). "Kevin McHale Returning as 'Glee Project' Mentor (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Hentet 26. juni 2012.
 30. ^ "Oxygen Media Increases Original Programming by 50 Percent". The Futon Critic. Oxygen. 25. april 2012. Hentet 25. april 2012.
 31. ^ Murphy, Ryan (16. august 2012). "MrRPMurphy: @Emo_Axel Blake's character will be in Ohio starting episode 5". Twitter. Hentet 16. august 2012.
 32. ^ Murphy, Ryan (22. august 2012). "@Blake_Jenner's character name is...Ryder. Working on lots of great scenes for Blake and @CoryMonteith!". Twitter. Hentet 22. august 2012.
 33. ^ "Meet Blake". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 34. ^ "The Glee Project Season 2 -- Blake Interview". YouTube. 3. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 35. ^ a b "The Glee Project on Facebook". Hentet 5. april 2012.
 36. ^ "Meet Ali". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 37. ^ "Meet Aylin". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 38. ^ "The Glee Project Season 2 -- Aylin Interview". YouTube. 3. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 39. ^ "Meet Lily Mae". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 40. ^ "The Glee Project Season 2 -- Lily Mae Interview". YouTube. 3. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 41. ^ "Meet Michael". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 42. ^ "The Glee Project Season 2 -- Michael Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 43. ^ "Meet Shanna". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 44. ^ "The Glee Project Season 2 -- Shana Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 45. ^ "Meet Abraham". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 46. ^ "Meet Nellie". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 47. ^ "The Glee Project Season 2 -- Nellie Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 48. ^ "Meet Charlie". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 49. ^ "The Glee Project Season 2 -- Charlie Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 50. ^ "Meet Mario". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 51. ^ "The Glee Project Season 2 -- Mario Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 52. ^ "Meet Tyler". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 53. ^ "The Glee Project Season 2 -- Tyler Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 54. ^ "Meet Dani". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 55. ^ Boedeker, Hal (4. april 2012). "'The Glee Project' to feature Orlando's Dani Shay". Orlando Sentinel. Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 5. april 2012.
 56. ^ "Meet Taryn". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 57. ^ "The Glee Project Season 2 -- Taryn Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 58. ^ "Meet Maxfield". thegleeproject.oxygen.com. april 2012. Hentet 4. april 2012.
 59. ^ "The Glee Project Season 2 -- Maxfield Interview". YouTube. 4. april 2012. Hentet 5. april 2012.
 60. ^ a b "Oxygen Television Schedule Page". Oxygen.com. Oxygen Media, Inc. Hentet 13. maj 2012.
 61. ^ a b "Oxygen Presents Broadcast Premiere of "The Glee Project" Season Two's "Edge of Glory" Music Video During "Glee" Marathon on May 19". The Futon Critic. 15. maj 2012. Hentet 15. maj 2012.
 62. ^ "Tuesday Cable Ratings: Celtics-Heat Lead +'Storage Wars', 'Deadliest Catch', 'Tosh.0', 'The Game,' 'Rizzoli & Isles' & More". Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 8. juni 2012.
 63. ^ Beard, Lanford (5. juni 2012). "Lea Michele teases 'The Glee Project' season 2 premiere". EW.com. Hentet 5. juni 2012.
 64. ^ Theba, Iqbal (6. juni 2012). "@IqbalTheba Did my eyes deceive me or was there a Figgins cameo in #TheGleeProject music video last night? // @jasonbres #TheGleeProject No, ur eyes did not deceive u :-)". Twitter. Hentet 6. juni 2012.
 65. ^ a b "Oxygen Television Schedule Page". Oxygen.com. Oxygen Media, Inc. Hentet 18. maj 2012.
 66. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Rizzoli & Isles" Tops Viewers, "Teen Mom" Wins Demos". The Futon Critic. Hentet 21. juni 2012.
 67. ^ Dos Santos, Kristin (8. juni 2012). "Samuel Larsen sneak-peek. premiere". E! Online. Hentet 8. juni 2012.
 68. ^ a b c d e f Goldberg, Lesley (30. maj 2012). "'The Glee Project' Adds Cory Monteith, Naya Rivera, Samuel Larsen as Mentors (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Hentet 30. maj 2012.
 69. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Storage Wars" Tops Demos, "Rizzoli & Isles" Is Most-Watched". The Futon Critic. 20. juni 2012. Hentet 21. juni 2012.
 70. ^ "Oxygen's 'Glee Project' Grows to 640,000 Viewers, Skews Younger in Season 2". The Hollywood Reporter. 27. juni 2012. Hentet 28. juni 2012.
 71. ^ a b "TGP Main Assignment 204: Moves Like Jagger/Milkshake". Oxygen. NBCUniversal. Arkiveret fra originalen 1. februar 2014. Hentet 20. juni 2012.
 72. ^ a b c "Oxygen Television Schedule Page". Oxygen. NBCUniversal. Hentet 26. juni 2012.
 73. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Tosh.0" Leads Demos, "Rizzoli & Isles" Tops Viewers". The Futon Critic. 5. juli 2012. Hentet 5. juli 2012.
 74. ^ Aguilera, Leanne (29. juni 2012). "Watch Now: Kevin McHale Throws in a Huge Twist on The Glee Project". E! Online. Hentet 30. juni 2012.
 75. ^ a b c d e f g h i ""Glee" All Stars Jane Lynch, Amber Riley and Chris Colfer Join Oxygen's "The Glee Project" as Guest Mentors". The Futon Critic. 12. juni 2012. Hentet 22. juni 2012.
 76. ^ "Oxygen Television Schedule Page". Oxygen. NBCUniversal. Hentet 26. juni 2012.
 77. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Rizzoli & Isles" Tops Originals, "Storage Wars" Wins Demo Race". The Futon Critic. 11. juli 2012. Hentet 12. juli 2012.
 78. ^ Aguilera, Leanne (6. juli 2012). "Jane Lynch Assigns a Fearful Mash-Up on The Glee Project". Watch with Kristin. E! Online. Arkiveret fra originalen 10. januar 2013. Hentet 6. juli 2012.
 79. ^ "The Glee Project 2: Hit Me With Your Best Shot/One Way or Another Full Music Video". YouTube. Hentet 5. juli 2012.
 80. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Rizzoli & Isles," "Storage Wars" Top Viewers, Demos". The Futon Critic. 18. juli 2012. Hentet 22. juli 2012.
 81. ^ a b c d e "Oxygen Television Schedule Page". Oxygen. NBCUniversal. Hentet 26. juni 2012.
 82. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Storage Wars," "Rizzoli & Isles" Continue Reign in Demos, Viewers". The Futon Critic. 25. juli 2012. Hentet 25. juli 2012.
 83. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Rizzoli & Isles," "Teen Mom" Top Viewers, Demos". The Futon Critic. 1. august 2012. Hentet 8. august 2012.
 84. ^ "TGP2 Music Video 209: We Found Love". Oxygen. NBCUniversal. Arkiveret fra originalen 28. juli 2012. Hentet 27. juli 2012.
 85. ^ a b c Goldberg, Lesley (10. juli 2012). "'The Glee Project' Enlists Dianna Agron, Grant Gustin as Mentors (Exclusive)". The Hollywood Reporter. Hentet 10. juli 2012.
 86. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Storage Wars" Claims Top Honors for A&E". The Futon Critic. 8. august 2012. Hentet 13. august 2012.
 87. ^ "Tuesday's Cable Ratings: "Rizzoli & Isles," "Teen Mom" Once Again Top Viewers, Demos". The Futon Critic. 15. august 2012. Hentet 16. august 2012.
 88. ^ a b "TGP2 Music Video Finale: Tonight Tonight". Oxygen. NBCUniversal. Arkiveret fra originalen 17. august 2012. Hentet 13. august 2012.
 89. ^ "TGP2 Sneakpeek 211: They're Back!". Oxygen. NBCUniversal. Arkiveret fra originalen 12. august 2012. Hentet 13. august 2012.
 90. ^ Knox, David (29. juni 2011). "air-date: The Glee Project". tvtonight.com.au. Hentet 25. juli 2011.
 91. ^ Terra. "The Glee Project estreia na Fox; veja fotos dos participantes". TV Notícias. diversao.terra.com.br. Hentet 21. august 2011.
 92. ^ Harris, Bill. "'Glee Project' set to air in Canada". Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 27. juli 2011.
 93. ^ "The Glee Project : la saison 1 à partir de ce soir sur W9" (fransk). 29. februar 2012. Arkiveret fra originalen 5. august 2012. Hentet 8. marts 2012.
 94. ^ "'Glee Project'will be aired on Fox Japan". Arkiveret fra originalen 2. juni 2012. Hentet Decembet 4, 2011. Tjek datoværdier i: |access-date= (hjælp)
 95. ^ "The Glee Project". Hentet 11. september 2011.
 96. ^ Frayna, Severino. "Who will be the next Gleek?". Life & Times. www.manilatimes.net. Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 27. juli 2011.
 97. ^ a b "THE GLEE PROJECT". Arkiveret fra originalen 5. oktober 2012. Hentet 7. september 2011.
 98. ^ Silva, Dino. "ESTREIA 'THE GLEE PROJECT'". Arkiveret fra originalen 3. februar 2012. Hentet 12. januar 2012.
 99. ^ The Glee Project
 100. ^ "Sky1 searches for a new star of Glee". What's On TV. IPC Media. 5. juli 2011. Hentet 26. februar 2012.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]