Brugerdiskussion:80.162.22.11

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa. Kunne du ikke angive kilder til alle de rettelser, du foretager vedr. stemmeskuespillere? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. jul 2016, 12:31 (CEST)

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 27. jul 2016, 12:31 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 27. jul 2016, 15:52 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 27. jul 2016, 15:52 (CEST)

Links til skuespillere[rediger kildetekst]

Hejsa. Det er fint nok, st du linker til skuespillere, men jeg vil bede dig om at lade være med at linke til fornavn og efternavn hver for sig, som du gør fx her. Det er ubrugeligt! Jeg har rettet denne her, men altid link til hele navnet på én gang, tak. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 30. jul 2016, 10:18 (CEST)

Vil du godt kigge lidt på den igen? Teksten i begyndelsen giver ingen mening. Og mens du er ved det, vil du så også godt se lidt på noget af det, vi andre har rettet, siden du oprettede artiklen, fx at bruge lidt færre store bogstaver, bl.a. i titlerne; uanset hvad der står på dvd'er osv., så bruger vi kun store bogstaver i titler på første bogstav samt navne. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. aug 2016, 22:05 (CEST)

Tarzan og Jane: Legenden om Tarzan[rediger kildetekst]

Mere ḱvalitet, mindre kvantitet. Og kilder ville være rigtigt, rigtigt rare. Læs alle de ovenstående tips. Der står hvordan man laver en god artikel Knud Winckelmann (diskussion) 12. aug 2016, 20:01 (CEST)

Gentager lige[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 20. aug 2016, 12:27 (CEST)

...behøver ikke være i fed skrift. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 31. dec 2016, 14:24 (CET)

Minder lige om ovenstående. Det er slet ikke nødvendigt at skrive dubbernes navne med fed skrift. Linksene til artiklerne om dem er tydelige nok i forvejen. --Dannebrog Spy (diskussion) 31. dec 2016, 17:23 (CET)
Hej 80.162.22.11. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, mvh Per (PerV) (diskussion) 31. dec 2016, 17:50 (CET)


Nu bliver du altså nødt til at lytte, du har fået to påmindelser om at undlade at rette dubbernes navne til fed skrift. Jeg har lige rette omkring 30 artikler tilbage. Jeg har andet at bruge min tid på end at rette dit hærværk! mvh Per (PerV) (diskussion) 31. dec 2016, 17:50 (CET)

Hej 80.162.22.11. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Rodejong, 1. jan 2017, 14:12 (CET)

Blokering 2017[rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i 2 timer på grund af den manglende respekt for henstillingen til ikke at ændre det hele til fed skrift, versaler osv.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Masz 1. jan 2017, 16:47 (CET)
Hej 80.162.22.11. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Rodejong, 3. jan 2017, 18:07 (CET)
Hold så op med at sætte navne i fedt! Ellers skal du blokeres igen! Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 3. jan 2017, 18:07 (CET)
Hej 80.162.22.11. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️   11. jan 2017, 01:03 (CET)
Hej 80.162.22.11. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, NU STOPPER DU! Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️   11. jan 2017, 01:15 (CET)
Brugeren laver så meget hærværk, det er slet ikke til at kontrollere mere. Jeg har rullet dens bidrag tilbage op til 1 januar. Jeg havde håbet på at de blokader og beskeder ville hjælpe, men det gøre de åbenbart ikke. Jeg vil foreslå at IP-eren bliver blokeret for et år. Tilsyneladende har de små blokader ikke hjulpet. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️   11. jan 2017, 01:25 (CET)