Brugerdiskussion:Sorenhk/arkiv 11

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej. Til et sletningsforslag skriver du:"For min skyld er der ingen alarm." Det er simpelthen for sløset. Jeg kendte ikke begrebet, men opslag på internettet viser, at artiklen er relevant (fænomenet er udbredt), hovedindholdet er om end noget kluntet formuleret, i alt væsentligt korrekt. Du er imø en af de alt for mange brugere, der finder en "ære" i at slette artikler, uden at gide sætte sig ind i disse artiklers relevans. Shame, shame, shame! Om Jesper7 er en tidligere bandlyst bruger, ved jeg ikke. Men det har ikke relevans i fht. artiklens indhold. Jeg erkender, at du bidrager med mange fine ting, men du gør også en del skade på wiki. Så tænk dig bedre om en anden gang, inden du trækker pistolen.--Ramloser (diskussion) 5. feb 2015, 23:56 (CET)

Nu synes jeg, du selv trækker pistolen og skyder på både Søren og andre brugere. Hvad er det for en skade Søren udøver på dawiki? Vi kan jo alle lave fejl og have brug for vejledning, men der her hjælper ingen, tværtimod. -- Savfisk (diskussion) 6. feb 2015, 00:04 (CET)
Kære Savfisk. Et sletningsforslag skal begrundes: "For min skyld er der ingen alarm." er ikke nogen begrundelse. Ligesom fx en afvisning af en "nominering" skal begrundes i andet end, "jeg synes...osv." Min bemærkning er blot for at understrege, at negativitet ikke fører nogen vegne. Det samme gælder naturligvis "kæpheste".--Ramloser (diskussion) 6. feb 2015, 00:11 (CET)
Jeg mener faktisk ikke at man "skal" begrunde sin stemme. Det foretrækkes at man gør det, men så stor er brøden heller ikke. Vi er jo ikke alle lige gode til at sætte vores mening på papir, og skulle en stemme være kritisk i en sletningsdiskussion, kan man jo bare spørge ind til det. Men du mangler at forklare hvordan du kan tillade dig at skrive "shame, shame, shame!", at Søren gør en del skade på wiki og hvad det er for en gruppe som finder en "ære" i at slette artikler uden at gide sætte sig ind i disse artiklers relevans. I forhold til Sørens begrundelse i sletteforslaget, så er du langt mere sløset i din "replik". -- Savfisk (diskussion) 6. feb 2015, 00:33 (CET)
Jeg beklager både overfor dig og Søren, hvis jeg har overreageret på dette sletningsforslag, som jeg overhovedet ikke har interesse i. Men da jeg finder artiklen ret fyldig og informativ på trods af visse stilproblemer, har jeg checket begrebet, og det er faktisk omtalt på mange troværdige sites. Så min reaktion var i ligeså høj grad en frustration over de mange sletningsforslag - sat over for, at stort set ingen gider kommentere artikler, der er nominerede til status. Så den negative tendens er ikke primært Sørens problem, jeg beklager, at en generel frustration blev hældt ud over to brugere, den er mere møntet på den overordnede tendens til negativ respons, som gennemsyrer dansk Wikipedia. Hvorfor er det så fedt at slette, fremfor at bidrage til kvalitetsoffensiven?--Ramloser (diskussion) 6. feb 2015, 22:37 (CET)
Ret enkelt - Det er ikke "fedt" men de lettere ting bliver gjort - dem som tager tid eller kræver samarbejde mellem brugere med visse interesseområder gør sjældent. Jeg tilskriver en "dansk holdning" og har efterhånden valgt at slå ud med armene i stedet. TherasTaneel (diskussion) 6. feb 2015, 22:47 (CET)
@Ramloser. Så er vi gode venner igen. Jeg blev også noget overrasket over din opførsel, som jeg ikke helt kunne genkende. Der er mange funktioner, som skal virke for at wikipedia bliver det gode medie vi alle ønsker. Kvalitetsoffensiver har deres naturlige berettigelse, men patruljering og hærværksbekæmpelse er også vigtigt, ellers sander vi til i spolerede artikler og emner som hører hjemme i en dagbog. Jeg tror at antallet er artikler, som er indstillet til sletning er et udtryk for det voldsomme pres af reklame og selvpromovering som wikipedia er udsat for og som patruljant bliver man måske noget hærdet. Husk at utak er verdens løn. -- Savfisk (diskussion) 6. feb 2015, 23:07 (CET)
Hej Ramloser. Beklager det sene svar, men har ikke haft tid at være på Wikipedia, på grund at min 18 års fødselsdag. Da jeg læste din besked i morges blev jeg meget overrasket over den opførsel, og kunne ikke rigtig forstå det, da du ikke plejer at have sådan en opførsel. Jeg er da meget interesseret i at vide er det for en skade jeg gør på Wikipedia? Samt hvordan du kan tillade tid at skrive "shame, shame, shame!"?
Som Savfisk også er inde på så er det ikke et krav at man skal begrunde sin stemme. Jeg gør for det meste noget for at give udtryk for min mening, dog bare ikke lige Leblouh. Der er faktisk mange der ikke altid begrunder deres mening. Du er da velkommen til at omskrive Leblouh, så skal jeg også gerne genoverveje min mening.
Jeg har på den seneste indstillet mange artikler til sletning, da det er artikler der primært er oprettet virksomheder bare for reklamer for dem selv, i øvrigt så op fylder de heller ikke vores kriterier for virksomhedsartikler. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 6. feb 2015, 23:27 (CET)
TherasTaneel udtrykker det, der var min hensigt på en langt mere elegant måde. Min frustration skulle naturligvis have været udtrykt mere generelt på landsbybrønden.--Ramloser (diskussion) 7. feb 2015, 00:10 (CET)

Hej Søren. Jeg har produceret en lille gave til dig, dels fordi jeg personligt ikke synes, at kortet til venstre er særligt pænt, og så dels fordi det er lørdag. Jeg håber du kan bruge det, og kom endelig med ændringsforslag. --Laketown  (disk) 7. feb 2015, 16:23 (CET)

Hej Jonas. Tak for den flotte gave. Du kan altså noget med de kort. Det kan helt sikkert bruges. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 7. feb 2015, 21:38 (CET)
Tjo.. det er jo mit arbejde, så jeg skulle jo gerne være lidt fiks på det :) --Laketown  (disk) 8. feb 2015, 16:31 (CET)
Er det noget man lige frem kan få dig til at fremstille, for det er et rigtig godt, overskueligt kort .Flere andre byer, heriblandt Nykøbing Falster, kunne godt bruge et godt oversigtskort. Toxophilus (diskussion) 8. feb 2015, 17:12 (CET)
Ja, en gang i mellem kan det nok godt lade sig gøre. Hvilket type kort tænker du på? Geodatastyrelsen stiller jo mange kort til rådighed – så jeg tror kun, at det kan betale sig, hvis kortet skal have et bestemt tema, som f.eks. at vise det overordnede vejnet. --Laketown  (disk) 8. feb 2015, 19:45 (CET)
Jeg et par ønsker til ændring af kortet du har lavet. Gågaden (østlig del af Storegade) ikke er ikke en trafik vej, da det jo ikke er tilladt at køre på den. Jeg tænke på om man eventuelt kunne give gågaden en anden farve? Eventuelt orange eller rød?. Markedsgade ønskes også tilføjet til kortet. Gaden er en vigtig vej, der blandt andet giver adgang til det vestlige Hadsund kaldt Fuglekvarteret. Stadionvej (kun den del af vejen er der går parallelt med Alsvej]. Det er en større trafikvej i hverdagene hvor der køre lidt over 1000 biler i døgnet. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 8. feb 2015, 20:02 (CET)
Jeg ser lige på det i weekenden. Er Markedsgade ikke en grusvej? --Laketown  (disk) 10. feb 2015, 18:00 (CET)
Godaften Laketown. Markedsgade er asfalt belagt inden for byskeltet. Uden for byskiltet er det som du siger en grusvej. Der ligger faktisk et billede af Markedsgade på Wikipedia Commons Fil:Markedsgade.JPG. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 10. feb 2015, 20:39 (CET)


Brfxxccxxmnpcccclllmmnprxvclmnckssqlbb11116[rediger kildetekst]

Det forekommer mig ren formalisme at der ikke må være et link til de svenske hhv. norske artikler blot fordi de har et par om faderen og artiklerne har hans navn. Det er helt åbenlyst at der bør være et link til den svenske artikel i en dansk artikel om et svensk kontrovers. mvh. TorbenTT (diskussion) 10. feb 2015, 13:58 (CET)

Hej TorbenTT. Jeg har nu oprettet artiklen om Lasse Diding, hvor jeg har lavet sproglinks til svensk og norsk Wikipedia. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 10. feb 2015, 15:03 (CET)
Tja det er vel en løsning. Nu har vi så til gengæld 2 artikler som åbenlyst bør sammenskrives, men som hvis de sammenskrives betyder at man enten mister et af to sæt sproglinks til to sæt artikler med det i det væsentligste samme emne (og som der kun findes en af på hver sprog fordi de åbenlyst bør sammenskrives). Jeg synes det andet var mere pragmatisk. mvh. TorbenTT (diskussion) 10. feb 2015, 15:52 (CET)

Hej Søren, hvorfor har du været inde og rette min oplægt om Danes N Dubs, kan se du tydeligt vis intet ved om det.

Da jeg er en af de 3 unge mænd, da tror jeg nok jeg ved en hel del mere end hva du nogen sinde kommer til, jeg beder dig om at rette det tilbage i skrivende stund. (Skrev Djzarion (diskussion • bidrag) 14. feb 2015, 11:54. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Djzarion. Jeg vil bede dig om at læst din velkomst på din brugerdiskussion, derud over ville jeg anbefale dig at læse Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt og Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. Jeg ved skam en lille smule om det, jeg bor nemlig i Hadsund. Jeg har rettet teksten, da det ikke er alt der er relevant for Wikipedia, men alt dette kan du læse om i din velkomst. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 14. feb 2015, 12:16 (CET)

Hej igen Søren. hvordan laver man en infoboks indesom der er ved fx kende mennekser med hvor de er født osv (Skrev Djzarion (diskussion • bidrag) 14. feb 2015, 12:25. Husk at signere dine indlæg.)

Djzarion jeg skulle mene at Skabelon:Infoboks organisation vil kunne bruges til formålet. Vil du prøve at holde et neutralt synspunkt. Jeg gentager lige overstående, vil læse din velkomst på din brugerdiskussion samt Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 14. feb 2015, 12:36 (CET)

Indstilling til hurtig sletning af brugerside[rediger kildetekst]

Hej Søren, du har indstillet min brugerside til "Hurtig sletning" pga. uoverensstemmelse med retningslinjer for brugersider, men du har ikke angivet hvilket indhold på brugersiden der er tale om. Jeg er ny bruger på Wikipedia, så hvis jeg skal ændre på siden må du være mere konkret. (Skrev Eepkrfnd (diskussion • bidrag) 16. feb 2015, 18:53. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Eepkrfnd. Din brugerside er uproblematisk. Jeg tror, at Søren kom til at indstille den til sletning, inden han fik tænkt sig grundigt om. Mvh. Cgtdk (diskussion) 16. feb 2015, 19:02 (CET)
Hej og velkommen til Wikipedia Eepkrfnd. "På din brugerside er det helt i orden at supplere gængs stof som ens baggrund og interesser med nogle få linjer om f.eks. ens hjemmeside eller firma eller at man søger job." Jeg var for hurtig til at trykke på knappen. Der kun er tale om om en lille tekst hvor du står at du er program Associate i KR Foundation, så det kan vidst godt for lov at blive stående. Jeg vil gør opmærksom på at andre brugere gerne må rediger på andres brugerside hvis den ikke er i overenstemmelse med Wikipedia:Normer for brugersider. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 16. feb 2015, 19:07 (CET)


Hej Søren. Selvom vi ikke er enig i din seneste LA-vedtagelse, så skal du stadig huske at opdatere alle relevante sider når du vedtager. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. feb 2015, 21:13 (CET)

Hej Tøndemageren. Jeg er faktisk ved det det i dette øjeblik. Grunden til forsinkelsen er blandt andet netværksproblemer og så er der også gået lidt tid med at give dig et svar på artiklens diskussionsside. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 16. feb 2015, 21:18 (CET)

Ved intet om wiki[rediger kildetekst]

Hej ved intet om wiki. hvem afgør hvornår man har ret til en selvbiografi ? Jeg kan se i har fagforeningsformænd. Er der en skala for om man skal være offentlig kendt eller hvordan fungerer det ? Hvis du vil gøre mig den tjeneste at slå mig op på linkedin. Jannik Nørskov Madsen. Folk jeg har været chef for har en selvbiografi ? Skal man bevise hvad man har lavet eller hvordan fungerer det.

Håber det giver mening. Mvh Jannik (Skrev Jannik Nørskov Madsen (diskussion • bidrag) 17. feb 2015, 23:13. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Jannik. Man bør ikke skrive om sig selv, da erfaringen viser, at man ikke kan holde et neutralt synspunkt. Det kan du læse mere om i normen vedr. selvbiografier. Ellers gælder det, at biografier skal overholde kriterierne for biografier. Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 18. feb 2015, 00:03 (CET)
Hej Jannik. Som Asger nævner så er det ikke tilladt at skrive om sig selv på Wikipedia. Se eventuelt Wikipedia:Selvbiografier. Jeg vil bede dig om at læse din velkomst på din brugerdiskussionsside hvor du kan få svar på mange af dine spørgsmål. God fornøjelse. Mvh --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 18. feb 2015, 19:48 (CET)

vedr. artiklen om Birgitte Kirkhoff Eriksen[rediger kildetekst]

Hej Soenhk Du beder om at fjerne ikonerne der betvivler artiklens neutralitet på siden Birgitte Kirkhoff Eriksen - direktør for Museet for Samtidskunst. Kan du forklare mig hvorfor artiklens indhold betvivles at være neutralt? Birgitte Kirkhoff Eriksen bestrider en vigtig post i vores samfund, og folk bør vide, hvem hun er. Artiklens skal selvfølgelig udbygges, og det arbejder jeg selv på bl.a. ved at få relevante fagpersoner til at bidrage til artiklen. Men så skal den jo være tilgængelig og helst uden bokse, som betvivler dens relevans. Venlig hilsen Birgitte Ejdrup KristensenBirgitte Ejdrup Kristensen (diskussion) 26. feb 2015, 09:41 (CET)

Hej Birgitte
Det går det desværre ikke at skrive om sig selv eller sin chef eller personer på ens arbejdsplads eller at få andre til at skrive en artikel for sig, da erfaringen viser, at man ikke kan holde et neutral og objektiv synspunkt. Det kan du læse mere om i normen vedr. selvbiografier. Hertil kommer spørgsmålet om personen kan leve op til wikipedias kriterier for notabilitet, men det er først aktuelt når en neutral bruger har fundet personen væsentlig nok til at skrive en artikel om vedkommende. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 26. feb 2015, 10:13 (CET)
Birgitte Kirkhoff Eriksen er vel ikke den samme person som Birgitte Ejdrup Kristensen. -Cgt (diskussion) 26. feb 2015, 10:15 (CET)
Jeg er sikker på at den bruger der har påsat skabelonerne nok også skal fjerne dem igen når han mener at de ikke længere er nødvendigt. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 26. feb 2015, 10:23 (CET)
Tak Ctg, for at du gjorde opmærksom på at jeg havde forveklet brugeren med personen i artiklen. Såvidt jeg kan læse er Birgitte Ejdrup Kristensen kurator på Museet for Samtidskunst, og jeg har rettet mit svar i overensstemmelse hermed. (Denne usignerede kommentar er skrevet af Savfisk (diskussion • bidrag) 26. feb 2015, 10:53)

Birgitte Kirkhoff Eriksen er ganske rigtigt en anden person end mig selv, og hun er ikke min chef, da jeg er selvstændig erhvervsdrivende (billedkunstner). Jeg løser en opgave for museet og er i den forbindelse blevet opmærksom på, at der ikke findes en artikel om denne vigtige person i det danske kunstliv. Jeg mener ikke, at indholdet af artiklen på nogen måde er subjektivt eller partisk - faktisk er det ikke engang mig der har skrevet det, jeg har blot oprettet artiklen, i håb om at andre ville blive opmærksom på den og gå ind og skrive, hvilket også skete. Venlig hilsen Birgitte Ejdrup KristensenBirgitte Ejdrup Kristensen (diskussion) 26. feb 2015, 11:43 (CET)

Hej Igen
Prøv igen at læse vores retningslinier for selvbiogragier - Her står at en selvbiografi kan omhandle brugerens leverandører, kunder eller samarbejdspartnere. Du nævnte ovenfor at du selv var ved at samle materiale eller bede andre om det, så jeg forstår ikke helt hvordan du kan påstå at artiklen ikke kommer til at fremstå partisk . Du vil sikkert selv sætte pris på at det du læser på wikipedia er skrevet så neutralt og objektivt som muligt. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 26. feb 2015, 12:43 (CET)

Nikolaj Koppel[rediger kildetekst]

Hvad er meningen med denne tilbagerulning? Det ligner bestemt ikke hærværk. Mvh. Cgt (diskussion) 5. mar 2015, 13:43 (CET) Øhh, det er bestemt ikke hærværk. Jeg tror at jeg ved en fejl uden at vide af det er kommet til at klikke på [rul tilbage]. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 5. mar 2015, 17:02 (CET)

Wikispecies[rediger kildetekst]

Nu finns även {{Bruger Wikispecies}}, se Skabelon:Bruger Wikispecies. Dan Koehl (diskussion) 7. mar 2015, 08:32 (CET)

Det er fantastisk, hvis din deltagelse får gang i projektet igen. Det har ligget stille det seneste halve år.--Ramloser (diskussion) 8. mar 2015, 21:13 (CET)

Hej Ramloser, det vil jeg da håbe, jeg blev opmærksom på projektet ved TherasTaneels besked på Brugerdiskussion:Møllehistorisk Samling. Mvh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 8. mar 2015, 21:17 (CET)

Til din orientering[rediger kildetekst]

da wiki
har nu
299.344
artikler
Så røg vi over 200.000 artikler.


mvh Per (PerV) (diskussion) 17. mar 2015, 17:44 (CET)

Tak for orienteringen. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 17. mar 2015, 21:51 (CET)

Vedrørende Miljøpartiet De Grønne[rediger kildetekst]

Hej Søren

Jeg kan se at Miljøpartiet De Grønne er indstillet til sletning i Wikipedia grundet manglende omtale i medier, jeg vil gerne henvise til P1 udsendelsen Apropos d. 16. marts med Martin Spang Olsen som repræsentant for Miljøpartiet De Grønne, der blev refereret til Miljpartiet De Grønne gennem hele ugens tema om Vendepunkt. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p1/apropos-2015-03-16#!/ Derudover vil jeg også gerne refererer til Miljøpartiet De Grønnes Facebook side https://www.facebook.com/miljopartietdegronne2014.

De bedste hilsner Claus Hansen(Skrev 80.196.33.35 (diskussion) 26. mar 2015, 00:44‎. Husk at signére dine indlæg.)

Hej Claus. Jeg er godt nok ikke Søren, men jeg svarer dig gerne alligevel. At en repræsentat for partiet har deltaget i et program på P1 samt at I har en Facebook-side (endda en med under 500 likes), er slet ikke nok. Mvh. Cgt (diskussion) 26. mar 2015, 09:56 (CET)
Hej Claus. Jeg vil forholde mig til de agreementer Cgt kommer med. Det er langt fra nok. Alt dette kan du find ud af ved at læse din velkomst på din diskussionsside. Vh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 26. mar 2015, 20:15 (CET)

Tak for sletning!! :-) --SejHing (diskussion) 7. apr 2015, 21:12 (CEST)

Så lidt. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 7. apr 2015, 21:13 (CEST)

Hej Søren,
Må jeg spørge hvor at den er så unotabel så du foreslår den slettet? Ville det være bedre at lave en artikel om Gonzomedia.dk? Mvh. Pyrros (diskussion) 11. apr 2015, 21:12 (CEST)

Hej Pyrros. Det kan du læse i min begrundelse på Wikipedia:Sletningsforslag/RobinSamse. Men det er lidt sværet at vurdere da vi ingen kriterier har for YouTube kanaler på Wikipedia. Derudover så der er tre linjer om selve kanalen. Resten af artiklen handler om forskellige personer. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 11. apr 2015, 22:12 (CEST)
Enig. Men ville det være bedre at lave en artikel om GonzoMedia, hvor at flere YouTubere ville høre under? Der er tale om næsten 6 mio månedlige seere og over 500.000 abonnementer hos GonzoMedia, som har fire af de største danske Youtubere; Gexpgaming, BrianFromDenmark, RobinSamse og Benny_1. De udgiver desuden magasinet Eurogamer, som vistnok er det største gamer-magasin i danmark.([1],[2]) Pyrros (diskussion) 11. apr 2015, 22:18 (CEST)

Translating the interface in your language, we need your help[rediger kildetekst]

Hello Sorenhk, thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
For at tilføje eller ændre oversættelser for alle wikier, skal du bruge translatewiki.net, der er MediaWikis lokaliseringsprojekt.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 26. apr 2015, 16:06 (CEST)

Hej Søren. Kommer du på chatten en dag? Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2015, 20:45 (CEST)

Ja det kan jeg godt. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 1. jun 2015, 20:51 (CEST)

Sandkassetilbagerulninger[rediger kildetekst]

Hovsa. Meget pardon, men mine tommelfingre er nogen gange for store til ipaden... Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. aug 2015, 19:11 (CEST)

Hehe det tænkte jeg nok. Jeg kender det skam også godt :) --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 25. aug 2015, 19:14 (CEST)

Good morning, dearest Sorenhk, how are you? You helped me on Maurizio Malvestiti's page, and I ask, please, 4 minutes of your time to help me on this new page I opened now.

I'll be pleased to help you in Italian and Portuguese. Thanks a lot for your precious help!

Rei Momo (diskussion) 2. sep 2015, 11:31 (CEST)

Hello. I'll take a look at it within the next few days. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 2. sep 2015, 21:11 (CEST)

Hej Soren Ja, jeg er ny her på siden. Jeg kom til at slette en side med en "ny skabelon", fordi jeg skulle lave min egen helt nye. Jeg tror det er det, som du hentyder til. Jeg er nemlig igang med at lave en omfattende artikel, og er ret ny i kodning.(Skrev Thomasbasketbal (diskussion • bidrag) 17. sep 2015, 21:50‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej [[Thomasbasketbal]] og velkommen til Wikipedia. Du er meget velkommen til at at øve dig i en sandkasse, hvor du kan arbejde uforstyrret hen. Den kunne eksempel hedde Bruger:Thomasbasketbal/sandkasse. Når man retter i sådan en skabelon skal man være opmærksom på at skabelonen bruges på andre artikler, så laver man kug i selve skabelonen så går det udover alle de artikler hvor den bruges på. Mvh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 17. sep 2015, 21:59 (CEST)


Fejl (glemte at signere)[rediger kildetekst]

Det var mig der skrev til dig før. Jeg glemte at signere :) Thomasbasketball (diskussion) 17. sep 2015, 21:59 (CEST)

Ja det kan jeg se i sidens historik. Mvh --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 17. sep 2015, 22:01 (CEST)

hvilke fejl?[rediger kildetekst]

Hej Søre. Du har skrevet til mig igen.Jeg ved ikke hvilke fejl du taler om denne gang? Du må gerne kaste lys over det, da jeg jo helst bare vil bidrage positivt med mine artikler :).

Thomasbasketball (diskussion) 18. sep 2015, 08:05 (CEST)