Moduldiskussion:Citation/CS1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flere sandkasser samtidig[redigér wikikode]

Dette modul har flere undermoduler, hvilket kan gøre det svært at rette artiklers fejlbeskeder, fordi de kan skyldes fejl i flere moduler samtidig. For at teste rettelser i flere moduler, kan man bruge sandkasser. Hvert modul har en sandkasse som det ses i tabellen i dokumentationen. Når alle modulers sandkasser har det ønskede indhold, går man til en af skabelonerne, der anvender Citation/CS1-modulet, fx {{Citation}}. Her ændres lidt i koden, så det er sandbox-udgaven af modulet, der kaldes, men selvfølgelig uden at gemme. I stedet bruger man forhåndsvisning sammen med en af de artikler, der anvender skabelonen, for at teste ens rettelser. Den relevante linje kommer i {{Citation}} til at hedde: |{{#invoke:citation/CS1/sandbox|citation.

Jeg opdagede dette ved at kigge i modulet omkring linje 3250:

if nil ~= string.find (frame:getTitle(), 'sandbox', 1, true) then		-- did the {{#invoke:}} use sandbox version?
	cfg = mw.loadData ('Module:Citation/CS1/Configuration/sandbox');	-- load sandbox versions of support modules
	whitelist = mw.loadData ('Module:Citation/CS1/Whitelist/sandbox');
	utilities = require ('Module:Citation/CS1/Utilities/sandbox');
	validation = require ('Module:Citation/CS1/Date_validation/sandbox');
	identifiers = require ('Module:Citation/CS1/Identifiers/sandbox');
	metadata = require ('Module:Citation/CS1/COinS/sandbox');
		
else																		-- otherwise
	cfg = mw.loadData ('Module:Citation/CS1/Configuration');		-- load live versions of support modules
	whitelist = mw.loadData ('Module:Citation/CS1/Whitelist');
	utilities = require ('Module:Citation/CS1/Utilities');
	validation = require ('Module:Citation/CS1/Date_validation');
	identifiers = require ('Module:Citation/CS1/Identifiers');
	metadata = require ('Module:Citation/CS1/COinS');
end

Jeg håber det kan være en hjælp til andre.--Weblars (diskussion) 26. aug 2016, 17:10 (CEST)

Test af datoangivelser[redigér wikikode]

Tak for Weblars for hans arbejde med at forbedre disse moduler. Det ser for mig ud til at antallet af fejlmeddelelser af faldet.

Jeg har lavet en side til at teste mulige formater for datoangivelser på Skabelon:Citation/testcases. Det ser overordnet fint ud idet datoer som er korrekte på enten dansk eller engelsk accepteres (med undtagelser af danske datoer som 5/6 2016). Der er nogle datoformater som ikke er ukorrekte, der accepteres, men det synes jeg ikke er noget problem vi behøver at gøre noget ved. Mvh. Kartebolle (diskussion) 26. aug 2016, 18:58 (CEST)

Det er noget nemmere end at kigge på mere eller mindre tilfældige artikler som jeg har gjort hidtil. Jeg regner med at forbedre koden en af dagene, så fx "5. June 2016" dømmes forkert, men jeg er i tvivl om ikke "05-06-2016" og "5 juni 2016" burde være OK. Der er vist nogle danskere, der bruger dette format. --Weblars (diskussion) 27. aug 2016, 09:39 (CEST)

Ting der mangler[redigér wikikode]

Mvh. Kartebolle (diskussion) 27. aug 2016, 17:34 (CEST)

Her er en liste over de kategorier (sporingskategorier, se Kategori:Sporingskategorier), der er nævnt i Modul:Citation/CS1/Configuration:

Måske skulle vi bare lade dem forblive på engelsk, for det skal jo alligevel være skjulte kategorier og mange af dem findes i forvejen? Jeg har kun oversat Kategori:Sider med fejl i URL, der allerede fandtes, for at undgå en dublet på engelsk. Mange af dem bliver dog nævnt i Hjælp:CS1-fejl som jeg er ved at oversætte fra no:Hjelp:CS1-feil. --Weblars (diskussion) 29. aug 2016, 16:47 (CEST)

Undertrykkelse af sprog[redigér wikikode]

Angående at "language=da/Danish/dansk" undertrykkes, mens "language=en/engelsk/English" ikke længere skal undertrykkes som nævnt ovenfor, så har jeg lavet en lille test i min Bruger:Weblars/Sandkasse2.--Weblars (diskussion) 4. sep 2016, 18:47 (CEST)

Opdatering af modul[redigér wikikode]

Til Weblars, Steenth og andre teknisk kyndige: i begyndelse af september gennemgik en:Module:Citation/CS1 og forskellige tilhørende sider en større opdatering. Det har blandt andet medført, at en bot lige nu er i fuld gang med at erstatte dead-url= og deadurl= med url-status= i de engelske artikler. Er det muligt at få ændret det danske modul tilsvarende og få en bot til at gennemføre ændringerne? --Dannebrog Spy (diskussion) 24. sep 2019, 21:28 (CEST)

Ja, så vidt jeg kan se vil det ikke være så svært at tilføje parameteren url-status. Man kan jo vælge at beholde dead-url og deadurl indtil videre. Der er flere skabeloner med dead-url og deadurl som måske i nær fremtid bliver opdateret til at bruge dette modul (fx {{cite web}} og {{kilde nyheder}}). Jeg har lige et par andre ting som jeg gerne vil bruge min tid på først.--Weblars (diskussion) 25. sep 2019, 13:31 (CEST)
Okay, for der er nemlig en del oversatte artikler, der benytter de engelske kildeskabeloner. Der sparer arbejde ved oversættelser men kan give problemer, når skabelonerne ændres. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. sep 2019, 13:34 (CEST)
Nu er parameteren url-status tilføjet, men samtidig er deadurl (dansk navn: dødtlink) bevaret, så begge kan benyttes. url-status kan sættes til 'live' eller 'ok', hvis status er i orden, og den kan sættes til 'usurped' eller 'overtaget', hvis det virker men indholdet er helt forskelligt fra det oprindelige. Standard er 'dead' eller 'død', hvis ingen status er angivet. Se evt. Bruger:Weblars/sandkasse2 --Weblars (diskussion) 29. sep 2019, 13:11 (CEST)
Jeg har stadig ikke helt fattet hvad pointen med den opdatering på en.wiki overhovedet var ... Nogen der ved det? —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. nov 2019, 20:28 (CET)

Oversættelse af kategori-navne[redigér wikikode]

Jeg synes at vi på længere sigt skal have oversat kategori-navne. Og grunden til at jeg tager det op nu og her er, at jeg har oprettet {{CS1 language sources}} og vil bruge den til kategori-tekst på sprog-kategorierne. Men inden jeg gør det færdig, vil jeg gerne omdøbe sprog-kategorierne som første trin. Det er er kun en enkelt ændring i konfiguration, som medfører at alle kategorier i Kategori:CS1 kilder på andre sprog ændres på en gang. Derefter kan kategori-tekst tilføjes og de manglede kategorier kan oprettes. Der er knap 30 kategorier, som pt. mangler, at blive oprettet.

Jeg har et forslag til navngivning af sprogkategorier: Jeg har kigget på nynorsk: Fx Kategori:CS1 finsk-language sources (fi) kaldes hos dem no:Kategori:CS1 kjelder på finsk (fi) - vi kan navngive vores kategori Kategori:CS1 kilder på finsk (fi). Ganske simpel!

Kjeldjoh har nævnt script-kategorier. Navnet pt. er Kategori:CS1 uses Japanese-language script (ja) - hvordan det gøres har jeg ikke kigget på. Og resten kan jo klares når konvertering til dette model er færdig. --Steen Th (diskussion) 12. nov 2019, 12:21 (CET)

Jeg syntes det giver god mening at ændre Kategori:CS1 finsk-language sources (fi) til Kategori:CS1 kilder på finsk (fi).
Vedr. script-kategorier har jeg ikke forstået hvorfor Kategori:CS1 uses Japanese-language script (ja) og Kategori:CS1 japansk-language sources (ja) er to forskellige kategorier.--Kjeldjoh (diskussion) 12. nov 2019, 13:01 (CET)
En lille detalje: Jeg opfater "CS1 kilder" som et sammensat ord, så jeg vil foretrække bindestreger i kategorinavnene: Kategori:CS1-kilder på andre sprog, Kategori:CS1-kilder på finsk (fi) osv. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. nov 2019, 13:13 (CET)
Jeg mener også at en bindestreg ville være godt. Til Kjeldjoh: Jeg ved ikke om det er en ordentlig forklaring, men script-kategorien bruges så vidt jeg kan se, når parameteren script-title er anvendt, læs evt. mere i Skabelon:Kilde#Titel. --Weblars (diskussion) 12. nov 2019, 16:28 (CET)
Jeg opfatter ikke "CS1 kilder", som et sammensat ord. CS1 er systemet og kilder er noget i teksten. Så vil hellere gå efter Kategori:CS1: Kilder på finsk (fi) (evt. CS1 - Kilder på finsk. Men jeg foretrækker kolon her. Omvendt er det med Kategori:CS1-fejl og Kategori:CS1-vedligeholdelse - det er observationer i CS1 sammenhæng.
Der noget bøvl med Kategori:CS1 uses Japanese-language script (ja) - også i visning. Der står "Japanese" ved visning. Der vel et problem, som skal kigges på. Og vi skal vel også ændre denne type af kategori-navne til noget dansk. Jeg har endnu ikke fundet et godt bud.
Jeg har en overvejelse om håndtering af resten. Jeg vil på et tidspunkt kigge på en liste over brugte kategori-navne i systemet, som vi kan bruge til at give et bud til oversættelse. Den liste kan, når den er færdig, bruges til danne bot-job og script til at ændre kategori-navne i konfiguration på en gang. Men der er nok nogle nogle andre diskussioner om principper om navngivning. --Steen Th (diskussion) 12. nov 2019, 17:22 (CET)
Et bud på oversættelse af kategori-navne som Kategori:CS1 uses Japanese-language script (ja) kunne være Kategori:CS1 bruger japansk skriftsystem (ja). For at ændre "Japanese" til "japansk" skal man erstatte "en" med "da" på linje 496 i Modul:Citation/CS1. --Weblars (diskussion) 14. nov 2019, 15:30 (CET)
Et godt bud. Jeg har kigget på skriftsprog, men skriftsystem kan også bruges. Det ligner vi er tæt på at kunne ændre de 2 grupper af kategorier. Mit bedste forslag er nu: [[:Kategori:CS1: Kilder på finsk (fi)]] og Kategori:CS1 bruger japansk skriftsystem (ja).
Jeg har kig på Kategori:CS1 norsk bokmål-language sources (nb) - det bør vel være bokmål og ikke norsk bokmål. --Steen Th (diskussion) 14. nov 2019, 18:19 (CET)
Ja, sproget hedder "bokmål" og ikke "norsk bokmål" ("bokmål" i Den Danske Ordbog), men jeg tror ikke at vi selv kan rette MediaWikis sprognavnetabeller. "{{#language:nb|da}}" giver "bokmål" - jeg tror at det kræver en sag i Phabricator at ændre det. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. nov 2019, 18:58 (CET)
Ifølge translatewiki (https://translatewiki.net/wiki/FAQ#Language_names) bliver sprognavnene vedligeholdt af Common Locale Data Repository (CLDR) under Unicode Consortium (http://cldr.unicode.org/) hvortil forslag om ændringer skal rettes. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. nov 2019, 19:17 (CET)
Det tung ud med ændring af bokmål. Ellers vil jeg ændre kategori-navne i inden for et par dage på de 2 første type af navne. --Steen Th (diskussion) 17. nov 2019, 10:34 (CET)
Første flytning overstået. Jeg have nogle problemer med omstillinger, som ikke skulle have været oprettet. Så blev lidt sletning bagefter. Jeg har en ide til, hvad der skal rettes til en senere runde. Derudover har jeg flytte sandkasse-moduler rundt, så navngivning er konsekvent, så man kan se forskellige imellem drift og udvikling. --Steen Th (diskussion) 17. nov 2019, 23:56 (CET)

@Steenth: Det ser ud til at navnet "norsk bokmål" som diskuteret ovenfor nu er ændret til "bokmål" i MediaWiki. Følgende er fra fejlsøgningskonsolen i et modul:

= mw.language.fetchLanguageName('no', 'da')
norsk
= mw.language.fetchLanguageName('nb', 'da')
bokmål
= mw.language.fetchLanguageName('nn', 'da')
nynorsk

Det betyder at artikler Kategori:CS1: Kilder på norsk bokmål (nb) flyttes til Kategori:CS1: Kilder på bokmål (nb) når de redigeres eller af anden grund opdateres. De fleste artikler er allerede flyttet. Nogen ide om hvor ændringen kommer fra? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 30. dec 2020, 14:30 (CET)

@Dipsacus fullonum: Jeg kender ikke omkring ændringen. Men jeg har flyttet den gamle kategori til det ny navn (med "sletning" af den nye navn), så historik flyttes med. Så der er ryddet op i ændringen. --Steen Th (diskussion) 30. dec 2020, 15:46 (CET)

Tankestreg --> bindestreg[redigér wikikode]

Det ser ud til at skabeloner med dette modul automatisk retter bindestreger til tankestreger i parametrene |page= / |pages= / |p= osv. Dette er korrekt på engelsk, men ikke på dansk, jf. RO § 57, pkt. 9. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. nov 2019, 15:58 (CET)

Ja, det gør det. Det sker også ved datoangivelser, f.eks. giver {{Kilde|title=Bogen|date=3.-5. juni 2019}} giver Bogen, 3.-5. juni 2019. . --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 21. nov 2019, 16:37 (CET)
Måske man skal have fat i Weblars eller Steenth? —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. nov 2019, 20:23 (CET)
Det er ret nemt at sørge for at bindesteg ikke erstates af tankestreg. I Modul:Citation/CS1/Date validation findes funktionen date_hyphen_to_dash, og i Modul:Citation/CS1 findes hyphen_to_dash. Man kan jo ligefrem bytte om, så tankestreg erstattes af bindestreg, så datoen "13–19 October 1999" bliver til "13-19 October 1999", se fx Sukhoj Su-33. Er der nogen der er imod det?--Weblars (diskussion) 22. nov 2019, 18:50 (CET)
Ville det være muligt at få den til automatisk at rette alle 366 engelske datoer (dvs. "1 January" til "31 December") til danske i |date= og |accessdate= og aliasser? F.eks. med en if? Så kunne problemet med engelske datoer generelt jo fjernes. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 22. nov 2019, 19:00 (CET)
Ja, det er muligt. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. nov 2019, 19:34 (CET)
Ska' vi så ik' gøre dét? —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 22. nov 2019, 19:39 (CET)
Tja. Jeg synes at det kan være et problem med manglende gennemskuelighed med "magiske" ændringer. Nogle brugere vil måske ikke forstå hvorfor der vises en anden tekst end der står i artiklens kode. Men hvis der er stemning for en sådan ændring, vil jeg gerne gennemføre den. En anden mulighed er at ændre alle engelske datoer til danske i koden med en bot. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. nov 2019, 20:07 (CET)
Ang. bot: Ja, det er en mulighed, men så skulle vi få en bot til at rette tusindvis af artikler, så det ville være en del nemmere bare at ændre i koden på dette modul. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 22. nov 2019, 20:36 (CET)
Måske en afstemning om indførelse af ændringen skal tages? —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 22. nov 2019, 20:36 (CET)
Der er ingen grund til afstemning. Det bliver foretaget mange valg uden det. Det fleste bliver besluttet ved en diskussion som her.. Jeg har allerede rettet en del artikler fra engelske til danske datoer. De dato intervaller, som jeg har fundet indtil nu, er 22 stk. Så det er ikke voldsomt mange. Og hvis er andre specialtilfælge end dem jeg har kigget på, så bør de kunne findes og rettes. Og det er bedre at få dem rettet end at ændre i koden, som vil gøre fremvisning langsommere. --Steen Th (diskussion) 22. nov 2019, 20:42 (CET)
Steen, hvad mener du om at en indføre sporingskategori, f.eks. Kategori:CS1-kilde med engelsksproget dato-angivelse, til sider med kilder med engelske datoangivelser? Det ville gøre arbejdet lettere for din bot idet kategorien kan bruges som sidegenerator. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. nov 2019, 21:44 (CET)
Jeg har ikke noget akut behov for en sporingskategori. Jeg bruger normalt et xml-dump til rettelse, hvor jeg også fanger brug af engelske datoer i andre brug af skabeloner. Jeg har i det aktuelle dump kun 47. datoer, som er kommet til. Dato-intervaller mangler jeg endnu at få ind i scriptet, men det er stadig ret få. --Steen Th (diskussion) 24. nov 2019, 11:07 (CET)

────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────

Er det med tankestreg noget nogen af jer kan rette? Jeg ville gerne have rettet det selv, men det kræver lidt mere end bare at fjerne date_hyphen_to_dash / hyphen_to_dash (f.eks. skal l. 514 og 524 i Modul:Citation/CS1/Date validation rettes). —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 24. nov 2019, 12:56 (CET)

@Steenth: Der er mange tilfælde som din bot ikke finder. Se f.eks. artiklerne Katy Perry, Adult Top 40 og Ellen DeGeneres som alle sidst er redigeret af Steenthbot 2. november i år, men som alligevel stadig har engelske datoangivelser. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. nov 2019, 14:02 (CET)
@Biscuit-in-Chief: Først skal det afklares præcist hvor vi ønsker bindestreg, og hvor vi ønsker tankestreg ved intervaller. Jeg er med på bindestreg ved sidetalsintervaller (s. 34-35) og årstalsintervaller (1963-1968) og datointervaller indenfor samme måned (3.-5. juni 2019) og månedsintervaller indenfor samme år (maj-juni 2019), men foretrækker tankestreg ved andre datointervaller (f.eks. 3. maj – 5. juni 2019, 3. maj 2018 – 5. juni 2019, maj 2018 – juni 2019). Hvad mener du om det? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. nov 2019, 14:32 (CET)
Jeg er helt enig: I de første 5 eksempler skal der være bindestreg (RO § 57, pkt. 9); i det sidste er det valgfrit, men det ser afgjort bedre ud end 3. maj 2018-5. juni 2019 (generelt prøver jeg altid bruge tankestreg hvor jeg kan slippe af sted med det Jeg dør af grin). —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 24. nov 2019, 14:42 (CET)
Jeg er også enig i Kartebolles eksempler og har eksperimenteret lidt i Modul:Citation/CS1/Date validation/sandkasse og Modul:Citation/CS1/sandkasse, men andre må gerne ændre i dem. Der er noget hjælp til regulære udtryk i Luas manual, hvor man fx kan se hvad udtryk som %d og %a betyder.--Weblars (diskussion) 25. nov 2019, 11:57 (CET)
Jeg har oprettet Modul:Citation/CS1/Date validation/testcases med testcases for de typer datointervaller som er nævnt herover. Resultaterne for disse testcases med både nuværende modulkode og sandkassemodulet kan ses i Moduldiskussion:Citation/CS1/Date validation/testcases. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 25. nov 2019, 14:27 (CET)
Nu er jeg færdig med at ændre i Modul:Citation/CS1/Date validation/sandkasse så man får det ønskede resultat i Moduldiskussion:Citation/CS1/Date validation/testcases i kolonnen Actual. Jeg har også ændret i Modul:Citation/CS1/sandkasse så sidetal vises som "s. 4-5" i stedet for "s. 4–5". Mon der er noget der mangler?--Weblars (diskussion) 2. dec 2019, 10:23 (CET)
@Weblars og Steenth: Jeg har kigget på det. På dansk skal der være mellemrum omkring en tankestreg, mens der ikke må være det omkring en bindestreg. Det betyder at der godkendes angivelser som strengt taget ikke er korrekte. Vi kan vælge at ignorerer dette, botrette og/eller finde fejlene i modulet. Jeg har en bekymring om at der bruges unødvendigt meget processortid på at tjekke datoer. Regulære udtryk er tidskrævende, og der er mange af dem omend de fleste er forholdsvist simple. Når der er kæder af typen:
if format1 then tjek_format1();
elseif format2 then tjek_format2();
elseif format3 then tjek_format3();
...
end
er det fornuftigt at tjekke for de hyppigst brugte formater først. Her bør intervalangivelserne nok komme sidst da de sjældent brugte. De danske formater, og specielt "dd. måned år" (som 4. december 2019), bør være det første der tjekkes for. Den nuveærende kode kan forbedres meget med hensyn til dette. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 4. dec 2019, 12:06 (CET)
Nu skulle mellemrum omkring tankestreger og bindestreger være rettet i modulet. Jeg har også prøvet at tjekke datoformater for de almindeligste typer først. Er der mon mere som dit skarpe falkeblik har fået øje på?--Weblars (diskussion) 7. dec 2019, 11:44 (CET)

Oversættelse af kategori-navne - anden runde[redigér wikikode]

@Weblars og Dipsacus fullonum: og andre. Jeg har lavet et udkast til oversættelse af kategorier på Bruger:Steenth/sandkasse/cs1-kategori oversættelse. Jeg prøvet at undgå oversættelse af parametre-navne. En enkelt kategori har jeg undladt at gøre ved. Jeg ved ikke om den overhovedet er relevant. Så i må gerne tjekke det efter og rette fejl. Muligvis er der noget som skal diskutteres. --Steen Th (diskussion) 19. maj 2020, 20:44 (CEST)

Fint udkast. Jeg har nogle ændringsforslag:
 • Der skal være lille begyndelsesbogstav efter "CS1-vedligeholdelse: " da kolonet ikke efterfølges af en fuld helsætning (https://dsn.dk/retskrivning/retskrivningsregler/a7-11-14/a7-11)
 • Der står "CS1-vedligeholde: " i stedet for "CS1-vedligeholdelse: " en del steder
 • "PMC embargo" bør være med bindestreg: "PMC-embargo"
 • "Uheldig url": Der er tale sider med angivelsen "url-status=unfit". Parameterværdien "unfit" er oversat til 'overtaget' eller 'uegnet' i Modul:Citation/CS1/Configuration. Kategorinavnet bør have samme oversættelse ("uegnet").
 • "Sider indholder kun henvisninger til abonnement-baseret indhold" - fjern "kun".
 • "Citation" er fejloversat til "citat" nogle steder. Ordet betyder kildeangivelse:
  • Sider med web citater med ingen URL -> Sider med web-kilder men ingen URL
  • Sider med arkivurl citater fejl -> Sider med fejl i arkivurl-angivelse
  • Sider med citater, der har blank URL'er -> Sider der har blanke URL'er som kilde
  • Sider med citater med overflødige parametre -> Sider med kildeangivelser med overflødige parametre
  • Sider med citater uden titler -> Sider med kildeangivelser uden titel
  • Sider med citater, der bruger modstridende sidespecifikationer -> Sider med kildeangivelser med modstridende sideangivelser
  • Sider med citater med hjælp af unavngivnet parametre -> Sider med kildeangivelser med unavngivne parametre
  • Sider med citater, der bruger ikke-understøttede parametre -> Sider med kildeangivelser med ikke-understøttede parametre
  • Sider med tomme citater -> Sider med tomme kildeangivelser
 • "Kategori:CS1 maint: English language specified" - koden som brugte denne kategori findes ikke længere, så kategorien kan slettes.
--Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. maj 2020, 15:59 (CEST)
Så jeg har fået dem indarbejdet i udkastet. Jeg vil bruger kopien i sandkassen til at masse rette tekst i modulet og til dannelse af bot-job. Så små rettelse må gerne direkte i den. --Steen Th (diskussion) 21. maj 2020, 10:52 (CEST)
Ændring er udført. Jeg har 3 kategorier tilbage: Kategori:CS1 maint: English language specified (har været vendt før), Kategori:CS1 errors: authorlink og Kategori:Pages using citations with old-style implicit et al. in editors. De er slettet på den engelske Wikipedia. Så det gør jeg også. --Steen Th (diskussion) 24. maj 2020, 15:46 (CEST)

ISBN[redigér wikikode]

I skabelonen til bogkilder linkes til ISBN og ikke Internationalt Standardbognummer. Det skal rettes. Hvem kan gøre det? --|EPO| COM: 16. jan 2021, 10:39 (CET)

Jeg vil gerne rette det, for jeg er alligevel i gang med dette modul.--Weblars (diskussion) 17. jan 2021, 18:03 (CET)
Linket er i Modul:Citation/CS1/Configuration. Det vil være en god ide at tjekke de andre tilsvarende link i tabellen id_handlers samtidigt. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2021, 18:30 (CET)
Tak for info, det er foreløbigt rettet i sandkassen, men jeg prøver vha. min bruger:Weblars/sandkasse2 også at løse et andet problem i øjeblikket.--Weblars (diskussion) 19. jan 2021, 01:44 (CET)