Brugerdiskussion:Ramloser/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning


Sociologisk teori[rediger kildetekst]

Læs skiltet {{Copyvio}} hvoraf det fremgår at man ikke sådan bare kan kopiere materiale fra hjemmesider, som det ser ud til at du gjorde fra http://www.kdassem.dk/undervis/samfund/sfsociologi.htm. -- Mvh PHansen 10. nov 2009, 19:37 (CET)
PS: Du skriver her at du er Steen Just. Kunne du på en eller anden måde dokumentere det, eventuelt ved at tilføje på din hjemmeside at materialet frit kan bruges og redigeres. Hvordan det skal gøres i detaljer for at være tilstrækkeligt, må du nok forhøre dig om hos en administrator.
Kunne du prøve at finde kategorier (se Hjælp:Kategorier) til dine små opslag og eventuelt om der findes tilsvarende opsalg på de andre sprog. Se hertil Hjælp:Henvisninger til andre sprog. Se også Hjælp:Stub -- Mvh PHansen 12. nov 2009, 09:48 (CET)

Hej Ramloser. Jeg har nu genoprettet din artikel, idet jeg har lagt den i Wikipedia:Støbeskeen som Wikipedia:Støbeskeen/Sociologisk teori. Dette er en relativt ny konstruktion i Wikipedia, hvor vi vil lægge artikler, der fortrinsvis er lavet af nye bidragydere, men som ikke opfylder de normale betingelser i Wikipedia. Her kan du så arbejde på at rette den til, så den overholder reglerne - spørg dig endelig for, når der er noget, du er i tvivl om.
Bortset fra det, er det største problem den tvivl, der er, om at du er identisk med Steen Just. Normal praksis er, at en person, der vil give lov til at bruge materiale frit, sender en besked om det til dansk Wikipedia. Se venligst Commons:OTRS/da. Alternativt kan du omskrive teksten, så den er tydeligt forskellig fra den side, der er brugt som udgangspunkt. Mvh. Arne (Amjaabc) 12. nov 2009, 10:21 (CET)

[ knap et år senere ]
Vil du her inden årsdagen for din artikel om sociologisk teori kunne bringe den tilbage fra støbeskeen til artikelnavnerummet, eventuelt med hjælp fra Bruger:Amjaabc?
Links:

-- Mvh PHansen 21. okt 2010, 12:51 (CEST)


Jeg havde faktisk næsten glemt den var i støbeskeen, det var vistnok den første artikel, jeg skrev, men siden er der jo kommet mange til. Så vidt jeg har forstået er det den/dem, der har krævet artiklen placeret i støbeskeen, der skal normalisere den. Ramloser 21. okt 2010, 13:17 (CEST)


Et lille tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pugilist 15. nov 2009, 23:09 (CET)

Endnu et tip

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 20. nov 2009, 23:19 (CET)


Udtryk der forældes[rediger kildetekst]

Du skal være forsigtig med udtryk som "Seneste udmeldinger" i Lærerseminarium#Afvikling og "aktuelt lukningstruede" i Læreruddannelsessteder da de jo let kan stå der længe efter at situationen har ændret sig. -- Mvh PHansen 15. dec 2009, 22:06 (CET)


Sletning af kvalitetsskabeloner.[rediger kildetekst]

Hej Ramloser, det er dårlig stil at fjerne kvalitetsskabeloner, uden at have rettet op på problemet [1]. --Med venlig hilsen Necessary Evil 22. dec 2009, 01:31 (CET)


Skabeloner[rediger kildetekst]

Hejsa, ser du er ved at prøve at lave en skabelon Whiskey. De danske "infobox", hedder infoboks "navn", og hvis du vil tage den engelske er det denne side [2] der skal kopieres over til den danske og tilrettes. Har du brug for hjælp så skriv gerne. Christian75 4. feb 2010, 11:59 (CET)

Og når du er på den engelske wiki, skal du tage det som er når du har trykket "edit this page". Det er "koden" som oversætte værdierne til en tabel
Så burde den virke - jeg kigger på den senere og indsætter nogen "if" således at alle felter ikke nødvendigvis behøves at være udfyldt. Christian75 4. feb 2010, 13:40 (CET)

Vedrørende bridge: Nu har jeg en mere præcis og omfattende artikel klar i kladdeform; men jeg mangler en oversættelse af fordeling af "bridgehænder" fra engelsk til dansk skabelon. Kan nogen hjælpe? --Ramloser 11. feb 2010, 12:13 (CET)


Artikelnavne[rediger kildetekst]

Hejsa!

Artikelnavne som Bridge (Meldeteknik) bytter om på emne og kontekst. Jeg har ikke læst artiklen, men regner med at den handler om meldeteknikken i bridge. Jeg ville derfor forvente artikelnavnet Meldeteknik, hvis det alene findes i bridge-sammenhæng. Det er det jo ikke (omend bridge nok er det område, hvor der er gjort mest ud af det), så derfor vil jeg mene, at Meldeteknik (bridge) eller Meldeteknik i bridge (evt. Meldeteknikken i bridge eller Meldeteknikker i bridge) var bedre artikelnavne. --Palnatoke 18. feb 2010, 11:58 (CET)


Interwiki[rediger kildetekst]

Hej Ramloser, tak for artiklerne om Agatha Christie krimierne. Kan jeg lokke dig til at bruge interwiki-funktionen i dine nye artikler ? Du sætter interwiki på i bunden af artiklen med eksempelvis [[en:Cards on the Table]]. Du behøver kun sætte et enkelt interwiki-link på, resten sørger botterne for. På den måde kommer der også link til den danske artikel fra de udenlandske wiki'er. --Pugilist 8. apr 2010, 13:14 (CEST)

Tak for din henvendelse. Jeg husker interwiki næste gang.--Ramloser 8. apr 2010, 14:11 (CEST)
Helt fint. - Husk i øvrigt, at vi normalt fortsætter tråden på den diskussionsside, hvor diskussionen startede. Så er det nemmere at holde kronologien. Jeg tillader mig derfor at kopiere dit svar over på din egen side. Pugilist 8. apr 2010, 14:16 (CEST)Agatha Christie Navboks[rediger kildetekst]

Hej Ramloser, Jeg håber at jeg har fået alle hendes bøger med, hvis ikke giv mig et hint, jeg hjælper gerne. --- Algiz 5. maj 2010, 13:31 (CEST)Reply[svar]


Om at rose andre[rediger kildetekst]

Hej Ramloser. Det er fint, at du vil rose en anden bruger, men jeg vil gerne henstille til, at du gør det på brugerens diskussionsside - her Brugerdiskussion:Algiz frem for Bruger:Algiz. Misforståelsen er måske forståelig, da du jo følger op på en ros i form af en barnstart fra undertegnede; du skal bare være opmærksom på, at Algiz selv har kopieret denne barnstar fra diskussionssiden, hvor jeg havde indsat den. Grundprincippet er, at brugere selv suverænt bestemmer over deres brugerside - så længe de ikke skriver noget der i øvrigt strider imod Wikipedias principper og politikker.

Jeg har flyttet din påskønnelse til diskussionssiden. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. maj 2010, 13:43 (CEST)Reply[svar]


"Misforståelsen er måske forståelig, da du jo følger op på en ros i form af en barnstart fra undertegnede". Ja det forledte mig til at tro, at jeg var på diskussionssiden --Ramloser 5. maj 2010, 14:29 (CEST)Reply[svar]

Det er bare ok. Mvh. Arne (Amjaabc) 5. maj 2010, 22:07 (CEST)Reply[svar]


Ronnie James Dio[rediger kildetekst]

Hej Ramloser. Jeg har nu fået gennemlæst lidt over halvdelen af Ronnie James Dio artiklen og rettet den lidt til, samt smidt en kommentar på diskussionssiden, hvor jeg godt kunne tænke mig at høre din mening hvis det var? :)--Christian89 7. jun 2010, 23:57 (CEST)


Gavementalitet og sletning heraf.[rediger kildetekst]

Hej Ramloser jeg har læst på Pugilists side og på slettesiden. Det forekommer mig at du ikke selv har argumenteret imod sletning. Jeg mener måske at begrebet kunne indskrives i artikelen om Lars Løkke Rasmusssen, hvis det er et begreb han har indført. Med grundlag for en artikel mener de KLN og PUGILIST at der gerne skal være basis for at skrive en flersidet artikel om hvert emne. Wikipedia er iflg. deres udvidede begreber ikke et opslagsværk men en artikelseríe. Der er jo også mange af økonomisiderne der er alt for kortfattede og en helt masse begreber som er ret lette også, hvor disse begreber bør indsættes i den sammenhæng som de hører til i og beskrives der som lidt længere artikler. Jeg tror det er derfor at den er slettet, mere end af den grund at det ikke var et ord i det danske sprog. Så kan du ikke bare skrive det ind i artikelen om Lars Løkke Rasmussen? Opgiv nu ikke. mvh--Lena Dyrdal Andersen 24. nov 2010, 23:08 (CET)


Skabelon:Dansk rock og rytmisk musik[rediger kildetekst]

Hej (du er jo også en rock'n'roller)

Kunne jeg få dig til at kigge på denne navboks for at se om du kan forbedre den?

Skabelon:Dansk rock og rytmisk musik

--Villy Fink Isaksen 13. dec 2010, 19:42 (CET)

Jeg har kigget poå den, og vil se på nogle muligheder for tilføjelser; jeg forventer snart at få Dansk Rock 1965-1978 (45 CD'er), de fleste optryk af originale LP'er (tror nok min søn giver mig den i julegave!), som kunne være et godt afsæt for at udvide artiklen.Ramloser 14. dec 2010, 08:52 (CET)


Beskrivelse af http-links[rediger kildetekst]

Hej. Kunne du ikke skrive en beskrivelse ind i http-links. WPCW tjekker om der er er nogle beskrivelse og dem sætter jeg ind. Men jeg kan se at du bidrager med mange links uden beskrivelse. --Steen Th 18. dec 2010, 15:56 (CET)

Huskeliste fra Steenth:{{cite book}}, {{cite web}} mv. Der er link til toolserver, hvor der et script til at hjælpe med at skabe en skabelon som kan kopieres over i artiklen. Men hvis bruger http-link direkte, bør være i formen Beskrivelse af side og website</nowiki>, hvis skabelon ikke bruges.


Kilder[rediger kildetekst]

Hej!

Tak for din kommentar ang. opslaget målgruppeanalyse.

Nu du selv henvender dig, så kan du lige få en bunke spørgsmål som jeg ikke har kunne finde svar på andre steder. Håber du ikke har noget imod at hjælpe en ny Wiki-skribent.

1: Hvordan laver man en kildehenvisning? Jeg kan ikke finde ud af det og jeg kan heller ikke finde en vejledning :o( 2: Hvis man ikke har nogle kilder, er det så mere velset at man helt lader være med at skrive noget?

Kh Martin

Prøv at kigge på Hjælp:Redigering#Referencer/Fodnoter. Der burde du kunne finde noget. Ellers er det jo altid en mulighed at klikke "rediger" på en artikel, der allerede har kilder angivet, og derigennem aflure koden :-) Endelig kan du altid spørge på Hjælp:Nybegynderforum. Påstande skal selvfølgelig helst være angivet med kilder, men hvis du er sikker på, at din information er korrekt er du velkommen til at indføre det i artiklen alligevel. Du kan evt. indsætte et {{km}} efter påstanden, for at gøre opmærksom på, at der mangler en kilde. Mvh. --Medic (Lindblad) 3. feb 2011, 20:34 (CET)
Hej Martin. En enkel måde at tilføje kilder på, finder du f.eks. i ugens artikel: Trelleborg (cirkelborg), som jeg har været en del inde over. Der findes også mere sofistikerede metoder, som jeg gerne lægger ind på din diskussionsside, når jeg har et kvarter i overskudstid.Ramloser 3. feb 2011, 22:15 (CET)


Demokrati[rediger kildetekst]

Hej Ramloser, jeg skylder dig at gøre opmærksom på, at jeg i artiklen om demokrati har foretaget nogle mindre rettelser i dit bidrag for derved at skabe en mere sammenhængende fremstilling. Jeg håber, at du er enig i, at de de giver en bedre forståelse og er mindre holdningsprægede end enkelte formuleringer i dit oplæg. Jeg har tilladt mig ikke at drage endegyldige slutninger med hensyn til den fortsat igangværende udvikling i Tunesien og Egypten. venlig hilsen --Rmir2 4. feb 2011, 20:46 (CET)

Hej Rmir2. Det er jo en erklæret politik på wiki, at ingen har ejerskab til artikler eller formuleringer; den er jeg totalt enig i. Hvis jeg retter tilbage til mine egne gamle formuleringer i enkelte tilfælde, er det kun, når det nye bidrag er bemærkelsesværdigt ringere. Da dine redigeringer ikke er nogen forringelse, og nogle af dem er udmærkede udvidelser, har jeg ingen indvendinger overfor det.- Men jeg kan nu ikke se, at jeg har draget endegyldige slutninger med hensyn til den fortsat igangværende udvikling i Tunesien og Egypten, det er der vist ingen, der kan p.t. / Endelig vil jeg gøre opmærksom på, at jeg er meget glad for at samarbejde om artikler på wiki, har deltaget i et par projekter, som er meget spændende, og jeg samarbejder også gerne med dig, selv om vi ikke er 100% enige i alle detaljer.Ramloser 4. feb 2011, 22:25 (CET)

Tak for dit svar. Mit problem var, at formuleringen antydede en sikker demokratisk udvikling i begge lande og afskaffelse af de autokratiske styrer. Og jeg er ikke sikker på, at udviklingen ikke ender i fx teokrati som i Iran. Må jeg ellers kvittere og sige, at dine bidrag om deliberativt demokrati og Habermas var mere end velkomne. Jeg selv var gået helt i stå i forsøget på at skrive en sammenfatning. Det skulle glæde mig, om vi også i fremtiden sammen kan virke til forbedring af artikler. hilsen --Rmir2 4. feb 2011, 22:49 (CET)


Samarbejde[rediger kildetekst]

Er interesseret i at deltage i udarbejdelse af forbedringer, der kan skabe gode artikler inden for mine interesserområder.

Specielt indenfor kunst og musik. --Villy Fink Isaksen 24. feb 2011, 18:06 (CET)
[ svar flyttet hertil fra brugersiden ]
Tak for henvendelsen. Jeg er netop gået i gang med en lang oversættelse der med mange sideartikler vil holde mig beskæftiget på det spor i mange måneder. Men hvad der måtte dukke op her som resultat et et godt initiativ, vil jeg søge at finde en rolle i på den ene eller anden måde. -- Mvh PHansen 24. feb 2011, 17:45 (CET)

Tak for henvendelsen. Jeg vil gerne deltage, hvis vi kan finde bestemte artikler at arbejde med. Da jeg har bidraget ret bredt (jvf min brugerside), er den eneste forudsætning, at vi aftaler hvilke artikler, vi udvælger. Selve tanken om mere eller mindre systematisk at tage visse artikler op til kvalitetsforbedring har min fulde tilslutning. venlig hilsen --Rmir2 25. feb 2011, 06:35 (CET)

Forslag til emne kunne være PHansens arbejde med Maleriets historie en oversættelse fra engelske wikis artikel en:History of painting, mine bidrag er at ændre røde links til blå i artiklen - jeg finder dem ved at tjekke fra den engelske artikel via interwiki links, på den måde har jeg fundet en:Negative space på dansk Negativ rum eller Det negative rum, dette bliver mit næste bidrag. --Villy Fink Isaksen 25. feb 2011, 12:53 (CET)
Det synes jeg naturligvis lyder godt. Da jeg arbejder noget langsommeligt, kommer det til at tage sin tid som jeg skrev. Hvis der dukker andet op her, vil jeg bidrage efter formåen. -- Mvh PHansen 25. feb 2011, 13:46 (CET)
Hej Ramloser. Jo jeg vil da gerne være med. Jeg har ikke en idé om hvordan vi gør det. Egentlig går jeg ind på nogen af jeres brugere en gang imellem for at se hvad I laver og så falder jeg over noget spændende bliver optaget af det også håber jeg bare at I andre går videre derfra. Jeg kigger med interesse på de artikler jeg har redigeret i om andre har gået videre med det. Men det sker kun sjældent.--Lena Dyrdal Andersen 25. feb 2011, 17:43 (CET)

---Svar til alle. Da der nu er positiv stemning for forslaget, er min idé, at vi hver udpeger tre artikler af interesse, samt hvad forslagstilleren mener, kan forbedres. Jeg vil gerne starte.

Jimi Hendrix har jeg arbejdet en del på, men jeg har ikke flere ideer til den finish, der mangler, før den kan nomineres som en god artikel. Hvis nogen af jer ville se på det, måske især noteoprydning, ville det være fint.

Artiklerne Velfærd, Velfærdsmodel, Velfærdsstat har jeg ikke arbejdet med, men disse vigtige emner kunne nok trænge til en overhaling. Til sammen svarer det nok til to artikler. Så det er mit første bud på samrabejde.Ramloser 25. feb 2011, 18:50 (CET)

Jeg har oprettet en lille oversigt i form af en skabelon {{Velfærd}} -- Mvh PHansen 27. feb 2011, 09:56 (CET)

Projektside

Vil det ikke være en god ide at lave en projektside hvor man kan følge arbejdet og foreslå nye artikler eller temaer der skal arbejdes med. Jeg vil mene at dette vil lette dette samarbejde, ang. nye emner bør de nok foreslåes med passende mellemrum, så der er tid til at arbejde. --Villy Fink Isaksen 10. mar 2011, 19:22 (CET)

Jeg er helt med på Villys ide, hvem opretter den, og hvad skal den hedde?Ramloser 10. mar 2011, 19:31 (CET)

Jeg foreslår: "Flere interessante gode artikler" ... men det har jeg aldrig prøvet at oprette og jeg har fået en del jobs så.... Jeg har forsøgt at få artikelen Grønlands historie godkendt som lovende men det er mærkeligt nok ikke lyskkedes endnu. Har i stedet været ved at godkende andre folks lovende artikler som lovende artikler for at sætte lidt fut i det.--Lena Dyrdal Andersen 13. mar 2011, 14:46 (CET)
Jeg er stoppet på projektet: Wikipedia:WikiProjekt 365 ! Derfor hvis vi skal starte et andet projekt skal det være uden stramme tidsrammer og med løs tilknytning. Man kan vel forestiller enkelte emner/temaer som man ikke bidrager til. Jeg synes denne ide her er god, med at forbedre emner/temaer. Men hvem løber det igang. --Villy Fink Isaksen 27. mar 2011, 18:11 (CEST)
Ok, så prøver jeg at "løbe igang"Ramloser 27. mar 2011, 18:41 (CEST)
Hvis du laver et udkast/kladde i en sandkasse feks Bruger:Ramloser/projektudkast kigger vi andre sikkert forbi og hjælper med input. --Villy Fink Isaksen 27. mar 2011, 18:58 (CEST)
Jeg er startet med en projektbeskrivelse her : Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde1 - du kan sakse og stjæle alt det du vel. --Villy Fink Isaksen 31. mar 2011, 19:04 (CEST)

Valg[rediger kildetekst]

Måske skulle vi kigge på Skabelon:Valg og de tilhørende emner? --Villy Fink Isaksen 26. aug 2011, 16:48 (CEST)

En god ide, som vi kan beskæftige os med i weekenden.Ramloser 26. aug 2011, 21:18 (CEST)


Venstresocialisterne findes stadigvæk![rediger kildetekst]

Lad venligst være med at tilbagerette. http://www.venstresocialisterne.dk/ Anders 30. mar 2011, 23:32 (CEST)


[Kilde mangler][rediger kildetekst]

Sovjetunionen indgik en seperatfred med Tyskland i slutningen af 2. verdenskrig. En ny historisk opdagelse?Dysse 10. aug 2011, 21:48 (CEST)

Gosh, en slåfejl. Tak for, at du gjorde opmærksom på det. Ramloser 11. aug 2011, 10:46 (CEST)


Fejlplaceret indlæg?[rediger kildetekst]

Hej!

Denne ændring var på Landsbybrøndens diskussionsside, men jeg synes ikke den ligner en diskussion af Landsbybrønden. Var det din mening at skrive et brøndindlæg? Brønden i sig selv er jo en plads for diskussion, så dens diskussionsside må vel være til metadiskussion.. --Palnatoke 22. okt 2011, 21:40 (CEST)

Jo, det ligner en fejlplacering; men jeg kan ikke redigere i landsbybræøndens hovedside.Ramloser 23. okt 2011, 10:24 (CEST)
Det burde du kunne. --Palnatoke 23. okt 2011, 11:21 (CEST)

Manfred Mann[rediger kildetekst]

Der skal nok ryddes op på balancen mellem Manfred Mann og Manfred Mann's Earth Band - for eksempel sådan at førstnævnte kommer til at handle om manden og sidstnævnte om hans band(s). Der vil så sikkert også blive noget oprydning i forhold til indgående links. --Palnatoke 23. dec 2011, 07:39 (CET)

Hvis det skal være helt rigtigt vel 3 artikler: 1. Manfred Mann (person) 2. Manfred Mann (band) 3. Manfred Mann's Earth Band.
Hvordan er muligheden for at gendanne Mick Rogers (sanger og guitarist i Earth Band; jeg vil gerne udbygge den, hvis den bliver gendannet; det er klart en fejl, at den er betegnet ikke notabel.Ramloser 23. dec 2011, 07:46 (CET)
Jeg har gendannet og sat {{notabilitet}} på, så vi kan tage diskussionen på diskussionssiden. --Palnatoke 23. dec 2011, 07:53 (CET)

Tak for tilbudet om teknisk bistand. Hvorfor virker fremgangsmåden med at oprette en fodnote og navngive den i øverste felt og i nederste felt kopiere den eksterne linkadresse ikke? BirgerHost

genvej[rediger kildetekst]

http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Skabeloner/Brugersider#Velkomst-tekst_og_henvisning_til_sandkassenKommentar ønskes[rediger kildetekst]

Hej Ramloser, Da du har udtryk tvivl om, hvorvidt jeg bør være administrator, vil jeg gerne bede dig om, at kommentere på Wikipedia:Landsbybrønden/Fratagelse af administratorrettighed. Med venlig hilsen Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail)

Om oprettelse af diskussioner på Landsbybrønden[rediger kildetekst]

Hej Ramloser

Jeg kan se, at du lige har oprettet en ny diskussion som underside til Landsbybrønden. Det er helt korrekt, men man skal også sørge for at linke til den fra selve Landsbybrønden, så andre også kan se den, efter at den er forsvundet ud af listen over seneste ændringer. Derudover skal selve undersiden have en overskrift og kategoriseres. Jeg har gjort det alt sammen nu. Så må vi bare at dit indlæg kan få andre til at "spille med". ;) --Dannebrog Spy 23. feb 2012, 23:54 (CET)

Hej Spy. Tak for tippet; der er ændret noget i upload til brønden, siden jeg sidst oprettede en artikel der.Ramloser 24. feb 2012, 08:18 (CET)

Velfærd mm.[rediger kildetekst]

Hej Ramloser! Jeg kan se du har skrevet meget på velfærdsstaten. Det er rigtig godt. Måske er det lidt dødens pølse men nogle gange kan jeg godt lide at tænke på at vi kan ændre verden ved at give den ny viden. Jeg synes det er så svært at overskue hvordan de offentlige ydelser har udviklet sig gennem tiden. Jeg har prøvet at afhjælpe det lidt men det er noget trælst noget. Men jeg mener det kunne ændre Danmark hvis vi kunne beskrive udviklingen bedre. Og også beskrive hvordan de enkelte velfærdsudgifter er. Tjah... tænkte på at oprette det som projekt men skrev det istedet her. mvh --Kinna (diskussion) 2. apr 2012, 22:29 (CEST)

Hej Kinna (diskussion)

Tak for din hilsen; jeg har prøvet at pynte lidt på velfærdsartiklerne samt oprettet og senere udbygget velfærdsstaten i Danmark Et samarbejde om at gøre disse artikler endnu bedre, ville være fint. Vi kunne måske starte med grundartiklen velfærd og derefter tuilpasse de øvrige artikler. God påske. Ramloser (diskussion) 4. apr 2012, 08:46 (CEST) - ok--Kinna (diskussion) 5. apr 2012, 21:16 (CEST)

Runeforsker?[rediger kildetekst]

Hej Steen!

Her kalder du Finn Rasmussen for "forsker". Er han det? Når jeg ser på http://finse.dk, ligner han nu mest af alt en amatør (intet galt i det, det er bare noget andet).. --Palnatoke (diskussion) 19. jun 2012, 09:53 (CEST)

Forårskonkurrence[rediger kildetekst]

Den vil jeg da sikkert gerne være med i, men jeg ved bare ikke, hvad den går ud på. Har du et link? Mvh. --Sten Porse (diskussion) 12. jan 2013, 22:46 (CET)

Hej Sten. Her er det:

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Ramloser/for%C3%A5rskonkurrence_2013

.Ramloser (diskussion) 13. jan 2013, 07:47 (CET)

Vær opmærksom i dine redigeringer[rediger kildetekst]

Hej Ramloser. Vil blot lige gøre dig opmærksom på, at du nok prøve at holde øje med hvad du sletter, hvis der er redigeringskonflikt. Jeg havde påført en kommentar til Wikipedia:Sletningsforslag/Mellemkrigstiden i Tyskland, som du slettede i din iver for at komme med din kommentar. Var sikkert ikke med vilje, men vil blot lige påpege det. Ha en fortsat god aften. mvh Tøndemageren (diskussion) 12. feb 2013, 22:47 (CET)

Der var på min skærm ingen redigeringskonflikt registreret; jeg har derfor ikke kunnet se, at jeg skulle have slettet noget som helst, men beklager, hvis det er sket. Versionshstorikken tyder på, at der er sket en konflikt, men ikke hvordan; undskylder, hvis det er min fejl --Ramloser (diskussion) 12. feb 2013, 23:01 (CET)

Diskussion:Operation Serval[rediger kildetekst]

Hej Ramloser

Jeg ser, at du er uddannet i historie og dermed har faglige kompetencer inden for kildeanalyser. Kan jeg få dig til at give dit besyv med til diskussionen vedrørende artiklen Operation Serval? Konkret drejer det sig om uoverensstemmelser af kildeanalyser i forbindelse med denne artikel. Disse uoverensstemmelser fremgår af Diskussion:Operation Serval under afsnittet "Kriminelle grupper". Mit ærinde er at få vished om. i hvilken udstrækning disse kilder kan anvendes i konteksten. Med venlig hilsen --Kontoreg 20. apr 2013, 00:39 (CEST)

Hej Kontoreg Jeg har læst den omfattende debat på siden Diskussion:Operation Serval igennem. Det er en meget krævende opgave at give en fyldestgørende vurdering af alle aspekter. Som et foreløbigt svar vil jeg anføre, at en FN resolution er et retsligt bindende dokument, hvor begrebsanvendelsen må antages at være velovervejet. Betegnelsen "kriminel" betyder derfor uden diskussion "en handling, der er strafbar ifølge gældende lov". Ramloser (diskussion) 20. apr 2013, 21:34 (CEST)

Hej Ramloser, jeg takker for din tid. Jeg er rystet over, at FN-kilderne bliver forkastet i diskussionen. Generelt anser jeg det for et stort problem, at der ofte ikke foretages kompetente kildeanalyser. Det er med denne baggrund, at jeg havde foreslået hjælp fra personer som dig, en person med faglig baggrund, eftersom situationen er fastlåst. Tilbage står en uløst redigeringskrig, der venter på an afgørelse baseret på konsensusprincippet, der øjensynligt ikke vil blive baseret på et kompetent grundlag, men det er jo vilkårene her i Wikipedia ikke sandt. --Kontoreg 20. apr 2013, 23:32 (CEST)


Lovende artikler[rediger kildetekst]

Hej Ramloser. Jeg kan se, at du har valgt at afslå Helle Thorning Schmidt som lovende artikel. Dine argumenter er sådan set i orden, men jeg fornemmer, at der her på da:wiki generelt skal mere til, for at især artikler om (danske) politikere vedtages som lovende, så de kan påbegynde deres videre færd op i kvalitetssystemet. Når jeg nominerer artikler til LA, er det ud fra de gængse LA-kriterier. Dvs. at der er tale om en allerede læseværdig artikel, som først og fremmest er i stand til (potentielt) at blive forbedret til en god artikel inden for en overskuelig fremtid gennem brugersamarbejde. Der er naturligvis rum til et vist skøn mht. realistiske forbedringsmuligheder, men essensen må være, at LA-artikler på ingen måde er perfekte (lige som GA-artikler heller ikke er det), men at det vurderes, at artiklen på sigt el. inden for en overskuelig fremtid kan nomineres til GA. Er det disse kriterier, du har lagt til grund for dit LA-afslag eller har du mere ambitiøse krav til artikler om (danske) politikere? Tag gerne et kig på artiklens diskussionsside, hvor jeg opfordrer til, at der oprettes en huskeliste, så det fremgår klart, hvor overliggeren er placeret. De bedste hilsner --Morten Haagensen (diskussion) 20. apr 2013, 17:41 (CEST)

Hej Morten. Jeg mener ikke, at jeg stiller større krav til artikler om politikere end til andre emner. Det er naturligvis forskellige problemer, der rejser sig, når vi taler om en aktuelt aktiv politiker (her endog en statsminister) og et emner, hvor der ikke sker så meget nyt løbende. Mht. artiklen om Helle Thorning Schmidt er der tre problemer:

1) Mangel på ensretning af de sproglige formuleringer - den bærer meget præg af dag-til-dag tilføjelser 2) Manglende balance/ prioritering i afsnittene 3) Mange kilder/henvisninger er til korte artikler i dagspressen.

Men hvis nogen (du?) orker at skrive den igennem, så den bliver mere sammenhængende, er jeg da positiv overfor en nominering, selv om mange meget bedre artikler ikke har opnået denne status.--Ramloser (diskussion) 20. apr 2013, 21:14 (CEST)

1864[rediger kildetekst]

Hejsa!

Jeg kan se at du har bidraget væsentligt til bl.a. 2. Slesvigske Krig og London-konferencen (1864), som er delemner i Edit-a-thon 1864, der afholdes lørdag den 8. juni på Rigsarkivet. Du er mere end velkommen til at deltage. Hvis du ikke kan den dag, kan du på arrangementets diskussionsside komme med forslag til områder, som fagfolk og wikipedianere kan uddybe. Hvis du har tid på dagen, men det er et problem at deltage fysisk, kan du deltage i snakken via IRC. --Palnatoke (diskussion) 7. maj 2013, 20:14 (CEST)Reply[svar]

London-konferencen (1864) har jeg stort set egenhændigt stået for, både på dansk og engelsk wiki, mens det er meget lidt, jeg har bidraget til 2. Slesvigske Krig. Hvilket tidsrum taler vi om?; det er ikke umuligt, at jeg kan deltage, men det afhænger af tidspunktet.--Ramloser (diskussion) 7. maj 2013, 21:49 (CEST)Reply[svar]
Nå, jeg har kigget på det; jeg deltager gerne fra ca. 9.30 til 17.00. Skal man tilmelde sig formelt eller er dette nok?--Ramloser (diskussion) 7. maj 2013, 22:50 (CEST)Reply[svar]
Jeg har tilmeldt mig her.--Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. maj 2013, 22:53 (CEST)Reply[svar]
Tak Villy; jeg har nu fundet linket og tilmelder mig; det bliver hyhggeligt at møde dig.--Ramloser (diskussion) 7. maj 2013, 22:55 (CEST)Reply[svar]

Forårskonkurrence[rediger kildetekst]

Jeg har sendt mail til dig tre gange (senest i går aftes) via funktionen "E-mail til denne bruger" under værktøj. Jeg håber, at du har fået min seneste besked, eller må du lige skrive, hvordan jeg ellers skal kontakte dig.Mvh. Toxophilus (diskussion) 10. jun 2013, 11:04 (CEST)

OK. Jeg checker min post igen, har ikke fundet noget så langt. -.-Ramloser (diskussion) 10. jun 2013, 11:27 (CEST)

Buki Yamaz[rediger kildetekst]

Hej

Tak for sidst, rart at hilse på dig.

Noget nyt om Buki Yamaz med eller uden bindestreg? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. jun 2013, 20:39 (CEST)

I lige måde; desværre har min gode ven mistet pladen!!--Ramloser (diskussion) 11. jun 2013, 22:07 (CEST)