Diskussion:Kendte aarhusianere

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvem er kendte og hvad er listens formål?[rediger kildetekst]

Hvad er formålet med listen? Hvem afgør, hvem der er kendte? Der er for nyligt slettet en lignende liste uden nævneværdig diskussion, se Wikipedia:Sletningsforslag/Danske republikanere. Hvorfor er listen ikke sammenfaldende med Kategori:Personer fra Aarhus og opfylder kategorien ikke bedre behovet for at finde artikler fra Århus? Er der nogen grund til ikke at slette listen? --Madglad (diskussion) 6. jun 2017, 15:39 (CEST)

Artiklen strider mod listenormen, da den ikke kan afgrænses naturligt, for hvor sætter vi grænsen for, hvem, der skal med? Hvis listenormen skal overholdes, bør hosstående artikel slettes.
- Sarrus (db) d. 6. jun 2017, 16:07 (CEST)
Man må antage at alle århusianere, der har en artikel på Wikipedia, er kendte. Dermed er kategorien også en god afgrænsning. --Madglad (diskussion) 6. jun 2017, 18:40 (CEST)
Det er vel bare de sædvanlige notabilitetskriterier der gælder. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 6. jun 2017, 18:41 (CEST)
Også min antagelse. --Madglad (diskussion) 6. jun 2017, 19:21 (CEST)

Sletningsforslag: Kendte aarhusianere

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Kendte aarhusianere er en kildeløs liste, som burde være dækket ind af en kategori.

Bruger:Palnatoke — det er en af dine.

Har åbnet en diskussion på Brønden: Wikipedia:Landsbybrønden/Kendte bysbørn og kendte elever. -Pugilist (diskussion) 8. feb. 2024, 11:17 (CET)[svar]
Konklusion:
Der er konsensus om sletning – og om, at det sidste ord ikke er sagt i diskussionen om lignende lister i artikler. Brandsen (diskussion) 13. feb. 2024, 03:41 (CET)[svar]