Diskussion:Kendte aarhusianere

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

  Hvem er kendte og hvad er listens formål?[rediger kildetekst]

  Hvad er formålet med listen? Hvem afgør, hvem der er kendte? Der er for nyligt slettet en lignende liste uden nævneværdig diskussion, se Wikipedia:Sletningsforslag/Danske republikanere. Hvorfor er listen ikke sammenfaldende med Kategori:Personer fra Aarhus og opfylder kategorien ikke bedre behovet for at finde artikler fra Århus? Er der nogen grund til ikke at slette listen? --Madglad (diskussion) 6. jun 2017, 15:39 (CEST)

  Artiklen strider mod listenormen, da den ikke kan afgrænses naturligt, for hvor sætter vi grænsen for, hvem, der skal med? Hvis listenormen skal overholdes, bør hosstående artikel slettes.
  - Sarrus (db) d. 6. jun 2017, 16:07 (CEST)
  Man må antage at alle århusianere, der har en artikel på Wikipedia, er kendte. Dermed er kategorien også en god afgrænsning. --Madglad (diskussion) 6. jun 2017, 18:40 (CEST)
  Det er vel bare de sædvanlige notabilitetskriterier der gælder. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 6. jun 2017, 18:41 (CEST)
  Også min antagelse. --Madglad (diskussion) 6. jun 2017, 19:21 (CEST)