Wikipedia:Anmodning om botassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Wikipedia:Botformidlingen)
Spring til navigation Spring til søgning
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genveje:
WP:AOB
WP:BF
Disambig bordered fade.svg "WP:AOB" omdirigeres hertil. Det kan være du ledte efter Wikipedia:Anmodning om botstatus eller Wikipedia:Ansøgning om bureaukratstatus.

På denne side kan du bede om assistance fra en bot. Det kan være ens rettelser af mange sider, tilføjelse af skabeloner og meget andet. Hvis du vil have din egen bot, kan du finde hjælp på Hjælp:Bots.

Forespørgsler om botassistance (bot requests)[redigér wikikode]

Herunder kan du skrive din anmodning. Husk en overskrift.

Fiks af formateringslæk[redigér wikikode]

Af en eller anden grund er EeveeSylveons signatur begyndt at "lække" sin formatering til al efterfølgende tekst som derved farves pink. Så vidt jeg kan se er der ikke blevet ændret noget fra EeveeSylveons part, så der må have været ændret noget i MediaWiki eller lign. Jeg går ud fra at strengen "[[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon''']]" tidligere blev fortolket som at "font"-tagget skulle stoppe ved ]], men at det efter ændringen nu fortsætter indtil der kommer et "/font"-tag, hvilket vel teknisk set er den korrekte måde for computeren at læse det.

Der er en del sider der er påvirkede, så jeg anmoder om at en bot finder alle forekomster af signaturen vha. Speciel:WhatLinksHere/Bruger:EeveeSylveon, finder alle dem der mangler et "/font"-tag (eg. [[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon''']]) og udskifter dem med [[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon'''</font>]] (mener min kode er korrekt, det har i hvert fald virket alle steder jeg har prøvet manuelt, men en mere teknisk kyndig skal nok lige verificere). -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 19. apr 2018, 23:17 (CEST)

Jeg har rettet det i hans signatur nu, og da han sjældent skriver andet end en påsættelse af testskabeloner etc, er problemet ikke så stort som man kunne tro. Det er ret begrænset hvad ES skriver af diskussionsindlæg. Du kan se at min rettelser på hans diskside verificerer din påstand ;-)
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 19. apr 2018, 23:58 (CEST)
Vil det give nytte, hvis jeg selv opretter en botkonto, der fikser problemerne? Det er jo trods alt mig selv, der er skyld i alt det her. Mvh. EeveeSylveon 20. apr 2018, 07:45 (CEST)
Jeg tror at jeg fik fat i de fleste problemer. Problemet opstod den 3. august, da ES skiftede navn.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 07:47 (CEST)
Til Bruger:Rodejong - er du blevet en bot?
Til InsaneHacker - jeg har talt lidt 1.500 steder, som skal rettes. Det er en rimelig overkommelig opgave teknisk, men det tager 4-5 timer køre bot-kørsel - så det kan jeg have passet ind og det kan godt være, at jeg gør det i weekenden. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 07:53 (CEST)
Til Steen Th: Næ! Jeg er ikke blevet en bot! Er det forbudt at rette fejl?
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 07:59 (CEST)
En har vurderet at det er bedst at rette det som et bot-job. Så din masse-rettelse var i den sammenhæng en dårlig træk. Men du må have godt tid til den slags. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 08:03 (CEST)
Hvorfor er det en dårlig træk Steen Th?
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 08:12 (CEST)
Til Rodejong - det er svært diskuttere med dig, når du ikke forstår kritik af dig. Det vil jeg ikke bruge mere tid på.
Til InsaneHacker og EeveeSylveon - jeg har scriptet bot-job klar og jeg har testet det af. Det er et spørgsmål for at finde et tidspunkt at starte jobbet på. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 09:35 (CEST)
Steenth: Er det for meget forlangt at spørge om en forklaring når man bliver beskyldt for at lave en dårlig træk, når man udelukkende vil hjælpe at rette op på de steder den giver problemer? Det mener jeg ikke. Og det er lidt for nemt at feje det af banen ved at sige at jeg er svær at diskutere med. Jeg spurgte blot efter en forklaring. Så svært er det vel heller ikke? Hvis du ikke har lyst til at diskutere med mig, så lad være med at komme med beskyldninger. Når du sparker en bold mod mig, må man også kunne klare at den bliver sparket tilbage. Ikke sand? For resten, no hard feelings!
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 11:12 (CEST)
@Rodejong: Mit fokus er at håndtere bot-anmodningen og ikke have uendelige diskussion med dig, fordi ikke kan aflæse, hvad jeg fortæller dig. Hvis du ikke kan forstå det, så må nogen give dig en ufrilig en pause igen.. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 12:33 (CEST)
Rolig nu begge to. Rodejong forsøger faktisk bare at hjælpe. En række diskussioner blev farvede på grund af det her problem, så det har været helt naturligt at foretage et indgreb, så siderne blev læselige igen. InsaneHacker og undertegnede har også haft fat i enkelte sider, før sagen her blev oprettet. Signaturen er imidlertid indsat på hundredevis af sider. Og når det er så mange sider, der skal ændres, bør man overlade det til en bot. Ved manuelle ændringer bliver overvågningslister og listen over seneste ændringer nemlig nemt oversvømmede. Ændringer med bot er derimod skjulte. --Dannebrog Spy (diskussion) 20. apr 2018, 13:18 (CEST)
Yes check.svg Gjort Jeg har udført opgaven. --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 11:13 (CEST)

Huskeliste[redigér wikikode]

Skabelonen {{huskeliste}} er blevet tilføjet til {{Milepæle}}. Derfor ønskes en sletning af {{huskeliste}} fra de diskussionssider, hvor {{Milepæle}} allerede er påsat. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. apr 2018, 20:45 (CEST)

Jeg kigger på det. --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 23:34 (CEST)
@Tøndemageren: Jeg har rettet det igennem, som jeg kunne. Så der er en liste af sider, som bør kigges igennem i hånden:
Første gruppe er 9 sider, der er ikke blevet rettet af bot af forskellige årsager: Diskussion:Attila, Diskussion:FC Vestsjælland, Diskussion:Fotosyntese, Diskussion:George Patton, Diskussion:Inuitter, Diskussion:Jan Ullrich, Diskussion:Mikojan-Gurevitj MiG-21, Diskussion:Oslo og Diskussion:Rumænien.
Og her er en overskrift til huskelisten, som bør kigges igennem Diskussion:Abbey Theatre, Diskussion:American Airlines' flynummer 77, Diskussion:Brock (adelsslægt), Diskussion:Danmarks førindustrielle bebyggelse, Diskussion:Deinosuchus, Diskussion:Georges Simenon, Diskussion:Jan Ullrich, Diskussion:Jazz, Diskussion:Kristian Erslev, Diskussion:L'enfer et moi, Diskussion:Måvens og Peder, Diskussion:Texas og Diskussion:Ørestadsbanen.
Ellers var der 556 sider, som både have Milepæle og Huskeliste i sidste database-dump. Så de fleste er blevet rettet. --Steen Th :(diskussion) 26. apr 2018, 12:11 (CEST)
Fantastisk Steen. Jeg kigger de sider igennem som du nævner. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2018, 12:18 (CEST)

Opdatering af ErIkke-skabelon[redigér wikikode]

Jf. Skabelondiskussion:ErIkke vil jeg høre om der er en bot der vil ændre {{ErIkke}} til {{ErIkke (gammel)}} på Brugerdiskussionssiderne. --Kjeldjoh (diskussion) 11. sep 2018, 11:39 (CEST)

Det er både {{ErIkke}} og {{Erikke}}, som jeg gerne vil have ændret til {{ErIkke (gammel)}}. Samt {{VelkommenErIkke}}, {{VEI}} og {{Velikke}}, som jeg gerne vil have ændret til {{VelkommenErIkke (gammel)}}. Samt {{VelkommenErIkkeIP}}, {{VEIP}} og {{VelikkeIP}}, som jeg gerne vil have ændret til {{VelkommenErIkkeIP (gammel)}}. Det gælder for navnerum=Brugerdiskussion. Ping Dipsacus fullonum og Steenth. --Kjeldjoh (diskussion) 21. sep 2018, 11:36 (CEST)
Nu er der lagt arbejde i at opdatere skabelonen {{ErIkke}}, så ville det være rart hvis der er en bot det kunne hjælpe med at gennemføre ændringen. Ping Dipsacus fullonum, Steenth og SimmeD.--Kjeldjoh (diskussion) 1. okt 2018, 13:12 (CEST)
Problemet med det job - det er pæn stort, så jeg skal have sat en del tid af til det. Og jeg har fokus på andre ting for øjeblikket. Så kan godt tage nogle uger før jeg kigger på. --Steen Th (diskussion) 1. okt 2018, 13:46 (CEST)
Ja, det er pænt mange steder der skal ændres. Men tak for at du ser på det.--Kjeldjoh (diskussion) 1. okt 2018, 13:52 (CEST)

Crystal Clear action apply.png Udført - Så er opdateringen gennemført. Jeg håber at jeg har fundet dem alle. --Kjeldjoh (diskussion) 30. nov 2018, 15:05 (CET)

Rette dmoz.org til dmoztools.net[redigér wikikode]

Vi har omkring 150 eksterne henvisninger til http://dmoz.org, der ikke virker længere, se f.eks. linket i Flyvende bil. Hvis en bot erstatter "[http://dmoz.org" og "[http://www.dmoz.org" med "[http://dmoztools.net", så virker linket igen. Se også artiklen DMOZ. Se f.eks. denne rettelse.--Weblars (diskussion) 19. okt 2018, 11:46 (CEST)

Det kunne være ide, at ændre til at bruge {{dmoz}}. Derudover har enwiki valgt at linke til Curlie, hvor redigering af de data, er flyttet hen. --Steen Th (diskussion) 19. okt 2018, 12:16 (CEST)
Ja, {{dmoz}} er en god idé. Jeg kan se at din bot allerede har været igang. Tak for det. Nu mangler kun disse omkring 40 stykker. https://curlie.org bygger vist på dmoz, men bliver løbende opdateret, så den er ikke længere lig dmoz.org. Man kunne måske i stedet oprette {{curlie}} og benytte den for nye eksterne henvisninger i fremtiden.--Weblars (diskussion) 20. okt 2018, 09:35 (CEST)
enwiki har omdøbt skabelon til Template:Curlie. Andre har kun ændre url og tekst. Jeg synes vi kunne ændre det på samme måde.
Ellers er resten er af forskellig art, hvor det er lettere at rette det i hånden. --Steen Th (diskussion) 20. okt 2018, 12:19 (CEST)

Bruger:Rodejong/Signatur[redigér wikikode]

Kan en bot erstatte alle forekomster af {{Bruger:Rodejong/Signatur}} med {{subst:Bruger:Rodejong/Signatur}}, da der et eller andet sted (jeg kan ikke huske hvor) står at sådanne signaturskabeloner ikke tillades? På forhånd tak. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // D-mail ] 21. dec 2018, 22:51 (CET) (ping Bruger:Steenth)

Inden nogen går igang. Der er noget forbud imod det? Er der skrevet noget ned? --Steen Th (diskussion) 23. dec 2018, 12:40 (CET)
Der står noget om det på Wikipedia:Signér indlæg på diskussionssider. --Dannebrog Spy (diskussion) 23. dec 2018, 13:10 (CET)
Jeg synes ærlig talt bare, vi skal lade det ligge som et monument over en besværlig tid. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 23. dec 2018, 17:16 (CET)
Lad bare støvet lægge sig tungt over det, mens julesneen daler ... Pugilist (diskussion) 23. dec 2018, 18:05 (CET)
Enig i at det bare kan passe sig selv, jeg har imidlertid skrivebeskyttet skabelonen så en snu vandal ikke kan forstyrre projektet ved at ændre den. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 23. dec 2018, 18:47 (CET)
Godt. Så vil jeg henlægge det, selvom det burde ske, hvis brugeren var aktiv. Hvis bliver nødvendig at rette det, så gør vi det på det tidspunkt. --Steen Th (diskussion) 26. dec 2018, 21:59 (CET)

Afvikling af Skabelon:*fs[redigér wikikode]

Skabelon:*fs bør afvikles, da den ikke er nødvendig i moderne funktioner af Firefox (som den blev lavet specifikt til) er deprecated på enwiki, og faktisk giver bullets, der ser forkerte ud (de ligger for langt til venstre), mens de almindelige fungerer fint. Det drejer sig om lidt over 400 steder, hvor {{fs}} skal erstattes af *. Se denne tråd. Kranix (diskussion) 3. jan 2019, 19:43 (CET)

Okay, jeg ser på det. --Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2019, 08:06 (CET)
Yes check.svg Gjort --Kjeldjoh (diskussion) 4. jan 2019, 09:10 (CET)

Kursiveret titel[redigér wikikode]

Hej. Er der mulighed for at tilføje {{Kursiveret titel}} til alle artikler i alle underkategorier i Kategori:Album, dvs. med undtagelse af de syv artikler, der ligger i den overordnede kategori?

Det samme ønskes egentlig for alle film i Kategori:Film, men her er flere underkategorier, hvis artikler ikke bør kursivereres, f.eks. Kategori:Biografer, så een anmodning ad gangen. Tak for forhånd. --Morten1997 (diskussion) 26. mar 2019, 22:39 (CET)

Jeg vil foreslå et alternativ og starter med film. Alternativet er at udnytte at der er infoboks på de fleste film. Jeg har i sandkasse-versionen af {{Infoboks film}} tilføjet den linje, som muliggøre at infoboksen viser titel i kursiv. Jeg har kigget på enwiki, hvor det er i brug. De film, som mangler infoboks, kan mange fange på listen Bruger:Steenth/lister/artikler med filmlinks uden infoboks - det kunne også være rart kigge på listen Bruger:Steenth/lister/film med infoboks uden skabelon filmlinks ved samme lejlighed....
Samme tilføjelse kan foretages på {{Infoboks album}} og {{Infoboks single}} - jeg kigger på lister, hvor infoboks mangler. Der er ca. 1000 artikler med albums, som mangler infoboks-boks. Der er også nogle artikler med {{Infoboks album}}, hvor det vises sammen med kunster og gruppe - de skal ikke være i kursiv. Her skal man tilføj en parameter, som forhindre det. --Steen Th (diskussion) 12. apr 2019, 16:32 (CEST)
Hvis det kan lykkes, lyder det som en bedre ide. --Morten1997 (diskussion) 12. apr 2019, 16:40 (CEST)
Jeg har tilrettet både {{Infoboks film}} og {{Infoboks album}}, så der er kursiv titel på de artikler, som bruger de infobokse. Der er et par artikler: Storm (band) og Shy'm, hvor infoboksen er sat længere nede i teksten, hvor jeg har slået kursiv fra. Og jeg har en liste over de artikler med albums, hvor infoboks mangler: Bruger:Steenth/lister/albums uden infoboks
Ellers ligner at opgaven nu er omvendt. At fjerne Skabelon:Kursiveret titel der hvor infoboksen gøre det. --Steen Th (diskussion) 13. apr 2019, 11:37 (CEST)

Reparation af døde links[redigér wikikode]

Hej. Er det muligt at få ændret følgende links, som er døde, til arkiverede udgaver:?

Det vil være en stor fordel, i stedet for at jeg skal til at pløje flere hundrede (tusinde?) artikler igennem manuelt.

På forhånd tak. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 22. maj 2019, 07:09 (CEST)

Dette spørgsmål er tidligere blevet rejst i denne debat: Wikipedia:Landsbybrønden/Automatisk bot-kildearkivering og rejst af Bruger:Metalindustrien. Der var opbakning til at gøre det. Men ingen tog opgaven til sig og fik det gjort. For der er et helt system til at håndtere det, som kun skal aktiveres for at sættes igang. Det er spørgsmål at en melder sig til det håndtere det praktiske med at samle opbakning igen og får det formidlet videre til den, som kan håndtere det. --Steen Th (diskussion) 22. maj 2019, 09:17 (CEST)

Gravsted.dk[redigér wikikode]

Hej. Er det muligt at få en bot til at indsætte {{Gravsted.dk}} i eksterne henvisninger-afsnittet på de artikler, hvor der er indsat en værdi for gravsted.dk på wikidata men intet link i artiklen? På forhånd tak Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 22. maj 2019, 08:47 (CEST)

Jeg synes ikke jeg efter tre måneder har fået noget svar på min anmodning. Er der vel ikke nogen, som kan hjælpe? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 15. aug 2019, 21:29 (CEST)
@Christian Giersing: Den opgave er svært at lave. Så i stedet har jeg lave en liste over de sætter, hvor {{gravsted.dk}} mangler: Bruger:Steenth/lister/gravsted.dk skabelon mangler. --Steen Th (diskussion) 16. sep 2019, 15:28 (CEST)

Grønbjerg[redigér wikikode]

På forhånd tak. --|EPO| COM: 15. aug 2019, 15:43 (CEST)

Det ser ud til at det er blevet udført.--Kjeldjoh (diskussion) 16. aug 2019, 09:23 (CEST)

Kategori:Singer-songwritere[redigér wikikode]

En række artikler findes i begge overkategorier "Sangere" og "Sangskrivere". De bør flyttes til underkategorien "Singer-songwritere". Både artikler, som er inddelt i nationalitet og ikke er. --|EPO| COM: 14. sep 2019, 12:02 (CEST)

Det er nok en dårlig ide at gøre automatisk. Begrevet Singer-songwriter dækker dem, som primær skriver til sig selv... Men mange af dem, som jeg har kigget på, passer ikke til den defintion. Men jeg har lavet en liste - Bruger:Steenth/lister/sangere og sangskrivere - som kan bruges til at tjekke dem. --Steen Th (diskussion) 15. sep 2019, 09:02 (CEST)

Fjerne komma i datoer[redigér wikikode]

Jeg har tænkt mig at opdatere {{cite web}}. Efter opdateringen vil der komme fejlmeldinger, hvis skabelonens parametre ikke er udfyldt rigtigt, fx Hjælp:CS1-fejl#Tjek datoværdier. Jeg har opdaget, at der mange steder står "date=14. december, 2011" eller "accessdate=14. december, 2011". For at undgå fejlmeldinger efter opdateringen skal datoen rettes til "14. december 2011" (kommaet slettes). Er det noget en bot kan hjælpe med? Jeg har allerede selv rettet en hel del manuelt.--Weblars (diskussion) 10. okt 2019, 09:09 (CEST)

Jeg har kørt en bot-runde for at at fikse det problem. Men jeg kan se en del i Kategori:CS1 errors: dates af andre problemer, hvor nogle kunne klares med bot. Fx datoer i formattet 01.01.2019. Så jeg kigge på om jeg kan gøre mere. --Steen Th (diskussion) 10. okt 2019, 12:12 (CEST)
Tak, det er en stor hjælp. Du må meget ændre 01.01.2019 til 01-01-2019. Den havde jeg ikke set. Der findes også mange [[2019-01-01]] og [[1. januar]] [[2019]], hvor wikilink skal fjernes, så det bliver til 2019-01-01 og 1. januar 2019. Det gør ikke noget, at botten retter i andre skabeloner end cite web, fx cite news, fordi de nok også skal opdateres på et tidspunkt. --Weblars (diskussion) 10. okt 2019, 18:02 (CEST)
@Weblars: Jeg har arbejdet videre med det. Komma-datoer, manglede punktum og engelsk sproget månedsnavne, samt enkelte andre småproblemer er blevet rettet. Nu er det blevet svært at finde store klumper at rette, da det enten er få tilfælge eller andre uregelmæssigheder. Fx parameternavn ikke er engelsk eller dansk, men en af alternative parametrenavne. Link i datoer vil jeg ikke gøre noget ved. Risikoen, for at det bliver brugt, er meget høj. Punktum til streg har medført at url'er er blevet ændret pga. det også matcher det - så man skal passe på.. --Steen Th (diskussion) 3. nov 2019, 10:29 (CET)

Simpel rettelse i en stribe artikler[redigér wikikode]

Jeg har opdaget, at der i en række artikler med titlerne "XX ved OL" er skrevet '[[Vinter-OL 2014|2014 Sotsji]]', se fx Algeriet ved OL. Her skal 'Sotsji' ændres til 'Sotji', som byen hedder med officiel dansk translitteration. Det burde være en simpel bot-opgave. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. nov 2019, 19:37 (CET)

Crystal Clear action apply.png Udført i de artikler, der henvises til i Skabelon:Nationer ved OL. Er der nogen, der er overset?
- Sarrus (db) d. 17. nov 2019, 11:08 (CET)
Jeg er sikker på, at det er i orden, for dem jeg har tjekket er i hvert fald ok. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. nov 2019, 21:35 (CET)

Guldborgsund[redigér wikikode]

Autoriseret stednavn skrevet forkert: Guldborgsund → Guldborg Sund. --|EPO| COM: 11. dec 2019, 11:30 (CET)

Dette vil ikke være let at få en bot til at rette, da Guldborgsund skrives i et ord, når der er tale om Guldborgsund Kommune, men i 2 ord når der er tale om Guldborg Sund. Så jeg tror man er nød til at gå alle artiklerne igennem manuelt.--Kjeldjoh (diskussion) 17. dec 2019, 16:01 (CET)
Jeg forstår godt din tanke. Men kan kunne rette [[Guldborgsund]] til [[Guldborg Sund]]. Det burde jeg have præciseret i mit første indlæg. Jeg beklager. --|EPO| COM: 17. dec 2019, 16:13 (CET)
Jeg er også kommet til samme konklusion. Pywikibot retter alle forekomster på siden. Og her bøvlet at navnet på kommunen (og andre navne) ikke skal ændres. Jeg kigger på et script, som kan bruges til at analysere forekomster af Guldborgsund... Men det tager tid. Men jeg har taget nogle artikler og rettet med Speciel:Hvad linker hertil/Guldborgsund. --Steen Th (diskussion) 17. dec 2019, 16:47 (CET)

Månekrater-artikler[redigér wikikode]

Der er omkring 500 artikler, der alle har de samme 7 fejl i referencerne (nogle fejl optræder flere gange i samme artikel). Det kan vist ret nemt rettes med en bot. Jeg har som eksempel rettet det i en enkelt artikel i denne redigering. Jeg regner med at det vil fjerne over halvdelen af siderne i Kategori:CS1 errors: external links.

 • "på http://lunar.arc.nasa.gov/ The Lunar Prospector Website, NASA Ames Research Center"
  • afkortes til "The Lunar Prospector Website, NASA Ames Research Center"
 • "fra http://planetarynames.wr.usgs.gov/ Astrogeology Research Program, U.S. Geological Survey"
  • afkortes til: "Astrogeology Research Program, U.S. Geological Survey"
 • "fra http://www.astrosurf.com/ Portail de l'Astronomie en France af Patrick Chevalley og Christian Legrand"
  • afkortes til: "Portail de l'Astronomie en France af Patrick Chevalley og Christian Legrand"
 • "fra http://www.astrolink.de/"
  • afkortes til: "www.astrolink.de"
 • "fra http://pages.infinit.net/noxoculi/ Nox Oculis"
  • afkortes til: "Nox Oculis"
 • "fra http://host.planet4589.org/astro/lunar/ Lunar Nomenclature"
  • afkortes til: "Lunar Nomenclature"
 • "title=[http://adsabs.harvard.edu/abs/1999M&PS...34...25T Mineralogy of the lunar crust: Results from Clementine]"
  • ændres til: "title=Mineralogy of the lunar crust: Results from Clementine |url=http://adsabs.harvard.edu/abs/1999M&PS...34...25T"

På forhånd tak for for hjælpen.--Weblars (diskussion) 16. dec 2019, 22:51 (CET)

Yes check.svg Gjort @Weblars: Så er det ordnet. Der er kun et månekrater tilbage, som skal rettes i hånden. Plus at jeg ændre den sidste forslag til ændring, så den matcher med andre url'er, som matcher det format. --Steen Th (diskussion) 4. jan 2020, 23:10 (CET)

Skabelonproblematik[redigér wikikode]

Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Danmarksserien for herrer blev det besluttet at omdirigerer den ene skabelon til den anden. Er det muligt at lave en botgennemgang, hvor man sørger for de steder hvor begge skabeloner er nævnt, at fjerne Skabelon:Danmarksserien for herrer? Tøndemageren 24. dec 2019, 09:00 (CET)

Yes check.svg Gjort --Steen Th (diskussion) 26. dec 2019, 16:44 (CET)
Fantastisk - tak for det Steen. Tøndemageren 26. dec 2019, 18:05 (CET)

Kommune- og regionsreformerne i Norge[redigér wikikode]

Der er mange ændringer efter Kommune- og regionsreformerne i Norge som med fordel kan bottes, som diskuteret på Hjælp:Teknisk_forum#Flytning_af_kategorier. Hvis ellers der der er enighed om om navngivningen (?), tror jeg, som en start, at nedenstående er klar:

- Nico (diskussion) 12. jan 2020, 15:17 (CET)

Så er der et par mere:

- Nico (diskussion) 15. jan 2020, 18:04 (CET)

- Nico (diskussion) 17. jan 2020, 18:05 (CET)

Jernlegeringer[redigér wikikode]

En legering er en forbindelse mellem et metal og et andet stof. At vi så har Kategori:Jernforbindelser‎ og Kategori:Jernlegeringer‎ er derfor dobbeltkonfekt. Lad os beholde den sidste med det tekniske navn og få flyttet indholdet fra førstnævnte derover. --|EPO| COM: 30. jan 2020, 13:16 (CET)

Nej, en jernforbindelse er en kemisk stof hvori der indgår jern. Disse er ikke legeringer. Tilsvarende er en jernlegering ikke en jernforbindelse. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 30. jan 2020, 19:19 (CET)

Rettelse af flertydige links til partikelfilter[redigér wikikode]

Kan jeg få en bot til at rette de fleste (hvis ikke alle) links til partikelfilter til dieselpartikelfilter? Da jeg har flyttet siden, se begrundelse i flytteloggen. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 13. feb 2020, 19:19 (CET)

@Christian Giersing: Næsten gjort. Jeg kunne ikke afgøre hvilken type der er tale om for Renault Kangoo II, Dobbeltdækkerbus og Linje 5A. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. feb 2020, 10:35 (CET)

Oversigt over botter[redigér wikikode]

Denne oversigt er ikke komplet. For at se en komplet oversigt over botter, klik her.

I øjeblikket kører følgende botter på dansk Wikipedia:

Følgende botter er stadigvæk registrerede, men har ikke foretaget ændringer længe, og deres funktioner kan derfor være ophørte. For en oversigt over alle registrerede botters seneste aktivitet, se https://tools.wmflabs.org/meta/stewardry/dawiki?bot=1.

Derudover var der tidligere også en hel del brugere fra andre sprogvarianter, som kørte en bot på dansk Wikipedia for at opdatere interwikilinks, indtil denne opgave blev overført til Wikidata.