Wikipedia:Anmodning om botassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Wikipedia:Botformidlingen)
Jump to navigation Jump to search
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genveje:
WP:AOB
WP:BF
Disambig bordered fade.svg "WP:AOB" omdirigeres hertil. Det kan være du ledte efter Wikipedia:Anmodning om botstatus eller Wikipedia:Ansøgning om bureaukratstatus.

På denne side kan du bede om assistance fra en bot. Det kan være ens rettelser af mange sider, tilføjelse af skabeloner og meget andet. Hvis du vil have din egen bot, kan du finde hjælp på Hjælp:Bots.

Forespørgsler om botassistance (bot requests)[redigér wikikode]

Herunder kan du skrive din anmodning. Husk en overskrift.

gravsted.dk[redigér wikikode]

Kan jeg få en bot til at erstatte alle forekomster af {{gravsted.dk navn|…}} til {{gravsted.dk|…}}, når nu der på Skabelon:Gravsted.dk navn står at den er forældet, og at {{gravsted.dk}} bør benyttes i stedet? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. jan 2016, 11:58 (CET)

Jeg vil gerne være uenig at {{gravsted.dk navn}} er forældet - det er en brugers holdning. Det er normalt at tilføje navn til navnet til skabelon, hvor det er eksterne links. --Steen Th (diskussion) 1. jan 2016, 12:05 (CET)
Derudover er den ikke overhovedet forældet - skabelonen er kun omdøbt og koden fra den oprindelige er kopieret tilbage og det teksten som beskriver som forældet. --Steen Th (diskussion) 1. jan 2016, 12:18 (CET)
Jeg har ændret skabelonen til en omstilling, så der ikke er 2 skabloner med samme funktion. --Steen Th (diskussion) 13. jan 2016, 17:47 (CET) Yes check.svg O.K.


Indsættelse af {{Dødt link}} på en række kildeangivelser i en række artikler i Kategori:Children of Bodom og underkategorier[redigér wikikode]

Hej alle, der findes en række (ret så omfattende) artikler om Children of Bodom på dansk Wikipedia, og en rigtig stor del af dem er underbygget af kilder fra det gamle "Murder Archives", der desværre er lukket nu, og opkøbt af domænehajer. Da det stadig til tider er muligt at finde noget i webarkiverne skal alle de kilder have påsat {{Dødt link}}, men det er et hulens arbejde at gøre manuelt, da der er så mange så jeg tænkte på om det var muligt at få en bot til det?

Kort sagt er det alle henvisninger, der starter med [http://www.endlesswar.net/ eller [http://www.scythes-of-bodom.com/, som skal erstattes med {{Dødt link|url=(den pågældende url)}}, mens den oprindelige titel på henvisningen bliver stående ved siden af. Så eksempelvis

<ref>[http://www.scythes-of-bodom.com/site.php?go=alexi&lang=en Alexi Laiho-biografi] på Scythes of Bodom</ref>
bliver til
<ref>{{dødt link|url=http://www.scythes-of-bodom.com/site.php?go=alexi&lang=en}} Alexi Laiho-biografi på Scythes of Bodom</ref>

Er dette ladesiggørligt? Artiklerne der skal have behandlingen ligger alle i kategori:Children of Bodom eller underkategorier heraf. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. mar 2016, 10:09 (CET)

Yes check.svg Gjort --Cgt (diskussion) 10. mar 2016, 17:07 (CET)
Virkelig? For det ser f.eks. ikke ud til at være gjort på fodnote 1 på Are You Dead Yet? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 22. mar 2016, 14:18 (CET)

Hjælp til at indsætte kategorier på en række sider[redigér wikikode]

Hej, jeg prøver at få konverteret {{salmonsens}}, {{DBL}}, {{DBL2}} og {{DBL3}} til reelle 'fejlskabeloner' (altså til artikler der hører under Kategori:Kvalitetsoffensiven, snarere end kildeangivelser. I den sammenhæng har jeg brug for at nogen kan botte kildekategorierne manuelt ud på alle artiklerne med skabelonerne, sådan så kategori og skabelon bliver fuldstændigt adskilte. Er der nogle der kan hjælpe med processen, som jeg har beskrevet nærmere her? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 8. apr 2016, 13:17 (CEST)

Der er dårlig ide. DBL2 og DBL3 er henvisningsskabeloner, som DBL og Salmonsens enlig burde også være. Jeg synes hellere vi skulle gå efter at få en skabelon til forældret sprog med tilhørende kategori, som kan fjernes når artiklen er gennemskrevet. Det er en bedre metode. --Steen Th (diskussion) 23. apr 2016, 21:48 (CEST)

Flytning af kategorier "Flyulykker"[redigér wikikode]

Der har været et flytteforslag om flytning af Kategorier om Flyulykker til "Kategori:Flyulykker og -hændelser". Der er imidlertid rigtig mange underkategorier på land og på årstal, så hvis en bot kunne håndtere det, ville det være fint. Der skal også ændres kategori i katagorien (Kategori:Flyulykker i 1989 skal således ikke blot over i Kategori:Flyulykker og -hændelser i 1989, men skal også flyttes fra Kategori:Flyulykker efter årstal til Kategori:Flyulykker og -hændelser efter årstal.

Tilsvarende skal Kategori:Transportulykker, Kategori:Kernekraftulykker, Kategori:Mineulykker, Kategori:Luftfartsulykker og Kategori:Jernbaneulykker (med underkategorier) også flyttes.

Kan det bottes ? Der er næppe nogen, der orker at rydde det op manuelt. --Pugilist (diskussion) 10. maj 2016, 10:59 (CEST)

Jeg tager i første omgang Kategori:Flyulykker. Jeg kan se Kategori:Transportulykker, Kategori:Kernekraftulykker, Kategori:Mineulykker, Kategori:Luftfartsulykker og Kategori:Jernbaneulykker vil kræve lidt tid at kigge på dem også. --Steen Th (diskussion) 12. maj 2016, 10:45 (CEST)
Takker. - Det er ret omfattende, men vi må bare tage det hen ad vejen. --Pugilist (diskussion) 12. maj 2016, 15:23 (CEST)

Kvalitetskategorier[redigér wikikode]

Der er en del indsatte {{WPFodbold|klasse=Stub}}, hvor det er skrevet med lille s, som derfor vises som rødt. Jeg går ud fra man kan få en bot til at skrive dem alle med stort? TherasTaneel (diskussion) 12. jul 2016, 17:02 (CEST)

Jeg er ved at kigge på den. Samtidig tager jeg lignede tilfælge, når jeg er igang. --Steen Th (diskussion) 15. jul 2016, 16:08 (CEST)
Yes check.svg Gjort Så er der ryddet op i det emne. --Steen Th (diskussion) 15. jul 2016, 21:41 (CEST)

Rettelse af dødt eksternt link[redigér wikikode]

Hej folkens. Linket https://www.folksam.fi/sites/default/files/krocksakerhet_testresultat.pdf er blevet ændret til https://www.folksam.fi/sites/default/files/media/Dokument/Testresultat/hur_saker_ar_bilen_2015_testresultat.pdf. Kunne jeg få en bot til at rette alle forekomster af førstnævnte til sidstnævnte samt opdatere hentedatoen? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 13. jul 2016, 17:31 (CEST)

@Opel-Mogens: Det ser ud til, at begge links fører samme sted hen, så det er ikke nødvendigt at lave noget om.
- Sarrus (db) d. 14. jan 2017, 11:46 (CET)

Rettelse af skilletegn[redigér wikikode]

Jeg har opdaget, at enkelte skabeloner i Kategori:OL efter land infoboks skabeloner bruger forkerte skilletegn mellem OL'erne i parametrene "sommer_deltagelser" og "vinter_deltagelser", idet de bruger {{,}} frem for {{·}} - se fx Skabelon:Infoboks olympiske lege Storbritannien. Det må en bot nemt kunne rette op på (jeg kan skrive algoritmen, men ikke afvikle den - bot-land er sort for mig!). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 25. aug 2016, 07:10 (CEST)

Du skriver "enkelte". Naturligvis kan en bot pløje hele kategorien igennem efter {{,}}, men jeg har en "søg og erstat"-knap i øverste højre hjørne af redigeringsvinduet. Om den er der, blot fordi jeg er logget ind, eller om jeg på et tidspunkt har tilføjet den, ved jeg ikke. Uanset hvad - hvis det blot er enkelte skabeloner, og vi ved præcis hvilke, er det nok hurtigere at gøre det med søg og erstat. --Palnatoke (diskussion) 25. aug 2016, 08:11 (CEST)
Jamen, det er netop det, der er humlen. Jeg ved ikke hvilke, det er. Der er over 200 skabeloner, og i en stikprøve har jeg fundet et par stykker ud af ca. ti. Bortset fra det, havde jeg faktisk aldrig lagt mærke til søg og erstat-knappen ... Man lærer nyt hele tiden! --Arne (Amjaabc) (diskussion)

Flytning af skabelonerne Hvor, Hvorfor og Hvornår[redigér wikikode]

Jeg søger botassistance, fordi der ved disse 3 skabeloner om passager der behøver uddybning ikke er noget spørgsmålstegn indeholdt, men der er i alle andre der er udformet som et kort spørgsmål.

Jeg går ud fra det kun skaber forvirring og derfor tænker jeg de bør flyttes til henholdsvis Hvor?, Hvorfor? og Hvornår?. Jeg går også ud fra, at der er mange steder hvor navnet skal ændres og derfor har jeg brug for hjælp af en bot til at få dem flyttet.

Der er et overblik over alle skabelonerne her (øverst): https://da.wikipedia.org/wiki/Kategori:Artikler_hvor_enkelte_passager_beh%C3%B8ver_uddybning

Mvh Mads Haupt (diskussion) 29. aug 2016, 06:38 (CEST)

Mon ikke bare skabelonerne skal have have nyt navn, hvis der ikke er konsistens mht. navngivning af skabelonerne? I den forbindelse vil der normalt blive oprettet omdirigeringer. Og så skal skabelonerne skal vel have ændret indhold, hvis de ikke viser et spørgsmålstegn. Det virker lidt overflødigt at sætte en robot til at rette i artiklerne, eller har jeg misforstået noget? --Madglad (diskussion) 29. aug 2016, 07:14 (CEST)
Nu har jeg flyttet skabelonerne, så de har spørgsmålstegn i lighed med de andre. --Palnatoke (diskussion) 29. aug 2016, 07:49 (CEST)
Svar til Madglad:
Jeg tror det er nøjagtig samme procedure om man kalder det ændring af navn eller flytning til en anden destination. To måder at sige det samme på. Jeg valgte bare at skrive det på wikipediansk (det sprog/de ord og udtryk der bruges på Wikipedia)
Jeg ved ikke, hvordan omdirigeringer virker i forhold til skabeloner, men jeg har en ide om, at skabelonerne ikke virker gennem en omdirigering. Men jeg kan selvfølge ikke vide det.
Skabelonerne bruges til artikler, hvor enkelte passager behøver uddybning.
Skabelonerne viser et spørgsmålstegn, det er kun navnet der er "skævt".
Jeg har undersøgt en af skabelonerne og der var der omkring 40 artikler og det bliver for meget at skulle rette dem enkeltvis. Derfor søger jeg botassistance.
Mvh Mads Haupt (diskussion) 29. aug 2016, 17:17 (CEST)
@Mads Haupt: Alt virker vel nu som det skal, efter Palnatokes ændring af skabelonnavnene? --Madglad (diskussion) 29. aug 2016, 17:53 (CEST)
Det ser sådan ud. Jeg tænker vi går ud fra det er i orden. :)
Mvh Mads Haupt (diskussion) 29. aug 2016, 23:37 (CEST)

Gravsted.dk[redigér wikikode]

Hej.

Er det muligt at få en bot til at redigere alle forekomster af {{Gravsted.dk}} og {{Gravsted.dk navn}}, så alle parametrene udfyldes på basis af den linkede biografi på gravsted.dk, hvis oplysningerne findes? Et eksempel kan ses her: Flemming Jørgensen. Dette skulle gerne gøre Kategori:Gravsted ej angivet en hel del mindre.

Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. sep 2016, 15:05 (CEST)

Jeg har ikke oplysning om gravsted. Så det er ikke muligt pt. --Steen Th (diskussion) 10. sep 2016, 09:37 (CEST)

Konvertering af årstal før vor tidsregning/før Kristi fødsel[redigér wikikode]

Nogle steder, f.eks. her, er der en del henvisninger til årstalsartikler, der slutter på f.v.t.; de er røde, fordi de relevante artikler slutter på f.Kr.; f.eks. henvises der til 64 f.v.t., men artiklen hedder 64 f.Kr. Problemet er sikkert ikke stort, men det er omvendt lidt omstændeligt at tjekke hvert årstal igennem på hele wiki. Derfor vil jeg høre, om nogen robotkyndige vil lave en kørsel, der enten opretter omridigeringssider fra alle X f.v.t. til X f.Kr. eller alternativt ændrer alle henvisninger fra X f.v.t. til X f.Kr.? På forhånd tak for hjælpen. Vh. --SorenRK (diskussion) 8. sep 2016, 12:12 (CEST)

Jeg synes ikke at de korrekte angivelser med f.v.t skal ændres. Men bot-oprettelse af omdirigeringer er en god ide. Mvh. Kartebolle (diskussion) 8. sep 2016, 12:18 (CEST)
Det synes jeg heller ikke. Er det noget sted besluttet at anvende f.Kr i stedet for det religionsneutrale f.v.t.? --Madglad (diskussion) 8. sep 2016, 12:28 (CEST)
Jeg har 2 muligheder - det kommer på Wikipedia:Henvisninger som måske er skrevet forkert - det vil jeg gøre - så bliver det synlig.
Danne omdirigeringer - det kan jeg gøre som næste trin. Men om det skal løbende? Den kan vi tage op senere.
Der i sidste database-dump 47 stk. XX f,v,t, - et overkommelig antal. --Steen Th (diskussion) 8. sep 2016, 22:49 (CEST)
Yes check.svg Gjort Jeg har tilføjet til Wikipedia:Henvisninger som måske er skrevet forkert] og dannet omdirigeringer. --Steen Th (diskussion) 10. sep 2016, 09:35 (CEST)
Herligt. Tak! Vh. SorenRK (diskussion) 10. sep 2016, 11:18 (CEST)

Likning til artiklen Den store sovjetiske encyklopædi[redigér wikikode]

I adskillige artikler har vi kilder af typen: <ref name="encyklopædi">Den store sovjetiske encyklopædi: [http://bse.sci-lib.com/article030168.html Dnepr], hentet 30. juli 2015 {{ru sprog}}</ref>. Efter at vi har fået artiklen Den store sovjetiske encyklopædi, ville det være fint at få linket til [[Den store sovjetiske encyklopædi]]. Jeg håber en bot kan klare det? mvh Per (PerV) (diskussion) 1. dec 2016, 22:21 (CET)

Hvis det kan lade sig gøre at botte dette, skal det jo nok være ''[[Den store sovjetiske encyklopædi]]'', altså i kursiv? mvh Per (PerV) (diskussion) 1. dec 2016, 22:31 (CET)
For lige at simplificere det: "Den store sovjetiske encyklopædi" forekommer også i selve teksten, så det er vel alle forekomster, der skal wikilinkes.
For lige at komplicere det: "Store sovjetiske encyklopædi" forekommer også uden "den". Stavemåden "sovjettiske" forekommer også. Og man kan forestille sig alle kombinationer af store og små begyndelsesbogstaver. Og nogle gange vel allerede markeret med kursiv og måske også allerede markeret som link? Det drejer sig slønsmæssig om omkring 60 forekomster, der skal behandles, tror jeg. --Madglad (diskussion) 1. dec 2016, 23:10 (CET)

Hjælp til fokusmåned[redigér wikikode]

Hvis vi skal have noget gang i den allerede hensygnende fokusmåned, har vi brug for at få noget input. Det plejer Palnatoke at tage sig af, formodentlig med bot. Måske kan en anden bot hjælpe til snarest muligt.

Der er behov for at finde alle røde links i hierarkiet med rod i Kategori:New York City og smide dem ind i Wikipedia:Fokusmåned/Januar 2017. Jeg kan godt levere en algoritme for opgaven, men jeg har mistet min kodelicens for mange år siden :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 3. jan 2017, 20:21 (CET)

@Amjaabc: Jeg vil gerne give det et forsøg. --Cgt (diskussion) 5. jan 2017, 18:57 (CET)
@Amjaabc: Jeg har genereret listen og indsat den på projektsiden. --Cgt (diskussion) 6. jan 2017, 18:01 (CET)
Super! --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jan 2017, 18:07 (CET)

Skabeloner der skal erstatte Magiske Ord[redigér wikikode]

MEDDELELSE: Future of magic links

I slutning af 2017 ville de følgende magiske ord udfases fra mediawiki: RFC, PMID og ISBN
Jeg har derfor oprettet følgende skabeloner (som skal erstatte disse magiske ord):
{{RFC}} {{PMID‎}} {{ISBN}}
Da det er for meget at gøre manuelt spørger jeg jer om en af jer kan gøre det med en BOT Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  9. jan 2017, 13:53 (CET)

Skabelon:Infoboks fodboldspiller[redigér wikikode]

Nu spørger jeg, mest fordi jeg ikke ved om det kan lade sig gøre. Men er det muligt, at konverter de infobokse hvor klub/landsholdsstats er skrevet som "| klubber = [[Middlesbrough F.C.|Middlesbrough]]<br />[[Sunderland A.F.C.|Sunderland]] | kampe(mål) = 212 {{0|00}}(197)<br />{{0}}61 {{0|00}}(54)" kan skrives som "|clubs 1 = [[Middlesbrough F.C.|Middlesbrough]] |caps1=212 | goals1=197| clubs2= [[Sunderland A.F.C.|Sunderland]] |caps2=61 |goals2=54" ved brug af bot, eller skal det gøres manuelt på alle artiklerne? mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jan 2017, 12:53 (CET)

Det kan gøres, men jeg vil lidt usikker på hvor nemt eller svært det er. Men det ser ud til at dreje sig om mere end 3000 skabeloner, så jeg vil undersøge det nærmere. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 28. jan 2017, 13:49 (CET)
Det er nemlig på en del artikler, så tak fordi du gider. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. jan 2017, 14:01 (CET)
Selvom Tøndemageren desværre har valgt at holde en pause, er disse redieringer stadig ønskværdige. Jeg håber, det kan lade sig gøre, selvom det er en større mængde materiale, og de måske ikke er ligetil. Mvh --Morten1997 (diskussion) 1. feb 2017, 09:49 (CET)
Hej Bruger:Dipsacus fullonum. Hvad er status på dette? Mvh --Morten1997 (diskussion) 13. feb 2017, 15:54 (CET)
Undskyld forsinkelsen, jeg har været optaget af andre ting. Jeg har nu på kigget på de scripts som følger med programmet Pywikibot. Jeg fandt ikke nogen scripts som kan bruges til denne opgave uden en del ændringer, og da jeg hverken er særlig fortrolig med Python eller Pywikibots interne struktur, kan jeg desværre ikke påtage mig denne opgave. Personer med indgående kendskab til disse ting vil sandsynligvis kunne gøre det. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. feb 2017, 05:36 (CET)
Det går. Tak, fordi du trods alt brugte tid og kræfter på det. --Morten1997 (diskussion) 14. feb 2017, 14:25 (CET)
Måske Phansen eller Steenth kender noget til det, eller ved hvem der ved noget? mvh Tøndemageren (diskussion) 14. feb 2017, 16:32 (CET)
Hej har prøvet at lave et script som bruger pywikibot, kan du tage et kig her og sige mig om ændringerne er udført korrekt? Hvis det er, så skal jeg lige ha' finpudset koden og oprettet en bot konto til scriptet.--NivlekDaDisk. 23. feb 2017, 20:44 (CET)
@NivlekDa: Det virker rigtigt :) En fordel er hvis det kan strækkes ud til at tage landshold med også? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 23. feb 2017, 21:41 (CET)
Så tror jeg det er ved at virke, jeg har tilføjet landshold, og nogle af træner og ungdomshold parametrene lignede nok, til at de også kunne tages med. Det kommer til at køre over NivlekDaBot når/hvis den får botstatus. Jeg kører den nok på 100 artikler af gangen i starten, for at fange begynderfejl.--NivlekDaDisk. 24. feb 2017, 21:56 (CET)
Jeg har fulgt med, og synes det ser rigtigt godt ud :D Men eksempelvis denne redigering har kun taget ungdoms og træner og rettet? Bare lige for at høre om der er helt styr på det? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 24. feb 2017, 23:41 (CET)
Jep, det har jeg set. Jeg glemte at teste en ny tilføjelse inden jeg kørte bot-test's, jeg tror det er fikset nu. Jeg kører bare botten på artiklerne igen, når bot status er godkendt, så ordner den det selv.--NivlekDaDisk. 25. feb 2017, 13:19 (CET)
Fantastisk - tak for hjælpen. Jeg er dog i tvivl om det er gjort helt rigtigt endnu. Eksempelvis har den ikke konverteret klubberne hos Per Røntved. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. feb 2017, 18:45 (CET)
Tak, det havde jeg ikke set. Jeg tror jeg holder lidt igen med at køre den, til jeg har fundet en pålidelig måde at genkende værdierne i kampe(mål) og lignende (det er det der går galt). Det er frustrerende tæt på at virke :) --NivlekDaDisk. 27. feb 2017, 20:59 (CET)
Yes check.svg Gjort Så tror jeg det lykkedes at få alle artiklerne konverteret.--NivlekDaDisk. 24. mar 2017, 06:11 (CET)

Wikipedia page with obscure country or subdivision[redigér wikikode]

Hej, der er åbenbart sket en ændring på enwiki, så Skabelon:Geobox bruger | coordinates = {{coord|40|51|00|N|03|57|00|E|region:ES|display=title}} i stedet for som tidligere | lat_d = 56 | lat_m = 15 | lat_s = | lat_NS = N | long_d = 4 | long_m = 37 | long_s = | long_EW = W Den viser stadig koordinaterne korrekt, men indsætter en grim fejlkategori i bunden af artiklen: Kategori:Wikipedia page with obscure country or subdivision. Kan en bot ændre det (137 artikler) , eller måske en ændring af skabelonen, eller måske begge dele. Jeg vil sætte stor pris på assistance her. - Nico (diskussion) 16. feb 2017, 10:41 (CET)

Jeg har foreløbig oprettet kategorien som en skjult kategori så det ikke skæmmer de enkelte artikler. Jeg vil kigge lidt på selve problemet, men kan ikke love noget. Skabelon:Geobox er et mareridt med 3000 linjer skabelonkode foruden et antal underskabeloner. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. feb 2017, 11:24 (CET)

Tak, det er så vidt jeg kan se også hovedproblemet. Geobox er meget omfattende, og overgår også min skabelonkompetance, jeg holder mig mest til små oversættelser. Den er imidlertid en smart løsning når man oversætter artikler f.eks om floder og andre naturområder fra en.wiki, så enhver forbedring er velkommen. - Nico (diskussion) 16. feb 2017, 11:33 (CET)

Jeg ved ikke om det hører hjemme her, men, iøvrigt forsvinder det link, eller hvad det hedder, til "Kort" øverst i artiklen, ved siden af Koordinater: 55°31′41″N 13°43′01″E, som vi havde før. Er det bevist, eller en fejl. Jeg synes det fungerede godt før! mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2017, 12:01 (CET)

Mystisk, det gør det ikke på min maskine - Nico (diskussion) 16. feb 2017, 12:09 (CET)

Øv, er det noget med mine browserindstillinger? Jeg har ikke meget forstand på det. Det var det der "Kort", ordet altså, der åbnede et Open Street Map øverst i artiklen, når man klikkede på det, uden at man forlod artiklen! Jeg ved ikke, om jeg forklarer så det er forståeligt? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. feb 2017, 12:24 (CET)

Ja, - det er også det jeg snakker om, så det må nok være noget i dine indstillinger. - Nico (diskussion) 16. feb 2017, 13:37 (CET)

Fejlen er rettet med ændringer i 2 skabeloner: Special:Diff/8914788 og Special:Diff/8914798. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. feb 2017, 16:48 (CET)

Mange Tak :-) - Nico (diskussion) 16. feb 2017, 17:08 (CET)

PS. Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:ISO 3166 code er en konsekvens af mit arbejde med denne fejl. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 16. feb 2017, 17:37 (CET)

Geodatastyrelsen ændrer URL[redigér wikikode]

Geodatastyrelsens "Kort på nettet" har ændret URL fra "http://kmswww3.kms.dk/kortpaanettet/index.htm?map=dkfor" til "https://sdfekort.dk/spatialmap". Det er en værdifuld kilde, som jeg har benyttet i flere hundrede byartikler, fx Simested. Kan man lave en BOT, der løber gennem alle vore byartikler og retter URL'en?

Beethoven9 (diskussion) 23. feb 2017, 16:11 (CET)

Der er 102 forekomster. Dem sætter jeg Dipsacus fullonum bot til at rette. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. feb 2017, 16:47 (CET)
Yes check.svg Gjort. Der er 101 rettede artikler. Jeg overså at nr. 102 i min optælling er på en brugerdiskussionsside. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. feb 2017, 18:16 (CET)
Mange tak for hjælpen!–Beethoven9 (diskussion) 23. feb 2017, 20:45 (CET)

Fra bindestreg til tankestreg[redigér wikikode]

Hvis det er muligt, kunne det være godt, at alle forekomster af - i years-parameteret i {{Infoboks fodboldbiografi}} til – ligesom [1] på en.wiki. Tak på forhånd og håber, at det er muligt, selvom det er mange forekomster. --Morten1997 (diskussion) 29. mar 2017, 20:05 (CEST)

Det vil jeg fraråde fordi de danske retskrivningsregler siger at man skal bruge bindestreg mellem årstal. Se https://dsn.dk/retskrivning/retskrivningsregler/a7-40-60/a7-57. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 29. mar 2017, 20:24 (CEST)
Det var tværtimod bedre at få dem ændret den anden vej. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. mar 2017, 20:38 (CEST)

Fra Wikipedia til Wikidata[redigér wikikode]

Kan det lade sig gøre at overføre disse til Wikidata?

så det kommer frem i infoboksen beskrevet i (P1343), og man ikke skal rette til manuelt??

og det samme med udmærkelser modtaget (P166)

der er sikkert flere i Kategori:Modtagere af danske hædersbevisninger

På forhånd tak ---Zoizit (diskussion) 2. apr 2017, 14:45 (CEST)

Er det ønskeligt, at gøre det automatisk? Der kan jo være tale om en fejlkategorisering (eller hærværk for den sags skyld).
- Sarrus (db) d. 2. apr 2017, 15:13 (CEST)
selvfølgelig kan der være fejl imellem, men tror ikke alle sammen er fejl, bare se Kategori:Personer i Kraks Blå Bog (afdøde) der er over 3.000 artikler --- Zoizit (diskussion) 2. apr 2017, 15:25 (CEST)
Da det er en anmodning om at redigere på Wikidata, kan man også spørge på den tilsvarende side på Wikidata som er d:Wikidata:Bot requests. Fordelen ved at spørge på Wikidata er at der er mange flere bot-operatører med godkendte botter på Wikidata som læser der. En ulempe kan være at de færreste af dem forstår dansk. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. apr 2017, 15:35 (CEST)
Kartebolle en anmodning på engelsk tør jeg ikke kaste mig ud i ---Zoizit (diskussion) 2. apr 2017, 15:38 (CEST)

Tilføjelse af Wikidata-switches[redigér wikikode]

Alle infobokse skal ændres med et "|felt=labelnavn" på tidspunkt, som jeg nu har lavet på følgende infobokse:

Hermed bliver det muligt at vælge enkelte parametre, til at hente info fra Wikidata, til og fra. Det betyder at alle artikler på Wikipedia der har en infoboks skal få tilføjet "|Wikidata=alle |ingen_wikidata=". Jeg prefererer øverst som vises her:

  • {{Infoboks kunstner|Wikidata=alle |ingen_wikidata=

Dette er allerede gjort ved nogle artikler.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. apr 2017, 14:37 (CEST)

Kan du beskrive lidt mere præcist, hvad botten skal gøre. Hvor er der opnået konsensus om denne ændring? --Madglad (diskussion) 9. apr 2017, 14:48 (CEST)
Det er Kartebolle der har indskrevet det ind i modulen, og hvis det skal virke, skal alle infobokse få det tilføjet.
Du kan læse hans kommentar om det: Det var ikke uden forudgående diskussion. Der var en meget diskuteret ændring, som bl.a. jeg har været stor fortaler for, som betyder at man kan i infoboksene kan vælge hvilke oplysninger der er hentes fra Wikidata. [...] Jeg er ikke altid enig med Rodejongs redigeringer, men netop denne bør han have ros for.
Ved at tilføje ''|feltnavn='' har jeg aktiveret ''|wikidata={{{wikidata|}}} |ingen_wikidata={{{ingen_wikidata|}}}'' som i
"{{wikidata-tal | P2067 |ikon=ja |decimaler=0 |enhed=kg |wikidata={{{wikidata|}}} |ingen_wikidata={{{ingen_wikidata|}}}|feltnavn=vægt | {{{vægt|}}} }}
Nu skal artiklerne der har infobokse få |Wikidata=alle |ingen_wikidata= så de parametre kan bliver kaldet frem. Ellers forbliver de skjult og får man tomme bokse.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. apr 2017, 15:10 (CEST)
Er der konsensus om at alt hvad der er registreret i WD altid skal vises? Som jeg læser Wikipedia:Landsbybrønden/Bremse på wikidata-projektet er der ikke enighed om alle felter, fx Religion og dødsmåde. --Madglad (diskussion) 9. apr 2017, 15:17 (CEST)
Læs dokumentationen for Wikidata hentning på {{Wikidata-emne}} fx. I hvert artikel der synes at det lige er overflødigt, kan man skrive "|ingen_wikidata=relgion, politik, dødsmåde".
Da det for hvert biografi er anderledes kan man tilpasse det for hvert biografi.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. apr 2017, 15:29 (CEST)
Default indstillingen er altid at de alle er slået til, man slår så dem fra man ikke ønsker, det er det der er opnået konsensus om ved skabelsen af skabelonen, bremse debatten er i denne sammenhæng ikke relevant. Mvh. Vrenak (diskussion) 9. apr 2017, 15:33 (CEST)
Men da der måske er felter, der som standard ikke skal vises skal disse så sættes på ingen_wikidata i robotkørslen. Så det er slet ikke relevant at sætte en robot i gang før emnet er færdigdiskuteret. --Madglad (diskussion) 9. apr 2017, 15:35 (CEST)
@Vrenak: Problemet er vist at skabeloner sjældent oprettes/designes ved konsensus. --Madglad (diskussion) 9. apr 2017, 15:39 (CEST)

[redigeringskonflikt

Tomme felter vises jo ikke, og der er ikke nogen felter der som standard skal skjules, (såsom f.eks. altid at skjule en persons fødested). Kan ikke rigtig se hvad der overhovedet er at diskutere. Så der er stadig ikke noget vi kan diskutere udover om vi skal diskutere. Mvh. Vrenak (diskussion) 9. apr 2017, 15:42 (CEST)
Nu er lige den her jo blevet til efter mange kvaler og debatteren, for ikke at sige slagsmål, så det gælder ihvertfald ikke denne skabelon. Mvh. Vrenak (diskussion) 9. apr 2017, 15:42 (CEST)
Det lyder som en meget ualmindelig løsning på mig, det vil sige, vi nu skal til at gennemgå hundreder, hvis ikke tusinder af artikler, for at fjerne f.ex. "sexualitet: homoseksuel", "vægt: 125 kg", "religion=Muslim" eller andre fuldstændigt nytteløse data. Vi er vist flere, der har argumenteret for, at dataene automatisk skal være slået fra, så kan man manuelt indsætte dem ved at fjerne f.ex. "ingen_wikidata=relgion, vægt, sexualitet" mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2017, 15:53 (CEST)
Totalt ikke gennemtænkt svar PerV: Der er ingen infobokse med parameter: "sexualitet"/"seksualitet".  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. apr 2017, 15:56 (CEST)

<udryk>Det forandrer intet ved min indvending, synes du vi skal have Lars Lykkes vægt stående i infoboksen? mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2017, 15:59 (CEST)

Også det holder ikke stik. Lars Løkke Rasmussen får {{infoboks leder}} ikke {{infoboks Wikidata person}}.  •   Rodejong   💬 ✉️ 9. apr 2017, 16:11 (CEST)
Jeg forstår din bekymring PerV, men det er et meget lille problem, da det kun er forholdsvis sjældent info skal skjules, eller overskrives. Så ingen grund til at infoboksen skal omdesignes, hvilket ville være nødvendigt ellers. Mvh. Vrenak (diskussion) 9. apr 2017, 16:36 (CEST)
Det er ikke nødvendigt at omdesigne noget, blot indsætte "ingen_wikidata=xxxx" for de parametre, der ikke er helt basale. Det er en diskussion, vi allerede har haft længe. Skal wikidata hentningen slåes bevist til eller fra. Jeg mener, det må være brugerne skal have kontrol over artiklerne inkl. infoboksene og dermed slå visningen af dataene til, ikke en eller anden robot, der indsætter data, med resultatet at brugerne efterfølgende skal rette robottens fejl. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. apr 2017, 16:53 (CEST)

Det lader til, at emnet må tilbage til Landsbybrønden. Generelle diskussioner hører ikke til på denne side. Denne side er beregnet til anmodninger om botredigeringer, som der er opbakning til.
- Sarrus (db) d. 9. apr 2017, 16:58 (CEST)

Fjernelse af interwikilinks på Wiktionary[redigér wikikode]

Jeg tillader mig at skrive dette, selvvom det ikke omhandler dawiki, men her er flere brugere end på Wiktionary: Ifølge wikt:Wiktionary:Landsbybrønden#Cognate & automatic interlanguage links kommer der et andet system på Wiktionary til at håndtere interwikilinks, der hedder Cognate, der er uafhængigt af Wikidata. Men for at fungere skal de nuværende interwikilinks fjernes, da lokale interwikilinks overtrumfer dem, der bliver påsat vis dette system. Det ser imidlertid ikke ud til, at de selv har tænkt sig at fjerne dem, ligesom de gjorde på Wikipedia. Hvad skal vi gøre ved det?
- Sarrus (db) d. 13. apr 2017, 12:13 (CEST)

Ved man at Cognate-systemet indeholder alle de links, som allerede findes som de nuværende interwikilinks udgør?
Ved man at Cognate-systemets links er er højere datakvalitet end de nuværende interwikilinks?
Hvis nej, skal man vel bare lade de nuværende interwikilinks stå og evt. overtrumfe. --Madglad (diskussion) 13. apr 2017, 12:38 (CEST)
Hvis det ikke er indført nogle steder, er der næppe nogen, der ved det. Jeg ved det i hvert fald ikke, men mon ikke det virker, hvis man indfører det? WMF indfører vel ikke sådan noget uden at teste det? Hvad tænker du på, når du siger kvalitet? Enten er der de rigtige links eller også er der ikke, hvilket er dækket af første spørgsmål.
- Sarrus (db) d. 13. apr 2017, 12:48 (CEST)
Min erfaringen er at der en flok bot'er med global rettigheder, som går igang med arbejdet. Det er sket hver gang et projekt har skriftet til wikidata. Hold med de andre wiktionary-sites og følg med hvad de gør. --Steen Th (diskussion) 13. apr 2017, 13:07 (CEST)
Følgende sætning tyder bare på, at de ikke vil gøre det selv: To allow the feature to operate, all the former interlanguage links have to be removed from the wikitext. You can do this by using a bot, as it was done on Wikipedia in the past. If you leave them in they will overwrite the automatic links..
- Sarrus (db) d. 13. apr 2017, 13:14 (CEST)
Til orientering, så vil Kartebolle gøre det, hvis der ikke kommer globale botter og gør det. Vedkommende har skrevet på Wiktionarys brønd.
- Sarrus (db) d. 13. apr 2017, 14:21 (CEST)
Opgaven er løst. Dipsacus fullonum bot blev færdig 4. maj.
- Sarrus (db) d. 21. maj 2017, 10:55 (CEST)

Konvertering af DISPLAYTITLE til skabeloner[redigér wikikode]

Jeg vil konvertere brugen DISPLAYTITLE til skabelonerne {{Kursiveret titel}} og {{Lille forbogstav i titel}}, så man kan se, hvor man bruge den funktion. Specielt med kursiv titel medfører det at man ikke kan vedligeholde det - det er indbygget i skabelonen hvad der skal ske. Jeg har scripts klar, så det denne besked er mere til orientering og jeg regner med at gøre i løbet af ugen. --Steen Th (diskussion) 24. apr 2017, 22:36 (CEST)

Det er Yes check.svg Gjort --Steen Th (diskussion) 21. maj 2017, 11:32 (CEST)

Flytning af sider en masse[redigér wikikode]

Hej, WP:Anmodning om administratorstatus blev flyttet til WP:Ansøgning om administratorstatus for noget tid siden efter en flytningsdiskussion. Dog blev undersiderne ikke flyttet hvilket er et problem da man derved ikke kan søge i arkiverne (og fordi det er forvirrende). Jeg anmoder om at siderne på Speciel:Præfiksindeks/Wikipedia:Anmodning om administratorstatus flyttes så de bliver undersider til WP:Ansøgning om administratorstatus og at der bliver efterladt en omdirigering for at undgå ødelagte links. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 25. apr 2017, 10:17 (CEST)

Yes check.svg Gjort Jeg er igang med flytningen. --Steen Th (diskussion) 26. apr 2017, 15:37 (CEST)
Bemærk, jeg har selv flyttet ansøgnings skabelonen samt rettet hist og pist for at få det hele til at spille sammen igen. --SimmeD (diskussion, bidrag) 26. apr 2017, 16:42 (CEST)

Konvertering af engelske datoer til danske i kildeskabeloner[redigér wikikode]

Hej. I takt med at flere og flere af vores artikler er blevet oversat fra engelsk, er mange af vores kilder også kommet samme sted fra. Det har dog betydet, at rigtig mange artikler er præget af at have engelske datoer i sine kilder i |accessdate= og |date=-parametre. Jeg anmoder derfor om, at en bot, hvis det er teknisk muligt, konverterer disse engelske datoer til danske. Pt. skæmmer det da.wiki. Det handler hovedsageligt om {{Skabelon:Cite web}}. På forhånd tak. --Morten1997 (diskussion) 25. maj 2017, 23:50 (CEST) Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 25. maj 2017, 23:54 (CEST)

Jeg kigger på det og kørt det først skud uden at ændre noget - 4482 steder skal rettes. Det vil tage en 1 dags tid kører det. Jeg matcher kun på date, men får både accessdate og archivedate med, samt en række andre felter. Det sidste har jeg endnu ikke tjek på. Og jeg får også en masse andre skabeloner med, som bruge de samme parameternavne. Fx {{Nft rank}}, {{cite news}} o.lign. Det har en risiko. Pywikibot, som jeg bruger, ikke håndtere skabeloner. Jeg får kigget på det igen efter weekenden. --Steen Th (diskussion) 26. maj 2017, 11:15 (CEST)
Der er ikke noget som bot-kørsler ;-) jubii! mvh Per (PerV) (diskussion) 26. maj 2017, 13:32 (CEST)
Første skud - over 100 ændringer fordelt på par dage. Så det er teknisk klar til foretage masseændringer. Jeg skal finde et tidspunkt i min kalender til at gå i gang. --Steen Th (diskussion) 1. jun 2017, 09:17 (CEST)
Kiggede på et par af de første på listen og fandt følgende jeg studsede over:
Hest
[http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=409317&in_page_id=1770 "Meet Thumbelina, the World's Smallest Horse,"] ''Daily Mail,'' October 8, 2006
Krueger, K., Flauger, B., Farmer, K., & Hemelrijk, C. (2014). Movement initiation in groups of feral horses. Behavioural Process., 103, 91–101. viewed January 9, 20144, http://www.rug.nl/research/behavioural-ecology-and-self-organization/_pdf/kr_ea_bp14.pdf</ref>
Danmarks Tekniske Universitet
[http://www.dtu.dk/Om-DTU/Organisation/Direktionen Direktionen]. DTU. Hentet 20/10-2014
[http://www.dtu.dk/Om-DTU/Organisation/Direktionen Direktionen]. DTU. Hentet 20/10-2014
Tag det som en venlig kommentar, fra en bonde der ikke har forstand på agurksalat. ;) mvh Per (PerV) (diskussion) 1. jun 2017, 11:00 (CEST)
Ingen af de her eksempler bruger skabeloner - datoer står som tekst. Datoer som formateret, som her: 20/10-2014, har jeg ikke taget hensyn til. --Steen Th (diskussion) 1. jun 2017, 11:16 (CEST)
Og eksemplet fra Hest bruger ikke "cite web" eller lignende, det er bare en flad tekst i ref'en. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 1. jun 2017, 11:56 (CEST)
Tak @Steenth, Amjaabc:, som sagt, jeg har ingen forstand på agurksalat, men alligevel, kan botten ikke samtidigt rette "flad tekst", eller skal vi gøre det manuelt? Beklager hvis jeg spørger dumt! mvh Per (PerV) (diskussion) 1. jun 2017, 12:41 (CEST)
Yes check.svg Gjort Opgaver er udført. Dog kunne være en ide at rette det regelmæssigt, da der løbende kommer nye til. --Steen Th (diskussion) 2. jun 2017, 21:51 (CEST)
Til @PerV:: Det er svært at afgøre i fri tekst hvor en dato tilhører - er det en del af en titel, citat e.lign. som ikke må røres. Eller er der en dato som kunne have være i fx. cite web-skabelon. Det er svært at afgøre. Men jeg så helst at man brugte Cite-skabelonerne mere, så det var lettere at håndtere. --Steen Th (diskussion) 2. jun 2017, 21:51 (CEST)

Engelske parametre til danske[redigér wikikode]

Dette er bare en forespørgsel ift om det kan lade sig gøre, og om man kan sætte det op, så det er klar til brug, hvis godtages, men; er det muligt at lave en bot, der kan finde skabelonparametre der er på engelsk, og oversætte dem til dansk? Dette skal ikke være i selve skabelonen, men i artiklerne, på de skabeloner der har begge dele. Det kunne eksempelvis være {{Fodboldkamp}} eller {{Infoboks fodboldspiller}}. Vær opmærksom på at det ikke skal sættes i gang, med mindre der er konsensus for det i tilsvarende diskussion på Landsbybrønden - men kunne være fint hvis det allerede var klar, så der kan henvises hertil i diskussionen, skulle det blive nødvendigt :) mvh Tøndemageren (diskussion) 31. maj 2017, 09:04 (CEST)

Captain (association football)[redigér wikikode]

Er der en bot, der eventuelt kan hjælpe med at ændre Captain (association football) til Anfører (fodbold)... eller rettere [[Captain (association football| til [[Anfører (fodbold)|. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. sep 2017, 15:09 (CEST)

Måske Steenth eller Nivlekda kan være behjælpelig her? mvh Tøndemageren (diskussion) 12. sep 2017, 12:47 (CEST)
Yes check.svg Gjort Jeg er ved at ordne dem. --Steen Th (diskussion) 12. sep 2017, 15:44 (CEST)
Helt fantastisk - tusind tak :) mvh Tøndemageren (diskussion) 12. sep 2017, 18:37 (CEST)

Biografier og infoboks[redigér wikikode]

Jeg har brugt flere dage på at indsætte Skabelon:infoboks person i biografier, men det er et uendeligt arbejde kunne en bot ikke tage over. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. dec 2017, 22:31 (CET)

Jeg tror du mener Skabelon:Infoboks Wikidata person? mvh Per (PerV) (diskussion) 9. dec 2017, 23:01 (CET)
Ganske rigtigt PerV - tak. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. dec 2017, 23:03 (CET)
Baggrunden for at infoboksene ikke umiddelbart bliver indsat med bot, er en diskussion vi havde på det tidspunkt, hvor Kartebolle og Rodejong var involveret. Der var da bred enighed om at vi ikke burde anvende bot til det, da det ville medføre at tusinder af artikler ville være fyldt med oplysninger på et andet sprog end dansk, og artiklerne ville ende med en lang stribe noter om dette. Det ville samtidigt oversvømme kategorierne: Kategori:Oplysninger fra Wikidata på et andet sprog end dansk, der nu har 2.478 artikler og Kategori:Navn mangler på Wikidata for russer eller sted i Rusland med 15 artikler. Jo flere gange vi benytter Skabelon:Infoboks Wikidata person, jo færre forekomster af fodnoter vi der sikkert komme, ligesom kategorierne vil svulme mindre; men med nærved 2.500 artikler med oplysninger på et andet sprog end dansk, synes jeg ikke det er tiden til at sætte en bot til at tonse yderligere artikler i kategorien. Jeg vil derimod opfordre patruljanterne til hver at tage en tørn, så vi kan få bragt antallet af artikler i kategorierne ned. Måske kan Pugilist finde den gamle diskussion om at indsætte infoboksene med bot? mvh Per (PerV) (diskussion) 10. dec 2017, 01:50 (CET)
Ok jeg begynder at rette i wikidata der henvises til fra Kategori:Oplysninger fra Wikidata på et andet sprog end dansk --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. dec 2017, 12:44 (CET)
Jeg kan ikke lige umiddelbart finde den gamle diskussion, men som jeg husker det var min opfattelse dengang som i dag, at fordelen ved den manuelle indsættelse er, at der så samtidig kan gennemføres et hurtigt tjek af artiklens formalia. Flere artikler uden boks og billede er kendetegnet ved at have en række åbenbare mangler, og det er fint, hvis vi kan få dem luset ud samtidig. Jeg løber selv listerne igennem manuelt, da det er et fint sted at sætte ind med en kvalitetsoffensiv. Der bliver fanget en del underlige artikler. --Pugilist (diskussion) 13. dec 2017, 10:08 (CET)

Fiks af formateringslæk[redigér wikikode]

Af en eller anden grund er EeveeSylveons signatur begyndt at "lække" sin formatering til al efterfølgende tekst som derved farves pink. Så vidt jeg kan se er der ikke blevet ændret noget fra EeveeSylveons part, så der må have været ændret noget i MediaWiki eller lign. Jeg går ud fra at strengen "[[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon''']]" tidligere blev fortolket som at "font"-tagget skulle stoppe ved ]], men at det efter ændringen nu fortsætter indtil der kommer et "/font"-tag, hvilket vel teknisk set er den korrekte måde for computeren at læse det.

Der er en del sider der er påvirkede, så jeg anmoder om at en bot finder alle forekomster af signaturen vha. Speciel:WhatLinksHere/Bruger:EeveeSylveon, finder alle dem der mangler et "/font"-tag (eg. [[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon''']]) og udskifter dem med [[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon'''</font>]] (mener min kode er korrekt, det har i hvert fald virket alle steder jeg har prøvet manuelt, men en mere teknisk kyndig skal nok lige verificere). -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 19. apr 2018, 23:17 (CEST)

Jeg har rettet det i hans signatur nu, og da han sjældent skriver andet end en påsættelse af testskabeloner etc, er problemet ikke så stort som man kunne tro. Det er ret begrænset hvad ES skriver af diskussionsindlæg. Du kan se at min rettelser på hans diskside verificerer din påstand ;-)
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 19. apr 2018, 23:58 (CEST)
Vil det give nytte, hvis jeg selv opretter en botkonto, der fikser problemerne? Det er jo trods alt mig selv, der er skyld i alt det her. Mvh. EeveeSylveon 20. apr 2018, 07:45 (CEST)
Jeg tror at jeg fik fat i de fleste problemer. Problemet opstod den 3. august, da ES skiftede navn.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 07:47 (CEST)
Til Bruger:Rodejong - er du blevet en bot?
Til InsaneHacker - jeg har talt lidt 1.500 steder, som skal rettes. Det er en rimelig overkommelig opgave teknisk, men det tager 4-5 timer køre bot-kørsel - så det kan jeg have passet ind og det kan godt være, at jeg gør det i weekenden. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 07:53 (CEST)
Til Steen Th: Næ! Jeg er ikke blevet en bot! Er det forbudt at rette fejl?
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 07:59 (CEST)
En har vurderet at det er bedst at rette det som et bot-job. Så din masse-rettelse var i den sammenhæng en dårlig træk. Men du må have godt tid til den slags. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 08:03 (CEST)
Hvorfor er det en dårlig træk Steen Th?
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 08:12 (CEST)
Til Rodejong - det er svært diskuttere med dig, når du ikke forstår kritik af dig. Det vil jeg ikke bruge mere tid på.
Til InsaneHacker og EeveeSylveon - jeg har scriptet bot-job klar og jeg har testet det af. Det er et spørgsmål for at finde et tidspunkt at starte jobbet på. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 09:35 (CEST)
Steenth: Er det for meget forlangt at spørge om en forklaring når man bliver beskyldt for at lave en dårlig træk, når man udelukkende vil hjælpe at rette op på de steder den giver problemer? Det mener jeg ikke. Og det er lidt for nemt at feje det af banen ved at sige at jeg er svær at diskutere med. Jeg spurgte blot efter en forklaring. Så svært er det vel heller ikke? Hvis du ikke har lyst til at diskutere med mig, så lad være med at komme med beskyldninger. Når du sparker en bold mod mig, må man også kunne klare at den bliver sparket tilbage. Ikke sand? For resten, no hard feelings!
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 20. apr 2018, 11:12 (CEST)
@Rodejong: Mit fokus er at håndtere bot-anmodningen og ikke have uendelige diskussion med dig, fordi ikke kan aflæse, hvad jeg fortæller dig. Hvis du ikke kan forstå det, så må nogen give dig en ufrilig en pause igen.. --Steen Th (diskussion) 20. apr 2018, 12:33 (CEST)
Rolig nu begge to. Rodejong forsøger faktisk bare at hjælpe. En række diskussioner blev farvede på grund af det her problem, så det har været helt naturligt at foretage et indgreb, så siderne blev læselige igen. InsaneHacker og undertegnede har også haft fat i enkelte sider, før sagen her blev oprettet. Signaturen er imidlertid indsat på hundredevis af sider. Og når det er så mange sider, der skal ændres, bør man overlade det til en bot. Ved manuelle ændringer bliver overvågningslister og listen over seneste ændringer nemlig nemt oversvømmede. Ændringer med bot er derimod skjulte. --Dannebrog Spy (diskussion) 20. apr 2018, 13:18 (CEST)
Yes check.svg Gjort Jeg har udført opgaven. --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 11:13 (CEST)

Huskeliste[redigér wikikode]

Skabelonen {{huskeliste}} er blevet tilføjet til {{Milepæle}}. Derfor ønskes en sletning af {{huskeliste}} fra de diskussionssider, hvor {{Milepæle}} allerede er påsat. mvh Tøndemageren (diskussion) 25. apr 2018, 20:45 (CEST)

Jeg kigger på det. --Steen Th (diskussion) 25. apr 2018, 23:34 (CEST)
@Tøndemageren: Jeg har rettet det igennem, som jeg kunne. Så der er en liste af sider, som bør kigges igennem i hånden:
Første gruppe er 9 sider, der er ikke blevet rettet af bot af forskellige årsager: Diskussion:Attila, Diskussion:FC Vestsjælland, Diskussion:Fotosyntese, Diskussion:George Patton, Diskussion:Inuitter, Diskussion:Jan Ullrich, Diskussion:Mikojan-Gurevitj MiG-21, Diskussion:Oslo og Diskussion:Rumænien.
Og her er en overskrift til huskelisten, som bør kigges igennem Diskussion:Abbey Theatre, Diskussion:American Airlines' flynummer 77, Diskussion:Brock (adelsslægt), Diskussion:Danmarks førindustrielle bebyggelse, Diskussion:Deinosuchus, Diskussion:Georges Simenon, Diskussion:Jan Ullrich, Diskussion:Jazz, Diskussion:Kristian Erslev, Diskussion:L'enfer et moi, Diskussion:Måvens og Peder, Diskussion:Texas og Diskussion:Ørestadsbanen.
Ellers var der 556 sider, som både have Milepæle og Huskeliste i sidste database-dump. Så de fleste er blevet rettet. --Steen Th :(diskussion) 26. apr 2018, 12:11 (CEST)
Fantastisk Steen. Jeg kigger de sider igennem som du nævner. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2018, 12:18 (CEST)

Oversigt over botter[redigér wikikode]

Denne oversigt er ikke komplet. For at se en komplet oversigt over botter, klik her.

I øjeblikket kører følgende botter på dansk Wikipedia:

Følgende botter er stadigvæk registrerede, men har ikke foretaget ændringer længe, og deres funktioner kan derfor være ophørte. For en oversigt over alle registrerede botters seneste aktivitet, se https://tools.wmflabs.org/meta/stewardry/dawiki?bot=1.

Derudover var der tidligere også en hel del brugere fra andre sprogvarianter, som kørte en bot på dansk Wikipedia for at opdatere interwikilinks, indtil denne opgave blev overført til Wikidata.