Wikipedia:Sletningsforslag/Christian Kronman (digter)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Kun 800 resultater på Google, så nok ikke notabel. Desuden står der overhovedet ikke alt det man kan finde i artiklen, i den angivne kilde. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. jul 2019, 17:27 (CEST)

 • Symbol delete vote.svg Slet —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 21. jul 2019, 17:27 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Han giver nu markant flere hits, når jeg søger. Har en hjemmeside, har vist medvirket i en revy i 1980 og der er lidt profiler på ham her, her, her og her. Han har vist udgivet ca. én bog og modtaget nogle få legater. Det er langt fra nok, så jeg er enig i ovenstående betragtning, men mente alligevel at billedet burde males lidt bredere. Toxophilus (diskussion) 22. jul 2019, 12:58 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold Christian Kronman er også foredragsholder, og især rundviser på Assistens Kirkegård, isæt arrangeret af Kulturcenter Assistens, med ture der har karakter af digtoplæsning og performance. Der er et ret stort publikum, der dog ikke sætter sig digitale spor. (Kulturcenter Assistens bør vel også være et afsnit under Assistens Kirkegård; eller optimalt have sin egen side som kulturinstitution og udgiver.) Paul Hartvigson, historiker, geograf, guide.
 • Symbol delete vote.svg Slet - At have modtaget legater betyder ikke det vilde. Det gør folk hele tiden, og man skal oftest selv søge om dem. Artiklen er yderligere en del af masseoprettelserne fra Krabat. Dernæst, fordi er et arbejde som guide på en kulturinstitution altså heller ikke nok til at være notabel. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jul 2019, 10:31 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold – Ifølge egen hjemmeside (https://gadedigteren.dk/biografi/) professionel forfatter siden 1975. Adskillige bogudgivelser. Dramatiker opført i Radioteateret. Bemærket som gadedigter - f.eks. (kort) omtalt i Kristeligt Dagblad, Information, Jyllands-Posten. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 24. jul 2019, 10:39 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Som Kartebolle. --Pugilist (diskussion) 24. jul 2019, 11:28 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Som Kartebolle. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. jul 2019, 11:52 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Som Kartebolle. --Zoizit (diskussion) 24. jul 2019, 12:39 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Kendt person. --Madglad (diskussion) 24. jul 2019, 13:17 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - At Christian Kronman er en del af mine digteroprettelser berettiger ikke direkte til sletning. Ikke endnu. Og som Paul Hartvigson siger, tæller en levende analog virkelighed ikke som sletningsårsag. Ikke endnu. Om der står nogen steder, at han har hjulpet flere generationer af digtere og forfattere igang som underviser, ved jeg heller ikke, men dét ved jeg at han har. Og hans mælkekasse foran Rundetårn husker jeg som blå. Dertil bør tilføjes, at legattildelinger oftest er baseret på ansøgninger, ja, men at tildelingen lige så ofte har grund i merit. Behold.--Krabat (diskussion) 24. jul 2019, 17:07 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold Anerkendt og produktiv digter af betydning. Det er desuden ikke nemt at få legater, selv hvis det er typen forfatterne selv søger om gives der flere afslag end tilsagn og det kan den være afgørende anerkendelse og håndsrækning der gør at et litterært værk bliver færdiggjort og finder en udgiver. --Birk Clarlund (diskussion) 24. jul 2019, 18:11 (CEST)
 • Siden udvidet. --Krabat (diskussion) 24. jul 2019, 18:56 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold Argumentationen for sletning virker anekdotisk, frem for faktuel. Ikke mindst hvad angår legattildeling. Hvis man skal prøve at redigere et værk som Wikipedia, må man vel besidde bare et minimalt kendskab til processerne i det emne, som man vil redigere.--JoeD (diskussion) 24. jul 2019, 20:41 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus for sletning. --Økonom (diskussion) 31. jul 2019, 08:44 (CEST)