Spring til indhold

Brugerdiskussion:Urbandweller/Arkiv 6

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lynflytning af artikel[rediger kildetekst]

Du var meget hurtig til at flytte Jadwiga af Polen til Hedvig af Polen uden en forudgående diskussion, der kan argumenteres for begge dele, og det synes jeg, vi burde have gjort i stedet for din snuptagsløsning. Jadwiga er så vidt jeg kan bedømme det alm. på moderne dansk. Jeg skrev jo, at jeg oprettede hende under dette navn, fordi det andet ikke bruges ret meget mere, derfor er en henvisning til ældgamle Salmonsen vel ret irrelevant.--X (diskussion) 10. jan 2013, 00:44 (CET)

Når vi på dansk (via tysk) har navnet Hedvig, som Jadwiga blot er en variant af, så må det være oplagt at bruge dette - især når vores tre nabosprog også gør det. Mvh. --KLN (diskussion) 10. jan 2013, 10:18 (CET)

Endnu en lynflytning: Du flyttede Sean MacBride uden diskussion. Selvom linket under listen over fredspris-modtagere i forvejen var lavet til Sean MacBride uden apostrof (jeg har rettet det), og jeg havde lagt en begrundelse for navnevalget under diskussion. Der er ikke konsensus herinde om det med særtegn i artikel- og kategorinavne. Kan vi ikke snakke om det artikel for artikel?--X (diskussion) 25. feb 2013, 22:18 (CET)

Nu er det ikke alt, som nødvendigvis skal diskuteres. Alle indgående links - undtagen ét - var til Seán MacBride med accenttegn. Også Den Store Danske regner med, at danskerne kan forstå den stavning. Samtlige øvrige europæiske sprog kan håndtere denne accent og har navngivet artiklen i overensstemmelse hermed - derfor var det ikke overilet at flytte artiklen (med mindre man antager, at danskere er det det eneste folkeslag i Europa, som ikke kan læse det latinske alfabet med accenter). Vi kan også håndtere ö i stedet for ø - eller skal vi til at stave fx Christoph Schönborn "Christoffer Schønborn"? Eller hvad med accenterne i navne såsom Ivan Gašparovič, Vigdís Finnbogadóttir etc.? Så nej, i europæisk kontekst er der i høj grad konsensus om at følge det pågældende sprog (undtagen monarker, som der er særlig tradition for at fordanske). --KLN (diskussion) 26. feb 2013, 01:02 (CET)

Vedr. Facebook[rediger kildetekst]

Du bedes være opmærksom på, at der på Facebook findes "undersider". Det er således ikke altid tilstrækkeligt at se en Facebook-sides væg/forside. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 130.225.1.75 (diskussion • bidrag) 27. feb 2013, 19:07‎)

Skabelon:Carlsberg[rediger kildetekst]

Du har efterhånden udvidet Skabelon:Carlsberg betragteligt, jeg vil i den forbindelse minde dig om at formålet med navigationsboksene er at gøre det nemmere at navigere. Derfor lad os begrænse den til, hvad der er aktuelt i 2013, så kan der oprettes en anden for Carlsbergs historie eller Carlsbergs personer. --Patchfinder (diskussion) 12. mar 2013, 01:07 (CET)

Jeg er ikke uenig - begynder en opdeling snarest. --KLN (diskussion) 12. mar 2013, 01:15 (CET)

Fint :-) --Patchfinder (diskussion) 12. mar 2013, 20:23 (CET)

Skabeloner for maskinoversættelse og wikify[rediger kildetekst]

Du har sat skabeloner for maskinoversættelse og wikify på en række artikler for nylig. Det forstår jeg ikke. Dem med "wikify" var alle wiki-formaterede, og dem med "maskinoversættelse" var alle i et udmærket dansk. Bevares der var wikiformat-fejl og sproglige fejl i dem alle, men ikke i sådan en grad at det på nogen kunne retfærdiggøre sletning som du truede med.

Da alle de berørte artikler, er ganske korte stubbe, kunne du næsten ligeså nemt - og meget bedre - selv have rettet hvad det hvad som du var utilfreds med, som at komme med intimiderende trusler om sletning. Byrial (diskussion) 21. mar 2013, 05:14 (CET)

Der er tale om en bruger, som dårligt mestrer dansk, men som på trods af gentagne henstillinger fortsætter med at oprette 100-vis af stubbe med sproglige fejl og mangler. Derfor kan jeg ikke se, at vi skal fortsætte med at rydde op efter vedkommende. Det kan man gøre, hvis det er en enlig svale og for at hjælpe nybegyndere, men ikke når det gælder masseoprettelse af stubbe. --KLN (diskussion) 21. mar 2013, 16:38 (CET)
Du har ret i, at den anonyme bruger opretter stribevis af stubbe, og jeg har også været efter ham/hende ved tidligere lejligheder. Rent faktisk synes jeg, han har forbedret sig, og jeg synes som Byrial, at skabelonerne fra i nat var uheldige. Jeg mener, at værdien af vedkommendes bidrag er højere end generne, så jeg synes bare vi skal acceptere dem og nøjes med at sætte stub på. Hvis det er dig imod at rydde op efter ham/hende, vil jeg foreslå, at du lader stubbene ligge i stedet for at sætte disse skabeloner på. Så må nogle af os andre tage os af dem. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. mar 2013, 16:57 (CET)

Emmelie de Forest[rediger kildetekst]

I would just like to notify someone on this Wikipedia that user Winson wese has done similar edits on English wikipedia and is currently under investigation for edit warring and has been told not to do similar edits as he has done here on that version of wikipedia. Cheers.--BabbaQ (diskussion) 7. apr 2013, 03:17 (CEST)

Thank you. I will follow up on this. Cheers. --KLN (diskussion) 7. apr 2013, 03:23 (CEST)
The user has been blocked on English wikipedia now. And the users edits had been heavily reverted.--BabbaQ (diskussion) 7. apr 2013, 03:44 (CEST)
I have to be honest that right now the Danish article on Emmelie looks more like a royal history article. And not a article on Emmelie herself. All the fluff should be removed like in the English article. Cheers.--BabbaQ (diskussion) 7. apr 2013, 03:58 (CEST)
Dont want to bother you anymore but may I suggest that only the section Forfatter og forskningsbibliotekar Marlene Eilers Koenig, som har udgivet flere bøger og artikler om de europæiske kongehuse [9] [10], har udtalt at Emmelie De Forest ikke kan være beslægtet med det Dronning Victoria, bl.a. da de officielle fødselsarkiver i Paris viser at Maurice Arnold de Forest var barn af Edward de Forest og Juliette Arnold, og ikke af Kong Edward. is kept and a small mention that her claim of nobility has been disputed. The rest of the text is just rambling of history facts that has nothing to do with Emmelie herself.--BabbaQ (diskussion) 7. apr 2013, 13:39 (CEST)

Kan jeg ikke lokke dig til at kontrollere alle de småartikler om den franske adel, der deltog i det Albigensiske korstog. Jeg har været noget usikker på kat. Du har allerede været inde over Raymond 6. af Toulouse og Raymond 7. af Toulouse, men som du kan se her er der flere. Du må også meget gerne kontrollere Albigensiske korstog. Jeg faldt over artiklen, og syntes den fortjente kilder osv. så den kan blive Lovende artikel. På forhånd tak for hjælpen. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. apr 2013, 16:49 (CEST)

Ansøgning[rediger kildetekst]

Hej KLN, har du set min ansøgning? Vh --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 14. apr 2013, 00:27 (CEST)

Kære Søren. Der er nok ikke en ide at kontakte nogen som ikke kan deltage i afstemningen.
KLN - du burde aflevere en ansøgning patruljant. --Steen Th (diskussion) 14. apr 2013, 09:16 (CEST)
Ups jeg troede faktis at du var patruljant KLN. :) Jeg syntes også at du skal aflevere en ansøgning. Mvh --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 14. apr 2013, 10:19 (CEST)

Global konto![rediger kildetekst]

Hej KLN. Der er nogle ændringer omkring håndtering af konti på vej, så du skal gå ind i indstillinger og aktivisere global konto, så du i fremtiden kommer til at sidde på dit kontonavn - ellers er der risiko at din konto bliver omdøbt! SÅ der er meget meget VIGTIG! --Steen Th (diskussion) 30. apr 2013, 18:17 (CEST)

Kære KLN. Du har tidligere været med til at nominere Ayatollah til god artikel. På opfordring af kommentar til artiklens indstilling til fremragende artikel, håber jeg du evt. kan bistå her også. Mvh. --Xhmee 6. maj 2013, 20:41 (CEST)

Hejsa!

Jeg kan se at du har bidraget væsentligt til blandt andre Carl Brummer, Harald Slott-Møller, Sophus Falck, Ludvig Holstein og Adam Wilhelm Moltke, som er delemner i Edit-a-thon 1864, der afholdes lørdag den 8. juni på Rigsarkivet. Du er mere end velkommen til at deltage. Hvis du ikke kan den dag, kan du på arrangementets diskussionsside komme med forslag til områder, som fagfolk og wikipedianere kan uddybe. Hvis du har tid på dagen, men det er et problem at deltage fysisk, kan du deltage i snakken via IRC. --Palnatoke (diskussion) 7. maj 2013, 20:12 (CEST)[svar]

Haldor Topsøe[rediger kildetekst]

Hej KLN. For ca. 1 år siden indsatte du Haldor Topsøes fulde navn i artiklen om ham jf. forskel. Er du helt sikker på at det er rigtigt, og at der ikke er sket en sammenblanding med Haldor Topsøe (kemiker) der sjovt nok hedder nøjagtigt det samme? Jeg kan se at Dansk Biografisk Leksikon benytter din variant, men at Kraks Blå Bog kun skriver Haldor Topsøe, ligesom hans firmas hjemmeside gør. Nu bliver han jo snart 100 år og der er lagt op til stor festivitas bl.a. med statsministeren mm., så det giver jo nok medieomtale, og dermed forøget søgning her på Wipedia. Måske vi lige skulle finde ud af hvilket navn der er det rigtige? Mvh. --Hofkas (diskussion) 13. maj 2013, 12:06 (CEST)[svar]

En google søgning giver flere resultater - fx denne - han er opkaldt efter hans farfar. --Steen Th (diskussion) 13. maj 2013, 12:15 (CEST)[svar]
Tak for linket Steen Th. Gangske brugbart. Har indskrevet familierelationen mellem de to Haldor Frederik Axel Topsøe'er i artiklen. mvh. --Hofkas (diskussion) 13. maj 2013, 14:48 (CEST)[svar]

Just want to let you know that all the mentions of the royal ancestry has been removed from the Englsih Wikipedia article on Emmelie de Forest permanently and marked as vandalism. Anyone re-adding it faces a long block on EN Wiki. You do what you liké with that info. Regards,--BabbaQ (diskussion) 18. maj 2013, 17:17 (CEST)[svar]

Jeg har skrevet et bidrag til siden MUUS om nulevende personer. Det var ikke meningen, idet den skulle have været i sandkassen, da jeg tidligere har anført at artiklen ikke skulle omhandle nulevende. Jeg vil gerne bede om at få fjernet siden. På forhånd tak

Mvh sorenmuus


Jacob Graah/ Fredericia Latinskole-link[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller

Det har på ingen måde været min hensigt at fjerne dit link. Godt at du var opmærksom. Jeg beklager og vil for fremtiden give mere opmærksomhed til "Vis ændringer"-knappen. Venlig hilsen nejdullus (diskussion) 31. maj 2013, 23:33 (CEST)[svar]

Det kan jo ske - helt i orden. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 1. jun 2013, 01:55 (CEST)

Many thanks KLN for visiting the page and adding the note on this article. I am responding to you in English since you have a wide knowledge of English. I created the page for Kim Cesarion since he has charted very high both in Denmark and in Sweden and I noticed he had no article in either language. You are correct. This is a machine translation, since I don't know any Danish. Even if you may not be that interested in this individual, would you still be kind enough to spend a few minutes on the page to correct the text? I'd be forever thankful. In fact thankful for 1000 år (dedicating to you the song by Ankerstjerne & Rasmus Seebach that I adore [http://www.youtube.com/watch?v=67qdUZnbts0). Kim Cesarion text is just three lines after all.... and by the time you are finished with the song, the edits needed would have been accomplished. I don't want a technicality to effect the notability of the artist and i don't want a text full of errors to continue. All I did was to establish the page to encourage others to further edit the page and add more info if needed, or at least correct the obvious mistakes. Werldwayd (diskussion) 24. maj 2013, 16:18 (CEST)[svar]

Thanks very much. I am forever thankful to you. Werldwayd (diskussion) 3. jun 2013, 05:12 (CEST)

Billede af Lars Larsen-Ledet[rediger kildetekst]

Mon ikke du er istand til at finde et brugbart billede af Lars Larsen-Ledet. (talte i dag med et barnebarn af Lars Larsen-Ledet, og spurgte efter et billede, men det viste sig at være lidt problematisk ophavsretmæssigt). --Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. jun 2013, 17:13 (CEST)

Jeg har ikke kunne finde noget, desværre. --Urbandweller (diskussion) 10. jun 2013, 12:09 (CEST)


Artikel om Hans Christian Hansen[rediger kildetekst]

Hej, jeg vil gerne høre hvilke kilder du har for din artikel om Hans Christian Hansen, http://da.wikipedia.org/wiki/Hans_Christian_Hansen_(arkitekt) da jeg er meget interesseret i at researche mere om ham. Mvh

Den er baseret på Weilbachs Kunstnerleksikon, hvor du kan finde flere henvisninger til videre research. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 10. jun 2013, 12:07 (CEST)

Sommerkonkurrence[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller. Lige en lille ting om sommerkonkurrencen: Ifølge en diskussion sidste år er det ikke tilladt at vælge to artikler på én gang. Men man må godt gå i gang med en ekstra artikel i en sandkasse el. lignende, så man har den klar til når man er færdig med den første. --Johan U (diskussion) 11. jun 2013, 17:09 (CEST)

Ah, okay. Det anede jeg ikke. Jeg retter det. Tak! --Urbandweller (diskussion) 11. jun 2013, 17:11 (CEST)


maleriet af Martinus Rørbye, "En tyrkisk Notar, som afslutter en Ægtepagt"[rediger kildetekst]

Hvor mon dette billede/maleri befinder sig? Artiklen, Martinus Rørbye, er vist ikke opdateret. På denne http://www.christies.com/LotFinder/lot_details.aspx?intObjectID=1821738 kan det ses at billedet er eller er ved at blive solgt. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 11. jun 2013, 17:39 (CEST)

Det kræver en nøjere undersøgelse (hvis det overhovedet er muligt). Moltkes arvinger har åbenbart solgt det på Christie's i London i 2000 og siden har det været i privat eje. Hvilket er overraskende, når man tænker på maleriets berømmelse. --Urbandweller (diskussion) 11. jun 2013, 17:48 (CEST)

Involveret i Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller, du har været involveret Wikipedia:Sletningsforslag/Søndergårde (Hadsund) som fornylig er blev genoptaget, på baggrund af kandidat til at blive lovende artikel. Det ville ikke være så smart at have en LA-artikel, som nogen måske ønsker slettet, så jeg vil råde dig til at afsætte en ny stemme. Mvh --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 14. jun 2013, 16:38 (CEST)

Aage Berntsen[rediger kildetekst]

Hej, du har sat Aage Berntsen på som maler, på Wikipedia:WikiProjekt Maleri, men er han maler? Det fremgår ikke af artiklen at har er maler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. jun 2013, 12:26 (CEST)

Det var på baggrund af Kraks Blå Bog, hvor han selv kalder sig maler. Han har udstillet på KE. Han er dog ikke i Weilbach. --Urbandweller (diskussion) 25. jun 2013, 12:59 (CEST)

Den Reiersenske Fond[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller

Jeg har modtaget en henvendelse vedr. Den Reiersenske Fond, som er en artikel, du har skrevet, og som jeg aldrig har været involveret i, og jeg vil også foretrække at forblive udenfor, så ikke pludselig noget er min skyld.

Kurt Svarre - kurt.svarre@skolekom.dk - skrev:

Hej Hans

Da jeg går ud fra, at det er dig, som på Wikipedia har skrevet om Den Reiersenske Fond, vil jeg gerne bede dig venligt men yderst bestemt om at rette det, der står, for det er nemlig ikke rigtigt. Der findes to fonde, som begge stammer fra samme stifter, Niels Reiersen.

Først er der Det Reiersenske Fond, som giver tilskud og legater til kunsthåndværkere, møbelsnedkere mm til bla studier i udlandet. Det bestyres af Ole Holm, Fagerstedvej 8, 2650 Hvidovre

Og så er der Den Reiersenske Fonds Gave, som giver tilskud til sløjd- og håndarbejdslærere i København og sjællandske købstæder. Denne fond bestyres af Danmarks Håndarbejdslærerforening. Fondets adresse er pt. Solbakkevej 11, 3630 Jægerspris.

Du - eller hvem det nu er - har skrevet på Wikipedia, at det er den samme fond. Og det betyder så, at jeg modtager adskillige ansøgninger, som skulle have været sendt til Hvidovre. Ansøgerne spilder deres tid og frimærker, og jeg spilder min tid. Så please - ret venligst - eller hvis du ikke kan, så fortæl mig, hvem der har rettigheder til at få sandheden frem.

Vh Kurt Svarre

Hvilket herved meddeles. --Hans Christophersen (diskussion) 26. jun 2013, 12:59 (CEST)

Så skulle det være klaret. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 26. jun 2013, 14:42 (CEST)

Se lige denne diskussion:[rediger kildetekst]

Søren1997 flytter Lyngby til Lyngby (flertydig).
mvh Per (PerV) (diskussion) 4. jul 2013, 00:39 (CEST)

Kig evt. her[rediger kildetekst]

Jeg synes artiklen er blevet rigtig god mvh Per (PerV) (diskussion) 6. aug 2013, 17:03 (CEST)

Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Volkswagen Polo IV (anden nominering)[rediger kildetekst]

Hej Palnatoke. Kan du rette denne side til, så nomineringen sker på den rigtige måde? Det er den pt. ikke. Mvh --Morten1997 (diskussion) 8. aug 2013, 20:28 (CEST)

Jeg har fået det rettet, så det behøves ikke længere. --Morten1997 (diskussion) 8. aug 2013, 21:23 (CEST)
Og så alligevel, fordi den ikke viser et 1. tal i højre side af Seneste ændringer, ligesom 6. tallet ved siden af LA.. Mvh --Morten1997 (diskussion) 8. aug 2013, 21:54 (CEST)

Hej Urbandweller, som du kan se under diskussionen til artiklen Ernst Peymann er denne form ukorrekt, idet den hverken bruges af Dansk Biografisk Lexikon 1. udgave eller Salmonsen. Dette var mit udgangspunkt for at lave redirect fra denne artikel. Samtlige relevante oplysninger er indskrevne i Henrik Ernst Peymann. Jeg er dog enig med dig så langt, at han nok bør stå under Hinrich Ernst Peymann, som er hans navns tyske form (og som Dansk Biografisk Leksikon 2 udgave også bruger). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 11. aug 2013, 11:52 (CEST)

Du har overhovedet ikke svaret på mine indlæg. Du skal ikke bare beslutte at flytte artiklen, når jeg har dokumenteret, at du har taget grundigt fejl. Jeg betragter det som meget ukorrekt. Rmir2 (diskussion) 11. aug 2013, 18:15 (CEST)
Det har jeg nu. Og skal vi så bruge tiden på noget mere nyttigt? --Urbandweller (diskussion) 11. aug 2013, 18:25 (CEST)

Det var dog fantastisk, at to garvede wikipedianerne begynder at kriges, når begge kender proceruren for {{flyt}} og {{sammenskriv}}. Det havde måske været mere produktivt af Rmir2 at oprettet et flytteforslag på Ernst Peymann i stedet for at klippe og klistre, og oprette en dublet til en allerede eksisterende artikel. Opret nu det flytteforslag, og stop jeres redigeringskrig. Jeg tror i hvert fald ikke på at Urbandweller ønsker at "have ejerskab til artiklen"(Rmir2). Jeg har i hvert fald aldrig noteret det ønske fra dén bruger, modsat andre. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. aug 2013, 22:16 (CEST)

Sorry havde ikke set, at I allerede havde oprettet et sammenskrivningsforslag. Men det rørrer ikke ved at jeg synes det er meget lidt klogt at klippe og klistre en artikel sammen for en person, der allerede er en artikel om. Så vidt jeg kan se er der kun en person der har ønske om at "have ejerskab til artiklen". Jeg forundrer mig, ligesom Urbandweller, over at nogen bruger tid på at oprette dubletter af artikler, uden i andre sammenhænge tjekke de kilder, der klistres på artikler. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. aug 2013, 23:13 (CEST)

Til PerV: Bare lige til din orientering:

  1. Jeg ramlede ind i Peymann dels i forbindelse med fyrvæsenet, dels i forbindelse med Ejderkanalen. Da jeg søgte efter han på wiki, kunne jeg ikke finde ham. Det er tillige grunden til, at der blev to artikler.
  2. Jeg var faktisk overbevist om, at det var en fejl med Ernst Peymann. Normalt bruger vi enten fuldt navn eller initialnavn som jeg også har foreslået det og som han optræder alle de steder, jeg har truffet ham (bortset fra DSD som jeg aldrig bruger). Derfor kom Urbanwellers holdning faktisk bag på mig. Forøvrigt var artiklen om "Ernst Peymann" uden henvisninger overhovedet, da jeg endelig blev henvist til den. Henvisningerne nederst er tilføjede af mig.

Nu ved du så det. For mig handler det ikke om "ejerskab" (og det tror jeg heller ikke er tilfældet for Urbanwellers vedkommende) men om, at wiki skal være anvendelig. Hvis man ikke kan finde Peymann, når man søger ham på grundlag af offentlige myndigheders udgivne litteratur, er der noget galt. Og det er derfor, at jeg har insisteret på, at han skal kunne findes. Jeg ville ikke drømme om at søge efter H.C. Andersen under "Hans Andersen" for nu at bruge et parallelt eksempel. Og Peymann optræder hyppigst under H.E. Peymann lige så snart, vi går til den faktiske litteratur (fx om arkitektur, som jeg også har påvist det). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 12. aug 2013, 06:30 (CEST)

Jeg synes, det er en besynderlig holdning, at personer kun bør skrives med enten fuldt navn eller med initialer. Eksemplerne på folk, der kendes ved ét af deres fornavne eller ved initialer af kun nogle af deres navne, er legio: Sextus Meyer, Vilhelm la Cour, C.N. David, C.F. Moltke... --Urbandweller (diskussion) 13. aug 2013, 23:14 (CEST)

Det er vi bestemt ikke uenige om. Derfor skal det vurderes for hver person for sig om vedkommende skal stå under fuldt navn, initialer eller en kombination af disse eller et forkortet navn. I tilfældet Peymann optræder han bådet i "Danmarks Arkitektur" og hos Naturstyrelsen under sine initialer, i opslagsværkerne under efternavn + fornavne (men ikke varianten "forkortet fornavn + egentlig: fulde navn"). Derfor er jeg da også kommet frem til, at det nok er initialvarianten, som de fleste ville søge efter og som jeg i første omgang kun oprettede som "redirekt". Det er endnu ikke lykkedes mig at finde en "almindelig tekst" i en bog eller tidsskrift med varianten "Ernst Peymann", og dette er grunden til, at jeg ikke tror på, at den skulle være almindeligt brugt. Hvis det havde været tilfældet, ville jeg helt klart have tilsluttet mig din variant. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 14. aug 2013, 06:24 (CEST)

Sommerkonkurrence (igen)[rediger kildetekst]

Urbandweller vandt Palnatokes Sommerkonkurrence 2013

Tillykke med sejren, og tak for indsatsen! Hermed en dims, du kan pynte din brugerside med (eller udskrive og laminere). --Palnatoke (diskussion) 2. sep 2013, 14:19 (CEST)

Tak, ikke mindst til de andre deltagere! Jeg troede ellers, jeg ville tabe på målstregen. --Urbandweller (diskussion) 2. sep 2013, 15:00 (CEST)

Niels Bjerrum'er[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller! Tak fordi du ryddede op i navngivningerne i artiklerne om Niels J. Bjerrum'erne. Det fik jeg ikke lige gjort ordentligt selv, så det er alle tiders. Toxophilus (diskussion) 3. sep 2013, 12:07 (CEST)

Angående siden Advokatkontoret Fabritius Tengnagel og Heine[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller.

Jeg vil starte med at beklage problemer vedrørende sideredigering og vil forsøge at gøre det bedre i fremtiden!

Jeg forsøger bestemt ikke at reklamere, men har forsøgt at følge op på forbedring af sproget samt interne og eksterne links for at validere historien jeg skriver. Det var også derfor at jeg de sidste par gange har beholdt jeres henvisninger om at sproget skal forbedres samt at der skal en formatering til, i håb om at andre ville bidrage og hjælpe lidt til. Det er også derfor at alle mine redigeringer ikke er ens men ændrer sig hver gang jeg laver en redigering. Jeg har forsøgt at lave afsnitsopdeling og henvist til interne links på wikipedia, men hver gang bliver de fjernet og jeg har ikke kunnet forstå hvorfor. Så jeg er ved at miste modet med at redigere denne side og ville jo gerne i fremtiden være en større bidragsyder til wikipedia.

Endnu en gang vil jeg beklage hvis jeg har skabt problemer, dette var bestemt ikke min hensigt!

Håber at høre fra dig

Mvh. Koubaa

Jeg har nu formateret artiklen - ved at kigge på kildekoden kan du se, hvordan en artikel er opbygget. Håber du fortsat vil bidrage til Wikipedia. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 4. sep 2013, 18:54 (CEST)


Jeg takker for din forståelse. Jeg vil prøve at kigge lidt på kildekoden, "figure it out" og prøve at bidrage efter bedste evne :) Endnu en mange gang tak! Mvh. Koubaa

Nyheder for september 2013[rediger kildetekst]

Rasmus Olsen[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller. Jeg kan se, at du har oprettet et flytteforslag for Rasmus Olsen (flertydig). Hvordan kan det være? Jeg har oprettet en artikel om Rasmus Olsen (komiker) og fandt ud af, at flere personer bærer navnet, hvorfor jeg mente at en flertydig artikel var på sin plads. Den hidtidige artikel om Rasmus Olsen, har jeg flyttet til Rasmus Olsen (atlet), og lavet en omdirigering fra Rasmus Olsen til den flertydige side. Hvis jeg har gjort noget galt, beder jeg om forladelse. Toxophilus (diskussion) 10. sep 2013, 17:45 (CEST)

Du har intet gjort galt. Den flertydige artikel kan lige så godt stå under "Rasmus Olsen", da ingen er mere kendt end de andre, men siden kan ikke flyttes pga. historik. En administrator bør derfor flytte siden. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 10. sep 2013, 17:56 (CEST)
Udmærket, jeg håber en admin kan hjælpe så. Jeg var ikke klar over, at det var bedre, at den flertydige artikel er at finde under artikelnavnet, i stedet for artikelnavnet efterfulgt af flertydig. Toxophilus (diskussion) 10. sep 2013, 18:30 (CEST)

Nissebanden[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller. Jeg har oprettet/flyttet artiklen om Nissebanden i Grønland da jeg mente det var noget rod i den eksisterende artikel om Nissebanden. Jeg påtænker at oprette artiklerne Nissebanden (julekalender) og Nissebanden (gruppe), og mener derfor en flertydig artikel er på sin plads. Hvordan skal jeg gøre det, så vi undgår det som skete ved Rasmus Olsen (flertydig) (ovenfor)? Mvh. Toxophilus (diskussion) 16. sep 2013, 22:14 (CEST)

Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
Fordi du bliver ved og ved og ved. God kvalitet i dit arbejde. Pixi Uno (diskussion) 19. sep 2013, 16:43 (CEST)


Jamen dog - nu igen! Jeg kan kun takke og sige det samme om dine bidrag. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 20. sep 2013, 13:48 (CEST)

Redigering af Cecilia Payne-Gaposchkin[rediger kildetekst]

Hej!

Tak for dine opdateringer af denne artikel.

(Wikipedia slettede næsten hele mailen da jeg trykte gem!)

Nu får du en kort version efter sletning. Jeg

(Gi'r op. Wikipedia tillader mig ikke at gemme dette.) (Skrev Twdk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Tak i lige måde for dine gode bidrag. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 12. okt 2013, 22:28 (CEST)

Artikel om Niels Harrit[rediger kildetekst]

Til "Urbanweller" Det er fuldstændigt uacceptabelt, at du - under pseudonym - skriver det vås om mig på wikipedia. I DK fægter vi med åben pande, ikke? Tilkendegiv dig selv med navn og adresse og send en email til niels@harrit.dk

Mvh NH

Jeg har refereret til nogle artikler i danske dagblade, hvilke referencer du nu åbenbart har fjernet - så jeg "fægter" slet ikke. Bemærk, at du ikke bør redigere din egen biografi på Wikipedia, jf. Wikipedia:Selvbiografier. --Urbandweller (diskussion) 8. okt 2013, 00:32 (CEST)
Niels Harrit har kommenteret artiklen, se Diskussion:Niels Harrit. --Palnatoke (diskussion) 15. okt 2013, 01:08 (CEST)