Diskussion:Christina Bjørn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletningsforslag: Christina Bjørn

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Denne har stået med {{notabilitet}} siden 2014, så nu indstiller jeg den til sletning --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor)

 • Symbol delete vote.svg Slet - Hvis der ikke er mere at skrive om hende? Ud. --Madglad (diskussion) 13. apr 2016, 19:37 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - ikke notabel. Rmir2 (diskussion) 13. apr 2016, 19:43 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg er i tvivl, og hælder til behold. Hun har medvirket i en del notable produktioner, og flere af dem har artikler der linker til hende. Hun har også en del medieomtale (godtnok er rigtig meget af det sådan noget ekstrablads-journalistik fra de kulørte blade). Toxophilus (diskussion) 13. apr 2016, 20:17 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Notable radio- og tv-vært. Artikelopslag bliver ikke nødvendigvis dårlige af at være korte. Så ser ingen grund til sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. apr 2016, 20:25 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Falder under notabilitetsgrænsen.--Økonom (diskussion) 19. apr 2016, 21:34 (CEST)
 • Symbol delete vote.svg Slet - Det virker mest som reklame for en ikke særligt notabel enkeltmandsvirksomhed. --SorenRK (diskussion) 20. apr 2016, 11:36 (CEST)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar/Symbol question green.svg Spørgsmål - Til alle der siger hun ikke er notabel - hvad er det der gør, at hun ikke er notabel? mvh Tøndemageren (diskussion) 20. apr 2016, 13:49 (CEST)
Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg synes, der skal mere til, end at man er en pladevender, der gør sit arbejde (uanset om man gør det godt, hvad jeg ikke ved noget om i dette tilfælde). Hvis hun var vært på indholdstungere programmer, der indebærer en mere personligt skabende indsats, ville det også spille en rolle. Jeg vil medgive, at hendes yderligere medvirken i tv-programmer + angivelige arbejde som tekstforfatter skubber i retning af notabilitet; men der står jo intet i artiklen om, hvad det så er, hun har skrevet tekster til. Det kan jo være alt fra hele tv-programmer til julekort. Så selvom det ikke er et klokkeklart "Slet" fra min side, er det foreløbig ikke nok, og linket til hendes hjemmeside med kostvejledning osv. indikerer efter mit skøn ikke noget, der hæver hende op i det indlysende notable område. --SorenRK (diskussion) 20. apr 2016, 17:23 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - enig med Tøndemageren -Zoizit (diskussion) 21. apr 2016, 13:53 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Der har løbende været konsensus om at radio- og tv-værter har almen interesse, og derfor er notable, hvilket 300+ artikler i kategorierne vidner om. - Nico (diskussion) 21. apr 2016, 15:59 (CEST)
 • Symbol keep vote.svg Behold Som radiovært og TV-vært for kendte programmer mener jeg, at hun er notabel og har almen interesse.(skrev EileenSanda (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg har udvidet artiklen lidt og fundet flere kilder. Men altså, hun er så kendt, at hun bliver inviteret med i TV-undsendeler og andre events, hun var f.eks. vært ved Copenhagen Pride i 2015, hun deltog i Danmarks Indsamling i 2013, hun deltog i Zulu Djævleræs i 2013 (hvor kendte danskere deltager), men hun er ikke notabel nok til at vi han have en artikel om hende på dansk Wikipedia? Hvor meget skal der så til, før en TV-vært som Christina Bjørn, som jo har deltaget/optrådt flere forskellige steder, er notabel nok til dansk Wikipedia? EileenSanda (diskussion) 22. apr 2016, 14:29 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ikke konsensus om sletning - beholdes. --Palnatoke (diskussion) 22. apr 2016, 14:47 (CEST)