Ugeavisen Odense

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ugeavisen Odense, grundlagt i 1970'erne, er med sit oplag på 99.469[1] landets næststørste lokale ugeavis, kun overgået af Århus Onsdag. Avisen udkommer i hele Odense Kommune samt den del af postdistrikterne Vissenbjerg, Morud, Søndersø, Otterup, Årslev, Tommerup, Nr. Lyndelse, Nr. Søby og Verninge, der ligger i en radius på 12 km. fra Odense.

Avisen blev grundlagt af Fyns Amts Avis, men har i flere år været ejet sammen med Fyens Stiftstidende – siden 2006 via selskabet Fynske Medier. Ugeavisen Odense er karakteriseret ved at have et relativt højt journalistisk niveau.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Dansk Oplagskontrol, 2. halvår 2008/1. halvår 2009". Arkiveret fra originalen 27. juni 2018. Hentet 29. maj 2022.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes geografiske koordinater
Denne artikel omhandler et emne, som har en geografisk lokation. Du kan hjælpe ved at indsætte koordinater i wikidata.
Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Hjælp os ved at uploade dit eget billede eller finde et på Internettet.
Se nærmere om hvordan

Du kan hjælpe ved at uploade et eller flere af dine billeder til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det/dem i artiklen.

Har du ikke selv taget et billede, kan du søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på fx på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool. Værktøjet er på engelsk, men du skal blot klikke på linket og derefter på knappen "Do it!". Du kan ændre antallet af viste eksempler ved at rette "5" til fx "25" hvis du ikke fandt et godt billede. Du skal være opmærksom på, at fair use ikke er tilladt på den danske Wikipedia. Er du i tvivl kan du spørge en administrator om hjælp.

Kan du ikke finde nogle frie billeder, kan du prøve at spørge ejeren af ikke-frie billeder, om de vil donere et billede. Du kan finde eksempler på forespørgsel her.