Wikipedia:Sletningsforslag/Henrik Vincent Thiesen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg kan ikke rigtig se notabiliteten på denne artikel. Der står desuden ikke andet end at han er filmklipper og hans værker.

 • Symbol delete vote.svg Slet --EeveeSylveon 9. mar 2018, 12:41 (CET)
 • Symbol point of order.svg Formalia - Artiklen er oprettet d. 28. juni 2017 af @Zoizit:.
Symbol move vote.svg Flyt til Bruger:Zoizit/sandkasse. Jeg mener at Henrik Vincent Thiesen er notabel, og der er mange wiki-links til artikel, men så længe artiklen er en substub, så syntes jeg den skal flyttes til sandkassen. --Kjeldjoh (diskussion) 9. mar 2018, 13:14 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Nej Tak til en sandkasse, og Han er notabel, samt var artiklen "en fra Wikipedia:Mest ønskede artikler" derfor at jeg oprettede en stub ---Zoizit (diskussion) 9. mar 2018, 13:36 (CET)
Symbol move vote.svg Flyt til Bruger:Zoizit/sandkasse. Jeg mener ikke at man skal oprette artikler, hvis brødtekst udgøres af netop én sætning, bestående af kun tre grammatiske led. Grundled, udsagnsled ("er"), omsagnsled til grundled. --Madglad (diskussion) 9. mar 2018, 14:38 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar -- endnu en gang, jeg ønsker ikke artiklen i Bruger:Zoizit/sandkasse, for igen grund til at have den der da jeg har skrevet det jeg kan skrive i artiklen uden at blive anklaget for copyright overtrædelser, men i andre er velkommen til at flytte den til jeres sandkasse ----Zoizit (diskussion) 9. mar 2018, 15:30 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Den er i orden som den er. Måske den med tiden kan blive udvidet, men den er i orden. Ikke nødvendigt at slette eller flytte.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 9. mar 2018, 15:33 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Ingen grund til sletning - den står fint, som den er. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. mar 2018, 17:24 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Korte artikler har det med at blive længere over tid. —Pugilist (diskussion) 10. mar 2018, 15:25 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Hvis personen er notabel, så er artiklen også relevant. Giv anerkendelse til dem, der fortjener det. Rmir2 (diskussion) 13. mar 2018, 08:02 (CET)
 • Symbol delete vote.svg Slet Man anerkender ikke folk ved at skrive en halv sætning om dem. Jeg klipper selv film som hobby, og mangler ikke respekt for faget. Men der en ingen respekt i at skrive en halv sætning om folk. Da-wiki bør bestå af artikler, ikke substubbe. Det klarer de på de udenlandske w'er, det skal vi også her. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 10:45 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - Der skal lidt mere tekst på indledningen, men jeg vil mene, at han er relevant at kunne slå op, når han har været med på så mange forskellige film. Toxophilus (diskussion) 13. mar 2018, 10:56 (CET)
"lidt mere tekst på indledningen" - ja, men der er ingen der skriver den, ingen der kender ham. Derimod er kendetegnet på da-wiki ikke-kildebaserede substubbe. --Madglad (diskussion) 13. mar 2018, 11:12 (CET)
 • Symbol comment vote.svg Kommentar der er kilder på artiklen ----Zoizit (diskussion) 13. mar 2018, 11:13 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold - der ikke noget problem med notabilitet med den mængde af film, som han har bidraget til. Jeg kan godt se at artikel burde være længere. Men der ikke skrevet specielt meget om ham. --Steen Th (diskussion) 13. mar 2018, 12:17 (CET)
 • Symbol keep vote.svg Behold- har klippet en stor mængde film. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. apr 2018, 09:53 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen beholdes.
- Sarrus (db) d. 7. apr 2018, 13:34 (CEST)