Brugerdiskussion:Royal Export

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne side bliver ikke besvaret af brugeren, med mindre det handler om rigtig indhold her. Resten er spild af tid.

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Royal Export! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. dec 2015, 06:36 (CET)

Denne side bliver ikke besvaret af brugeren, med mindre det handler om rigtig indhold her. Resten er spild af tid.

Født/død i biografier[rediger kildetekst]

Jeg har bemærket, at du ved flere lejligheder har udbygget biografier på wikipedia. Det er fint. Vi har imidlertid haft en længere diskussion, om hvordan vi angiver fødsels- og dødsdag i indledningen af en artikel. Her kan du se de retningslinier vi følger, efter den omfattende diskussion. Vi har fortsat en del artikler der opgiver fødsels- og dødsdato med tankestreg. Det vil tage noget tid inden de forsvinder; men hvis du alligevel er inde og rette i en artikel, vil det være fint om du også retter dette, og samtidigt vil det være fint, hvis du ikke i fremtiden opretter artikler med tankestreg i fødsels/døds parantesen. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. dec 2015, 10:22 (CET) hej. det tror jeg også jeg har gjort på de sidste sider jeg har oprettet. Kan dog ikke huske hvem det var her. vh.

Autopatruljeret[rediger kildetekst]

Hej Royal Export, tak for dine mange seriøse bidrag på dansk Wikikpedia. Selv om du er relativ ny bruger virker du meget hjemme i systemet, så jeg har ændret din brugerstatus til autopatruljeret, så andre ikke behøver at spilde tid på at holde dig i ørene. Fortsat god arbejdslyst på projektet. - Nico (diskussion) 2. jan 2016, 16:38 (CET) Hej Nico. tak for det. for flere år siden brugte jeg meget den norske wikipedia, inden jeg fik arbejde og senere kone i Esbjerg. Og nu faldte jeg over den danske wikipedia, og så kan jeg samtidig bruge mit danske sprog på skrift. Fortæl hvis jeg laver for mange fejl med det. :-)

Left/right[rediger kildetekst]

Hej Royal Export. Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at der ikke er noget problem i, at parameteren 'right' står i en [[Fil:...]] Det er derfor spild af tid, når du retter en artikel som Island udelukkende for at fjerne dem. At du så også fjerner de 'left', der enkelte steder var sat ind for at give lidt afveksling, må jeg tage som udtryk for, at du mener, at billeder ikke bør vises til venstre. Der er jeg uenig, og jeg synes, du skal tage en diskussion på fx Wikipedia:Landsbybrønden om dette, inden du flytter alt for mange billeder mere.

Jeg har tænkt mig at fortsætte med at bruge 'right'/'left'-parametrene, idet de efter min mening er et udtryk for et bevidst valg, hvorimod manglen på en af disse betyder brug af default-værdien, som jo nu er 'right', men i teorien kunne ændres. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. jan 2016, 10:33 (CET)

Hej. tak for det. det vidste jeg ikke med højre. Fordi jeg nogen gange har flyttet dem til venstre er når de har stået helt i toppen af en side eller et afsnit. ellers er jeg enig om at det givet et godt øje-break i læsningen. men nogen gange ødelægger de opsætningen af tekst eller siden generelt, hvis de ikke er placeret ordentligt.
Det er helt ok. Jeg er enig i, at når et billede står til venstre øverst i en artikel, ser det sjældent pænt ud, så ryk bare dem til højre. Og det er i øvrigt helt fint, at du fjerner de faste billedstørrelser. Jeg rykker lige din kommentar ind, så det er nemmere at se, hvor én kommentar ender og en ny begynder. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jan 2016, 23:20 (CET)
PS. Forresten ser det ud til, at du har forsøgt med en underskrift på dine svar her på siden. Vil du gøre det perfekt, bruger du 4 ~ (altså ~~~~). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 6. jan 2016, 23:26 (CET)

Noter/Kilder/Referencer[rediger kildetekst]

Efter en længere diskussion om de afsluttende afsnit i en artikel, nåede vi frem til, at afsnittet med Noter/Kilder/Referencer skal hedde "Noter", hvis vi skal ændre det, skal det være efter en diskussion. Jeg kan se, at du havde benyttet == Referencer == i artiklen Heinz Ehlers. Jeg har nu rettet det til == Noter ==. Benyt venligst == Noter == i fremtiden. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jan 2016, 11:17 (CET) hvis det er et problem, og at du har tid til at skrive til mig, så har Wikipedia i Danmark ingen problemer. udover alt for mange få daglige bidragsydere og antallet af sider. :-) Vh. ~ du må meget undskylde at jeg skriver her på dansk wikipedia. men som 100% andre ny læser man ikke alle nørd ting. og man er også ligeglad. jeg kigger på hvad hovedparten af andre sider er opbygget og laver en kopi af det. hvis du har et problem med det, så skal du starte med at ændre dem der er i forvejen, i stedet for at skrive til mig 2 gange om små ting. I Norge er vi 1 million mindre folk end i Danmark. den tid jeg har brugt her på at skrive til dig om meget små ting, er der i Norge oprettet 5-6 sider. brug din tid på at oprette nye sider eller rette mine små ubetydelige fejl. jeg er ikke uten fejl og det er du heller ikke. Vh. ~

Alle platforme?[rediger kildetekst]

Hej Royal Export, jeg har lagt mærke til at du har fjernet {{-}}, næsten som den eneste ændring. Er du sikker på at Wiki-siderne vises lige pænt på alle platforme? Jeg har nogen gange set at en wikiside så pæn ud i en browser, men at billeder dækkede over teksten i andre browsere. Men hvis du ved at Wikimedia har ændret softwaren, så siderne tilpasser sig læserens platform, så vil jeg også fjerne {{-}}. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 8. jan 2016, 22:20 (CET) hej. jeg er er ikke helt klar over hvad du mener. hvis jeg har fjernet tegnet, så er det kun fordi det har været midt i et afsnit. jeg indsætter dem mere end jeg fjerner dem. ~~

OK. --Med venlig hilsen Necessary Evil (diskussion) 11. jan 2016, 14:37 (CET)

HEJ EXPORT GUY[rediger kildetekst]

Vil du venligst stoppe med at ØDELÆGGE NEDSTÅNDE SIDER: COCA-COLA LIFE, COCA-COLA CHERRY, COCA-COLA VANILLA, COCA-COLA LIGHT LEMON, COCA-COLA LIGHT PLUS

Hvis du har et problem med mig så skrev helst til mig istedet for at ødelægge sider jeg har brugt meget tid på at sætte op .

du har ikke brugt meget tid. Du er brugt alt for lidt tid. Du ødelægger mere end du gavner. Brug sidernes diskussionsside, hvis du har flere problemer. Royal Export (diskussion) 17. jan 2016, 21:49 (CET)

Redigeringskrig[rediger kildetekst]

Hej, jeg har beskyttet de fleste Coca-Cola artikler i 24 timer nu da dig og Bruger:Luffe1810 har en redigeringskrig i gang. Jeg vil forslå I starter en diskussion på en af artiklerne og finder ud af hvad der skal ske. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 17. jan 2016, 22:17 (CET)

-) Ja prøv du bare på det. Jeg gider ikke bruge tid på ham mere. så må det bare blive dårligt og urigtigt som så meget andet her på den danske wikipedia. Royal Export (diskussion)

Wikipedia Chat[rediger kildetekst]

Hej Royal Export. Jeg ville bare lige fortælle dig at vi har en Wikipedia chat hvis det kunne interessere dig. Der sidder næsten altid andre Wikipedianere samt Administratorer. På chatten skal du spørge om hjælp eller bare sidde og hyggesnak med de andre :-) - Hvis du har en IRC klient installeret så som f.eks. ChatZilla, så kan du bare tryk her: #wikipedia-da, men hvis du ikke har det, så kan du bare bruge denne hjemmeside. Du kan læse mere omkring chatten her på Hjælp:Chat. Vi glæder og til at se dig derinde! --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 18. jan 2016, 03:12 (CET)

hej. din besked her viser meget godt de problemer jeg har oplevet de sidste uger. Royal Export (diskussion) 23. jan 2016, 00:37 (CET)

Silverstone[rediger kildetekst]

Hej Royal Export. Hvad vil du sige til, at vi omdøbte artiklen om Silverstone Circuit til Silverstone-banen? Jeg er ret sikker på, at denne form er mere brugt på dansk. Hvis du ikke har noget imod det, skal jeg gerne gennemføre flytningen. I modsat fald vil jeg oprette et flytteforslag, men hvis du er indforstået, er der ingen grund til at gå den omvej. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. jan 2016, 15:47 (CET)

Hej. det er en god ide. :-) hilsen

Hej Royal Export. Vil bare lige høre dig, om jeg kan få dig til at sætte {{Forældet sport}} istedet for {{Forældet}} på sportsartikler, eksempelvis Formel 1 2015? Mvh Tøndemageren (diskussion) 22. jan 2016, 16:26 (CET)

hej. Nu har jeg lige set mange af de forældede artikler igennem. og ingen gør det en forskel om det er det ene eller andet. ingen reagere på alle de skabeloner som findes her. stub, 2 stubbe, mangler billede, mangler korridinater, mangler meget. i skulle sætte en skabelon øverste på alle. "Hjælp! Vi mangler indhold fordi vi os meget få brugere på Danmarks Wiki bruger tiden på skabeloner og snak. ikke at udvide, læse og forbedre. Royal Export (diskussion) 23. jan 2016, 00:34 (CET)
Tøndemageren. Du har selv oprettet siden. men nu bruger du din tid på at skrive til mig og noget som alle er ligeglade med. hvorfor ikke bruge tiden på at lave den side du selv lavede perfekt. skabeloner, hærværk og snak, men intet nyt indhold = Dansk Wikipedia Royal Export (diskussion) 23. jan 2016, 00:57 (CET)
Det var bestemt ikke en kritik af dig - blot en opfordring. Jeg vil kraftigt anbefale dig at læse denne, denne, og generelt blot denne, hvis du føler min opfordring var et angreb på dig. Og hvis du føler du har et problem med den måde, hvorpå da.wiki fungerer, bør du måske overveje om du ikke skulle tage en pause - omend jeg da ikke håber det er tilfældet. Hvis ikke, men du blot har et problem skabelonerne, skulle du måske overveje ikke at gøre noget ved skabelonerne, men blot redigere i brødtekst. Lige gyldigt hvad, bør du bestemt ikke kritisere hvordan andre da.wiki-brugere bruger deres tid ift artikeludvidning og lignende, blot fordi de kommer med en venligt ment opfordring. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jan 2016, 14:17 (CET)
Jeg tror, at Tøndemageren mener WP:TRO i den første af hans opfordringer herover. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. jan 2016, 14:50 (CET)
Tak for lang tekst. Men jeg bruger bruger min tid på indhold på Wikipedia, og ikke ting som ingen synes er interesant. Derfor har jeg ikke læst din fine lange tekst med mange flotte links. Spild ikke min tid med ingenting. Kontakt mig hvis jeg sænker dansk wikipedias niveau. Ellers brug din tid mere fornuftigt, da jeg ikke kan tage dig seriøst. Hilsen

Tøndemageren er endnu en af dem som gør det underligt her i Danmark. Bruger sin tid på at forklare mig ligegyldige ting om hvad jeg skal gøre med en ligegyldig skabelon, i stedet for at selv gøre noget ved siden, som han selv har oprettet. Dansk wikipedia i en nøddeskal. Lav kvalitet på siderne, men masser af ligegyldighed. 25. jan 2016, 23:15 (CET)

For at gøre det kort: Snak pænt til dine medskribenter. Hvis der er så meget galt med den danske Wikipedia, så find et andet sted at bidrage. Mvh Knud Winckelmann (diskussion)

Snakke pænt? jeg forstår ikke. jeg svare på tekst som ikke har noget med kvaliteten af mine bidrag at gøre. fordi jeg bidrager med mere rigtigt indhold end jeres sociale snak som åbenbart er vigtigt her. Fremover svarer jeg ikke på denne side. tiden er mere vigtig. Hilsen

har nu læst mere her. Måske er opfordringen til at blive væk årsagen til den store succes for dansk wikipedia, og jeres behandling af nye brugere. Imponerende 213.000 artikler, hvor 60-80.000 er mere eller mindre ubrugelige på grund af lav kvalitet. Jeg undskylder igen at jeg bidrager med godt indhold på dansk wikipedia, og bryder ind i jeres sociale sammensværgelse, som ikke handler om wikipedias indhold. Undskyld! jeg har misforstået konceptet i Danmark. hilsen

Læst mere. Og ham administrator Tøndemageren er jo ikke ham som bidrager til nyt og nyttigt her. Hvorfor skal man tage en person seriøst som ikke bruger tiden på indhold på wikipedia, men mere har brugt tiden på at lave endnu flere af jeres ubrugelige skabeloner. Og nu skal jeg ændre i en skabelon på en side som er ubrugelig, fordi Tøndemageren synes det er mere vigtigt med en skabelon, end indholdet af det forældede han selv har lavet, og åbenlyst ikke gider at forbedre. Forklar mig jeres kærlighed til jeres interne Facebook når ikke Wikipedias indhold er vigtigt. Snak pænt til min ven Tøndemageren Det er vigtigt! Mest vigtigt! Alt andet er ikke vigtigt. Især ikke indholdet af dansk wikipedia. hilsen

@Royal Export: Det er dog en fantastisk monolog du har kastet dig ud i. Det lader til du har opbygget en ustyrlig agressivitet overfor folk, der kommer med venlige henstillinger til dig, og kaster dig ud i grundløse personlige angreb. Da jeg i sin tid henvendte mig til dig med en ganske venlig henstilling, fik jeg samme behandling. Det er ikke ok. Uanset hvor dovne og slatne du anser danskere for at være, skal du behandle folk ordentligt. Jeg gider ihvertfald ikke høre på dit brokkeri. OG ja jeg redigerer faktisk på da wiki. Ganske vist kun 8.500 redigeringer sidste år. Men med min energi er det vist lige hvad jeg kan overkomme. Så kan du jo brokke dig over det. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. jan 2016, 01:55 (CET)

det er skønt du er aktiv med indholdet. bliv ved med det. For der er jo ingen aktive indholds-skribenter her. Jo masser af indhold på denne side, men ikke de rigtige steder. Som er så tydeligt her. meget meget dårligt indhold og jeg prøver at gøre bare lidt. Men i har mere travlt med jeres ligegyldige skabeloner som ingen reagere på. i reagere ikke engang selv på jeres eget indhold. Jeg har endog selv oplevet en administrator lave hærværk på en side fordi han ikke engang gad at læse hvad side handlede om. hvad skal man så gøre. lade jer være til grin som det er lidt nu? Hilsen (Skrev Royal Export (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det er yderst belastende at du angriber andre personer, der bestemt ikke vil dig noget ondt. Da.wiki er et fællesskab, hvor det skal være muligt at diskutere og være uenige - men det skal foregå i en ordentlig tone. Ingen har i denne tråd, anfægtet dine redigeringer i artikelnavnerummet. Men du bør holde en god tone, og holde sig fra at angribe enkelte personer, som du eksempelvis gør med undertegnet her. Hvis du læste de links jeg gav dig tidligere, vil du være klar over, at det i sidste ende kan ende med en blokering - og det vil jeg ærligt talt nødigt have skulle ske. Jeg føler mig dog stadig forpligtet til oplyse dig om konsekvenserne af dine handlinger, og det der virker til at være en egenrådig håndtering af konflikt. Derudover vil jeg igen opfordre dig til at tage en pause fra da.wiki, indtil du har en bedre forståelse for hvordan dette fællesskab fungerer. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. jan 2016, 07:05 (CET)
Jamen dog. Det havde jeg slet ikke opdaget når jeg kigger din egen side. Det er flot at du har den magt. Tillykke. Mens du bruger din tid på at blokere mig, så bruger jeg tiden på at lave indhold rigtigt og korrekt her. Men sådan er vi forskellige. Held og lykke fremover, og forstyr mig ikke med noget som ikke har med Wikipedias indhold at gøre. Det kan du klare internt med vennerne. Royal Export (diskussion)
Jeg har nu aldrig nævnt at jeg selv ville blokere dig - blot at du bør følge den gode tone. En tilsidesættelse af dette, vil medføre en blokering, som kan komme fra hvilken som helst administrator. Det virker dog ikke til at du på nogen måde, har en interesse i fællesskabet, men blot vil køre dit helt eget løb, og samtidig se ned på samtlige personer, der prøver at være venlige overfor dig. Der er desværre derfor ikke andre udveje end en at give dig en pause fra da.wiki, indtil du har forstået de gældende normer og regler. mvh Tøndemageren (diskussion) 27. jan 2016, 05:23 (CET)
@Royal Export: Jeg vil kraftigt anbefale dig at begynde at snak samt behandle andre ordenligt på diskussioner. Jeg (samt andre tænker jeg) er ligeglad med om du mener dansker er dovne og at dansk Wikipedia er fuld af fejl (eller hvad du nu mener). Wikipedia skal være et rart sted at være, så ingen gider en bruger som skal have en uopdragen opførsel over for andre mennesker. Du bliver snakket til med respekt, derfor forventer man også at modtage en form for respekt. Vi vil mere end gerne have dig her Royal, men det er kun hvis du gider at behandle andre ordenligt og snak pænt. Jeg er ikke sur eller noget, jeg siger bare min mening ligesom du ser ud til at gøre. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 27. jan 2016, 12:17 (CET)

Fodboldtrupskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Royal Export. Når du opdaterer fodboldtrupskabeloner, er du så mulighed for, at du også vil opdatere parametret for sidst opdateret? Det er særdeles brugbart, når andre bruger tjekker for opdateringer. Ellers godt arbejde! mvh --Morten1997 (diskussion) 2. feb 2016, 17:39 (CET)

Du er blevet blokeret i et stykke tid på grund af urimelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Du er blevet advaret ovenfor.
Du er blevet blokeret i en rum tid på grund af at tidligere advarsler stadig ignoreres - tænk over kommunikationsform.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. mvh Tøndemageren (diskussion) 28. feb 2016, 10:32 (CET)


Redigering af upright og colwidth[rediger kildetekst]

Hej Royal Export. Kan se, at du har fjernet upright- og colwidth-parametre fra artikler, for eksempel Arcadius og Johannes Chrysostomos. Vil du forklare årsagen? Anvendelsen af upright er anerkendt formatering på engelsk wiki og på en lang række andre landes, herunder dansk Wikipedia (se Wikipedia:Stilmanual under "Illustrationer"). Colwidth er på samme måde en anerkedt formatering (se "Brugen af colwidth" under "Noter" i stilmanualen), så hvorfor fjerne dem? Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 17. feb 2016, 09:48 (CET)

Hej Royal Export. Da du ikke har svaret, har jeg tilladt mig at tilbageføre de to nævnte redigeringer. Venlig hilsen --Rsteen (diskussion) 19. mar 2016, 17:19 (CET)

Du har oprettet flere sider af flere Formel 1-teams og Formel 1-kørere! Det var det jeg ville forvente mig til. DanishSGTFan123 (diskussion) 20. feb 2016, 15:07 (CET)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se at du påsatte {{ds}} på Diskussion:Christian Reimann så ville bare lige høre om hvornår du opretter forslaget? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 08:58 (CET)

? --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 9. mar 2016, 22:19 (CET)
Du fortsætter med at sætte ds og SDBS=ja på artikler uden at oprette sletningsforslagene. Hvorfor? --Madglad (diskussion) 17. mar 2016, 05:39 (CET)

Når du tilføjer en sletningsskabelon på en artikel (som f.eks her) så skal du ikke tilføje "|SDBS=ja" med mindre du også opretter et sletningsforslag. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 21. mar 2016, 10:21 (CET)

Omgangstonen her på stedet[rediger kildetekst]

Hejsa. Prøv at dæmpe den konfronterende tone, det gør det ikke just til en behagelig oplevelse at kommunikere med dig, når du ellers svarer tilbage.

Antag god tro og lad være med at forvente at folk lyver. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2016, 15:27 (CEST) Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. mar 2016, 15:27 (CEST)

Utilstedelig opførsel[rediger kildetekst]

Hej Royal. Jeg vil give din denne advarsel da du har sådan en utilstedelig opførsel overfor andre folk og dine fælles skribenter. Jeg vil advare dig hvis du forsætter med denne tone så vil din konto blive blokeret. Vi (jeg) vil gerne have dig på Wikipedia, tro mig, men ikke hvis din tone skal være sådan over for folk. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 15. apr 2016, 00:24 (CEST)

Du er blevet blokeret i 3 dage på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 15. apr 2016, 01:11 (CEST)

Jeg tror du har brug for noget tænketid. Du har fået fjernet rettigheden for at kunne rediger i 3 dage, derefter har du 2 valg: 1) Snak pænt samt prøve at hjælpe uden at snak respektløst til andre skribenter. 2) Finde et andet sted at være. Hvis du vælger nummer 1 så vil jeg samt mange andre blive glade (personligt håber jeg du vælger 1), men hvis du ikke kan opfylde det så bedes du stoppe med at skrive i diskussioner hvis du ikke kan holde en ordenlig tone. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 15. apr 2016, 01:11 (CEST)

du er vildt sød, ikke så gammel, og vildt sjov. Du har lige givet mig det som jeg skulle bruge. Tak! --Royal Export 15. apr 2016, 01:15 (CEST)
Det er jeg da glad for at gøre, tak og velkomme. --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 15. apr 2016, 01:17 (CEST)

Knægt. - du skal ikke byde mig velkommen. Du var ni år da jeg redigerede første gang. Du skal sige desværre!! - for oprettelse af kildebelagte sider er åbenbart blevet bandlyst, og normal Wiki-behandling af artikler og brugere er ikke velkommet her. Chat og jeres andet pjat er mere vigtigt, end indholdet. Respekt unge mand, som ikke ander en meter. Sjovt! --Royal Export 15. apr 2016, 01:24 (CEST)

Jeg kan godt høre du helt har misforstået hvad alt det her handler om. Det handler om den måde du snakker til folk på. At sige "oprettelse af kildebelagte sider er åbenbart blevet bandlyst, og normal Wiki-behandling af artikler og brugere er ikke velkommet her" viser bare at du kun høre hvad du vil høre ;-) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 15. apr 2016, 01:28 (CEST)

Ja, det er flot. Måske, efter min korte research, at du skulle forholde dig til din skolegang, og så bruge knap så meget tid på Wikipedia. Dit eget indhold bliver fremmet at skolegang, og ikke at du hænger ud som på Wikipedia, når du ikke engang kan passe egen skole. Skolelærdom = måske kan jeg skrive på Wikipedia. Indhold er vigtigtst? Men måske ikke i den danske Folkeskole? --Royal Export 15. apr 2016, 01:36 (CEST)

Du laver bare alt den research du har lyst til. Vent nu til din blokering er over :-) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 15. apr 2016, 01:39 (CEST)

@Royal Export: Der bliver i det mindste afholdt Kinas Grand Prix de næste tre dage. :-) --Hejsa (diskussion) 15. apr 2016, 01:57 (CEST)

I relation til hvad du pt. skriver på Wikipedia:Sletningsforslag/Øresundskollegiets Fodboldklub, vil jeg bare lige gøre dig opmærksom på det du har fået at vide her tidligere. mvh Tøndemageren (diskussion) 19. jun 2016, 22:34 (CEST)

Tak for hjælpen[rediger kildetekst]

Tusind tak for hjælpen med Fil:Marx, Engels, Lenin, Stalin (1933).jpg, den er nu benyttet på siden Marxisme-Leninisme. Det var veligst og effektivt af dig at overøre filen til commons. mvh Per (PerV) (diskussion) 13. maj 2016, 14:34 (CEST)[svar]

ikke så god en ide at nominere en artikel og udnævne den til lovende[rediger kildetekst]

Hejsa Royal Export, du skal huske at følge hele Wikipedia:Udvælgelsesprocedure for lovende artikler, når du udnævner en artikel, og så er det nok heller ikke så god en ide at nominere en artikel og udnævne den til lovende taler om Claudio Ranieri --Zoizit (diskussion) 13. maj 2016, 20:47 (CEST)[svar]

Seriøsitet[rediger kildetekst]

Du ville nok have større chance for ikke at blive betragtet som useriøs, hvis du holdt dig til emnet i diskussionerne. --Palnatoke (diskussion) 13. maj 2016, 22:55 (CEST)[svar]

Dagbladet Arbejderen[rediger kildetekst]

Hvor fik du de 2500 eksemplarer fra? Hvis det er fra en eller anden officiel kilde, kan vi så ikke sætte ref på? mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jun 2016, 02:39 (CEST)

Hej Per. Mediawatch. Google er din ven med link. Jeg sidder med iPad på Nordsøen, og det er bøvlet. God nat ønskes herfra :-) Hilsen Royal Export.

Se venligst[rediger kildetekst]

Wikipedia:Anmodning om administratorassistance#Bloker venligst Bruger:Yasnodark mvh Per (PerV)

Vil du kigge her[rediger kildetekst]

Når du får tid! mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jun 2016, 00:48 (CEST)

Blokeret igen[rediger kildetekst]

Du er blevet blokeret i en uges tid på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. --Palnatoke (diskussion) 20. jun 2016, 06:01 (CEST)


En dårlig oplevelse i januar 2016. - Og om Autopatrulje-ret[rediger kildetekst]

Til orientering: Jeg oprettede i januar en ny artikel DenStoreKrig1914-1918.dk. Den fik en dårlig modtagelse. 'Royal Export' forsynede min artikel med 2 dumme labels. Først nu er disse labels blevet fjernet.

Jeg har skrevet om det på siden Diskussion:Julevåbenstilstand. Der hører historien ikke til. Bruger:Madglad har ganske rigtigt bl.a. skrevet: "Hvis du har lyst til at omtale din oplevelse, så gør det meget gerne på de diskussioner, der er i gang om skribenten."

Nu håber jeg, at nærværende side er et mere rigtigt sted. Så min kommentar her er en henvisning til mine oplysninger om sagsforløbet, skrevet på Diskussion:Julevåbenstilstand.

Bruger:Madglad skriver også: "Der har aldrig været givet formelle patruljantrettigheder til den "patruljerende superbruger", .."

Det kan jeg ikke helt forstå, for på nærværende side står under overskriften Autopatruljeret: "Hej Royal Export, tak for dine mange seriøse bidrag på dansk Wikipedia. Selv om du er relativ ny bruger virker du meget hjemme i systemet, så jeg har ændret din brugerstatus til autopatruljeret, så andre ikke behøver at spilde tid på at holde dig i ørene. Fortsat god arbejdslyst på projektet. - Nico (diskussion) 2. jan 2016, 16:38 (CET)"

--Erik Sommer (diskussion) 1. sep 2016, 16:52 (CEST)

Hej Erik Sommer, Der er sket mange ting omkring brugeren siden da, han har været blokeret fem gange, men har ikke redigeret under sit brugernavn siden sidste blokering 20. juni 2016, men har boltret sig med sine grove bemærkninger og utilstedelige opførsel under diverse ip-adresser. Endvidere har der været rejst en sag om bandlysning pga. utilstedelig opførsel over for andre brugere, så du er desværre ikke den eneste det er gået ud over. Jeg skal være den første til at beklage min varme velkomst, som i bakspejlet kan virke malplaceret, men bemærker også at din oplevelse var et par uger senere, hvor situationen allerede havde ændret sig. Jeg kan kun opfordre alle til at holde en omgængelig omgangstone, der er forudsætningen for at projektet kan fungere. - Nico (diskussion) 1. sep 2016, 18:17 (CEST)
Hej! @ErikSommer: der er forskel på autopatruljeret og patruljant. En autopatruljerets redigeringer bliver ikke nødvendigvis set igennem af en patruljant, men en autopatruljeret kan ikke selv markere en artikel patruljeret. @Nico: RE allerede havde været blokeret d. 1. januar, vist nok adskillige gange. Han loggede sig ud, når han skulle lave ballade. Du kan se på blokeringsloggen for december for det velkendte ip-område. --Madglad (diskussion) 1. sep 2016, 23:30 (CEST)