Brugerdiskussion:Oliv9751

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgVelkommen til den danske Wikipedia, Oliv9751! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Søren1997 Hadsunds våben.png (diskussion // projekter // bidrag) 24. jan 2015, 12:07 (CET)

Stop hand nuvola orange.svgHej Oliv9751. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Vrenak (diskussion) 30. sep 2016, 23:36 (CEST)
Stop hand nuvola.svgHej Oliv9751. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak,   Doofenschmirtz   (Diskussion) 18. jun 2017, 10:32 (CEST)

Morten Münster[rediger kildetekst]

Hejsa, pt. er det ikke tilladt at oprette en artikel om ovenstående, det betyder ikke at du skal oprette artikler om ham med hjerter, eller andre tegn efter navnet, den slags navne hører ganske simpelt ikke til på wikipedia, der pågår pt. en diskussion omkring youtubere på Wikipedia:Landsbybrønden/"Youtubere"_opfylder_ikke_biografikriterierne som du istedet kan deltage i. -- Vrenak (diskussion) 30. sep 2016, 23:36 (CEST)

Stop hand nuvola.svgHej Oliv9751. Stop venligst!
Hvis du fortsætter med at vandalisere sider, vil der blive iværksat sanktioner mod dig. På forhånd tak, Vrenak (diskussion) 30. sep 2016, 23:39 (CEST)

Redigeringstips[rediger kildetekst]

Her er en rigtig god vane at tillægge sig:

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Pelle Hansen 6. feb 2017, 05:45 (CET)

Mistænkt sokkedukke[rediger kildetekst]

{{sokkedukkemistanke-Jepp}} {{test3|1=<span style="white-space:nowrap"> • <span style="border-radius:7px; 0px 2px 2px; background:#A9A9A9">  [[User:Rodejong|<font style="color:white">'''Rodejong'''</font>]]  </span> [[User talk:Rodejong|💬]] [[:Special:Emailuser/Rodejong|✉️]] [[:Special:Contributions/Rodejong|☑]] 🖖</span> 23. mar 2018, 20:15 (CET)}} {{test2|[[User:EeveeSylveon|<font style="color:#C99351">'''Eevee'''</font>]][[Brugerdiskussion:EeveeSylveon|<font style="color:#EBA2B0">'''Sylveon'''</font>]] 23. mar 2018, 20:19 (CET)}} :Hvis du fortsætter med gode redigeringer, har jeg ikke noget imod dine tilføjelser. Bare fjern ikke tidligere redigeringer. <span style="white-space:nowrap"> • <span style="border-radius:7px; 0px 2px 2px; background:#A9A9A9">  [[User:Rodejong|<font style="color:white">'''Rodejong'''</font>]]  </span> [[User talk:Rodejong|💬]] [[:Special:Emailuser/Rodejong|✉️]] [[:Special:Contributions/Rodejong|☑]] 🖖</span> 23. mar 2018, 20:25 (CET)

Sidste advarsel[rediger kildetekst]

Hvis du ikke kan holde dig til at tilføje resultaterne fra i aften, så sørger jeg for at artiklen bliver låst af for resten af sæsonnen.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 23. mar 2018, 21:16 (CET)

{{Ping|KnudW}} {{Ping|Savfisk}}. Bloker venligst denne bruger. Ignorering af henstillingerne! Lås også venligst X-Faxtor artiklerne for resten af sæsonen. <span style="white-space:nowrap"> • <span style="border-radius:7px; 0px 2px 2px; background:#A9A9A9">  [[User:Rodejong|<font style="color:white">'''Rodejong'''</font>]]  </span> [[User talk:Rodejong|💬]] [[:Special:Emailuser/Rodejong|✉️]] [[:Special:Contributions/Rodejong|☑]] 🖖</span> 23. mar 2018, 21:28 (CET)</s>

Blokeret[rediger kildetekst]

{{Blokeret|1 dag|[[Bruger:Savfisk|Savfisk]] ([[Brugerdiskussion:Savfisk|diskussion]]) 23. mar 2018, 23:42 (CET)|Ignorering af gentagne henstillinger}}

Forsøg på forklaring[rediger kildetekst]

Hejsa Oliv9751. Det ser desværre ud til at du blev fanget i krydsilden her til aften og det beklager jeg. Problemet er at en anden bruger, som har et uhensigtsmæssigt redigeringsmønster og som derfor er blevet blokeret, bliver ved med at komme tilbage med nye brugernavne, af samme type som dit. Vedkommende er meget, meget glad for at redigere X-factor-artikler og det fik andre brugere til at tro at du var vedkommende og så gik det hele lidt over gevind.

Jeg er ked af at situationen eskalerede som den gjorde. Jeg håber du trods alt stadigt vil bidrage til X-factor-artiklerne. Mvh KnudW (diskussion) 24. mar 2018, 01:28 (CET)

Hej med dig KnudW, mange mange tusinde tak for din forståelse, som jeg ikke fik fra Rodejong. Jeg kender ikke til denne anden bruger som kommer tilbage med nye brugernavne, men én ting kan jeg sige; Jeg har kun haft denne profil i de år jeg har været bruger. Jeg blev jo blokeret igår af Savfisk, som åbenbart var enig i alle Rodejongs beskyldninger. Jeg ved ikke om blokeringen stadig er aktuel. Og jo, selvfølgelig vil jeg gerne forsætte med at redigere x-factor-artiklerne. Kh Oliver Konrad (diskussion) 24. mar 2018, 10:09 (CET)
Jeg kan fortælle, at blokeringen forlængst er fjernet igen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. mar 2018, 10:16 (CET)
Okay, tak for det Arne (Amjaabc). Oliver Konrad (diskussion) 24. mar 2018, 10:21 (CET)
Åbenbart har jeg fejlvurderet dig i forhold til sokkedukken. Det beklager jeg meget. Du laver de samme redigeringer, så det kan være svært at skelne. Jeg kom i billedet da en anden bruger allerede havde påsat sokkedukke-formodning, så jeg har ikke taget en dybere kig i hvem du er.
Jeg håber dog at du fremover vil samle dine redigeringer, i stedet for alle de små rettelser kort efter hinanden (forhåndsvisning) og anvende opsummeringer angående dine redigeringer, så vi nemmere kan skælne dig fra de sokkedukker. Igen... Beklager. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 24. mar 2018, 12:24 (CET)


Det er helt fint Rodejong. Fortsæt god dag Oliver Konrad (diskussion) 24. mar 2018, 13:15 (CET)

Buchenwald koncentrationslejr[rediger kildetekst]

Hvis du mener, der skal sådan en advarsel på artikler, der måtte indeholde støddende billeder, må du tage det op på Wikipedia:Landsbybrønden og få flertal for det, ellers betragtes redigeringen som hærværk. Jeg har således fjernet din advarsel fra artklen. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. mar 2018, 00:19 (CEST)


Fint, det må jeg så gøre. For der er støddende billeder i den artikkel. Oliver Konrad (diskussion) 26. mar 2018, 11:36 (CEST)

Husk at bruge forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Mgir88 (diskussion) 29. mar 2018, 21:30 (CEST)


Tak for tippet:)Oliver Konrad (diskussion) 29. mar 2018, 21:32 (CEST)

Place on Earth[rediger kildetekst]

Torchlight important.png

Hej Oliv9751, Bruger:87.49.147.46 vil havedin artikel om Place on Earth hurtigslettet. Jeg har i stedet for oprettet et sletteforslag forfi den (i denne form) ikke synes egnedet for Wikipedia. Hvis du har lyst så er du velkommen til at deltage i diskussionen på Sletningsforslag/Place on Earth ! -  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 2. apr 2018, 00:59 (CEST)

HejRodejong Tak for det. Sikke en mærkelig anonym bruger. Hvordan kan vi få hans "forslag" om sletning tilbagerullet?Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 01:53 (CEST)
Desværre er det en bruger der er bandlyst, blokeret men stadig finder nye IP-er frem for at trolde på Wikipedia. Vi lader nu Wikipedias brugere bedømme artiklen, fordi jeg mener at det er konsensus der skal diktere om artiklen er notabel. Ikke en gammel trold fx. der har opmærksomhedsforstyrrelse.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 2. apr 2018, 02:05 (CEST)
Okay, hvem kan slette siden i sidste ende? Og hvem bestemmer om den skal slettes?Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 02:08 (CEST)
Det er kun en administrator. Han kan bedømme om den skal slettes eller ej, men som regel sletter de kun en artikel hvis den ikke opfylder Wikipedia:Kriterier for artikler, eller når flertallet (konsensus) har været enig i at artiklen skal slettes. Hvis der ikke er konsensus for sletning, men flere skriver "behold", så bliver den ikke slettet.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 2. apr 2018, 02:20 (CEST)
Okay, mange tak. Vi må se hvad det bliver til:)Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 02:47 (CEST)
Jeps. Artiklen er nu beskyttet af en administrator, så at kun registrerede brugere kan redigere artiklen.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 2. apr 2018, 02:51 (CEST)

Tip[rediger kildetekst]

Det er måske til fordel at overføre artiklerne til din egen brugersider. FX Bruger:Oliv9751/Place on Earth og Bruger:Oliv9751/Sol og Kristian. Hvis de bliver slettet, så har du stadig det du har lavet indtil der kommer en periode hvor de bliver (endnu mere) notabel. (husk at fjerne kategorierne mens de er i dine undersider)  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 2. apr 2018, 13:25 (CEST)

Forstår ikke hvad du mener, beklager. Hvordan skal jeg overfører dem? Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 13:54 (CEST)
Du kan kopiere indholdet af artiklen, til dine undersider. Eller skal jeg gøre det for dig?  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 2. apr 2018, 16:26 (CEST)
Ja tak, det ville være dejligt. Mange tak:))Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 16:28 (CEST)
Så kan du finde de to her: Bruger:Oliv9751/Place on Earth og Bruger:Oliv9751/Sol og Kristian!  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 2. apr 2018, 17:56 (CEST)
Tak skal du ha'Oliver Konrad (diskussion) 2. apr 2018, 18:58 (CEST)

Husk forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 6. apr 2018, 22:34 (CEST)
Jeg synes at det burde være klart at det ikke længere kan ignoreres. Nu er det den 4. gang der bliver bedt om at bruge forhåndsvisning, i stedet for at gemme efter hver redigering.  •   Rodejong   ✉️ 👀 → 7. apr 2018, 00:54 (CEST)

Kilder[rediger kildetekst]

Når du indsatter refs med kildelink, vil du så være rart at anvende en af vors skabeloner, som for eksempel:

<ref>{{Kilde |forfatter= |url= |titel= |udgiver= |dato= |besøgsdato=1. maj 2018 }}</ref>

Dette sørger for at det kommer til at stå pænt i stedet for de lange links nedenunder. Tak på forhånd.
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. maj 2018, 09:58 (CEST)[svar]

Paradise Hotel (Danmark, sæson 15)[rediger kildetekst]

Hejsa. Folk gik helt amok på Paradise Hotel (Danmark, sæson 15), så jeg rullede den tilbage til versionen fra i går.

Jeg har derfor fået fjernet nogle af dine redigeringer, men jeg kunne ikke gennemskue hvad der var nonsens og hvad der ikke var. Mvh KnudW (diskussion) 18. jul 2019, 22:41 (CEST)

Tak for det. Det er opdateret nu. Oliver Konrad (diskussion) 19. jul 2019, 09:16 (CEST)

Community Insights Survey[rediger kildetekst]

RMaung (WMF) 9. sep 2019, 18:18 (CEST)

Reminder: Community Insights Survey[rediger kildetekst]

RMaung (WMF) 20. sep 2019, 21:47 (CEST)

Infoboks[rediger kildetekst]

Fint med de mange nye artikler om danske regeringer og indsættelse af infobokse i disse. Stor tak for det.

Jeg kan dog se, at du sætter infoboksen unden artiklernes første sætning. Det er fast kutyme, at infoboksen placeres øverst i artiklen, se WP:STIL. Det er en lille detalje, men alligevel værd at få med :-) Pugilist (diskussion) 22. jul 2020, 08:44 (CEST)

- Hej. Det er nu rettet på samtlige regeringer med en infoboks. Kh Oliver Konrad (diskussion) 22. jul 2020, 22:40 (CEST)

Super. Det var nu ikke ment for at få dig til at rette den lille detalje, det var mere et fremadrettet tip. Men meget fint, at du selv har fået det på plads. —Pugilist (diskussion) 22. jul 2020, 23:16 (CEST)

Ro på[rediger kildetekst]

Der er ikke noget officielt endnu. Det haster ikke med at udråbe en vinder, og Wikipedia er ikke et nyhedsmedie. -Pugilist (diskussion) 7. nov 2020, 17:43 (CET)

Pugilist Jo, Det er rimelig officielt. Tag et googlesøg og samtlige medier har udråbt ham som vinder!. -Oliv9751

Valg afgøres af valgkommissioner, ikke af medier. —Pugilist (diskussion) 7. nov 2020, 17:50 (CET)
...og Wikipedia er ikke et nyhedsmedie. Kigger du fire år tilbage blev Trump heller ikke skrevet på præsidentlisten før 19. januar 2016... --Medic (diskussion) 7. nov 2020, 17:54 (CET)

- Både danske og amerikanske medier rapporterer lige nu om at Biden har vundet og bliver USA's næste præsident. Nej - Wikipedia er ikke et nyhedsmedie, men der er ingen grund til at Wikipedia ikke følger med tiden. Når kendte mennesker dør, bliver det også opdateret næsten med det samme. - Oliv9751

Vi følger gerne med tiden, men vi spår ikke om fremtiden. Biden er endnu ikke indsat som præsident, lige så lidt som valget er afgjort. Det er ikke mediernes opgave at udråbe en vinder, det er valgkollegiets, og de har ikke truffet deres afgørelse endnu. --Medic (diskussion) 7. nov 2020, 18:01 (CET)

Tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 8. nov 2020, 16:14 (CET)

Kommunalvalget i Gladsaxe Kommune 2017[rediger kildetekst]

Hejsa. Husk kilderne, mvh KnudW (diskussion) 16. nov. 2021, 17:38 (CET)[svar]

Kilder – anden gang[rediger kildetekst]

Information orange.svgKære Oliv9751.
Tilføj eller ændr venligst ikke indhold uden at indsætte en pålidelig kilde, da kilder i artiklerne er vigtige. Læs venligst retningslinjerne på Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere, og benyt denne lejlighed til at tilføje referencer til artiklen. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig eller nybegynderforummet for hjælp.
Med venlig hilsen — Biscuit‑in‑Chief :-) (DiskussionssideBidrag) 2. maj 2022, 15:22 (CEST).
[svar]