Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
 
==Uddannelser==
'''===Bachelor'''===
* '''Musiker''': Bacheloruddannelsen er et 3-årigt, afrundet uddannelsesforløb, der har til formål at kvalificere den studerende til et virke som skabende, udøvende musiker, der også har kvalifikationer som underviser i musik. Uddannelsen også danner grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse.
* '''Music Management''': Bacheloruddannelsen i music management kvalificerer den studerende til at arbejde med forretningsmæssig ledelse, udvikling og drift i musikbranchen eller beslægtede brancher. Uddannelsen er et afrundet uddannelsesforløb, som også danner grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse
* '''Lydtekniker''': Bacheloruddannelsens formål er at kvalificere den studerende som lydtekniker, primært inden for rytmisk musik. Uddannelsen er et 3-årigt afrundet forløb, der kvalificerer den studerende til arbejdsmarkedet. Uddannelsen danner desuden grundlag for videre studier på den 2-årige kandidatuddannelse, som etableres i samarbejde med tonemesteruddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med studiestart september 2011.
* '''Sangskriver''': Bacheloruddannelsen i sangskrivning er et 3-årigt afrundet uddannelsesforløb, der kvalificerer den studerende til kunstnerisk virksomhed som sangskriver. Desuden kvalificerer uddannelsen til videregående studier på beslægtede kandidatuddannelser.
 
===Kandidat===
* '''Music Performance''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som udøvende og skabende musiker. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* '''Music Education''': Kandidatuddannelsen er et 2-årigt uddannelsesforløb, der på videregående niveau kvalificerer den studerende som underviser i musik. Kandidatuddannelsens formål er at kvalificere den studerende yderligere til arbejdsmarkedet ved at udbygge bacheloruddannelsen.
* '''European Jazz Master''': European Jazz Master (EUJAM) er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Jazz Institute Berlin, Conservatorium van Amsterdam, Conservatoire National Supérieur de Musique et Dance de Paris og jazzuddannelsen i Trondheim. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre og gennemføres kun på engelsk.
* '''Nordic Master: The Composing Musician''': Nordic Master: The Composing Musician er en specialiseringsmulighed inden for kandidatuddannelsen Music Performance og er et Joint Study Programme, som drives af RMC i partnerskab med Norges Musikkhøgskole i Oslo og Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg. Uddannelsen indeholder obligatoriske udlandssemestre.
 
==Konsevatoriets formål==
19

redigeringer

Navigationsmenu