Forskel mellem versioner af "Rytmisk Musikkonservatorium"

Spring til navigation Spring til søgning
ingen redigeringsopsummering
==Uddannelser==
===Bachelor===
* '''[http://www.rmc.dk/uddannelse/bacheloruddannelser/musiker/ Musiker]''': Bacheloruddannelsen er et 3-årigt, afrundet uddannelsesforløb, der har til formål at kvalificere den studerende til et virke som skabende, udøvende musiker, der også har kvalifikationer som underviser i musik. Uddannelsen også danner grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse.
* '''Music Management''': Bacheloruddannelsen i music management kvalificerer den studerende til at arbejde med forretningsmæssig ledelse, udvikling og drift i musikbranchen eller beslægtede brancher. Uddannelsen er et afrundet uddannelsesforløb, som også danner grundlag for videre studier på en kandidatuddannelse
* '''Lydtekniker''': Bacheloruddannelsens formål er at kvalificere den studerende som lydtekniker, primært inden for rytmisk musik. Uddannelsen er et 3-årigt afrundet forløb, der kvalificerer den studerende til arbejdsmarkedet. Uddannelsen danner desuden grundlag for videre studier på den 2-årige kandidatuddannelse, som etableres i samarbejde med tonemesteruddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med studiestart september 2011.
19

redigeringer

Navigationsmenu