Brugerdiskussion:Rodejong/arkivet: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Rodejong (diskussion | bidrag)
Fjerner version 8890743 af TorbenDK (diskussion)
Linje 138: Linje 138:


Hej. Du er årsagen til at jeg ikke rigtig gider mere på Wikipedia. Men vil dog spørge, da det kan være årsagen til din opførsel. Du har selv undskyldt dig med at du lider af [[Aspergers syndrom]], men at det ikke er det altoverskyggende årsag for din manglende indsigt og opfattelse af andre. Hvor alvorligt er det, og hvor meget skal der tages hensyn? For måske skulle '''alt''' dit arbejde godkendes, inden du offentliggør det. Måske en mulighed for at stadigvæk give dig arbejdsrum, men ikke på samme måde fortsætte din stil som er nu, hvilken er meget meget ødelæggende for mange personer. Med venlig hilsen --[[Bruger:TorbenDK|TorbenDK]] ([[Brugerdiskussion:TorbenDK|diskussion]]) 29. jan 2017, 21:57 (CET)
Hej. Du er årsagen til at jeg ikke rigtig gider mere på Wikipedia. Men vil dog spørge, da det kan være årsagen til din opførsel. Du har selv undskyldt dig med at du lider af [[Aspergers syndrom]], men at det ikke er det altoverskyggende årsag for din manglende indsigt og opfattelse af andre. Hvor alvorligt er det, og hvor meget skal der tages hensyn? For måske skulle '''alt''' dit arbejde godkendes, inden du offentliggør det. Måske en mulighed for at stadigvæk give dig arbejdsrum, men ikke på samme måde fortsætte din stil som er nu, hvilken er meget meget ødelæggende for mange personer. Med venlig hilsen --[[Bruger:TorbenDK|TorbenDK]] ([[Brugerdiskussion:TorbenDK|diskussion]]) 29. jan 2017, 21:57 (CET)

== Du er MEGET syg!! STOP STOP med at beskylde nogen andre end dig selv!! ==

Jeg gider simpelthen ikke at du beskylder mig for at ødelægge artikler, som du har oprettet, på en måde som kun du gør det. Jeg har nu læst meget op på [[Aspergers syndrom]], og en sygdom skal fandme ikke være årsagen til dansk Wikipedia bliver latterliggjort og gjort ubrugelig. Men det kan du ikke se, og derfor er debat også overflødelig og spild af tid. Shit man!!! --[[Bruger:TorbenDK|TorbenDK]] ([[Brugerdiskussion:TorbenDK|diskussion]]) 29. jan 2017, 23:01 (CET)

Versionen fra 30. jan. 2017, 00:01

 
 
 
 


NAVIGATION MED ARKIVLINK I HØJRE SIDEN!
 
 
 
 

Go'morgen og velkommen på min diskussionsside.

N A V I G A T I O N        L · E
Brugerskabeloner [Snydeskema]

Smarte beskedikoner Smarte beskedikoner

{{SSlet}} Slet / {{SBehold}} Behold / {{SFærdig}} Færdig


{{SGendan}} Gendan / {{SGendanIkke}} Gendan ikke


{{Støtter}} Støtter / {{Støtter ikke}} Støtter ikke


{{SSammenskriv}} Sammenskriv / {{SFlyt}}  Flyt


{{SFratag}} Fratag / {{SFratagIkke}} Fratag ikke /{{SFratagNeutral}} Neutral


{{Udført}} Udført / {{Ikke udført}} Ikke udført


{{Spørgsmål}} Spørgsmål / {{Idé}} Idé: / {{Formalia}}  Formalia


{{Neutral}} Neutral / {{Kommentar}}  Kommentar


{{Standby ikon}} Standby / {{SOmdir}} Omdirigering


{{Ikke afstemning}} Ikke en afstemning / {{Oster}} Ost



DISKUSSIONS SKABELON

  • {{Skrev| }} (Brug venligst de 4 tilder: <code>~~~~</code>)

[[Special:Diff/|]] - [[Special:Contributions/]] - [[Special:Permalink/|]]
KVALITETS SKABELONER
WIKIPEDIA SKABELONER
Skabeloner/Generelle - Stubs - Skabeloner

Mine tools Mine tools:


SLET
Hærværk
Øvrig
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 10. Nov 2016 05:30


Bruger sidenBrugerprofilNLDATA

Min diskussionssideNL disk · Mine Log

    Arkiver: '10'11'15'16'17'18Alle Sider

Tech ToolsTech arkiv '16'17Tech arkiv '18MetaTech

SandkasseTabelAlt-koder

     To DoProjecterSkabeloner

NavigationRegler!BrugerbeskederHUSK

Mine artiklerBogreolKilderForfattere i DBL og SK

Billeder

Hotel Wikipedia

Kontakt Rodejong/arkivet?
Du kan kontakte Rodejong/arkivet på følgende måder:
Du kan bruge Rodejong/arkivets diskussionsside.
Du kan sende Rodejong/arkivet e-mail
Du kan møde Rodejong/arkivet på IRC

RP: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

RC: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

WL: da: nl: sv: no: nn: de: en: is: simple: fo: fy: commons: data:

Det er nu: fredag 26 april 2024 05:00


Hej TorbenDK!
Tak for din besked!
Jeg svarer dig snarest muligt.


Nye diskussioner

Skabelon:PageViews graph


Redigering af billedkunstner Yvette Brackmans wikipediaside

Hej Rodejong, som du åbenbart har bemærket sidder jeg i øjeblikket og arbejder på wikipedia-siden til Yvette Brackman. I den forbindelse har jeg uploadet et foto af et af hendes kunstværker til siden. Jeg er ny på wikipedia og er igang med at forstå hvordan det fungerer med ophavsret og licens. Det ville være en stor hjælp for mig, hvis du ville oplyse mig om hvordan jeg får rettighederne korrekt på plads i stedet for blot at slette billedet. Det gør det ikke nemt for mig at fortsætte arbejdet, hvis det jeg prøver at lægge op blot forsvinder med det samme. Din hjælp vil blive værdsat! Venlig hilsen Miriam Kongstad (Skrev MiriamKongstad (diskussion • bidrag) 20. jan 2017, 12:33 (CET). Husk at signere dine indlæg.)

Hvis billeder skal kunne bruges på wikipedia, skal der være en tilladelse fra billedets opretshaver. Indsætning af oplysning herom fremkommer automatisk, når et billede oplades. Hvis der er tale om billeder på et museum, er det en repræsentant fra museet, der skal give tilladelsen. Hvis det er et billede i privat eje, er det ejeren, der skal give tilladelsen. Desuden gælder generelt, at maleren skal have været død i 70 år (ellers har familien som regel copyright). Det kan således være et problem at få styr på, om alle rettigheder er overtaget. Du kan eventuelt tage kontakt til Bruger:Villy Fink Isaksen, som har arbejdet meget med kunstartikler. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. jan 2017, 12:30 (CET)
PS: i tilfældet Yvette Brackman skal der foreliggen en skriftlig tilladelse fra hende selv. Rmir2 (diskussion) 20. jan 2017, 12:33 (CET)
  •  Kommentar - Det kunne være rart hvis du gav mig tid til at svare? Nu får hun to forskellige beskeder.  Rodejong  💬 ✉️ 20. jan 2017, 12:34 (CET)

Hej igen, Yvette Brackman som har taget billedet af sit eget værk (som ikke er et maleri) og derved har rettighederne over billedet har sendt godkendelse af brug af billedet til permissions-commons@wikimedia.or. Hvad kan jeg ellers gøre?

Du kan bare gå videre med artiklen. Jeg holder øje med billedet. Så snart der er besked, placerer jeg den tilbage.  Rodejong  💬 ✉️ 20. jan 2017, 12:56 (CET)

Brug så sandkassen, tak

Rodejong, du er efterhånden blevet bedt om det mange gange: Lad være med at teste ny kode på flere tusinde artikler. Wikipedia er ikke en legeplads, men en encyklopedia man ikke bare kan teste med efter forgodtbefindende. Du har nu over 10 redigeringer på Skabelon:Infoboks person indenfor de sidste timer med mange rettelser af den samme kode. Sådan arbejder man bare ikke! Er vejledningen til skabelonsandkassen svær at forstå? Så sig hvad du ikke forstår, så vi kan lave den bedre.

Prøv at se på historikken for Skabelon:Infoboks tidligere land for et eksempel på hvordan man redigerer i skabeloner med mindst mulig forstyrrelse af Wikipedia:

  1. Jeg bliver opmærksom på noget som ikke virker.
  2. Jeg indsætter {{Ibrug}} med årsag til reservering og signatur
  3. Jeg kopierer infoboksen til en sandkasse
  4. Jeg retter koden
  5. Jeg tester virkningen på artikler ved at bruge skabelonsandkassen
  6. Jeg kopierer den færdige kode tilbage til skabelonen og fjerner samtidig Ibrug og opsummerer hvad der er ændret

Hvorfor er det så svært for dig? Hvis du fortsætter med teste ny kode på skabeloner som bruges af mange artikler, vil henstille til at en administrator blokerer dig. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 20. jan 2017, 20:37 (CET)

Rodejong, med al respekt for eventuelle frustrationer du har ifht. andre diskussioner her på wikien så har Dipsacus en god pointe. Det er ikke en god ide at redigere infobokse der optræder på mange artikler med mindre man har en stor mængde forudtestede ændringer. Der er en grund til at ofte benyttede skabeloner generelt er semi-beskyttede. Dipsacus kommer med en saglig efterspørgsel og det eneste du gør er at kalde ham en surmuler. Det er ikke konstruktivt. Det er nok bedre hvis du lytter konstruktivt til den her slags efterspørgsler, ellers kan det ende med at de skabeloner du gerne vil arbejde på simpelthen bliver skrivebeskyttet eller at nogen bliver frustrerede nok til at tage den over på WP:AOA hvilket jeg ikke tror nogen ønsker. Mvh. InsaneHacker (💬) 20. jan 2017, 21:25 (CET)
Jeg havde ikke lyst til diskussion med manden der har en plade for hovedet. Desuden havde jeg allerede testet de ting, og jeg implementerer dem step by step. Desuden var jeg færdig.  Rodejong  💬 ✉️ 21. jan 2017, 11:52 (CET)
Men hvis du allerede har testet dem og du er sikker på at de virker, hvorfor så ikke bare implementere alle 15 ændringer samtidigt for at undgå at infoboksen skal genindlæses hver gang nogen læser en biografi? Det må da også være nemmere for dig. Mvh. InsaneHacker (💬) 21. jan 2017, 14:08 (CET)
Rodejong, jeg har umiddelbart svært ved at tro på det, da du tilsyneladende ikke end gang brugte forhåndsvisning her? --Hejsa (diskussion) 21. jan 2017, 14:13 (CET)
Rigtigt, fordi den kom direkte fra Infoboks ledelse som virkede.  Rodejong  💬 ✉️ 21. jan 2017, 15:29 (CET)

Kan du ikke prøve at kigge på | label29 = [[Medarbejder]]e, den skal hente {{#property:P1128}}, men det virker ikke korrekt. Se evt. Google, der er to tal for antal medarbejdere. Både property:P1128 og det manuelt indsatte tal. Hvis man sletter det manuelt indsatte tal henter infobokse ikke property:P1128. Jeg har ingen anelse om hvordan det skal løses! mvh Per (PerV) (diskussion) 22. jan 2017, 14:31 (CET)

PerV, jeg har ordnet det. Husk venligst at man kan teste skabelonkode i Skabelonsandkassen uden at ændre skabelonen. Jeg gjorde dette før min ændring! Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. jan 2017, 14:56 (CET)
Tak Her Sandkasse!  Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 15:02 (CET)
Sorry, jeg forsøger at holde fingrene væk fra skabelonerne. Og kan faktisk ikke finde ud af det der med Skabelonsandkassen. :( Hvad forstand har bønder på kartoffelsalat! Men principielt enig med at test skal foregå på en testbane (læs skabelonsandkasse). OG tusind tak for hjælpen! mvh Per (PerV) (diskussion) 22. jan 2017, 15:08 (CET)

Blokering på grund af manglende respekt og ubehøvlet tone overfor andre brugere

Blokeret:

Du er blevet blokeret i 1 dag på grund af utilstedelig opførsel.
Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side, da dette også vil blive betragtet som hærværk.

Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen. - Savfisk (diskussion) 22. jan 2017, 15:21 (CET)


Jeg har tidligere advaret dig at din tone overfor andre brugere overtræder vores regler. Jeg så først nu dit svar til Kartebolle, men det kan ikke accepteres. Desuden skal du som alle andre brugere anvende sandkasse når du laver større ændringer. Dine redigeringer på skabelon infoboks person har nu stået på siden 8. januar, med store gener til følge. - Savfisk (diskussion) 22. jan 2017, 15:21 (CET)

Huh? Hvad snakker du om Savfisk? Hvor skulle jeg have været ubehøvlet? Gerne en diff!  Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 15:23 (CET)
Mon ikke Savfisk tænker på dette svar? --Cgt (diskussion) 22. jan 2017, 15:28 (CET)
Det gør jeg bestemt, men dette er endnu grovere: [1] - Savfisk (diskussion) 22. jan 2017, 15:32 (CET)
Det kan i da ikke mene.. noget der er over 12 timer gammelt? Og "Surmulelsen" er ubehøvlet? Det siger vi også til min søn! Jeg ville aldrig være ubehøvlet til min søn, og anser det heller ikke som sådan.
Hvad angår den anden. At have en plade for hovedet, betyder at manden ikke ser længere end sin næsetip. Hvorfor er den grov og ubehøvlet? Jeg aner ikke hvorfor du tager den så tungt!?
Skal jeg nu oprette et ordliste med ord jeg ikke må bruge eller kan i trække jeres lange tæer i så man ikke hele tiden træder på dem? Helt ærligt.
 Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 15:39 (CET)
Du snakker ikke til din søn her på Wikipedia, du snakker til andre voksne mennesker. --Cgt (diskussion) 22. jan 2017, 15:43 (CET)
Jeg administrerer ud for de regler og den konsensus som eksisterer på da-wiki og min vurdering er at du med nævnte redigeringer overtrådte vores regler. Hvis du mener min handling er forkert kan du oprette en anmodning om administrator assistance, og få en anden administrator til at vurdere blokeringen. - Savfisk (diskussion) 22. jan 2017, 15:53 (CET)
Du er misinformeret. Jeg kan ikke oprette en AOA. Det har du forhindret mig i. :D
Jeg tror at i opfatter min bemærkninger alt for nærtagende. Det kan være kulturforskel, eller at i aldrig har oplevet noget, men jeg synes at det her er for meget. Og at blokere for noget så gammelt, hvad skal man bruge det til? Er vi nu på en institut for sarte mennesker? Hvis jeg nu havde skrevet Fuck dig eller sådan noget, så kunne jeg havde forstået blokeringen. Men det her... det klassificerer jeg som lange tæer.  Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 16:08 (CET)
@Rodejong: Den tone du ligger for dagen eller den måde du "taler" til folk på er respektløs og det handler ikke om at folk er sarte, det handler om at folk har fået nok af tonen --Zoizit (diskussion) 22. jan 2017, 16:20 (CET)
Det var på tide at én tog ansvar over for denne bruger. Mange tak! Dette var brugerens 4. blokering indenfor de seneste seks uger, så derfor vil jeg opfordre på det kraftigste at holde øje med brugeren, når blokeringen udløber igen om få timer. Mvh. --TorbenDK (diskussion) 22. jan 2017, 16:27 (CET)
Så jeg skal holde en pæn tone, tale pænt, så jeg skal sige: "Kunne han ikke være sød, at fjerne pladen for sin hoved så han kan se lidt mere end det han gør nu"? Er det her ikke lidt latterligt?  Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 16:51 (CET)
Jeg har nu oprettet en anmodning på AOA. - Savfisk (diskussion) 22. jan 2017, 16:54 (CET)
Det eneste latterligt her er at en voksen mand (går ud fra du er voksen, altså 18+) ikke kan forstå at man ikke taler til hinanden på den måde som du det sidste lange stykke tid har gjort, at det er respektsløs -- Zoizit (diskussion) 22. jan 2017, 16:56 (CET)

AOA

  •  Kommentar Takker for AOA Savfisk.
Jeg er mest forarget på en blokering af noget der er foregået for over 18 timer tilbage. Uden varsel, eller at søge kontakt.
Vi har åbenbart forskellige forståelser på hvad der er manglende respekt og ubehøvlet tone. Og det er en tilbagevendende problem åbenbart.
Jeg ser at folk har lange tæer. Jeg er slet ikke vant til at folk så hurtigt står på bagbenene (som heste).
I ser en der har en hård tone. Jeg aner bare ikke hvor grænsen ligger for jer. For mig er Fuck dig grov. Men "en plade for dit hoved" ikke. Det har måske med min Nederlandske baggrund at gøre? Men jeg må næsten læ om at i kan være så nærtagende. Det betyder ikke at jeg ikke vil ændre tonen, men jeg aner bare ikke hvor jeg går over grænsen.
Men for sådan noget blokerer man jo ikke efter 18 timer.
 Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 17:28 (CET)

Arkiveringsalder

Jeg henleder opmærksomheden på Wikipedia:Politik for diskussionssider#Brugerdiskussionssider som siger: Det forventes dog, at man venter mindst en uge med at arkivere efter seneste indlæg i en given diskussion. Dette for at sikre at enkelte brugere ikke uden videre gemmer indlæg væk, de ikke bryder sig om. (citat slut) Jeg vil derfor opfordre til at arkiveringsalderen for denne side som netop er sat til én dag, sættes op til igen være mindst en uge. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 22. jan 2017, 17:31 (CET)

Tak for beskeden.  Rodejong  💬 ✉️ 22. jan 2017, 17:37 (CET)
Ja, det er alt for hurtig arkivering. Jeg har sat arkiveringsfristen op til to uger. --Cgt (diskussion) 23. jan 2017, 09:14 (CET)
Du pålægger dit eget smag her. Det forventes dog, at man venter mindst en uge. "Forventes"!! Det er ikke "Forpligtet"! Ænder politikken, før man begynder at pålægge to uger!  Rodejong  💬 ✉️ 23. jan 2017, 11:27 (CET)

Fratagelse af patruljantrettighed

Bemærk, at jeg har iværksat en afstemning om fratagelse af din patruljantrettighed på Wikipedia:Patruljanter. --Cgt (diskussion) 23. jan 2017, 13:50 (CET)

Påmindelse

Jeg så lige denne redigering. Husk nu den diskussion der var på WPFEM og at det planlægges at projektet får nyt navn såfrem der ikke kommer nogen invendinger. Lad dem stå og sund dig ved at projektet ændrer navn snarest. Mvh. InsaneHacker (💬) 23. jan 2017, 20:13 (CET)

23. jan 2017, 21:14 (CET)

Jeg bliver indigneret! Hvad er din baggrund?

Hej. Jeg bliver voldsomt indigneret over at du i en stærk grad, uden at blinke, totalt ignorere andre mennesker, men i stedet skaber din egen virkelighed. Du gør det tit. Jeg blev fra starten spurgt om min baggrund af en bruger, og det svarede jeg på. Må jeg spørge dig om din baggrund? - for den er for mig væsentlig i min debat med dig. :-) mvh. --TorbenDK (diskussion) 25. jan 2017, 00:48 (CET)

For det første, undskyld hvis jeg har såret dine følelser. Det er aldrig min mening at såre mennesker.
For det andet: Jeg tror ikke det er relevant her.
  Rodejong   💬 ✉️ 25. jan 2017, 01:05 (CET)
nu er der ingen som har snakket følelser, (i dette tilfælde skulle de være medfølende) men jeg takker mange gange for svaret, eller hvad man kalder det i din verden. Det gav svar på det jeg skulle vide om dig. 🙃 Take Care. :-) De bedste hilsner fra --TorbenDK (diskussion) 25. jan 2017, 01:13 (CET)

Farveller


Er din sygdom gældende for din generelle opførsel her?

Hej. Du er årsagen til at jeg ikke rigtig gider mere på Wikipedia. Men vil dog spørge, da det kan være årsagen til din opførsel. Du har selv undskyldt dig med at du lider af Aspergers syndrom, men at det ikke er det altoverskyggende årsag for din manglende indsigt og opfattelse af andre. Hvor alvorligt er det, og hvor meget skal der tages hensyn? For måske skulle alt dit arbejde godkendes, inden du offentliggør det. Måske en mulighed for at stadigvæk give dig arbejdsrum, men ikke på samme måde fortsætte din stil som er nu, hvilken er meget meget ødelæggende for mange personer. Med venlig hilsen --TorbenDK (diskussion) 29. jan 2017, 21:57 (CET)

Du er MEGET syg!! STOP STOP med at beskylde nogen andre end dig selv!!

Jeg gider simpelthen ikke at du beskylder mig for at ødelægge artikler, som du har oprettet, på en måde som kun du gør det. Jeg har nu læst meget op på Aspergers syndrom, og en sygdom skal fandme ikke være årsagen til dansk Wikipedia bliver latterliggjort og gjort ubrugelig. Men det kan du ikke se, og derfor er debat også overflødelig og spild af tid. Shit man!!! --TorbenDK (diskussion) 29. jan 2017, 23:01 (CET)