Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 38

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dubletter[rediger kildetekst]

Hej Steen! Det er dejligt at din robot finder dubletter som her https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Putin%27s_kiss&action=history - og dejligt at en bruger opdager det et år efter. Jeg tænkte på at man burde gøre noget for at det blev "opdaget" noget før? Nogle ideer? Mvh Madglad (diskussion) 19. jul 2016, 22:32 (CEST)

Det, som mangler, er knofedt til at få det gjort. Ikke særlig mange har fokus på øvrige forslag til flytning og sammenskrivning - det er ret meget fokus på sletteforslag - hvis man kan flytte det fokus over.... Her var det nemt at finde dubletterne, da have samme id til filmdatabasen. --Steen Th (diskussion) 19. jul 2016, 23:08 (CEST)
Der er generelt fundet mange dubletter ved hjælp af Wikidata. Jo flere data om de enkelte artikler der registreres der, jo nemmere bliver det finde dubletartikler ved at finde datasammenfald (samme geografiske koordinater, samme datoer, samme database-id'er osv.) Så det er noget man kunne arbejde på hvis det har interesse. Mvh. Kartebolle (diskussion) 19. jul 2016, 23:18 (CEST)
Steen, din robot har tilsyneladende fundet et utal af dublet-film: Kategori:Sammenfletningsforslag_siden_oktober_2015 - det er tilsyneladende Palnatokes robot, der er gået amok og har oprettet dubletterne? Så kan de vel også robotfjernes/robotsammenskrives igen? --Madglad (diskussion) 19. jul 2016, 23:27 (CEST)
Nej. Jeg kan ikke sammenskrives med bot. Det kræver kodning af en nyt bot til det specielle formål. Derudover er de gamle artikler skrevet af forskellige, så er ikke nogen oplagt metode til at flette de 2 artikler. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2016, 08:56 (CEST)
Nej, det var mig der lige havde fejlopfattet det. Den rigtige artikel var ikke bot-oprettet. Men det ser så i hvert fald ud til at undersøge om Palnatokes robot systematisk har fejloprettet filmartikler og få det rettet. Danske film skal ikke oprettes med engelske titler. Og dermed skal de engelske titler heller ikke beholdes som artikelnavn, endsige omtales som filmens navn. --Madglad (diskussion) 20. jul 2016, 09:15 (CEST)
Der er registeret flere titler i de data, som er brugt til bot-oprettelse af artikler. Og hvad der er primær, er nok valgt. Ellers vil jeg ikke tage mere stilling til de data - jeg har kun fundet og rapporteret dubletter. Jeg har ikke kunne påvirke oprettelse af artiklerne. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2016, 09:23 (CEST)
Den titel, som anvendes i Filmdatabasen, må som regel betragtes som korrekt. At botter gør ting systematisk, er en af deres styrker. --Palnatoke (diskussion) 20. jul 2016, 09:31 (CEST)
Lidt bekymrende at der er oprettet 100 dubletter: Kategori:Sammenfletningsforslag_siden_oktober_2015. Der må gøres noget. --Madglad (diskussion) 20. jul 2016, 09:40 (CEST)
Jeg har sammenskrevet i omegnen af 25 af dem allerede, og jeg regner med at fortsætte med at tage et par stykker indimellem - det er i de fleste tilfælde rimelig overskueligt at se, hvad der skal flettes ind. Jeg er imidlertid kommet i tvivl om, hvilken af de to artikler, der bør lades tilbage. I de fleste tilfælde er den eneste forskel på de to titler, at PalnaBots artikel fra filmdatabasen bruger den gamle stavemåde (f.eks. Ud i den kolde Sne), mens den manuelt oprettede artikel bruger moderne retskrivning (f.eks. Ud i den kolde sne). Jeg har indtil nu fulgt den retning, som Steenthbots sammenskrivningsforslag har foreslået, nemlig at lade den moderne version blive og gøre PalnaBots version til omridigering - også ud fra den betragtning, at de manuelle artikler jo kom først. Men egentlig er det jo den gamle stavemåde, der er filmenes korrekte titel. Hvad synes I? --SorenRK (diskussion) 20. jul 2016, 21:34 (CEST)
Den oprindelige stavemåde er fin, en film skifter jo ikke navn pga. en retskrivningsreform. Det er et egennavn. Omvendt skal man alligevel tage stilling i hvert tilfælde, da udgangspunktet for diskussionen var Putins kys, som palnabot fejlagtigt havde fået til Putin's kiss. Kan sikkert også være en god ide at tjekke om der er systematiske fejl på palnabot/dfi-basen. --Madglad (diskussion) 20. jul 2016, 21:42 (CEST)
Putin's kiss er ikke en dansk sproget film, selvom produktion og instruktør er dansk. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2016, 22:21 (CEST)
Jeg undersøgte det på et tidspunkt, og nåede frem til at IMDB's titel Putins kys er den rigtige. Det er muligt at jeg tager fejl. DFI kalder den i øvrigt også "Putins kys" de fleste steder. --Madglad (diskussion) 20. jul 2016, 22:38 (CEST)
IMDB viser tit den danske over for danske brugere. Så man ikke regne med den. Der skal ned og få vist de andre titler til filmen.
Til Sørens spørgsmål: Vi bør bruge den ældste artikel. Det er der registreringerne i wikidata er. Så må vi på et senere tidspunkt flytte den til den titel som Filmdatabasen bruger. For det kræver en administrator. Jeg skal lige havde tjekket wikidata på det punkt hvordan den bot-oprettet artikel skal håndteres. --Steen Th (diskussion) 20. jul 2016, 22:53 (CEST)
Steen: Det lyder som en fornuftig fremgangsmåde. Jeg opsamler en liste på Bruger:SorenRK/filmflyt efterhånden som jeg skriver nogle af dem sammen; så kan jeg lige give dig et praj, når jeg er færdig eller har mistet pusten. --SorenRK (diskussion) 21. jul 2016, 12:24 (CEST)
Hvilke artikler der har data tilknyttet på Wikidata har ikke noget at gøre med oprettelsesdatoen, men udelukkende med hvilke wikidata-emner der er blevet redigeret af frivillige brugere (inkl. botter) ganske ligesom på Wikipediaer. Og flytning af data, sammenlægning af emner (med omdirigering), og flytning af interwiki links på Wikidata kan udføres af alle. Jeg synes man skal vælge ud fra hvad man vurderer er det korrekte navn, og ikke ud fra alder. Mvh. Kartebolle (diskussion) 21. jul 2016, 12:35 (CEST)
Som udgangspunkt er det den ældste artikel, der beholdes, fordi den nyere artikel må betragtes som dublet/fejloprettelse. Der er også den (ikke altid teoretiske) mulighed at den nyere artikel faktisk bygger på den ældre. Og mht. navnet, kan man jo altid flytte artiklen. --Palnatoke (diskussion) 21. jul 2016, 13:34 (CEST)
Ja, man kan flytte artiklen, men det er bøvlet at flytte til en omdirigering som har historik som skal bevares, idet denne skal flyttes andetsteds hen først. Det kræver også admin-rettigheder. Så det er absolut nemmest at vælge det rigtige navn fra starten. Mvh. Kartebolle (diskussion) 21. jul 2016, 13:50 (CEST)
I en af de gode danske filmdatabaser har ændret titel i forhold til original titel ved at ændre til moderne retstavning. Så det har ikke været let at gennemskue, hvad rigtig navn skal være. Men DFI's filmdatabase er dem, som har det bedste bud. Men det er mest interessant at for bevaret historisk på de brugeroprettet artikler, mens de bot-oprettet artikler er mindre interessant. Vi gør ikke mere noget ud af bevare hele historik ved sammenskrivning. Så sammenskrivningen bør ske i brugeroprettet artikler og så flyttes over den bot-oprettet titel på et senere tidspunkt - det er det mest hensigtsmæssige fremgangsmåde. --Steen Th (diskussion) 21. jul 2016, 15:43 (CEST)


Er det kun hos mig, at værktøjslinjen er forsvundet?[rediger kildetekst]

Hej Steen. Lige pludselig er værktøjslinjen forsvundet, altså den der står øverst, når man redigerer i "Rediger wikikode", linjen med værktøjer til f.eks. at vælge overskrift, fed, kursiv mm. Jeg har ikke været inde i indstillinger for at ændre noget. Er det kun hos mig, at dette er sket? EileenSanda (diskussion) 21. jul 2016, 10:29 (CEST)

Det er sket for mig tidligere, men problemet er ikke i dag. Det kan være noget javascript, som der er gået ged i det. Det kan være du skal genstarte din browser eller tjek det med en anden. --Steen Th (diskussion) 21. jul 2016, 10:51 (CEST)
Ok, det skal jeg prøve. Tak for svaret. EileenSanda (diskussion) 21. jul 2016, 10:53 (CEST)
Det hjalp ikke :( Jeg har prøvet to forskellige pc'ere og tre forskellige brovsere, det siger det samme, ingen værktøjslinje. Ved du, om der er et sted i indstillinger, som kan ændre dette, således at den kommer tilbage? Dette problem er kun på da-wiki, jeg har ikke oplevet det på fo-wiki eller en-wiki, jeg har lige undersøgt det. Vh. EileenSanda (diskussion) 21. jul 2016, 14:39 (CEST)
Nu har jeg været inde i indstillinger, jeg ændrede bl.a. udseende fra Vector til MonoBook, jeg ved ikke om det var det, som hjalp. --EileenSanda (diskussion) 21. jul 2016, 14:50 (CEST)
Jeg har observeret det, men jeg ikke undersøgt i det i dybben. --Steen Th (diskussion) 21. jul 2016, 15:35 (CEST)

Skabelon:Coord og JOSM[rediger kildetekst]

Jeg har i årevis brugt JOSMs wikipedia-plugin rigtig meget til at finde og linke til wikipedia-artikler fra relevante OpenStreetMap-objekter. Fornylig er der blevet tilføjet en "Wikidata" knap til værktøjet, hvormed man kan finde wikidata-emner med koordinater indenfor det område der aktuelt dækkes i JOSMs redigeringsvindue. Dette har jeg fundet meget nyttigt, men har dog opdaget et par problemer, som jeg rapporterede i https://josm.openstreetmap.de/ticket/12039#comment:10. Jeg forstår ikke helt Simons svar, men det ser ud som om du er ansvarlig for {{Coord wd}} og måske kan løse det ene problem?--Hjart (diskussion) 22. jul 2016, 12:15 (CEST)

Det er mig som har håndteret {{coord wd}}. Og jeg forstår det han skriver. Der er en system-funktion {{#coordinates}}, som ikke bliver kaldt, når man bruger Coord wd, da skabelon henter koordinaterne i wikidata. {{#coordinates}} bruges til at registrere koordinater, som så kan bruges til specialfunktioner, som bruger koordinaterne til noget fx Special:Nearby
Hvordan jeg løser det ved jeg endnu ikke - jeg skal undersøge det mere på det punkt. Men det skal løses!
Ellers når du findes 2 koordinater i wikidata og det er nok det samme punkt - så må du gerne slette det dårligste. Det giver også bliver for os.
Et lille ps. Jeg lavede for et par år siden en liste over wikipedia-artikler, som OSM kun linke til Bruger:Steenth/sandkasse17 - jeg har planer om at opdatere den. --Steen Th (diskussion) 22. jul 2016, 13:27 (CEST)

Cite web[rediger kildetekst]

Hej Steen. Ved du hvorfor {{Cite web}} placerer parameteren language forrest i output-teksten i {{reflist}} (altså at der eks. stå "(på engelsk)" foran teksten)? Se eksempelvis her. mvh Tøndemageren (diskussion) 13. aug 2016, 20:47 (CEST)

Nej. Jeg har aldrig kigget på koden til den skabelon. Den ser gammel ud. Men det kunne ligne vi burde tage en kopi fra enwiki og ret til det. Men det er en større opgave, når det er så vigtig skabelon. --Steen Th (diskussion) 13. aug 2016, 21:24 (CEST)
Jeg gætter på, at sprogrt kommer først, eftersom der ikke er angivet forfattter eller udgivelsesdato, som ellers ville stå forrest. Jeg har tjekket en af referencerne, og der er ingen oplysninger om dato eller forfatter på siden. Jeg tror ikke, at der er noget galt med skabelonen af den grund. --EileenSanda (diskussion) 13. aug 2016, 21:32 (CEST)
Eller, faktisk skal jeg ikke kunne sige, om der er problemer med skabelonen eller ej. Det er meget lang tid siden den blev oprettet. Den engelske bruger Modul:Citation/CS1. --EileenSanda (diskussion) 13. aug 2016, 21:41 (CEST)
Et forsigtigt bud: sidste år ændrede Jon Harald Søby parameteret language fra {{{language|}}} til {{#language:{{{language|}}}}} . Kunne det være det, der giver utilsigtede problemer? --Dannebrog Spy (diskussion) 13. aug 2016, 22:26 (CEST)
Jeg tror det ikke - den har gjort det i flere år så vidt jeg husker desværre. Og nu var eksemplet fra Jan Ullrich, men jeg er nu også sikker på at problemet opstår selvom forfattere og udgivelsesdato er brugt. mvh Tøndemageren (diskussion) 14. aug 2016, 12:47 (CEST)

Lordi[rediger kildetekst]

Kan du ikke beskytte teksten i artiklen, en håndfuld har åbentbart valgt at den skal hærges! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. aug 2016, 23:19 (CEST)

Knud Winckelman tog den. --Steen Th (diskussion) 15. aug 2016, 23:58 (CEST)

Scope=row[rediger kildetekst]

Hej Steen. Har du en idé om hvorfor parameteren "scope="row"" giver et andet udfald her på da.wiki, end den gør på en.wiki? Se evt Final Song og en:Final Song. mvh Tøndemageren (diskussion) 23. aug 2016, 13:37 (CEST)

Forskellen ligger i CSS-klassen plainrowheaders som er defineret lokalt på enwiki, men ikke her. Ret i MediaWiki:Common.css efter model fra en:MediaWiki:Common.css, eller fjern '! scope="row"'. Mvh. Kartebolle (diskussion) 23. aug 2016, 13:56 (CEST)
PS. Bemærk at tabellen vises ens ved mobilvisning for en: og da:. Det skyldes at plainrowheaders ikke er defineret i en:MediaWiki:Mobile.css på enwiki. Mvh. Kartebolle (diskussion) 23. aug 2016, 14:01 (CEST)
Har tilføjet nu, men er ikke sikker på at det faktisk virker. Kan en af jer måske tjekke efter? mvh Tøndemageren (diskussion) 23. aug 2016, 19:12 (CEST)
Det virker. men jeg har to bemærkinger: 1) Du tilføjede også CSS-kode til at venstrestille lister i almindelige tabelceller (i modsætning til overskrifter) i wikitable-tabeller. Hvorfor gjorde du det? Koden har ingen betydning i Final Song, men påvirker f.eks. listen i tabellen herunder. Før din ændring i Common.css ville også listepunkterne være centrede. 2) Du skal lave samme 2 ændringer i MediaWiki:Mobile.css hvis rækkeoverskrifterne i Final Song skal være venstrestillede og ikke fede, og hvis listen i tabellen herunder skal venstrestilles ved mobilvisning.
Centreret wikitable-tabel
Søjle med liste Søjle med tekst
  • Punkt 1
  • Punkt 2
Tekst
Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. aug 2016, 08:45 (CEST)
@Dipsacus fullonum: Var lidt usikker på hvor meget der skulle med fra koden fra den engelske (modulændringer er ikke min stærke siden endnu). Du må meget gerne rette det til der skal rettes, så tingene fungerer korrekt hvis du har tiden? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 24. aug 2016, 10:26 (CEST)
@Tøndemageren: Jeg kan ikke rette det, fordi redigeringer i MediaWiki-navnerummet kræver administratorrettigheder. Jeg foreslår at du eller en anden administrator gør følgende:
  1. Fjern igen koden med de to kommentarer /* Lists in data cells are always left-aligned */ og /* ...unless they also use the hlist class */ fra MediaWiki:Common.css. Begrundelse: 1) Det var en udiskuteret ændring som måske (eller måske ikke) påvirker eksisterende artikler. 2) Jeg kan ikke se nogen grund til denne kode. Hvis man laver noget så usædvanligt som en tabel hvor datacellerne ikke som default er venstrestillede, men ønsker en undtagelse for lister, kan man selv oprette undtagelsen. Hvis man ikke ønsker en undtagelse for lister, vil man blive overrasket af denne kode.
  2. Insæt også koden med kommentaren /* Normal font styling for table row headers with scope="row" tag */ i MediaWiki:Mobile.css. Begrundelse: Så vil tabeller i artikler som Final Song vises ens ved almindelig visning og mobilvisning.
Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. aug 2016, 10:55 (CEST)
@Dipsacus fullonum: Det skulle hermed være gjort. Håber tingene er som de skal være igen. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. aug 2016, 13:56 (CEST)
Jeg synes at det ser fint ud. Bemærk at listen i tabellen ændrede sig til blive centreret. Mvh. Kartebolle (diskussion) 24. aug 2016, 14:57 (CEST)

Skuespillere i Harry Potter[rediger kildetekst]

Hej Steenth

Jeg har arbejdet på artiklen/listen Skuespillere i Harry Potter, som netop er blevet udnævnt som fremragende liste. Jeg kan dog se at en bot som du kontrollerer har lavet rod i den, så listen nu ser helt mærkelig ud. Er det noget du ved lejlighed kan prøve at kigge på eller evt. gendanne til versionen før botændringen, hvis det kan lade sig gøre. Dbh. --Chrallle (diskussion) 29. aug 2016, 11:56 (CEST)

Jeg fandt problemet og rettet det op. Det er indhold i en tidligere noinclude, som ikke var blevet fjerne - simpel rettelse. --Steen Th (diskussion) 29. aug 2016, 15:30 (CEST)

Tilføjelse til MediaWiki:Common.css[rediger kildetekst]

Hej Steenth, jeg kan se at du tidligere har ændret i MediaWiki:Common.css, så måske vil du kigge på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Tilføjelse til Common.css. Mvh --Weblars (diskussion) 15. okt 2016, 12:13 (CEST)

Jeg har set din anmodning. Og hvis ikke nogen andre kommer mig i forkøbet, så kigger på den. Men pt. har travlt med andre ting, så jeg skal have noget ro til at det udført. --Steen Th (diskussion) 16. okt 2016, 10:45 (CEST)
Ok, det haster heller ikke.--Weblars (diskussion) 17. okt 2016, 10:00 (CEST)

Botomdeling af WPJournalen[rediger kildetekst]

Hej Steenth, du har tidligere skrevet på min brugerside at du har en bot der kan omdele Wikipediajournalen. Jeg vil høre om du kan sætte den til at omdele den seneste udgave den 1. december? Mvh. InsaneHacker (💬) 19. nov 2016, 22:02 (CET)

Den opgave påtager mig. Du skal bare skrive, når du mener den er klar til uddeling. --Steen Th (diskussion) 20. nov 2016, 10:27 (CET)
Du må gerne uddele den i aften eller i morgen tidligt. Mvh. InsaneHacker (💬) 30. nov 2016, 17:47 (CET)
@Steenth: Det haster ikke, men jeg vil bare lige sikre mig at du har set min besked fra d. 30. Mvh. InsaneHacker (💬) 2. dec 2016, 13:22 (CET)
Jeg har set den. Jeg skal lige set havde på scriptet - den er 3 år siden det sidste er blevet brugt. --Steen Th (diskussion) 2. dec 2016, 17:10 (CET)

Nyheder for december 2016[rediger kildetekst]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Ny udgave af WPJ er klar.[rediger kildetekst]

Hej Steenth, når du har tid må du gerne omddele den nye udgave af Wikipediajournalen til abonnenterne. Den blev lidt forsinket pga. flere nyheder. Mvh. InsaneHacker (💬) 3. jan 2017, 07:57 (CET)

Tusind tak for hjælpen! Mvh. InsaneHacker (💬) 3. jan 2017, 10:27 (CET)
Uddelt. Du skal nok være opmærksom på Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/januar 2017/Nyhedsbrev - der er et eller andet med den. Se fx Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/oktober 2013/Nyhedsbrev --Steen Th (diskussion) 3. jan 2017, 10:28 (CET)

Nyheder for januar 2017[rediger kildetekst]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Ang. Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Jeg er i færd med at skrive en artikel til Wikipediajournalen om Villy Fink Isaksens nye post som pressekontakt samt arrangementet d. 1. februar. Mens jeg skrev den kom jeg imidlertid i tanke om noget. På bestyrelseslisten står Palnatoke fortsat som formand. Skal det forstås som at han har trukket sig fra Wikipedia men ikke fra foreningsarbejdet, eller er listen bare ikke blevet opdateret endnu? Mvh. InsaneHacker (💬) 28. jan 2017, 19:21 (CET)

Listen er ikke blevet opdateret. Han er også holdt op som formand, så jeg er fungerende formand indtil en generalforsamling. --Steen Th (diskussion) 29. jan 2017, 09:07 (CET)

Ny udgave af Wikipediajournalen er klar.[rediger kildetekst]

Hej Steenth. Den nye udgave af WPJournalen er klar nu. Jeg har fikset nyhedsbrevssiden som du bad om, så den burde ligne de gamle udgaver (sammenklaplig, årgang, udgave etc.) Du sender den bare ud når du har tid :) Mvh. InsaneHacker (💬) 1. feb 2017, 16:56 (CET)

Nyheder for februar 2017[rediger kildetekst]

Jekaterinburg[rediger kildetekst]

Hvorfor har du rettet {{PAGENAME}} til Jekaterinburg, er der nogen regel om at vi ikke må benytte {{PAGENAME}} som jeg har gjort? mvh Per (PerV) (diskussion) 22. feb 2017, 19:26 (CET)

{{PAGENAME}} hører til skabelon-kode og ikke beregnet på artikler. Der kommet en del stykker af PAGENAME i artikler, så jeg tog og ordnende dem i et bug med bot på en gang. Der er en liste, som holder styr på hvor de er. --Steen Th (diskussion) 23. feb 2017, 10:16 (CET)
@Steenth:Sorry jeg forstår ikke rigtigt hvad det du skriver betyder. Min idé er at, jeg laver én udfyldelse af infoboks by, og derefter kan kopiere den til samtlige russiske byer. Det var derfor, jeg benyttede {{PAGENAME}}, vil det være ok? Ideen er at begrænse redigeringen af infoboksen til et minimum. Hvis jeg indsætter pagename, vil det så være ok, at din bot kommer på arbejde med at "subst PAGENAME" på artiklerne? mvh Per (PerV) (diskussion) 23. feb 2017, 11:05 (CET)
@PerV: Hvis jeg må komme med et indspark her, så kan du selv subst'e (hvis det er et ord). I den udfyldte infoboks som du kopierer til byerne, kan du bruge {{subst:PAGENAME}} i stedet for {{PAGENAME}}, så vil substitutionen ske med det samme ved indsættelsen af infoboksen. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. feb 2017, 12:52 (CET)
@Dipsacus fullonum:OK, så gør jeg det, der vil sikkert blive nogle få byer, hvor {{subst:PAGENAME}} ikke kan anvendes fordi de hedder xxxx (by), men det løser i påkommende tilfælde! Tak for hjælpen! mvh Per (PerV) (diskussion) 23. feb 2017, 12:58 (CET)
@PerV: Jeg bruger selv {{subst:PAGENAME}}, når jeg indsætter infobokse. --Steen Th (diskussion) 24. feb 2017, 08:41 (CET)
@Steenth:Jeg gør det også nu, bortset fra i de artikler, der har efternavnet "(by)". Men - altså - Jeg anede ikke hvad {{subst:PAGENAME}} betød, så før bonden begynder at servere agurksalat, skal han jo lige smage det. Ihvertfald forstod denne bonde sig ikke på agurksalat; men med jeres hjælp, finder jeg sikkert en dag ud af hvad waldorfsalat er ;). Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 24. feb 2017, 09:16 (CET)

Ny udgave af Wikipediajournalen er klar[rediger kildetekst]

Hej Steen. Den nye udgave af journalen er klar, du kan finde den her: Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/marts 2017/Nyhedsbrev. Nyhedsbrevet har fået nyt design, men proceduren for omdeling er den samme. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 2. mar 2017, 12:53 (CET)

Nyheder for marts 2017[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Flyt venligst Grigiškės (bydel)[rediger kildetekst]

Du kan se begrundelsen Brugerdiskussion:Anders Feder#Flytning af Grigiškės. På forhånd tak! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. mar 2017, 23:16 (CET)


Se venligst Brugerdiskussion:Anders Feder[rediger kildetekst]

Han minder mig om RE? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. mar 2017, 00:13 (CET)