Spring til indhold

Brugerdiskussion:Urbandweller/Arkiv 7

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa, hvor har du set at Volcanus bliver kaldt Vulkan? det er sandsynlig dersom nordmændene ser ud til at kalde ham dét, det er bare hvor. ;) TherasTaneel (diskussion) 16. okt 2013, 21:21 (CEST)

I ældre litteratur (søg fx på "Venus og Vulkan" i Google Books). Men måske er den form gået ud af brug - jeg har ikke stærke følelser knyttet til den ene eller den anden skrivemåde. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 16. okt 2013, 23:33 (CEST)
Ah, selvfølgelig. Lader det bare stå, det dukker nok op på et tidspunkt. TherasTaneel (diskussion) 16. okt 2013, 23:51 (CEST)

Nyheder for oktober 2013[rediger kildetekst]

Kære Urbandweller,

kunne du måske finde ud af at putte lidt mere på min ovenstående nyoprettede {{biostub}}-artikel jf. de i artiklen angivne kilder?

På forhånd tak, hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. sep 2013, 12:57 (CEST)

Hermed gjort. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 29. sep 2013, 22:06 (CEST)

Kan du ikke også lige være sød at kigge på min nyligt oprettede Peter Lawætz? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 19. okt 2013, 16:54 (CEST)

Sådan. Tak for tilliden. --Urbandweller (diskussion) 19. okt 2013, 19:13 (CEST)

Tusind tak. Det er godt at alle linksene i {{Navboks rektorer ved Danmarks Tekniske Universitet}} nu er oprettet. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 20. okt 2013, 17:26 (CEST)

Christiansborg Slotskirke[rediger kildetekst]

Jeg undrer mig over, at der her føjes kategorien Nedlagte folkekirker i Danmark til artiklen om Christiansborg Slotskirke. Kirken er da ikke på nogen måde nedlagt. Thomas Vedelsbøl (diskussion) 21. okt 2013, 18:37 (CEST)

Teknisk set, jo. Kirken ophørte med at være en folkekirke i 1968, efter af Christiansborg Slotssogn var nedlagt pr. 1. juli 1965 (se Nedlagte folkekirker i Danmark). Politiken skriver: "Christiansborg Slotskirke. Kirken blev nedlagt som sognekirke i 1968 på grund af faldende befolkningstal i det indre København. Sognet blev delt mellem nabosognene. Kirken hører under Slots- og Ejendomsstyrelsen." Af samme grund er kirken bygningsfredet, hvilket ikke ville kunne ske, såfremt kirken tilhørte Folkekirken (Kirkeministeriet). --Urbandweller (diskussion) 21. okt 2013, 20:51 (CEST)

Tak for hjælpen[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller, Jeg har nu ændret mine instillinger så jeg bliver notificeret hvis jeg ikke har beskrevet mine ændringer. Er helt ny herinde så det rart at få nogle staldtricks til hvordan man bidrager bedst muligt :) mvh --Senbergs (diskussion) 7. nov 2013, 14:12 (CET)


Sletning af omstillinger efter flytning[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har lagt mærke til at du har indsat en {{hurtigslet}} på omstillingnen af flyttet artikler fx "Jan Pedersen (professor)". Men nogle gange tager det for lidt tid og anmodningen ender i et databasedump og så ender de med den få tilføjet DEFAULTSORT og kommer på listen Wikipedia:Artikler uden kategori. Det sidste vil jeg tage hensyn til - det er ikke sket med "Jan Pedersen (professor)". Men her er stadig en del henvisninger - se Speciel:Hvad linker hertil/Jan Pedersen (professor) - her vil det have være rart at omstillingen bliver bevaret. Teknisk set er det ikke noget problem at bevare omstillinger af de gamle artikelnavne og det skal holdes op imod at håndtering af en sletningsanmodning kræver mere arbejde end det giver af fordel af slette. Så overvej om det er besværet vær at sætte en {{hurtigslet}} på en omstilling med det arbejde det giver bagefter. --Steen Th (diskussion) 10. nov 2013, 09:21 (CET)

Hej Urbandweller!

Håber du kan hjælpe mig med bare en lille smule mere. Kvinfo er ikke tilgængelig, og jeg kunne kun finde de kilder som står nederst i artiklen.

På forhånd tak, mange hilsner fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. nov 2013, 11:02 (CET)

Kan du ikke også lige være sød at kigge på min nyligt oprettede Martin Volodja Johansen? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 12. nov 2013, 15:25 (CET)

Og kan du ikke også lige være sød at kigge på Hans Erik Knipschlidt? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 13. nov 2013, 19:00 (CET)

Sletningsforslag?[rediger kildetekst]

Har du oprettet et sletningsforslag i forhold til Ny Alliance-kategorierne? --Palnatoke (diskussion) 18. nov 2013, 00:41 (CET)

Nej, er det nødvendigt? Partiet har skiftet navn, men er organisatorisk det samme. De gamle kategorier var et syndigt rod. --Urbandweller (diskussion) 18. nov 2013, 19:12 (CET)
Som det fremgår af Diskussion:Liberal Alliance, er det ikke en given sag, at det skal behandles som et og samme parti, og det er en uting at benytte {{hurtigslet}} på en side eller kategori, der har eksisteret i flere år. --Palnatoke (diskussion) 18. nov 2013, 19:21 (CET)
Faktum er, at selv hvis man anskuer partiet som to forskellige partier, var der en masse fejlkategoriserede politikerbiografier, som ikke tog hensyn til vedkommendes kontinuitet eller mangel på samme inden for partiet. Jeg synes, at det er en lige så graverende uting som en procedurefejl. --Urbandweller (diskussion) 18. nov 2013, 20:52 (CET)
Nu er partiet jo (uanset om man betragter det som en kontinuitet eller ej) ikke så stort, så "en masse" er vist lettere misvisende. Har du oprettet sletningsforslaget? --Palnatoke (diskussion) 18. nov 2013, 21:43 (CET)

Kære Urbandweller, …[rediger kildetekst]

… kan du ikke lige være sød at give et besyv med her?

På forhånd tak hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 29. nov 2013, 11:35 (CET)


Tak for din hjælp med rensningen af artiklen for sproglige skrubtudser.

Jeg har nu nomineret Slaget ved Wien til GA. Hvis du har mulighed for det, vil jeg meget gerne have dine kommentarer og evt. støtte til nomineringen. mvh Per (PerV) (diskussion) 29. nov 2013, 12:14 (CET)

Hej.

OK at flytte Edmund S. Phelps til Edmund Phelps - men endnu bedre også at rette linket til siden ovre på Wikidata. Så bevarer man interwiki-links med ved visningen, og for mange danske artikler - også denne - er der betydelig meget mere substans at finde her. -- Poul G disk. 30. nov 2013, 18:49 (CET)

til Poul G - Det betyder ikke så meget, hvis det er en simpel flytning. Der vil også være en bot, som vil gøre det på wikidata for en på et senere tidspunkt. --Steen Th (diskussion) 2. dec 2013, 09:42 (CET)
Indtil automatikken kommer på plads synes jeg nu stadig det er en god idé at ændre henvisningen fra wikidata. For det første er der vist ikke nogen garanti, at automatikken vil rette bagudrettet, og for det andet er det ikke kønt, at det flyttede artikler i mellemtiden står uden interwiki. (Og det er vel priviligerede brugere, som flytter artikler, og dermed nogle vi kan forvente lidt mere af :) -- Poul G disk. 3. dec 2013, 17:37 (CET)

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Yale; skal vi komme ud over stepperne, eller skal den ikke flyttes? ;) TherasTaneel (diskussion) 4. dec 2013, 23:32 (CET)

Arkitektur i København[rediger kildetekst]

Hej Urbanweller

Du har bidraget rigtig meget til artiklen Arkitektur i København. Du har vist næsten skrevet det hele. Jeg arbejder på at gøre de Københavnsrelaterede artikler bedre og vil rigtig gerne gøre artiklen om arkitektur bedre. Det vil være rigtig, rigtig godt hvis du har mulighed for at hjælpe med at sætte inline referencer på rundt omkring i teksten. ~Hvis du har mulighed for at hjælpe med andet er det også meget velkomment. --Santac (diskussion) 7. dec 2013, 16:25 (CET)

"den franske Prix ån-grand"[rediger kildetekst]

Hej!

Der er vist gået et eller andet galt her - hvad skulle der have stået i stedet for "den franske Prix ån-grand"? --Palnatoke (diskussion) 10. dec 2013, 11:50 (CET)

Godt set. Så er det rettet. --Urbandweller (diskussion) 10. dec 2013, 17:27 (CET)

F.J. Billeskov Jansen[rediger kildetekst]

Hvor har du fundet dødsted/by på ham? --M (diskussion) 8. feb 2014, 11:56 (CET)

Det kan jeg dårligt huske - måske denne side (hvor fødestedet dog afgiver fra DBL). Gravsted.dk har Frederiksberg, der måske er mere korrekt. --Urbandweller (diskussion) 8. feb 2014, 16:15 (CET)

Könntest Du eine Übersetzung überprüfen?[rediger kildetekst]

Hallo! Ich schreibe Dich auf deutsch an, weil mein Dänisch gerade mal dazu reicht, einfache Dinge zu lesen. Zum Beispiel Teile des Artikels über Heinrich Dittmers, an dem Du mitgearbeitet hast. Der Name des Malers ist mir bei den Recherchen zu einem Artikel einer Hamburger Kirche begegnet. Da es in der deutschen WP nichts gab, habe ich den dänischen Artikel importieren lassen und mit meinen eher schlechten Kenntnissen übersetzt. Den aktuellen Stand findest Du hier: de:Benutzer:Dirtsc/Heinrich Dittmers. Es wäre nett, wenn Du überprüfen könntest, ob ich etwas falsch verstanden habe. Einen Satz der noch am Ende vom Abschnitt "Werk" steht, habe ich kaum verstanden und bei den Beschreibungen der Bilder bin ich mir auch nicht sehr sicher. Vielen Dank im voraus! --Dirtsc (diskussion) 27. jan 2014, 09:03 (CET)

Ist mittlerweile erledigt. Aber wenn Du trotzdem mal den deutschen Artikel kontrollieren könntest, wäre ich Dir dankbar. --Dirtsc (diskussion) 18. feb 2014, 20:08 (CET)

Dansk Jagtforsikring[rediger kildetekst]

Jeg så, at du indsatte "etableret i 1999" på Dansk Jagtforsikring. Jeg har ikke lige noget ved hånden på dette, men mig bekendt har Dansk Jagtforsikring drevet virksomhed i hvert fald siden 80'erne. Hvorfra har du året 1999 ? Pugilist (diskussion) 20. feb 2014, 17:44 (CET)

Googlede lige denne, der peger på året 1946. Det er dog en lidt løs kilde, og hører gerne, om der er andet. Pugilist (diskussion) 20. feb 2014, 17:48 (CET)
Min kilde var CVR-registret, men en søgning på Google Books viser, at Handelsministeriet godkendte selskabets vedtægter allerede i 1945. Det må derfor være et bedre årstal. --Urbandweller (diskussion) 20. feb 2014, 17:54 (CET)
CVR-registret siger ingenting om, hvor længe et givent selskab har været registreret, men siger ikke noget om selve virksomhedens etablering. M.h.t. 1945 eller 1946, så er de vel først gået i gang med at tegne forsikring i 1946 ? Pugilist (diskussion) 20. feb 2014, 18:14 (CET)

Mere om A. Albertsen?[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har oprettet artikel om A. Albertsen. Men det piner mig at jeg ikke kan finde mere om ham. Eksempelvis bare et fornavn eller fødsels- eller dødsdag. Kender du et godt sted man kan lede, eller er har han bare ikke gjort sig bemærket nok. :-) Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 8. mar 2014, 15:25 (CET)

Det lykkedes! --Urbandweller (diskussion) 8. mar 2014, 15:57 (CET)
Så perfekt! Har du styr på om en sådan artikel skal flyttes til Albert Albertsen, eller bare blive stående som nu? --Pixi Uno (diskussion) 8. mar 2014, 16:09 (CET)
I 1800-tallet var man meget glad for initialer, hvilket ofte skaber forvirring, og i de tilfælde som her, hvor der kun er ét intial, er jeg tilhænger af at skrive navnet fuldt ud - altså Albert Albertsen. Flyt derfor gerne artiklen. --Urbandweller (diskussion) 8. mar 2014, 16:18 (CET)
Done! Nu med Albert. 👍 --Pixi Uno (diskussion) 8. mar 2014, 16:41 (CET)

Theodor Zeltner[rediger kildetekst]

Jeg har rettet i Hylleholt Kirke således https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Hylleholt_Kirke&diff=7535837&oldid=7535831 - jeg tror det rigtigt men kan ikke lige finde noget der bekræfter det kan du hjælpe? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. mar 2014, 20:56 (CET)

Kirken er nævnt i Weilbach, og med korrekt årstal, så det burde være helt korrekt. --Urbandweller (diskussion) 15. mar 2014, 22:34 (CET)

Mykorrhiza som LA[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller. Så vidt jeg kan se i historikken, så har artiklen om Mykorrhiza ikke været nomineret til LA før du godkendte den. I denne redigering ser det ud til, at du har indsat milepælskabelonen med LAVedtaget. Så vidt jeg ved, kan man ikke både nominere og godkende en artikel, med det kan godt være, at det er mig, der er galt afmarcheret, eller har misforstået noget. Toxophilus (diskussion) 21. mar 2014, 14:23 (CET)

Nej, du har ret - jeg troede, at det var nok, at jeg aldrig havde bidraget til artiklen. Den bør derfor kun være kandidat. --Urbandweller (diskussion) 21. mar 2014, 23:09 (CET)
Burde LA-markatet så ikke fjernes igen, og milepælene tilbageføres til Afventer? Toxophilus (diskussion) 25. mar 2014, 10:33 (CET)
Jo, det er hermed gjort. --Urbandweller (diskussion) 25. mar 2014, 11:27 (CET)

mvh Per (PerV) (diskussion) 27. mar 2014, 16:21 (CET)

Carl Bloch[rediger kildetekst]

Jeg arbejder pt på Carl Bloch, men hvor skal artiklen udvides (hvor mangler der noget), en værkliste vil fylde meget (ca. 330 værker), jeg planlægger mere om maleriet Chr. 2. på Sønderborg Slot. Hvilke forslag har du? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 3. apr 2014, 18:32 (CEST)

Måske ville et konkluderende, separat afsnit om den ændrede modtagelse af Blochs produktion før og nu være en god tilføjelse? --Urbandweller (diskussion) 15. apr 2014, 21:55 (CEST)
Har nu forsøgt mig med et sådant afsnit, men måske kommer der yderligere til afsnittet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. apr 2014, 13:59 (CEST)

Kategori på medaljer[rediger kildetekst]

Hejsa. For noget tid siden oprettede jeg Leif Høegh, men har ikke kategoriseret modtagelse af ordner og medaljer, da jeg ikke kunne finde hoved og hale i de forskellige "grader". Noget du evt. vil kigge på hvis tid og lyst melder sig? :-) Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 12. maj 2014, 23:23 (CEST)[svar]

Så er det klaret. Desværre er kategorier med alle grader pt. kun oprettet for Dannebrogordenen og Sankt Olavs Orden. Både Dansk Biografisk Leksikon (nævner dog kun Dannebrogordenen) og Norsk biografisk leksikon skriver de forskellige grader. Kraks Blå Bog nævner alle ordener og deres grader. En ufuldstændig oversigt over forkortelserne kan ses her: Ridder- og fortjenstordener, hæderstegn og medaljer. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 12. maj 2014, 23:46 (CEST)[svar]
Super! 👌 Mange tak. --Pixi Uno (diskussion) 13. maj 2014, 00:03 (CEST)[svar]

Jeg er helt enig i at der bør være bedre beskrivelser af de forskellige belæg for at være "notable", men at skrive "om igen" er arrogant og useriøst. Kammertonen, tak! Nightboat

Rett eller Retts[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller,

Jeg så, at du flyttede Rett syndrom til Retts syndrom. Var du ved flytningen opmærksom på diskussionssiden, og hvis ja, er du så i besiddelse af oplysninger, der ikke var fremme i den tidligere diskussion? Pugilist (diskussion) 24. maj 2014, 11:48 (CEST)[svar]

Nej, jeg har ikke set diskussionen før nu. Jeg kan dog se, at andre brugere også finder, at vi bør følge dansk retskrivning. En ny oplysning kan være, at både svensk og norsk Wikipedia skriver "Retts syndrom". --Urbandweller (diskussion) 24. maj 2014, 12:07 (CEST)[svar]

Der er næppe tvivl om, at der skal et genetiv-s på, hvis vi skal følge dansk retskrivning. Problemet er imidlertid, at en del tyder på, at der i den lægelige beskrivelse af sygdommen/syndromet tilsyneladende ikke benyttes et "s". Patientforening og tilsyneladende Kennedy-instituttet benytter betegnelsen uden "s". Såfremt sygdommen fagligt betegnes "Rett", bør vi efter min opfattelse følge det. Der er dog tilsyneladende lidt tvivl om, hvorledes sygdommen betegnes.

For så vidt angår brugen på svensk og norsk kan du af diskussionen se, at det officielle svenske center og den norske patientforening benytter betegnelsen uden "s". Pugilist (diskussion)

Lægehåndbogen på Sundhed.dk benytter den korrekte form, og opslaget er skrevet af tre specialister (så bliver det ikke mere officielt). At to patientforeninger - som altså ikke er fagligt autoritative - anvender en anglicisme, kan ikke være Wikipedias problem. --Urbandweller (diskussion) 24. maj 2014, 12:55 (CEST)[svar]
Vi skal måske være påpasselige med at konkludere, hvad der er den korrekte form, og tilsvarende påpasselige med at konkludere håndfast, når der tilsyneladende er modstrid. Bemærk, at det svenske link ikke er til en patientforening (hvis medlemmer jeg i øvrigt antager har en større indsigt i emnet end du og jeg), men til det officielle svenske center om sygdommen/syndromet. Jeg tager ikke stilling for eller imod, men jeg mener vi bør være påpasselige med at affeje andre personers opfattelser med hurtige konklusioner om, at andre blot ligger under for anglicismer, og at det ikke kan "være Wikipedias problem". Pugilist (diskussion) 24. maj 2014, 14:04 (CEST)[svar]

Kære Urbandweller!

Jeg har netop oprettet siden Hans Engell (flertydig).

Jeg har nævnt to. Men jf. KBB var der en tredje, kan ikke huske hans mellemnavne. Men jeg kan huske han døde i 1998, dog ikke hans fødselsår eller profession.

Men kan du huske det?

Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. jun 2014, 15:21 (CEST)

Jeg fandt ham i registeret 1910-2010 og har tilføjet ham. Men måske var det en idé af flytte flertydig-siden til Hans Christian Engell? Mvh. --Urbandweller (diskussion) 4. jun 2014, 16:42 (CEST)

Tusind tak. Mht. flytningen må du prøve WP:FLYT, men jeg har lavet redirect. Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 4. jun 2014, 16:44 (CEST)

Sven Türch[rediger kildetekst]

Kære Urbanweller. Du har forkastet det fotografi med en avissælger, som jeg har sat ind i artiklen om fotografen Sven Türck. Kan du sende mig links til retningslinjer for billeder på Wikipedia. Skal jeg slette billedet? Billelar (diskussion) 9. jun 2014, 19:57 (CEST)

Hej, nej fotografiet er glimrende og kan sagtens blive i artiklen - jeg pointerede bare, at artiklen stadig savner et portrætfoto af Sven Türck selv (enten af ham selv eller af andre). Mvh. --Urbandweller (diskussion) 10. jun 2014, 00:27 (CEST)
Hej Urbanweller. Eneste kendte portræt af Sven Türck har jeg nu indsat i artiklen. Selv om det ikke er en særlig god kvalitet, så giver det et godt indtryk af personen. Jeg skiftede samtidig eksemplet fra hans produktion ud med et fotografi, som er mere karakteristisk for hans virke. Jeg har fjernet boksen om at portræt efterlyses. Tak for hjælpen Billelar (diskussion) 10. jun 2014, 21:50 (CEST)

Valdemar Sichelkow[rediger kildetekst]

Fra Bruger:Karima lad (oprindeligt postet på artikelsiden):

Hej Urbandweller, Er det gennem det her at man begynder en diskussion. Jeg har spørgsmål angående Valdemar Sichelkow. Han var nummer to mand til min tipoldemor, hende fra odense. Min oldemor, Tilly (Mathilde) var den der blev gift anden gang med Georg Schneevoigt, første gang giftede hun sig med Robert Kaulbach, søn af Hermann Kaulbach, søn af Wilhelm Von Kaulbach. Og jeg har maleriet "pigen med det rosa bånd". Jeg kan ikke forstå at det er blevet solgt på auktion i sverige! Vi har altid haft det i vored familie. Jeg er meget nysgerrig hvor informationerne kommer fra. Og jeg mener at det der "Stilleben" også har været hos os en gang. Nu er det i belgien. MVH.

Har skrevet til ham/hende, at han/hun kan følge med på om/hvad du svarer herinde. Mvh Celtics (diskussion) 20. jun 2014, 13:04 (CEST)

Jeg har indsat referencen til auktionen, så vedkommende kan se, om der er tale om maleriet i familieeje. Mvh. --Urbandweller (diskussion) 20. jun 2014, 13:14 (CEST)

Det var hurtigt. Tak. Er det så på denne side her at diskussionen sker? Er helt ny til det her og ikke særlig IT klog... Hvad der undrer mig er at der findes en person der overhovedet kender noget til Sichelkow nutildags. Han car jo ikke særlig kendt. Og hvorfor er der ikke noget dødsår? Det er da en ting man må absolut vide? Altså normalt. Og det med californien har min mor aldrid hørt om. Hun var ret nær "tante Carmen", som var datter af Sichelkow og Thrine, altså halvsøster til min oldemor. Elv jeg kan huske hende fra jeg var barn. Det er fra "tante Carmen" vi arvede malerierne.

Jeg har desværre ikke kunne finde et dødsår. Mere information er meget velkommen. Sichelkow virker interessant nok til at have en artikel, bl.a. drev han en malerskole. --Urbandweller (diskussion) 20. jun 2014, 15:24 (CEST)


Brock (adelsslægt)[rediger kildetekst]

jeg har prøvet et par gange på Diskussion:Brock (adelsslægt), så nu prøver jeg her (har været tålmodig stillede spørgsmålet for et år siden, første gang). Hvad er det som der mangler i artiklen for at den kan vokse fra Lovende artikel til næste trin?? Da det er en uddød dansk uradelsslægt, er det begrænset hvor meget materiale der er at finde frem om slægten. --- Zoizit (diskussion) 21. jun 2014, 16:17 (CEST)


Hej Urbandweller!

Kan du være sød at hjælpe mig med lidt mere om ham her Max Rasmussen (amtsdirektør), som jeg lige har oprettet en artikel på?

På forhånd tak og mange hilsner fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 21. jun 2014, 17:55 (CEST)

Nye indlæg - funktionen til det..[rediger kildetekst]

Hej. Der er et faneblad til at oprette nye indlæg på diskussionssider. Den sætter overskrift og logning i seneste ændringer medtager kun hvad der relevant for indlægget. Fx denne er beskrevet som Billedet på artiklen Amerikansk Staffordshire terrier - men der ikke meget hund i dit indlæg.. --Steen Th (diskussion) 23. jun 2014, 12:08 (CEST)

Ok, tak. --Urbandweller (diskussion) 23. jun 2014, 14:26 (CEST)

Krummedige - våbenskjold[rediger kildetekst]

hvordan finder man Krummedige - våbenskjold som er af Anders Thiset?? (Danmarks Adels Aarbog 1900) --Zoizit (diskussion) 28. jun 2014, 16:52 (CEST)

Jeg har tilføjet det til Commons: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Coatofarms-Krummedige.jpg --Urbandweller (diskussion) 28. jun 2014, 21:31 (CEST)

1000 Tak --Zoizit (diskussion) 28. jun 2014, 22:24 (CEST)

Ølsted herregård?[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller, hvor får du lige det fra med en herregård i Ølsted? se også http://runeberg.org/trap/3-5/0138.html - Nico (diskussion) 8. jul 2014, 15:37 (CEST)

På samme side står der "Johannes Pedersen af Ølsted nævnes 1356." Men der er så lidt information at finde om gården, så jeg fjerner kategorien igen. --Urbandweller (diskussion) 8. jul 2014, 17:06 (CEST)

Johannes Schmidt[rediger kildetekst]

Hej Urbandweller. Når du ændrer siden Johannes Schmidt fra at være om biologen til en flertydigside, bør du også rette de links som peger på siden. Se dem på Speciel:Hvad linker hertil/Johannes Schmidt. I øvrigt havde det proceduremæssigt været bedre at flytte selve flertydigsiden i stedet at kopiere indholdet. Mvh. 94.191.186.216 9. jul 2014, 19:54 (CEST)