Brugerdiskussion:Villy Fink Isaksen/Arkiv 9

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Villy Fink Isaksen.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Hej Villy

Jeg så at du redigerede på en række russiske malere. Jeg har tidligere rettet transliteringen af de russiske navne. Imidlertid retter jeg ikke konsekvent i artiklernes navne. Hvis jeg skal gøre det, forudsætter det at jeg har kendskab til hvilket navn, de er kendt under på dansk. Og om malere aner jeg intet. Derfor flyttede jeg ikke Nicholas K. Roerich til den korrekte danske translitteration Nikolaj Konstantinovitj Rerikh. Artiklen ligger nu under den engelske translitteration. Jeg vil høre dig om manden er "så kendt" på dansk under den fejlagtige translitteration at det bør være opslagets navn på dansk, eller vi kan flytte artiklen til korrekt dansk translitteration. Både "Nicholas" og "Roerich" skurrer i mine ører. Ihvertfald foreslår jeg, at vi flytter artiklen til "Nikolaj Rerikh" og som på en wiki har en indledning som denne:

Nikolaj Konstantinovitj Rerikh (russisk: Никола́й Константи́нович Ре́рих, tr. Nikoláj Konstantínovitj Rérikh; også kendt som Nicholas K. Roerich; født 9. oktober 1874 i Sankt Petersborg, Det Russiske Kejserrige, død 13. december 1947 i landsbyen Naggar, Himachal Pradesh, Indien)

Hvis vi flytter bliver der selvfølgelig {{redirect}} fra Nicholas K. Roerich til det nye navn. Hvad siger du? mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2017, 09:02 (CEST)

Jeg ved intet om russiske navne - desværre. Men artiklen er nu flyttet, på din anbefaling. Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. aug 2017, 09:59 (CEST)
mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2017, 10:03 (CEST)
Jeg rettede så lige på wikidata. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2017, 10:06 (CEST)
@PerV: kan du evt ikke også rette de wikidata der er fremkommet i bunden af de russiske malere, som referencer - fordi de ikke er oversat til dansk? Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. aug 2017, 10:10 (CEST)

→ Villy: Jo, lidt senere, i eftermidag, efter 16:00, nu hedder det middagssøvn mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2017, 14:07 (CEST)

@Villy Fink Isaksen: Kan du ikke lige kigge på Vasilij Veresjtjagin. Jeg mener den titel vi har på "Alt roligt i Shipkapasset" er forkert, på russisk hedder billedet "Shipkapasset. Skobelev ved Sjipkoj", på en wiki kalder de det "Shipka Field (Skobelev at Shipka)" og på de wiki "Schlachtfeld nahe Schipka". Problemet er at der er spundet en ende over titlen i artiklens tekst "og med den betegnende og skærende ironiske titel Alt roligt i Schipka-Passet (som general Radetzkys indberetning lød) og mange flere." Hvis det ikke havde stået i teksten, havde jeg bare rettet til den titel, som både ru, de og en wiki benytter. Jeg håber du har mulighede for at finde ud af titlen. mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2017, 19:43 (CEST)
Jeg ser din pointe, men stiller spørgsmålet videre til nogle kunsthistoriker og andre kyndige på facebook i "Wiki Labs Kunst". Villy Fink Isaksen (diskussion) 7. aug 2017, 20:04 (CEST)
Tak mvh Per (PerV) (diskussion) 7. aug 2017, 20:30 (CEST)
Så det nu kom på fb ! Så må vi håbe nogen fanger tråden! mvh Per (PerV) (diskussion) 25. aug 2017, 16:33 (CEST)
Hvor ligger tråden? Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. aug 2017, 17:11 (CEST)

Din opdatering på fb 7. august 2017 mvh Per (PerV) (diskussion) 25. aug 2017, 17:27 (CEST)

PerV jeg kan desværre ikke finde måske er jeg blind eller du har glemt at slå det op - i hvilket forum "Wiki Labs Kunst" eller "Dansk Wikipedia" jeg har kigget begge steder. Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. aug 2017, 17:59 (CEST)
Dansk Wikipedia den 7. august kl. 20:08 2017 skrev du: "Kære venner hvad er den danske titel på dette maleri af Vasilij Veresjtjagin?" Jeg så det desværre først nu - idag! mvh Per (PerV) (diskussion) 25. aug 2017, 18:07 (CEST)
Aha jeg troede du havde skrevet noget - undskyld Villy Fink Isaksen (diskussion) 25. aug 2017, 18:39 (CEST)

Lolland-Falster Lovestorm[rediger kildetekst]

Jeg er ny på Wikipedia og har derfor tilsyneladende begået fejl, det beklager jeg!

Det er rigtigt, at jeg bor på Falster og det er rigtigt, at jeg sammen med mere end 25.000 andre er medlem af facebookgruppen Lolland-Falster Lovestorm, men jeg er ikke medlem af foreningen SOLF, jeg er journalist og har skrevet en bog om bevægelsens første to år, en bog der blandt andet er blevet anmeldt med ordene: "Lise Ravnkilde kommer hele vejen rundt...... Og samtidig med, at det er en fornem dokumentarisk beretning om selve lovestormen, er det også en historie om Lolland-Falster, et fremragende journalistisk stykke arbejde, en hyldest til de ildsjæle..."

Jeg havde først nævnt min bog, men fandt ud af, at det blev opfattet som reklame, derfor slettede jeg afsnittet om bogen.

Indlægget på Wikipedia er ment på samme måde som bogen, en fortælling om en lokal bevægelse, der har haft stor gennemslagskraft ikke kun lokalt men også nationalt.

En bevægelse der er blevet og stadig bliver omtalt både lokalt og nationalt.

En bevægelse, der på Folkemødet på Bornholm i 2015 fik blandt andet disse ord med på vejen af Facebookdirektør Thomas Myrup Kristensen: …”Facebook-direktøren blev spurgt, om der findes eksempler på andre Facebook-grupper, som har opnået noget lignende. - Jeg kan ikke komme i tanke om nogen fra Danmark. Vi ser i andre lande, hvor demokratiet er svagere, noget a la det, I har lavet. Vi er oppe i Det Arabiske Forår. Vi er helt deroppe, svarede han med henvisning til, at Lovestorm har formået at flytte sig fra alene at være et Facebook-fænomen til også at rykke ud i virkeligheden….” Folketidende.dk 17. juni 2015 kl. 15:36 Af David Arnholm

Jeg synes derfor meget bestemt, at Lolland-Falster Lovestorm fortjener en artikel på Wikipedia.

Venlig hilsen Lise (Skrev Liseravnkilde (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ja, jeg mener også det er en artikel for Wikipedia, men problemet er at du er en del af bevægelse, og derfor ikke bør skrive derom. Vi hylder meget princippet om neytralitet, og derfor har vi den regel at man ikke skriver om sig selv, sin familie og bekendte eller ens virksomhed. Men mon ikke en eller anden kommer og skriver den om. Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. aug 2017, 15:58 (CEST)

Nyheder for september 2017[rediger kildetekst]

Jeg så du rullede en redigering tilbage i artiklen. Jeg har selv rullet samme redigering tilbage mindst én gang; men har senere fortrudt. Jeg er faktisk enig i Bruger:Kjeldjoh i denne redigering. Påstanden "Hồ Chí Minh er en af historiens store massemordere" er faktisk {{POV}}, indsat af en IP-bruger i 2015, og kilden er en:Red Holocaust, der er udgivet af Routledge. Bogen som efter min mening har en indlydende {{POV}}-titel, er så vidt jeg kan se kun anmeldt i Routledges eget magasin: no:The Scandinavian Economic History Review, hvor den selvfølgelig får rosende anmeldelse. Det rører imidlertid ikke ved min indstilling: Afsnittet bør ud, det er POV. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. sep 2017, 10:14 (CEST)

Jeg var selv i tvivl og tænkte faktisk på om ikke du kunne kigge på artiklen, du ved nok meget mere end jeg. Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. sep 2017, 10:18 (CEST)
Se evt. Diskussion:Ho Chi Minh, efter min mening har "afsnittet" faktisk flere problemer. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. sep 2017, 10:27 (CEST)

Nyheder for oktober 2017[rediger kildetekst]


Ophavsret på noter?[rediger kildetekst]

Hej Villy. jeg kan se at der er lagt indscannet materiale op fra Koralbogen fra 2003 (commons:File:Kirkeklokke! Ej til Hovedstæder.png). Er ophavsretten afklaret? Sangen og melodien er selvfølgeligt så gamle at det ikke er noget problem, men jeg tænker på om transkriptionen (eller hvad man kalder den slags) kunne være beskyttet? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. okt 2017, 11:51 (CEST)

Det er ikke scannet fra Koralbogen, men personen har selv skrevet det efter Koralbogen uden harmonisering og kun med melodi-linjen. Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. okt 2017, 12:24 (CEST)

Om salme-editering[rediger kildetekst]

Jeg kom til at spekulere på, om vi bør have noget "let tilgængeligt" om Wikidata, udtræk af data til infobokse og noget om skabeloner. F.eks. på Hjælpeguiden. Dvs. nogen skulle skrive det. Ditlev Petersen (diskussion) 4. okt 2017, 00:05 (CEST)

God ide - hvis ikke der findes noget derom, et opslag på Landsbybrøden om det kunne måske sætte skub i det. Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. okt 2017, 14:02 (CEST)
Hej Villy, ang. https://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Wikipediajournalen/Arkiv/november_2017/edit-a-thon_om_julesalmer , er det så ikke 2. oktober, og ikke november. (jeg skriver her, for jeg har ikke tjek på at redigere i Wikipediajournalen) - Nico (diskussion) 4. okt 2017, 15:13 (CEST)
Ja - det er rettet. Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. okt 2017, 15:51 (CEST)

Nyheder for november 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2017[rediger kildetekst]

Kode i artiklerne[rediger kildetekst]

Hej Villy. Hvad er alt det kode du lægger i artiklerne? Mvh KnudW (diskussion) 2. dec 2017, 20:14 (CET)

Det stammer fra gadgeten "Sæt farve på flertydig-links" - når jeg markerer at jeg ikke kende det rigtige link, fordi det måske ikke findes eller jeg ikke kender det. Skabelonen "Dn" bør laves således at den indsætter en besked der forklarer problemet - se evt. i landsbybrønden. Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. dec 2017, 20:19 (CET)
Skal det være sådan? Jeg finder det problematiskt at der ligger flere tusinde bytes obskur kode i artiklerne. Mvh KnudW (diskussion) 2. dec 2017, 20:26 (CET)
Ok - hjælper det ikke hvis skabelonen bliver lavet? Jeg undlader at bruger den indtil videre. Villy Fink Isaksen (diskussion) 2. dec 2017, 20:31 (CET)
Uden at har kigget på det, så ser det ud til at det tool ikke bør bruges, før alle underskabeloner er på plads. Jeg regner med at den prøver at indsætte noget tekst, men da dn ikke findes, så sættes al muligt kode ind i stedet.
Det håber jeg i hvertfald, for hvis al det kode skal ligge i artiklerne for det tool virker, så mener jeg ikke det er brugbart i det hele taget. Mvh KnudW (diskussion) 2. dec 2017, 20:35 (CET)


Redigeringskommentarer[rediger kildetekst]

Hej Villy. Kunne du ikke lige se på min redigering her: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Landsbybr%C3%B8nden/Guide&diff=9314030&oldid=9079035 --Madglad (diskussion) 2. dec 2017, 23:59 (CET)

Jeg håbede du ville svare[rediger kildetekst]

Jeg håbede du ville svare på min diskussionsside; men så får du det her:

Jeg gik ud fra at hans forældres navne skulle translittereres fra hviderussisk, hvad jeg så har gjort. Iøvrigt undlader jeg konsekvent patronymet, hvad siger du til det? Jeg rettede din indsætning af Wiazynka→Vjazynka, som er translitteration fra russisk. Jeg er sikker på at den russiske skrivemåde var fremherskende i 1882. Renæcensen for hviderussisk er jo først kommet senere. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. dec 2017, 16:27 (CET)

Jeg vil gerne høre din mening om 1) Er det ok at translitterere navnene fra Hviderussisk? 2) Er du enig i at jeg dropper patronymerne? 3) Er translittereringen af Wiazynka→Vjazynka ok? mvh Per (PerV) (diskussion) 8. dec 2017, 23:47 (CET) 1) Jeg ved ikke noget om transmittering hverken fra det ene eller andet russiske sprog. 2) Her er jeg ligeså uvidende. 3) Det tror jeg - men ved det faktisk ikke. Per som du ser er jeg ikke nogen sprognørd. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 9. dec 2017, 02:07 (CET)

Theodor Schultze-Jasmer[rediger kildetekst]

Hej Villy. I artiklen om Theodor Schultze-Jasmer har du i infoboksen angivet Heinrich Hirschsprung som mæcen. Har du nogen dokumentation (eller er det bare mig, der ikke kan se den)? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. dec 2017, 13:52 (CET)

Nej - infoboksen henter oplysningerne fra wikidata, jeg har ikke indsat disse data. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. dec 2017, 14:07 (CET)
OK, men det ville være ret med en bekræftelse. Rmir2 (diskussion) 16. dec 2017, 14:17 (CET)
Her var det nu en direkte indsat oplysning; jeg tror det er en copy/paste-fejl. --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2017, 15:28 (CET)
Ja - det var en "copy and paste" - jeg havde ikke været omhyggelig nok, har nu også fjernet to andre fejl. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. dec 2017, 15:34 (CET)

Hej Villy. Du indsætter for tiden mange infobokse. Det er i og for sig fint, men jeg har alligevel et lille problem: du bruger konsekvent infoboks person på musikartikler, men på mange artikler fx Mozart og Beethoven er brugt Infoboks musiker. Burde vi ikke blive enige om hvilke bokse, vi anvender, og så bruge dem konsekvent på alle artikler? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 18. dec 2017, 10:38 (CET)

Tak - jeg har faktisk tænkt over dette men i min iver glemte jeg det, men jeg rette i løbet af dagen i dag. Nej det er ikke konsekvent, men næsten, jeg har også brugt Infoboks kunstner. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. dec 2017, 11:14 (CET)
OK, Tak. Rmir2 (diskussion) 18. dec 2017, 11:29 (CET)

Nyheder for januar 2018[rediger kildetekst]

Wikipedia:Aktuelle begivenheder - håber at jeg ikke har lavet en fejl[rediger kildetekst]

Hej Villy Fik Isaksen. Jeg har opdateret denne og bl.a. oprettet Wikipedia:Aktuelle begivenheder 2018. Jeg tror nok, at det nu er gjort rigtigt men er ikke helt sikker. Vil du eller en anden kontrollere, at jeg ikke utilsigtet har begået en fejl? venlig hilse Rmir2 (diskussion) 6. jan 2018, 11:08 (CET)

Det er vist ok, jeg har tilføjet Skabelon:TOC right. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. jan 2018, 12:22 (CET)
Fint. Mange tak. Rmir2 (diskussion) 6. jan 2018, 13:44 (CET)


5. maj, fødsel eller død[rediger kildetekst]

Tak for du redede mig, det understreger bare hvorfor man bør benytte forhåndsvisning, og iøvrigt ikke bär redigere lige efter midnat! mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jan 2018, 12:11 (CET)

Agatha Christie[rediger kildetekst]

Hej Villy. Godt nytår! Du har udskiftet infoboksen med en boks fra wikidata. I rubrikken "kendte værker" er angivet nogle af de mindre kendte, mens en enkelt titel slet ikke findes på dansk.Fx er Mordet i Orientekspressen, En af os er morderen og ABC - mordene langt mere kendte og solgte end de anførte, hvoraf en er et rødt link, fordi den er udgivet under et andet navn end det angivne. De bedste hilsener.--Ramloser (diskussion) 10. jan 2018, 13:56 (CET)

Ups tegnsætningen er ABC-mordene og jeg glemte Seksten år efter !--Ramloser (diskussion) 10. jan 2018, 13:59 (CET)
@Ramloser: Vil du ikke lave en list over de tre/fem titler du synes bør være med i infoboksen, så skal jeg løse det. Jeg aner ikke hvilke titler, der er mere eller mindre kendt! mvh Per (PerV) (diskussion) 10. jan 2018, 14:43 (CET)
De er alle på listen i wikidata, se under hovedværk, men listen er meget lang. Infoboksen tager kun nogle af dem på listen. Se https://www.wikidata.org/wiki/Q35064 . Her er også nogle titler som ikke er oversat, det var måske noget for dig? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. jan 2018, 15:31 (CET)
@Til Per. Skal du have de engelske titler? Ellers er de fire ovennævnte oplagte emner samt måske enten Endeløs nat og/eller Tæppefald. Til Villy: Jeg kigger på det angivne link til wikidata,--Ramloser (diskussion) 10. jan 2018, 15:58 (CET)
Vi bliver vist nødt til at pinge @Weblars og Gorbi: eller en anden. Jeg forsøgte at indsætte "| kendte værker = [[Mordet i Orientekspressen]], [[En af os er morderen]], [[ABC-mordene]], [[Seksten år efter]]"; men det virker øjensynligt ikke. Håber der er en, der kan finde ud af det? mvh Per (PerV) (diskussion) 10. jan 2018, 16:01 (CET)
OK. Jeg har i mellemtiden kigget boglisten igennem og tilføjet 4 labels til dawi. De øvrige tiltler, som ikke er på dansk, er røde links på dawiki.--Ramloser (diskussion) 10. jan 2018, 16:10 (CET)

Så skulle Agatha Christie være iorden Bruger:Weblars løste det! Tusind tak! mvh Per (PerV) (diskussion) 10. jan 2018, 16:36 (CET)

Ja, nu har jeg rettet i Skabelon:Infoboks Wikidata person, så den genkender den parameter som PerV brugte til "manuelt" at fortælle infoboksen, hvad den skulle vise i feltet "Kendte værker", for at infoboksen ikke skulle bruge det tilfældige udvalg af oplysninger fra wikidata (viser højst 5 titler). For Agatha Christie var der hos wikidata en meget lang liste af værker (ca. 75 titler). Jeg håber min forklaring giver mening.--Weblars (diskussion) 10. jan 2018, 16:40 (CET)
Tidligere har der været diskussioner om antal af hovedværker, se https://www.wikidata.org/wiki/Property_talk:P800#Definition - listen her er alt for lang, bør nok skæres ned til max 10. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. jan 2018, 16:44 (CET)
Kære bruger (weblars). Tusind tak for hjælpen. Samme model kanvel bruges i andre tilfælde? --Ramloser (diskussion) 10. jan 2018, 18:27 (CET)
Ja, der er en del steder hvor ikke alt fra wikidata vises, så man derfor selv er nødt til at udfylde infoboksen, hvis man vil undgå et tilfældigt udvalg.--Weblars (diskussion) 10. jan 2018, 19:29 (CET)

bibliografer?[rediger kildetekst]

Jeg har lige browset mine brugerbidrag, og faldt over 'Kallimachos' der nu er sat i kategorien 'bibliografer'. Hvordan man nu skal kategorisere denne person er egentlig lidt mere end hvad jeg kan rumme - det er helt sikkert et meget interessant historisk levned, men den kategori er jo ikke oprettet endnu! Det bringer mig til ærindet hér, for 'bibliografer' er kategoriseret under 'bibliografi' som heller ikke er oprettet endnu. Oprettelsen er jo ny, så jeg ville bare høre om du har noget på bedding (ex. Kategori:Biblioteks- og informationsvidenskab)? Sechinsic (diskussion) 12. jan 2018, 18:22 (CET)

Næh - jeg har ikke noget på bedding. Jeg har kigget på andre wikier og kopieret dem. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jan 2018, 18:28 (CET)
Sechinsic (diskussion) 12. jan 2018, 20:24 (CET)

September-referat[rediger kildetekst]

Hvad mener du med følgende i september 2017-referatet?

"Røde lidt, især i Aarhus-artikler ..."

--The Astronomer (diskussion) 22. jan 2018, 17:57 (CET)

Tak, det er røde links - retter straks. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. jan 2018, 19:21 (CET)

Tak for velkomsten - og et lille problem[rediger kildetekst]

Jeg er desværre kommet til at oprette Sophie Holten som en dublet, for du har allerede skrevet Sofie Holten. Begge stavemåder ses anvendt i litteraturen, men de fleste opslagsværker bruger "Sophie". Hvad synes du? Mvh. --Urbandweller (diskussion) 14. jan 2018, 18:20 (CET)

Hvis de fleste opslagsværker bruger bruger "Sophie" - så må vi hellere rette ind derefter. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. jan 2018, 18:26 (CET)
Fint - jeg skriver min oprettelse ind i din artikel snarest, og så flytter vi den bagefter. --Urbandweller (diskussion) 15. jan 2018, 12:46 (CET)
Så har jeg skrevet artiklerne sammen (under Sofie Holten) - vil du flytte artiklen til Sophie Holten? Tak, --Urbandweller (diskussion) 1. feb 2018, 17:01 (CET)
Det kan jeg ikke - men har anmodet adm. om det Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sofie Holten. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. feb 2018, 17:27 (CET)

Nyheder for februar 2018[rediger kildetekst]

Jimi Hendrix[rediger kildetekst]

Hej Villy. Dine redigeringer af Jimi Hendrix har betydet, at en note er totalt gået i sort. Kigger du på det?.--De bedste hilsener--Ramloser (diskussion) 4. feb 2018, 21:09 (CET)

Næh, den fejl var der inden jeg rettede lidt. denne redigering https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Jimi_Hendrix&diff=next&oldid=9380405 er nok årsagen, men jeg kigger om jeg kan rette den men lover ingen ting. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 4. feb 2018, 21:13 (CET)
Som et hint. Det er denne passus:Denne LP udkom senere i en mere oprindelig form i 1997, som First_Rays_Of_The_New_Rising_Sun (ctrl-click)">First_Rays_Of_The_New_Rising_Sun (ctrl-click)">''First Rays Of The New Rising Sun'', redigeret af Hendrix oprindelige studietekniker, Eddie Kramer., som er gået i koks.--Ramloser (diskussion) 4. feb 2018, 21:14 (CET)

Nyheder for marts 2018[rediger kildetekst]

Kvindelige Kunstneres retrospektive Udstilling[rediger kildetekst]

Hej Villy,

Jeg har oprettet artiklen om Kvindelige Kunstneres retrospektive Udstilling. Jeg så at du havde oprettet artiklen om Kvindernes Udstilling. Så jeg tænkte at du sikkert har mere kendskab til det end jeg gør. Jeg kunne kun finde den ene kilde, men jeg gætter på at du måske har noget i bogform om den? Eller måske ved du noget mere du kan tilføje?

Tak på forhånd.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 6. mar 2018, 15:09 (CET)

kigger på det - men har ikke lige noget i ærmet. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. mar 2018, 15:42 (CET)


Din mening[rediger kildetekst]

Hej Villy. Jeg vil værdsætte din mening om dette: Wikipedia:Landsbybrønden/Et problem og en løsning. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 7. mar 2018, 07:56 (CET)

Indstillingen for en ny version af DBL Skabelonen er placeret i Brønden.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 9. mar 2018, 18:42 (CET)

Hej Villy,

Der blev med denne redigering indsat en masse af tekst. Der var også et afsnit der var skjult med <!-- -->. Kunne du se på det? Jeg har flyttet den skjulte tekst til artiklens diskussionsside. •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 12. mar 2018, 11:53 (CET)

Hej, Jeg kontrollerer i øjeblikket Rmirs arbejde, og så din oprettelse af Frederik Johnstrup.

Den er sådanset ikke formateret, har kun fået en par bokse, og næsten ikke noget kildematerialer.

Kunne du se på den og opdatere den til stilmanualens standard?

På forhånd tak.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 01:41 (CET)

Jeg har indsat overskrifter - artiklen er som det står i bunden fra DBL (måske eneste kilde. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. mar 2018, 10:40 (CET)
Okay, tak!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 16:31 (CET)


Hej Villy. Dejligt at se at der kommer infobokse på artikler hvor det mangler. Men jeg tænkte på, hvad er årsagen til at du sætter <!--P20 kan hentes fra Wikidata --> i alle infoboksene? Er det relevant at det står der? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 21:42 (CET)

Årsagen er at jeg har brugt en kopi fra Lars Storgaard, men retter ind og henter versionen fra Skabelon:Infoboks person, her er ikke noget <!--P20 kan hentes fra Wikidata -->.
Tænkte nok der var en årsag til det hehe. Men no harm done, ville også bare høre :) mvh Tøndemageren (diskussion) 13. mar 2018, 21:54 (CET)

en bold Hej Villy. Du spurgte her om snooker er et boldspil. Det er det per definition - men det hører til i underkategorien Net, slag og træfspil, hvorimod spil som som fodbold, håndbold etc., hører til i kategorien kaosspil. mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2018, 10:34 (CET)

Ok - en billiard ball er rund men har ikke egenskaber som en bold - derfor finder jeg det mærkeligt. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. mar 2018, 11:46 (CET)
En fjerbold eller en puck har ikke form som en traditionel bold, men tæller stadig som en bold. Men billiard er et eksempel på et træf-spil, som er en form for boldspil :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2018, 11:51 (CET)
Det er vel ligesom Bowling, Jeu 'de Boules, etc?  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 21. mar 2018, 11:54 (CET)
Præcis Rodejong - det er samme princip :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. mar 2018, 12:00 (CET)