Liria FK

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Liria FK
Klubdetaljer
Fulde navn Liria FK
Grundlagt 1989
Forbund DBU (lokalunion: DBU Sjælland)
Hjemmebane Dyrholmsbanerne og Skinderskovgård
Herlev, Danmark
Liga 2023-24 Serie 1 (DBU Sjælland)
Liga 2022-23 Sjællandsserien, (Nedrykker)
Andet
Websted www.liriafk.dk
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane
Infoboks opdateret: 13. juni 2022
Nuværende sæson

Liria FK er en fodboldklub i Herlev i Storkøbenhavn. Klubben spiller i Serie 1 (DBU Sjælland). Klubben med albanske værdier og dansk mentalitet

Klibben blev stiftet i 1989 af albanere i Danmark, da der dengang var mange uroligheder i Kosova, og herboende albanere ønskede at vise sine danske naboer at man elskede frihed, som der ikke var dengang i det tidligere Jugoslavien.

Liria betyder friheden, og hos Liria FK er der frihed til at være sig selv i en multikulturel forening af forskellige nationaliteter og kulturer, samlet om fodbolden. Liria FK vil være et vigtigt samlingspunkt for alle albanere, samtidigt med at Liria FK lægger stor vægt på mangfoldighed, og derfor er Liria FK en klub med plads til alle. Humanitet og gæstfrihed er væsentlige nøgleord hos Liria FK, og det vil de gerne være kendt for.

Liria FK har en ambition om at spille på højest mulige niveau i de danske fodboldrækker, og har desuden ambitioner om at sætte fokus på at udvikle på ungdommen. Uanset hvad vi gør, så gør vi det med fokus på ordentlighed og positivitet, og vi jagter altid at være den bedste udgave af os selv.[1]


Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldklub er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.