Østerbro Idræts-Forening

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Østerbro IF
Klublokalerne i ParkenØster Allé.
Klubdetaljer
Fulde navn Østerbro Idræts-Forening
Kaldenavn(e) ØIF
Grundlagt 10. september 1998
Forbund DBU (lokalunion: DBU København)
Hjemmebane Kunstbanen i Fælledparken
Kapacitet 200 tilskuere
Formand Linda Sørensen
Cheftræner Allan Timm
Assistent Daniel Jønsson, Toke Madsen
Andet
CVR-nummer 23520818
Websted Østerbro-if.dk
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Infoboks opdateret: 14/8-2014
Holdfoto af Skyy Fodbold er et fodboldhold under Østerbro IF

Østerbro Idræts-Forening eller blot Østerbro IF (fork. ØIF) er en dansk fodboldklub, der har hjemme på Østerbro i København og som blev stiftet den 10. september 1998.

Østerbro IF har klublokale i Fælledklubhuset (Øster Allé 62). Klubben har pr. 2014 godt 800 medlemmer, hvoraf cirka 150 medlemmer er tilknyttet ungdomsafdelingen. Klubben er medlem af Københavns Boldspil-Union under Dansk Boldspil-Union og derigennem Danmarks Idræts-Forbund og afvikler deres hjemmebanekampe på kunstbanen i Fælledparken.

Østerbro IF blev stiftet som en sammenslutning mellem Østerbros Boldklub (ØB), stiftet den 1. september 1894 og Ryvang Fodbold Club (RFC), stiftet i 1922, for at sikre og udbygge klubbernes aktiviteter og sportslige muligheder. Klubbens førstehold spiller i 2014/2015-sæsonen i Serie 1 (fodbold), hvilket er lidt under den højeste placering i klubbens korte historie, som var en 10. plads i Danmarksserien i 2007. Af de to moderklubber var ØB den mest succesfulde, der senest i 1950-sæsonen spillede i 1. division (den daværende bedste række i Danmark), men i 1953-sæsonen rykkede ud af Danmarksturneringen.

Ekstern kilde/henvisning[redigér | rediger kildetekst]

FodboldSpire
Denne artikel om en fodboldklub er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.