Glostrup F.K.

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Glostrup F.K.
Klubdetaljer
Fulde navn Glostrup Fodbold Klub - I.F. 32
Kælenavn(e) GFK
Grundlagt 2001
Hjemmebane Glostrup Stadion
Kapacitet 4000 tilskuere
Formand Nikolaj Wulff
Cheftræner Christian Lundby
Liga 2015/16 Sjællandsserien
Andet
CVR-nummer 56667652
Websted glostrupfodbold.dk
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane

Glostrup Fodbold Klub – I.F. 32 (Glostrup F.K.) er en dansk fodboldklub, der hører hjemme i Glostrup Kommune vest for København. Holdet har tidligere spillet for tiden i Danmarks tredjebedste række, 2. division Øst. Den 3. februar 2009 besluttede klubbens generalforsamling, at oprette en delvis fusion mellem GFK og Albertslund IF Fodbold gældende fra starten af sæsonen 2009-10. Fusionen omfattede klubbernes U16-U19-hold samt de to senioafdelinger, og de pågældende hold har herefter deltaget i turneringer under navnet Boldklubberne Glostrup Albertslund (BGA).

Klubbens træner er Christian Lundby [1], og holdet spiller sine hjemmekampe på Glostrup Stadion med plads til 4.000 tilskuere.

Glostrup F.K. blev dannet den 1. januar 2001, i første omgang som en overbygning af tre fodboldklubber fra Glostrup Kommune; Hvissinge FC samt fodboldafdelingerne i idrætsklubberne I.F. 32 og Glostrup IC. I foråret 2003 tog man så skridtet fuldt ud og fusionerede de tre fodboldklubber, så alle aktiviteterne blev samlet i en og samme klub.

Ekstern kilde/henvisning[redigér | redigér wikikode]

Referencer[redigér | redigér wikikode]